ozaman masalcım maşallah barekallah diyelim nazarımız değmesin aşık adam kendini belli ediyor işte gerçi ALLAH var benim kocişimde siler istesem.merhaba tatlım....
valla bencede hakketi kocişimben demeden kendi başladı valla
kız ALLAH seni kahretmesin söylediğimden bunumu çıkardın soğuk davarnma gece olanları unut yaşanmamış gibi farzet noldu noldu diye sorma ilk yıllarımda bende yapıyordum adama gına gelmişti adetindendir geçicek sakin ol hem olabilir adam maddi olarak hazır olmayabilir bak tatile gittiniz azcık daha sık dişini tatlım vardır bi hayır.bende öyle dedim artık sevmiyorsun beni diye işte saçmalama gül gece gece sinirlendirme beni dedi.bütün gece döndüm durdum uyuyamadım sabahta o giderken uyumuş numarası yaptım...her sabah uyusamda öper öle gider işe öptü ama ben çok kırıldım ya bu aralar ona soğuk davranmasına sen bebek istemiyormusun artık dediğimde bu ay maddi sıkışıkmışız öyle dedi işte...
öyle yapıcam bende soğuk davranıcam ona...ben çok gö...nü kaldırıyorum onun resmen bebeğimmiş gibi seviyorum uğraşıyorum onunla..
gülcümyapma böyle canım
bunlar sadece seni yıpratır
belliki kocan da üzülmüş sen ağlayıp içindekileri atıyorsun ya onlar ne yapsın
biz duygularımızı dışa vuruyoruz bence onlar içlerine atıyor
ayrıca bitanem kadınların en güzel oldukları zaman adet gördüğü günlerdir. eminim ki sen de öylesindir
sadece moral bozukluğu sana bunları hissettiriyor, sen güçlü dur ki kocişinde güçlü dursun.
masalcım bravo valla kocana, tebrik ediyorum onu.
eee kızlar herkes iyi mi??
ben de dün adet oldum sonunda çok az geliyor anlamadım valla..
tumecimm aynen benimde ilk iki gün sadece birer damla geldi ve ben üstüne görüyorum zannedip üçüncü gün test yaptımsonra üçüncü gün akşama doğru bi başladı sölemesi ayıprtır şarıl şarıl yani havalardan sanırsam...
hıııııım o zaman bu gece neva burda olmaz çünkü halvette olacak:92::92::92::92:
ayyy cnm ya kapanmaz inşş hemen...pc,nin jarzı az ama aşşağısı gümbür gümbür elektirikte yok bu ortam kaçmaz ama kapanıcak pc oooooooooooooof ya
sanırım havalardan febecimmm
karnım nasıl şiş anlatamam, gelse de rahatlasam valla şarıl şarıl gelmesine de razıyım,
inşallah bir dahaki ay gelemezlerde 9 ay rahat ederiz, sıkı çalışmak lazım ben bu ay daha dikkat edicem günlere geçen ay dikkat edemedim, sadece 16. günle bir şey olmuyormuş
gülcümyapma böyle canım
bunlar sadece seni yıpratır
belliki kocan da üzülmüş sen ağlayıp içindekileri atıyorsun ya onlar ne yapsın
biz duygularımızı dışa vuruyoruz bence onlar içlerine atıyor
ayrıca bitanem kadınların en güzel oldukları zaman adet gördüğü günlerdir. eminim ki sen de öylesindir
sadece moral bozukluğu sana bunları hissettiriyor, sen güçlü dur ki kocişinde güçlü dursun.
gül bide şöyle düşün biz dertleşiyoruz paylaşıyoruz erkekler hep içine atıyor sana olan o tavrı üzüntüsünden emin ol adetin ilk günü hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz ama emin ol umut hiç bitmiyor yeniden alevleniyor her defasında eşine karşı anlayışlı ol canım ağlamak isteyip onları sebep tutuyoruz kendimize bu yani.yok şöle dedi böyle yaptı onlarıda taş değilki
tamam öyle yapıcam...ama birazda mesafeli olacam...kız ALLAH seni kahretmesin söylediğimden bunumu çıkardın soğuk davarnma gece olanları unut yaşanmamış gibi farzet noldu noldu diye sorma ilk yıllarımda bende yapıyordum adama gına gelmişti adetindendir geçicek sakin ol hem olabilir adam maddi olarak hazır olmayabilir bak tatile gittiniz azcık daha sık dişini tatlım vardır bi hayır.
slmmmmmmmmmmmmm
ağlamak istiyorum ağlamak
ohhhh masalcım keyif sende
çalıştır canım çalıştır:86:
gülcüm yapma canım ya.bence tamamen senin hüsnükuruntun.bak bende bu ara kocişin gözünün içine bakıyorum bana farklımı davranıyor diye,aynaya falan bakıyorum bende bir tuhaflıkmı var diye
ee alınmaya müsaitiz,havadan nem kapıyoruz
ama yok öyle birşey işte sıkıntıları var
seninkide öyle birşeydir kuzum.boşuna üzme kendini canım.
nevacım canım ben hazırım yer hazır gerisi arkadaşlara kalmış canım.ne zaman müsaitseniz o zaman.ama masalın karnı büyüsede bişey olmazki ne güzel severiz
aminnn inşallahhhhhhhayyy cnm ya kapanmaz inşş hemen...
aynen tatlım bizde geçen ay sadece 16.günbu ay sıkı çalışcaz inşş.. ayyy valla 9 ay gelmesinler bencedeeeeeee
slmmmmmmmmmmmmm
ağlamak istiyorum ağlamak
ohhhh masalcım keyif sende
çalıştır canım çalıştır:86:
gülcüm yapma canım ya.bence tamamen senin hüsnükuruntun.bak bende bu ara kocişin gözünün içine bakıyorum bana farklımı davranıyor diye,aynaya falan bakıyorum bende bir tuhaflıkmı var diye
ee alınmaya müsaitiz,havadan nem kapıyoruz
ama yok öyle birşey işte sıkıntıları var
seninkide öyle birşeydir kuzum.boşuna üzme kendini canım.
nevacım canım ben hazırım yer hazır gerisi arkadaşlara kalmış canım.ne zaman müsaitseniz o zaman.ama masalın karnı büyüsede bişey olmazki ne güzel severiz
ay kızlar herkesler burda ama ben az sonra işe gideceğim tekrar, ders yok ama soru soran öğrenci falan oluyor
offfff ya artık tatil istiyorummm:95::95:
aminnn inşallahhhhhhh
febecim benim adet geciktiğine göre yumurta geç çatlıyor demekki ben zaten hep 28 günde bir adet olanlara imrenmişimdir.
ben de neva gibiyim ne zaman olacağımı bilmiyorum
hep geciktiğine göre ben 25, hatta 26. günlere kadar çalışma yapayım diyorum,
tabi buna can dayanırsa
bende senin tatile girmeni istiyorum çünkü daha fazla sohbet etmek istiyoruuuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?