memoriale gittiğimizde tüp bebek dediler işte tedavi vermediler
ben kendi çabalarımla tedavi diyorum bakalım kocişi :94::94::94:
aaaaa neva ben seni oyunda sandım baktım gelen giden yok namaza gittim olurmu hiç kader arkadaşım benim seni nekadar çok sevdiğimi belirtmeme gerek yok sanırım.ellerine sağlık bitanem o senin becerin.
yok tatlım oynamıyordum bir el oynadım sonra sayfayı açık bırakıp çıkmışım ondan tatlım ne yapayım kimseden ses çıkmıyor şule aşağıda ama oda bir tek melodiyi görünce coşuyor beni hesapsayan yok:76::76::76::76:
canım ya yok semicim yeterli işte 60 bence.her oyunda bakıyorum aşağıya ma asonuncuda kapı çaldı yarıda bıraktım çıktım canım oyüzden görmemişimdir
kızlar nasılsınız
burda önce fırtına şimdi yağmur.
çok sinirliyim çok:95::95::95:
çekyat kılıflarını yıkamıştım.yaramaz birini ipten almış yerde buldum yane yapayım ben şimdi
önce 30da yıkadım şimdi 60 attım bir daha yıkasam mı of ya bu köpek yüzünden tekrar tekrar çamaşır yıkıyorum:84::84::84::84::84:
selam arkadaşlarım nasılsnız
bi süredir yokumama burayı çok özledim
güzel bir haber varmı
masalcan canım benim aldım tesbihimi salı günü çoooooooooooook teşekkür ediyorum mis gibi kokuyor ALLAH cc razı olsun tatlım
internet çok sorunlu anca girebildim şimdi bile zor yazıyorum çünkü zor bağladım
hepinize iyi akşamlar
kendinize iyi bakın selam ve dua ile
bu arada eşim mezun oldu şükürler olsun :)
masal semi seni beğenmesin bırak ben çooooooooooooooooook beğeniyorum.semiii beni beğenmiyormusun
semiciiim nasılsın tatlım hoşgeldin
geçtimi sinirin şekerim:26:
semiii beni beğenmiyormusun
masal semi seni beğenmesin bırak ben çooooooooooooooooook beğeniyorum.
masal semi seni beğenmesin bırak ben çooooooooooooooooook beğeniyorum.
tatlım görmemişim .geldim ama sponra sayfa bakımda yazdı
geçti şükür.şanslı masayı izledim azcık güldümde kendime geldim yoksa hala somurtuyor olacaktım
şuleeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?