Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masal orkide hoşgeldiniz kızlar ama ben çıkmak zorundayım nişana gidiyorum ve dışarda yağmur var nasıl olacak bakalım öpüyorum sizi byyy akşama görüşürüz.

aaaaa neva ben seni oyunda sandım baktım gelen giden yok namaza gittim olurmu hiç kader arkadaşım benim seni nekadar çok sevdiğimi belirtmeme gerek yok sanırım.

bunlar sana nevacım

her oyunda bakıyorum aşağıya ma asonuncuda kapı çaldı yarıda bıraktım çıktım canım oyüzden görmemişimdir

kızlar nasılsınız
burda önce fırtına şimdi yağmur.
çok sinirliyim çok:95::95::95:
çekyat kılıflarını yıkamıştım.yaramaz birini ipten almış yerde buldum yane yapayım ben şimdi
önce 30da yıkadım şimdi 60 attım bir daha yıkasam mı of ya bu köpek yüzünden tekrar tekrar çamaşır yıkıyorum:84::84::84::84::84:

sonra dedim bir duş alayım
sakinleşicem güya
duştan bir çıktım.duvar ıslak yer ıslak.anlayacağınız fayanslar su sızdırıyor.ay dedim ya laminantlarımın altı komple su ise.zaten o odada(yatal odasındaki banyo) rutubet oluyordu

üstüne kardeşimede kızdım sonrada oturdum ağladım

bir sürüde ütü yaptım zaten
evin işide yap yap bitmiyor
şimdide pilav yapmam lazım geldim buraya
deli gibi yzıyorum kendi kendime işte

neyse ben pilav yapmaya gidiyorum

bu aralar böyle oldu zaten
geliyorum kendi kendime yazıp konuşup gidiyorum

canım ya yok semicim yeterli işte 60 bence.

kopeğinizmi var?

burdada dünden beridir hava yağışlı dünkü yağmuru anlatamam çok güzel ama ben sıcağı sevmiyorum.

yorulmuşsun semicim aksiliklerde üst üste gelince iyice canın sıkılmış ağlamak rahatlatmıştır umarım.

neyse sıkma canını ALLAH can sağlığı versin canım benim.

ay evet ya nekadar nankör bu ev işi dimi hiç sonu gelmiyor bana diyorlar bi kocan bi sen ne işin oluyorki deli oluyorum.

selam arkadaşlarım nasılsnız
bi süredir yokum ama burayı çok özledim
güzel bir haber varmı

masalcan canım benim aldım tesbihimi salı günü çoooooooooooook teşekkür ediyorum mis gibi kokuyor ALLAH cc razı olsun tatlım
internet çok sorunlu anca girebildim şimdi bile zor yazıyorum çünkü zor bağladım

hepinize iyi akşamlar
kendinize iyi bakın selam ve dua ile

bu arada eşim mezun oldu şükürler olsun :)

ayyy canım çok sevindim valla. allah kabul etsin bitanem.
Allah hepimizden razı olsun bitanem.
hayırlısı olsun eşinde mezun olmuş bitanem.
bizde seni özledik bu arada merak da ettik valla.
iyi olmana sevindim şekerim.

edacım seni merak etmiştik
iyi olmana sevindim canım.

hadi işallah istediğin yere tayininiz çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…