Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar
nasılsınız bakalım????????????
benim moralim bozuk canım çok sıkkın kısaca kendimi çok iğrenç hissediyorum............kırmızılar geldi geçen hafta süper çalıştık ama (TATİLDE) tabi yumurtlama tarihini geçmiş oldu.....ayrıca kendimi çok çirkin..hatta iğren olarak hissediyorum.bi garibim.sanırım psikolojik olarak çöküntüye uğradım...sanki eşim soğuk davranıyor gibi hissediyorum ayrıca bu ayda tedavi olmuycam...gece eşime sordum hastalanınca gideyimmi dr tedaviye devam edeyimmi dedim sanki soğuktu bilmiyorum dedi ama anladımki gitme diycek ama diyemiyor....yinede ağzından duymak istedim.üsteledim....gitme dedi ve bende ipler koptu sadece kısık sesle tamam diyebildim ve yataktan çıkıp oturma odasına geliip ağladımmmm....benimkide horul horul uyudu :2: bide zaten ona dedim sen baana karşı soğuksun bu aralar bişey var ama hayırlısı çıkar kokusu verdiği cvp saçmalama gül gece gece beni sinirlendirme...normalde saçmalama aşkımya ne alakası var derdi sarılır öperdi şimdi ise kıçnı dönmüş yatar biçimde cvp verdi.bu cvbı bile değişti ama ona kalsa herşey normal ay neyse ya canım çok sıkkın sinirlerim bozukkkkkk....kendimi dibe çökmüş hissediyorum iğrenç hissediyorum.

Son düzenleme:
ne güzel ya bir sürü arkadaşım oldu ve beni anlıyorlar AHSENNEVACIM ve FEBECİM öle diosunuz ama sağ sol inan yakamı brakmıyo ilk 2 sene kendimiz i,stemedik bebeği hep etrafdan hele kayınvalidem nasıl sıkıştırdılar beni hep yapın artıkdiye hele bide bende karın bölgesine yağlanma olduğu için hep hamilemisin diye soruyolardı (hatta hastalarımın arasında benim 3 yaşında çocuğum olduğunu sananlar bile var:)) eşim öğretmen benim henüz taini çıkmamıştı ve biz ayrıydık birbirimizden nasıl yapabilirdikki lafff...o zamn şiddetle karşı çıkıodum tabi şimdi yaklaşık 10 aydır istiyoruz şimdi soranlara sadece kısmett diyorum napabilirimki bi zmanlar şiddetle karşı çıkan ben şimdi kısa ve öz kısmett... tabi insanlar benim 2.5 senedir çoçuğum olmuyor sanıyrlar şimdi:) asıl kötü olan ne biliomusunuz eltim 6-7 ay oldu evleneli bi kere sakın benden önce gebe kalma adım iyice kısıra çıkar dedim saf saf şimdi gebelik düşünüyormuş hanfendi 28 günde bir adet görenlerden tam bir şanslı bana demezmi ki elini çabuk tut ben hamile kalıcam diye ben hüngür şakırtt işte tabii bu allah vergisi kime vereceğine kime vermiyeceğini o bilir onada öle dedim zaten şuan gebe deil ama ben onu allaha havale ediyorum çünkü o nekadar yandığımı bile bile yaptı bunu hala unutamıyorr allahıma hergünnn dua ediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun allahım dindirsin içimizdeki hasreti aminnn. kafanızı şişirdim kızlar hakkınızı helal edin:)

Son düzenleme:
umudumsun merhaba hoşgeldin tatlım aramıza rabbim senin tabirinle ,ki bende artık böyle dua edicem ihsanından umudunla kavuşmanı nasib etsin inşallah.

cnm benim sen sıkma canını oda çok üzülüyo emin ol şuan kendi içinde ne fırtınalar kopuyodur allah bilir ama bu durum seni böle incitmesine haklılık vermez o bilmiyomu ki böle şeyler moralle olmalı takma kafana tatlım herşey düzelir inş ve allahımın izniyle bigün bu yaptıklarının bir bir hesabını sorarsın utandırırırsın inş onuu sağlıklı sıhhatli bebişler göbüşüne inş:9

Son düzenleme:

amin canım amiiiiiinnn..ama ben şu an isteyip istemediğimi bile biilemiyorum hala ağlıyorum çok kötüyüm yaa....
bu arada hoş geldin sanırım yazmıştım ama görmedin heralde bilmiyorum yalnışta hatırlayabilirim....

güll bitanem kırmızlar geldiği için çok hassaslaşmışsın.. eşinin tavrıda bu yüzden sana öle gelmişti..aynılarını bizde yaşıyoruz sonuçta..bazen farkında olmadan daha çok ilgi bekliyoruz ama onalar bunu anlayamıyolar ve biz durup dururken kırılmış oluyoruz ve bu seferde buna sinir oluyolar sana diyeceğim şu ki 1-2 güne düzelirsin kendini yıpratma lütfen bişe yok çünkü..tedavi konuusuna gelince sen yıpranıyosun diye ertelmiş olabilir..benimkide öle düşünmüştü bi aralar.ama sen istiyosan yinede başla bence tedaviye çünkü hep düşünen hep yıpranan biziz sonuçta..

umudumsun merhaba hoşgeldin tatlım aramıza rabbim senin tabirinle ,ki bende artık böyle dua edicem ihsanından umudunla kavuşmanı nasib etsin inşallah.

tşklr şulecim benden bişeyler katabildiysem anlatabildiysem bu sohbete ne mutlu bana amin cnm benim inşallah sanada nasib eder allahım:)

yapma tatlım kırmızılardan dolayı kendini böyle hissediyo olabilirsin.
ara ara banada öyle olurdu beni sevmediğini düşünürdüm tekrar tekrar sorardım niye böylesin.
ama tamamen benim kuruntum olduğunu anlardaım adetten sonra

tedavi içinde bişey diyemem çünkü eşler bizim kadar sabırlı ve düşünceli değiller.
sabredeceksin tatlım. herşey yoluna girecek hiç üzülme ama bizim biraz geç oluyo.
yinede çok şükür rabbim dermansız dert vermesin hayırlısını versin herşeyin

merhaba kızlar :80:
nasılsınız bakalım bugün.
biz bugün kocişle daha doğrusu kociş salonumu temizliyo. perdeleri attım makinaya şimdi.
sevgilimde camları siliyo ben nerdeyim kk ve nette
ooo kocşine tebriklerrr ve maşşallaaaahhhh... ama düşündümde benimkide silerdi

cnm ne kafa şişirmesi..inan okadar aynı şeyleri yaşıyoruz ki bazen kendi yzdığım bişe zannediyorum

canım benim erkekler arada öyle oluyorlar onlar bizim gii içlerini kimseyle paylaşmadıklarından bazen kafalarında kırktane tilki dolaşıyor hepsininde kuyruğu birbirine dolanıyor üsteleme oluruna bırak bişey yokmuş gibi davran gör bak düzelicektir.

amin canım inşallah...sağolasın canım...

yok canım bu ay çok sıkışıkmışız bahanesi bu.hafta sonu dışarı çıktığında en az 100 150 tl harcıyor bi hafta sonu çıkmasında tedavi ol deseydi neyse var farklılık ama bakalım hayırlısı....

hmm maddiyatsa iş değişir..ayy üzme tatlı kendini yaaaa...

kızlar burda geçen cuma çok şiddetli bi yağmur yağdı ogünden beridirde havalar serin ve kapalıydı şuan son bir saattir çok şiddetli bi gök gürültüsyle hiç kesilmeden bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor ev karanlık çokta korkuyorum gök gürültüsünden ALLAH esirgesin.

bende öyle dedim artık sevmiyorsun beni diye işte saçmalama gül gece gece sinirlendirme beni dedi.bütün gece döndüm durdum uyuyamadım sabahta o giderken uyumuş numarası yaptım...her sabah uyusamda öper öle gider işe öptü ama ben çok kırıldım ya bu aralar ona soğuk davranmasına sen bebek istemiyormusun artık dediğimde bu ay maddi sıkışıkmışız öyle dedi işte...

öyle yapıcam bende soğuk davranıcam ona...ben çok gö...nü kaldırıyorum onun resmen bebeğimmiş gibi seviyorum uğraşıyorum onunla..

gülcümyapma böyle canım
bunlar sadece seni yıpratır
belliki kocan da üzülmüş sen ağlayıp içindekileri atıyorsun ya onlar ne yapsın
biz duygularımızı dışa vuruyoruz bence onlar içlerine atıyor
ayrıca bitanem kadınların en güzel oldukları zaman adet gördüğü günlerdir. eminim ki sen de öylesindir
sadece moral bozukluğu sana bunları hissettiriyor, sen güçlü dur ki kocişinde güçlü dursun.

masalcım bravo valla kocana, tebrik ediyorum onu.

eee kızlar herkes iyi mi??

ben de dün adet oldum sonunda çok az geliyor anlamadım valla..

Son düzenleme:
merhaba kızlar :80:
Nasılsınız bakalım bugün.
Biz bugün kocişle daha doğrusu kociş salonumu temizliyo. Perdeleri attım makinaya şimdi.
Sevgilimde camları siliyo ben nerdeyim kk ve nette

bu arada herkese selamlarrrr...

Neva noldu test tatlım koylaştımı???:26:

yok tatlım 4.3 gün silik çıktı dün yapmadım bugünde akıntım var sanki çbugün çatladı gibi
bakıcam da gelsin diye bekliyorum

gül bide şöyle düşün biz dertleşiyoruz paylaşıyoruz erkekler hep içine atıyor sana olan o tavrı üzüntüsünden emin ol adetin ilk günü hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz ama emin ol umut hiç bitmiyor yeniden alevleniyor her defasında eşine karşı anlayışlı ol canım ağlamak isteyip onları sebep tutuyoruz kendimize bu yani.yok şöle dedi böyle yaptı onlarıda taş değilki

kafa şişirmekte ne demek senin k.valden yapın çocuk diyormuş korunduğunuz düşüncesiyle ben ne yapayım artık öyle bir bahanemde olamaz vede buradaki arkdşlar bilirler bana hep yaralayıcı kelimelerle direk söylüyorlardı.yok k.pederim 3 aylık evlilerken k. Valdeme çocuğun olmuyorsa yol yakınken git demişte o zaman yeni evliydim düşün . Bide o hemen hamile kalırmışta ceket atsakocası doğurup vereyim sen büyüt dedi bana yabancıda olmaz yaaa o an düğümlendim ve hala unutamıyorum en çok canımı yakanda bu ollmuştu.

hoş bulduk tatlım nolursun ağlama herşey düzelecek bak emin ol.zaman sedece birazcık zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…