Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba tatlım....
valla bencede hakketi kocişim ben demeden kendi başladı valla
ozaman masalcım maşallah barekallah diyelim nazarımız değmesin aşık adam kendini belli ediyor işte gerçi ALLAH var benim kocişimde siler istesem.

kız ALLAH seni kahretmesin söylediğimden bunumu çıkardın soğuk davarnma gece olanları unut yaşanmamış gibi farzet noldu noldu diye sorma ilk yıllarımda bende yapıyordum adama gına gelmişti adetindendir geçicek sakin ol hem olabilir adam maddi olarak hazır olmayabilir bak tatile gittiniz azcık daha sık dişini tatlım vardır bi hayır.

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)

tume masalcan+ febe+ AHSENNEVA+ semi+ sulekaratas GUZELGOZLUM8184+ bsumbul kayra_87 umudumsunn

tumecimm aynen benimde ilk iki gün sadece birer damla geldi ve ben üstüne görüyorum zannedip üçüncü gün test yaptım sonra üçüncü gün akşama doğru bi başladı sölemesi ayıprtır şarıl şarılyani havalardan sanırsam...

sanırım havalardan febecimmm

karnım nasıl şiş anlatamam, gelse de rahatlasam valla şarıl şarıl gelmesine de razıyım,

inşallah bir dahaki ay gelemezlerde 9 ay rahat ederiz, sıkı çalışmak lazım ben bu ay daha dikkat edicem günlere geçen ay dikkat edemedim, sadece 16. günle bir şey olmuyormuş

Son düzenleme:
slmmmmmmmmmmmmm
ağlamak istiyorum ağlamak

ohhhh masalcım keyif sende
çalıştır canım çalıştır:86:

gülcüm yapma canım ya.bence tamamen senin hüsnükuruntun.bak bende bu ara kocişin gözünün içine bakıyorum bana farklımı davranıyor diye,aynaya falan bakıyorum bende bir tuhaflıkmı var diye
ee alınmaya müsaitiz,havadan nem kapıyoruz
ama yok öyle birşey işte sıkıntıları var
seninkide öyle birşeydir kuzum.boşuna üzme kendini canım.

nevacım canım ben hazırım yer hazır gerisi arkadaşlara kalmış canım.ne zaman müsaitseniz o zaman.ama masalın karnı büyüsede bişey olmazki ne güzel severiz

pc,nin jarzı az ama aşşağısı gümbür gümbür elektirikte yok bu ortam kaçmaz ama kapanıcak pc oooooooooooooof ya
ayyy cnm ya kapanmaz inşş hemen...

aynen tatlım bizde geçen ay sadece 16.gün bu ay sıkı çalışcaz inşş.. ayyy valla 9 ay gelmesinler bencedeeeeeee

ya vallaha canım bilmiyorum çok kötüyüm sadece bunu biliyorum evide bok götürüyor ama elim kolum kalkmıyor 1 haftadır yoktum kayınvalidecim hiçbirşeye elini sürmemiş mutfaktaki lavoboyu bile ne ciflemiş ne çamaşır suyulamış leş gibi olmuş düşünki tuvaleti ve banyoyu neyse ya bu gün hiçbirşey yapmıcam öle boş boş oturucam belki yarın yaparım....

hiç bişey olmamış gibi davraanıyım şulecimde öle diyor ama biraz mesafe iyi olacak sanırım canım...

tamam öyle yapıcam...ama birazda mesafeli olacam...

şimdi bile accık çıktı seversiniz. bakın ben ayın 29 tatlıe çıkıyorum 1 hafta yokum ama.
ona göre ayarlayın bensiz buluşma olmasın sakın

ayyy cnm ya kapanmaz inşş hemen...

aynen tatlım bizde geçen ay sadece 16.gün bu ay sıkı çalışcaz inşş.. ayyy valla 9 ay gelmesinler bencedeeeeeee
aminnn inşallahhhhhhh

febecim benim adet geciktiğine göre yumurta geç çatlıyor demekki ben zaten hep 28 günde bir adet olanlara imrenmişimdir.
ben de neva gibiyim ne zaman olacağımı bilmiyorum
hep geciktiğine göre ben 25, hatta 26. günlere kadar çalışma yapayım diyorum,

tabi buna can dayanırsa

umudumsun ah tatlım
ne kadar temiz kalplisin sen
hiç eltiye öyle şey denirmi.neyse olmuş bir kere.işallah ondan önce hamiş kalırsın canım.
halvetmi var kızlar

bu arada kızlar tesbihim elime ulaştı çok şükür

ay kızlar herkesler burda ama ben az sonra işe gideceğim tekrar, ders yok ama soru soran öğrenci falan oluyor

offfff ya artık tatil istiyorummm:95::95:

daha yazıyordum ben msj gidiverdi
neyse tesbihim elime ulaştı ama çok uğraştırdım
masalcığımı

adres yetersizliğinden geri gitmiş masala tesbih
sağolsun dün kargoyla gönderdi tesbihi bu günde ulaştı

sağolasın canım...allah hepinizden rağzı olsun artkadaşlarım....

ay kızlar herkesler burda ama ben az sonra işe gideceğim tekrar, ders yok ama soru soran öğrenci falan oluyor

offfff ya artık tatil istiyorummm:95::95:

bende senin tatile girmeni istiyorum çünkü daha fazla sohbet etmek istiyoruuuummmm

tatlım imrenmene gerek yok benim en fazla 29gün çeker ama sonuç ortada..bide ovulasyon testi yapıyorum ..ama olmayınca olmuyoooo..

tatlım mücadeleci olmalıyızki gelsin bebişer..yılmak yokkk çalışmaya devammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…