Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy inan çooooooooooooookkk sevindim ben tespihin sana ulaşmasınaaaa:119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

ay kızlar herkesler burda ama ben az sonra işe gideceğim tekrar, ders yok ama soru soran öğrenci falan oluyor

offfff ya artık tatil istiyorummm:95::95:
off yaaa keşke gitmesen

tatlımm unuttum şimdi senin yumurtlama günlerinmiydi bu aralar????:26::26::26: eğer öyleyse hemen oku bugünnnn

tumacim canım ben 28 günde bir oluyorum
hatta bir ara saatini bile tutturuyordu
sonuuuuuuuuuuuuuuç

masalcm bencede tume tatile çıksın artık ama daha fazla sohbet konusunda şüpheliyim
nedense tume hiiiiçççç evde duracak gibi gelmiyor

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

febe ,sivatan ,GUZELGOZLUM8184+ ,masalcan+ ,hasret41 ,umudumsunn ,AHSENNEVA+ ,tume+ ,semi+ ,

maaalesf dedim ona temiz kalplilik denmez salaklık denir açık olalım semicim:)

maaalesf dedim ona temiz kalplilik denmez salaklık denir açık olalım semicim:)

yok be canım içinde azıcık bir fitne olsa o kelimeyi neler düşünür söylemezsin bencetamamen iyiniyetten kaynaklanıyor

febecim canım benim bugün 11.günüm ve 12.gün çatlıyor benim yumoş.bugün okuyacm işallah

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)

AHSENNEVA,tume+,hasret41,masalcan+,febe+,GUZELGOZLUM8184+,umudumsunn,semi+,sivatan,sulekarata

GÖZLERİM YAŞARDI BU NE KALABALIK BÖYLE NE GÜZEL YA NASILSINIZ DOSTLARIM KADER ARKADAŞLARIM

nevacım şekercim ozaman bugün çatlıyodur inşşşşşşş

BAKALIM GELSEDE BAKSAM ŞU TESTE BEN ÇOK KÖTÜ GRİP OLMUŞUM KIZLAR AZ ÖNCE BİR HAPŞURDUM BENDE ALTIMA KAÇIRDIM SANDIM MEĞER AKINTIM GELMİŞ IYYY :120: İĞRENCİM DİMİ

hıııııım o zaman bu gece neva burda olmaz çünkü halvette olacak:92::92::92::92:

BAKALIM DURUMA GÖRE HABERDAR EDERİM SİZİ

NE ZAMAN BULUŞUYORUZ O ZAMAN :26:

YA EVET ÇİFT ÇİZGİ ÇIKARSA TABİ ÇIKMAZSA
HADİ İNŞALLAH YAP BAKALIM TESBİHİNİ SENDE

nevacımm kıyamma sana ya ne kadar terbiyes bi kaynanan varmış senin ya ama üzülme tatlım allaha havele etsen onu bak yüce allahım nasıl gözünle gösterir sana ya bunun kızı yok mu ya terbiyesiz şey kusura bakma cnm ileri gitmiş olabilirim ama çok sinirlrndim ya dayanamıyorum valla

[ oku şekerim oku rabbim dualarımızı kabul etsin..korktuklarımızdan emin,umduklarımıza nail eylesin inşşşşşş...
bende hastalığım bitince başlayımmı tesbihe kızlar ?

başla şekerim başla tabiiiiiii

bu arad az önce kocişim 4 kile dağ çileği getirmiş onu yıkadım şekerledim bıraktım bu sene reçele bendesiniz 4 kilo yahu bu adam delirmiş.

BAKALIM GELSEDE BAKSAM ŞU TESTE BEN ÇOK KÖTÜ GRİP OLMUŞUM KIZLAR AZ ÖNCE BİR HAPŞURDUM BENDE ALTIMA KAÇIRDIM SANDIM MEĞER AKINTIM GELMİŞ IYYY :120: İĞRENCİM DİMİ

biraz atla zıpla gelir tatlım iğrenç değil talım gelsin gelsin onu görmeye ihtiyacımız varrrr

bu bitanesi patavatsız ve kendini her konuda benimle kıyaslar elti gibiyizdir biz yaptıklarımı çok beğensede asla söylemez Ama ben alıştım takmıyorum artık zaten taksamda o kadar senede çok ağladımki gözyaşım kalmadı sanırım bak zorluyorum kendimi ama gelmiyor şimdi bile
Kızı var tabi 3 senedir görüşmüyorum Gerisini anlayın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…