daha yazıyordum ben msj gidiverdi
neyse tesbihim elime ulaştı ama çok uğraştırdım
masalcığımı
adres yetersizliğinden geri gitmiş masala tesbih
sağolsun dün kargoyla gönderdi tesbihi bu günde ulaştı
tatlım imrenmene gerek yok benim en fazla 29gün çeker ama sonuç ortada..bide ovulasyon testi yapıyorum ..ama olmayınca olmuyoooo..
tatlım mücadeleci olmalıyızki gelsin bebişer..yılmak yokkk çalışmaya devammmm
off yaaa keşke gitmesenay kızlar herkesler burda ama ben az sonra işe gideceğim tekrar, ders yok ama soru soran öğrenci falan oluyor
offfff ya artık tatil istiyorummm:95::95:
daha yazıyordum ben msj gidiverdi
neyse tesbihim elime ulaştı ama çok uğraştırdım
masalcığımı
adres yetersizliğinden geri gitmiş masala tesbih
sağolsun dün kargoyla gönderdi tesbihi bu günde ulaştı
slm arkadaşlar. maşallah herkes burada. pek bi kalabalık topik.
umudumsun ah tatlım
ne kadar temiz kalplisin sen
hiç eltiye öyle şey denirmi.neyse olmuş bir kere.işallah ondan önce hamiş kalırsın canım.
halvetmi var kızlar
bu arada kızlar tesbihim elime ulaştı çok şükür
kızlar ben kaçar işe geç kaldımmmm:18::18::18::18:
maaalesf dedim ona temiz kalplilik denmez salaklık denir açık olalım semicim:)
nevacım şekercim ozaman bugün çatlıyodur inşşşşşşş
hıııııım o zaman bu gece neva burda olmaz çünkü halvette olacak:92::92::92::92:
slmmmmmmmmmmmmm
ağlamak istiyorum ağlamak
ohhhh masalcım keyif sende
çalıştır canım çalıştır:86:
gülcüm yapma canım ya.bence tamamen senin hüsnükuruntun.bak bende bu ara kocişin gözünün içine bakıyorum bana farklımı davranıyor diye,aynaya falan bakıyorum bende bir tuhaflıkmı var diye
ee alınmaya müsaitiz,havadan nem kapıyoruz
ama yok öyle birşey işte sıkıntıları var
seninkide öyle birşeydir kuzum.boşuna üzme kendini canım.
nevacım canım ben hazırım yer hazır gerisi arkadaşlara kalmış canım.ne zaman müsaitseniz o zaman.ama masalın karnı büyüsede bişey olmazki ne güzel severiz
aminnn inşallahhhhhhh
febecim benim adet geciktiğine göre yumurta geç çatlıyor demekki ben zaten hep 28 günde bir adet olanlara imrenmişimdir.
ben de neva gibiyim ne zaman olacağımı bilmiyorum
hep geciktiğine göre ben 25, hatta 26. günlere kadar çalışma yapayım diyorum,
tabi buna can dayanırsa
umudumsun ah tatlım
ne kadar temiz kalplisin sen
hiç eltiye öyle şey denirmi.neyse olmuş bir kere.işallah ondan önce hamiş kalırsın canım.
halvetmi var kızlar
bu arada kızlar tesbihim elime ulaştı çok şükür
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
AHSENNEVA,tume+,hasret41,masalcan+,febe+,GUZELGOZLUM8184+,umudumsunn,semi+,sivatan,sulekarata
GÖZLERİM YAŞARDI BU NE KALABALIK BÖYLE NE GÜZEL YA NASILSINIZ DOSTLARIM KADER ARKADAŞLARIM
oku şekerim oku rabbim dualarımızı kabul etsin..korktuklarımızdan emin,umduklarımıza nail eylesin inşşşşşş...yok be canım içinde azıcık bir fitne olsa o kelimeyi neler düşünür söylemezsin bencetamamen iyiniyetten kaynaklanıyor
febecim canım benim bugün 11.günüm ve 12.gün çatlıyor benim yumoş.bugün okuyacm işallah
bende hastalığım bitince başlayımmı tesbihe kızlar ?
BAKALIM GELSEDE BAKSAM ŞU TESTE BEN ÇOK KÖTÜ GRİP OLMUŞUM KIZLAR AZ ÖNCE BİR HAPŞURDUM BENDE ALTIMA KAÇIRDIM SANDIM MEĞER AKINTIM GELMİŞ IYYY :120: İĞRENCİM DİMİ
bu arad az önce kocişim 4 kile dağ çileği getirmiş onu yıkadım şekerledim bıraktım bu sene reçele bendesiniz 4 kilo yahu bu adam delirmiş.
nevacımm kıyamma sana ya ne kadar terbiyes bi kaynanan varmış senin ya ama üzülme tatlım allaha havele etsen onu bak yüce allahım nasıl gözünle gösterir sana ya bunun kızı yok mu ya terbiyesiz şey kusura bakma cnm ileri gitmiş olabilirim ama çok sinirlrndim ya dayanamıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?