ama hep ordasınız iki sohpet edemiyoz sıkılıyorum burda tek başıma.
napıyım ev yemek iş güç işte melenkoliğim bugün biraz dün sıcak kavuruyordu gece bütün camlar açık oyuduk bugün şükürler olsun sabahtan beridir yağmur yağıyor havada kapalı öyle işte sen nasılsın napıyorsun?valla ben giderkende kimse yoktu kızların peşinden gittim
nese napıyosun şekerim???
napıyım ev yemek iş güç işte melenkoliğim bugün biraz dün sıcak kavuruyordu gece bütün camlar açık oyuduk bugün şükürler olsun sabahtan beridir yağmur yağıyor havada kapalı öyle işte sen nasılsın napıyorsun?
bu arada kırmızalar gelmiş sıkma canını ve bence bi uroloji uzmanına gidin akabindede bi aşılama inşallah gerek kalmaz ama olmassada tüp deneyin tabi bu benim fikrim genede sen bilirsin.
git fabecim git kafan dağılır düşünmeye fırsatın olmaz en azından vardır bi hayır sıkma canını eşinin senin canın sağolsun yalnız değilsin biliyorsun bir sürü kader arkadaşın var takdir elden bişey gelmiyor.bende iyiyim çok şükür tatlım..eşim babaannesine gidelim istiyo bu akşam ama ben istemiyorum bugün suratımı asıp oturmak istiyo cnm ama oraya gidersem surat yapamam..ama gideriz sanırsam
evet geldi kırmızlar herzamanki gibi..hmm evet cnm bende öle düşünüyorum..bakalım nolcak rabbim inşş en doğru kararı verip çok uğraşmadan bebişime kavuşmamı nasip eder..
söledim eşime gitmeyelim yarın gideriz ozaman dedi..yemekte yapmamıştım..napıcam ben bu saatten sonra bilmem..evet Allahın taktiri elden bişe gelmiyo..ok tatlım sen işine bak bende mutfağa geçeyim bari..öptümm çok görürşüzzzzzzzgit fabecim git kafan dağılır düşünmeye fırsatın olmaz en azından vardır bi hayır sıkma canını eşinin senin canın sağolsun yalnız değilsin biliyorsun bir sürü kader arkadaşın var takdir elden bişey gelmiyor.
amiiiiiiiin inşallah canım bu arada tüptende korkucak bişey yok takılma sakın.
bende kaçıyım çamaşırım var seriyim bari kociş gelmeden.
evet semicim nöbetteydim baktım kimsecikler yok namaza gittim uyumadan bi şansımı deniyim dedim.şuleeee
ben geldim.nöbetmi tutuyorsun tatlım
tumenin ışığı yanıyor ama
kocişi olabilir oyunda
nasılsın bakalım
komşunla aran nasıl
ev aradınmı yada buldunmu
oooooooo hemde iğne oyasıaa bak yazmayı unuttum birde iğne oyası havlu çıkarttım
örnek için
oturdum başladım
kardeşime çeyiz götürücez yakında malum.
nevacım senin takım ne alemde
bitti mi
ooo maşallah tatlımm süperrrrrrrrsen üzüm suyumu yapıyosun anlamadım???:26::26:komposto değil sanırsam..
hoşbulduuuuukkkk şekerim.
nasılsınız canım arkadaşlarım
evet ya benim kociş sorup duruyo ne zaman buluşuyosunuz diye
nevada çıkmış
misafirleri geldi sanırım
pasta neli dedim ona bile cevap vermedi
hepsini yiyeceğimden korktu sanırım
nevacım misafirlerini ağırla yumoşun çatladıysa iyiçalışmalarda dilerim ama naıl yapacaksın bilmiyorum ama gece burayada bekliyoruz yani
bu ara iyice boşladın takipteyim yazıyorum tek tek
ahhh keşke tatlım. bende kocişte çok istiyoruz ama sözümüz var.
20 gün sonra arkadaşlarımız evlenıyo onlarla beraber balayına gidicez ondan belki ekim veya eylül gibi olabilir. ama aklımızda çok istiyoruz. eğer gelirsek gelirsiniz artıkın oraya demiii
haberleşiriz inşallah
gece gece canım sıkıldı
gittim sandığı açtım
azcık karıştırdım
sonracığıma o kocaman dantelli
6 senedir sandıgı bekleyen pike takımımı çıkardım.tam takım serdim yatağıma
nerden estibilmem.gerçi sıkılır birkaç güne kaldırırım ama
hep boşuna emek yazık.
he birde bu takımı bebek mevlidinde kullanacaktım sonra lohusa iken falan
dantelli takım sererlermiş ya
yani herkes öyle diyordu ah ah oda yalan oldu
aa bak yazmayı unuttum birde iğne oyası havlu çıkarttım
örnek için
oturdum başladım
kardeşime çeyiz götürücez yakında malum.
nevacım senin takım ne alemde
bitti mi
masalcım nasılsın canım nasıl gidiyor.
günaydın canlarım sizleri çok ama çok özledim misafirlerimi yol ettim bir bakayım dedim.
evet canım kara üzümü yazın yıkayıp kaynatıp süzüp kavanozlara kapayıyoruz sonra istediğin zaman aç şeker az su koy ohhh miss ayrıca kan yapıcı özelliğide var. güzel oluyor yani.
bu arada günaydınlaaarrr.....
ben anneme gidicem birazdan akşam görüşürüz nasipseeee:79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?