dimi ya abla olmadığımdan bilemiyorum ama abamın yaptıklarını hatırlayınca bütün çeyizimle ablam ilgilendi annem beni 40,dan sonra doğurduğundan iş ablama düştü.herkese slmmmmmmmmmmmm
ne yapayım nevacım yalnızlıktanhım ben sevmem çikolatayı
şöyle bembeyaz üstünede allah ne verdiyse tüm meyvelerdençilek kivi ananas üzüm kavun karpuz ahududu
şulecim bende sevmiyorum özellikle dantelli yatak çarşafı takımlarını yazık vallahi
annemin emeklerine
ama mecbur 3 5 birşey yapıcaz kardeşime.abla olmak zor
evde dantel kullanmıyormusun
ben bazen kaldırıyorum
şöyle bir karşısına geçip bakıyoum:86::86:sonra içime sinmiyor tekrardan seriyorum
gözümüz alışmış ya ondan sanırım
önemli değil farketmediğini tahmin ettim iyi diyelim iyi olalım masalcım.iyiyim bitanem çok şükür.
şimdi gördüm tatlım yazdığını kusura bakma.
sen nasılsın şekerim
semiye diyene bak yahu ne oyunmuş bu burdan çok ordasınız hasret kaldık valla hepinize.semiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
semiye diyene bak yahu ne oyunmuş bu burdan çok ordasınız hasret kaldık valla hepinize.
melodi febe nasılsınız şekerler
melodi febe nasılsınız şekerler
tatlımm iyiyim ne olsunnnnnnn valla ya bekliyorumm kırmızılar gelcek sanırsammmmm moraller sıfırrselamlarr herkeseeeeeeeeeeeeeee kızlarrrrrrrrrrrrr..........
şekercim iyiym çok şükür sen nasılsın??? valla bi poğçalar pideler yapmışışm mis
miiisssssssstarifi veren arkadaşım sağolsun döktürdüm sayesinde
ya ben dün regl oldum dedim ya sadece 1 damla kahve leke gelmişti devamı yok hala..üstüne gördüm desem yok ya nerde bende o şanssss...
[sıze="3"]nevaaaaaaaaaaaa kaç saattir oynuyosun yeter ayolllllllll[/sıze]
sağol şekercimm ama ben bidaha poğça yapmam diye tövbe etmek üzereydimki snein muhteşem tarifin sayesinde oldu..yani mütevazılık yapma senin katkın çok..Allah razı olsun..benim herifte böyle şeylere bayılıyo..sayende on numara oldumellerine sağlık bitanem o senin becerin.
yok tatlım oynamıyordum bir el oynadım sonra sayfayı açık bırakıp çıkmışım ondan tatlım ne yapayım kimseden ses çıkmıyor şule aşağıda ama oda bir tek melodiyi görünce coşuyor beni hesapsayan yok:76::76::76::76:
sağol şekercimm ama ben bidaha poğça yapmam diye tövbe etmek üzereydimki snein muhteşem tarifin sayesinde oldu..yani mütevazılık yapma senin katkın çok..Allah razı olsun..benim herifte böyle şeylere bayılıyo..sayende on numara oldum
hee bende az kalsın telden arayacaktım seni hırs yaptın sandım
bu arada ben bizim spermiogram test sonucunu tekrar detaylıca inceledim ve buldum..bizim morfolojı KRUGERE göre %14. zaten alt sınırda %14..
%14 olan ne morfolojimi??
Kruger’e göre %14 ve üzerinde normal morfolojiye sahip sperm ömeklerinin fertilizasyon başarısı %88,3, %4-14 arasında %49,4, %4’ten küçük olduğu durumlarda ise %7,6’dır.
bak ne buldum normal morfolojiymiş seninki yani çocuk sahibi olma şansın %88,3
bizde normal morfoloji %0
tatlım ben bir şu ovulasyon testime bakayım geliyorum
az önce yazdığıma bak şimdikine bak
ya bilmiyorum neva bu işte bi gariplik var ve ben anlamıyorum..norma morfolojı%14le %35 arasında olmalıymış..ben ondan dedim alt sınırda diye..sizin %0 ise üroloğa gitmedinizmi hiç????:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?