ya cinlerim tepemde adam pıhtılaşma sonucumu bugün almış ama anlamıyoruz pazartesini beklemek zorundayım.
bende hiç beğenmedim bu ne yahu karıncaların dansı gibi.nasıl yani yaaaa. dr bakmadımı kiiii:26:
bende hiç beğenmedim bu ne yahu karıncaların dansı gibi.
ya masalım biz özel bi genetik merkezde yaptık bu testleri sonuçları bugün aldık kocişe kızıyorum dr ulaşıp sormamış deli etti beni.
ay pardon semicim ben masala moral olsun diye dedim ama senin zaten bugün çok kızgın olduğunuda hatırladım :18:tatlım görmemişim .geldim ama sponra sayfa bakımda yazdı
geçti şükür.şanslı masayı izledim azcık güldümde kendime geldim yoksa hala somurtuyor olacaktım
şuleeeeeeeeee
ay pardon semicim ben masala moral olsun diye dedim ama senin zaten bugün çok kızgın olduğunuda hatırladım :18:
evet canım ya elimde değil masal aylarca yaptırmayı bekledim 15 gündürde sonucu almayı bekliyorum adamki rahatlık delirtti beni bide demezmi 1 hafta daha dayan karıcım neden diyorum istanbula gidince dr gösterirsin demezmi ya ne gerek var bi hafta daha beklemeye mail atsaydın diyorum düşünemedim demezmihıııım şimdi anladım bitenem.
pazartesiye kaldı. boşver yüklenme adamcağıza. napcan erkekler bizim kadar düşünceli değiller
malesef
duacısıyım artıkın.hımmm bu durumda sen dua et şanslı masaya dermşim
sizde izliyormusunuz kızlar bazı bölümleri gerçekten çok komik
evet canım ya elimde değil masal aylarca yaptırmayı bekledim 15 gündürde sonucu almayı bekliyorum adamki rahatlık delirtti beni bide demezmi 1 hafta daha dayan karıcım neden diyorum istanbula gidince dr gösterirsin demezmi ya ne gerek var bi hafta daha beklemeye mail atsaydın diyorum düşünemedim demezmi
karnım açıktı benim ya ne yesem
bu aralar aldım başımı gidiyorum
biz buluşacaz ben daha kg alıyorum vereceğim yere
forma girmem lazım benim hemen
ben seni her halinle seviyorum semicim uğraşma eminim kızlarda benle aynı fikirdedirkarnım açıktı benim ya ne yesem
bu aralar aldım başımı gidiyorum
biz buluşacaz ben daha kg alıyorum vereceğim yere
forma girmem lazım benim hemen
orkide aşkolsun
artık hiç gelmiyosunnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?