hııııımmm buluşunca biş kavanoz bana o zaman
(şaka şaka))
bu arad az önce kocişim 4 kile dağ çileği getirmiş onu yıkadım şekerledim bıraktım bu sene reçele bendesiniz 4 kilo yahu bu adam delirmiş.
bana herşer yakışırda bugün yarışan kadına uyuz oldum
orda olsaydım yolardım saçını başını
ne kandini beğenmiş ukala birşey o öyle
bu bitanesi patavatsız ve kendini her konuda benimle kıyaslar elti gibiyizdir biz yaptıklarımı çok beğensede asla söylemezAma ben alıştım takmıyorum artık zaten taksamda o kadar senede çok ağladımki gözyaşım kalmadı sanırım bak zorluyorum kendimi ama gelmiyor şimdi bile
Kızı var tabi 3 senedir görüşmüyorumGerisini anlayın artık.
şu testimi yapayım sonra çamaşır asacağım ve yemek yemedim daha karnımıda doyuracağım sonra dünden yaprak artmıştı iç hazırlayıp onuda saracağım offfffffffff yaa ne kadar tempolu bir yaşantım var benim yahu ara ara buraya bakarım açıklamamı yapayımda ilgimi çekmediğini düşünenler olmasın ben topiğimi çok seviyorum ama yoğunum işte
bana herşer yakışırda bugün yarışan kadına uyuz oldum
orda olsaydım yolardım saçını başını
ne kandini beğenmiş ukala birşey o öyle
şu testimi yapayım sonra çamaşır asacağım ve yemek yemedim daha karnımıda doyuracağım sonra dünden yaprak artmıştı iç hazırlayıp onuda saracağım offfffffffff yaa ne kadar tempolu bir yaşantım var benim yahu ara ara buraya bakarım açıklamamı yapayımda ilgimi çekmediğini düşünenler olmasın ben topiğimi çok seviyorum ama yoğunum işte
ne denir ki böle tiplere işte allaha havale et allahın verdiği dertle böle dalga geçenlere yürek soğutanlara bak nasıl verir cezasını ben kaçıyorum kızlar paylaşımlar için çok tşkrlr biraz işerim varda en kısa zamanda grüşmek üzere inş bebişler göbüşlere:)
dün kayınvalidem 1kavonoz verdi bana yaptığından...ama şunu söliyim benimkinin aklına bile gemez öle reçellik bişe almakbu yüzden kocişineeeee Bide benim kayınvalidem çilekten yaz kompostosu gibi bişe yapıyo çok güzel oluyo..çilekleri doğruyo üstüne şeker ve biraz su koyuyo dolapta soğutuyo güzel oluyo yani..bu arada dağ çileğine bayılırım
ne denir ki böle tiplere işte allaha havale et allahın verdiği dertle böle dalga geçenlere yürek soğutanlara bak nasıl verir cezasını ben kaçıyorum kızlar paylaşımlar için çok tşkrlr biraz işerim varda en kısa zamanda grüşmek üzere inş bebişler göbüşlere:)
kızlar ben çıkayım artık. bi duş alayım ful mak
yaj yapayım biraz silkkeleniyim kendime geleyim eşimin gelmesine yakında güzel giyineyim.......
bende sevmedim kadını. hatta kocişe söyledim.
boşver koynuna mı alıcan diyoooo
bende seni almıyom onuımu alıcam dedim( yasak ya)
kızlar ben çıkayım artık. bi duş alayım ful mak
yaj yapayım biraz silkkeleniyim kendime geleyim eşimin gelmesine yakında güzel giyineyim.......
bende sevmedim kadını. hatta kocişe söyledim.
boşver koynuna mı alıcan diyoooo
bende seni almıyom onuımu alıcam dedim( yasak ya)
aaa benim kocişim kaynanam gibidir evde herşeyi bilir ve hiç bugünün işini yarına bırakmaz tez canlıdır yani benim kocişim bayılıyor ona bir tavsiye içmeden öncede biraz limon sıkıyorsun tatlım daha müthiç oluyor koca boğazlı bir kocişim var ama fizik harika ben onun kadar yesem
hasrettttttttttt
ce e dedin gittin
küsüyoruz bak
BULUŞMA KONUSUNA GELİNCE BEN MÜSAİTİM BANA HERGÜN UYUYOR YANİ
O YÜZDEN ARANMIZDA TARİH BELİRLEMENİZİ BEKLİYORUM
ÖNCELİKLE KİMLERİN GELECEĞİNİ BELİRLEYELİM İSTERSENİZ
AMA BU SEFER CİDDİ CİDDİ
AYRICA BURAYA GELEMEYECEK İST DA ARKADAŞLAR VARSA BEN İSTA DA GELEBİLİRİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?