Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dimi ya abla olmadığımdan bilemiyorum ama abamın yaptıklarını hatırlayınca bütün çeyizimle ablam ilgilendi annem beni 40,dan sonra doğurduğundan iş ablama düştü.

evet semicim bekarkende eve sermezdim dantel şimdi kendi evimede sermiyorum.
doğru diyosun göz alışınca olmuyor ama ama benimde gözüm böylesine alıştı ya öbür türlüsü garip geliyor.

ah melodi vallahide billahide çok özledim seni
adını aşşağıda görünce çok seviniyorum naptın nasıl gidiyor dün yetişemedim.

melodi febe nasılsınız şekerler

şekercim iyiym çok şükür sen nasılsın??? valla bi poğçalar pideler yapmışışm mis
miiisssssssstarifi veren arkadaşım sağolsun döktürdüm sayesinde

ya ben dün regl oldum dedim ya sadece 1 damla kahve leke gelmişti devamı yok hala..üstüne gördüm desem yok ya nerde bende o şanssss...

tatlımm iyiyim ne olsunnnnnnn valla ya bekliyorumm kırmızılar gelcek sanırsammmmm moraller sıfırr selamlarr herkeseeeeeeeeeeeeeee kızlarrrrrrrrrrrrr..........

ayyy melodiciğim yapma şöle lütfen... dur bakalım..ne okadar moralini boz..nede kendini çok kaptır..ben senin gibi yapıpta sonra hamileyim tutmuş diyenleride çok gördüm ayrıcaaaaaaa

[sıze="3"]nevaaaaaaaaaaaa kaç saattir oynuyosun yeter ayolllllllll[/sıze]

Son düzenleme:
bizim topik oyuna sardı iyice yaaaaaaaaaaaa ..herkes oyuna gidiiiiiiiiiiiii

ellerine sağlık bitanem o senin becerin.

[sıze="3"]nevaaaaaaaaaaaa kaç saattir oynuyosun yeter ayolllllllll[/sıze]

yok tatlım oynamıyordum bir el oynadım sonra sayfayı açık bırakıp çıkmışım ondan tatlım ne yapayım kimseden ses çıkmıyor şule aşağıda ama oda bir tek melodiyi görünce coşuyor beni hesapsayan yok :76::76::76::76:

sağol şekercimm ama ben bidaha poğça yapmam diye tövbe etmek üzereydimki snein muhteşem tarifin sayesinde oldu..yani mütevazılık yapma senin katkın çok..Allah razı olsun..benim herifte böyle şeylere bayılıyo..sayende on numara oldum

hee bende az kalsın telden arayacaktım seni hırs yaptın sandım

bu arada ben bizim spermiogram test sonucunu tekrar detaylıca inceledim ve buldum..bizim morfolojı KRUGERE göre %14. zaten alt sınırda %14..

Son düzenleme:

%14 olan ne morfolojimi??

Kruger’e göre %14 ve üzerinde normal morfolojiye sahip sperm ömeklerinin fertilizasyon başarısı %88,3, %4-14 arasında %49,4, %4’ten küçük olduğu durumlarda ise %7,6’dır.

bak ne buldum normal morfolojiymiş seninki yani çocuk sahibi olma şansın %88,3
bizde normal morfoloji %0

tatlım ben bir şu ovulasyon testime bakayım geliyorum
az önce yazdığıma bak şimdikine bak

ya bilmiyorum neva bu işte bi gariplik var ve ben anlamıyorum..norma morfolojı%14le %35 arasında olmalıymış..ben ondan dedim alt sınırda diye..sizin %0 ise üroloğa gitmedinizmi hiç????:26:

ya bilmiyorum neva bu işte bi gariplik var ve ben anlamıyorum..norma morfolojı%14le %35 arasında olmalıymış..ben ondan dedim alt sınırda diye..sizin %0 ise üroloğa gitmedinizmi hiç????:26:

memoriale gittiğimizde tüp bebek dediler işte tedavi vermediler
ben kendi çabalarımla tedavi diyorum bakalım kocişi :94::94::94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…