Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

samimiyetin için tşkrlr tatlım:) süpersin valla maşallah suphanallah sana:)

[

şulecim taşıyıcı olunca pıhtılaşma olur mu bilmiyorum
taşıyıcı olsan bile bu düşük sebebin midir bilemedim ...ben sana kesinlikle başka dr.a git derim sonuçta bu testi yaptırmak için çok uğraştın
benim test raporumda folik asit ve kan sulandırı iğne kullanmam gerektiği ve düzenli kontrolümün yapılması gerektiği yazıyor canım...
sende sanırım böle bi not yok...
bildiğim ancak bu kadar canım umarım yardımcı olabilmişimdir

slm kızlar nasılsınız...
ben çok kötüyüm...bi arkadaşım 2.düşüğünü yapmış (( arayamıyorum 1 yılda 2 kere...tamam kolay hamile kalıyor ama 2 düşük ( eminim çok zor durumda arayamıyorum ( ararsam ağlayacağım yarın aramayı düşünüyorum....

merhaba bitanem hoşgeldin....
evet çok zor bi durum allah yardımcısı olsun...
bencede yarın ara en azından biraz zaman geçmiş olur bugün çok taze oda belki konuşamaz
çok üzüldüm rabbim birdaha vermesin bu acıyı
amıııııınnnnnn

yok canım bi kaç hafta olmuş sanırım
eşimden duydum ( ama bana en azından 1 gün lazım
kendime gelemedim ( moral olarak bittim benim kürtajımda oturup ağlamıştı şimdi onu arasma ben de kesin ağlarım
ağlamakta çözüm değil ki

iyi geceler kızlar ben kaçıorum kocişle pc için tartıştıkta galib geldi ona lazımmış grüşürüz tekrar

evet ya benimde çok hoşuma gidiyo valla gelir belkide tatlım yaaa sabaha kadar çıkmıyacak deil ya hlvetten benim gibi pratik oluversin cnm biraz:)

malesef tatlım çok hastayım elim kolum kalkmıyor ne alakası var diyeceksin ama kocişe yumurtam çatladı dedim e ama hastasın dedi adam bende çatlatma iğnesi vurulunca bekliyozya 1 gün yarında olur dedim ayyy çok utandım derken hiç bana göre şeyler değil bunlar bebek sen bir gel totonun çekeceği var elimden

dur azcık utanman geçsin bende naklen yayına katılayım
yarın akşam bizi beklemeyin kızlar

ne oldu canım geçmiş olsun
grip mi

şule sesin çıkmıyor tatlım nasılsın
umudumsun:79:

dur azcık utanman geçsin bende naklen yayına katılayım
yarın akşam bizi beklemeyin kızlar

ne oldu canım geçmiş olsun
grip mi

şule sesin çıkmıyor tatlım nasılsın
umudumsun:79:

desene 2 mizde aynı anda hamile kalacağız yakınızda ortada bir yerde buluşup yan yana odalarda doğururuz

kuşum dedimya gribim diye sana :2::2:

nevacım ç.iğnesi 1 gün sonra çatlatıyor da yumoşları
o yüzden bekliyoruz canım
sanki hesap hatası var
sabaha iyileşmeye bak bence

pc elime geçti ama şimdide benim çok uykum var nevacımmm çok geçmiş olsun tatlım ama ihmal etmemeye çalış valla bi ara bana kocamla sadece aramızda çıkar ilşikisi varmış gibi geliodu şimdilik öle bi düşüncem yok ama yine heran bay glebilir bana ya yemin ediyorum mantarım geçmiyo sık halvetten tam bitti mantarım diyorum bakıyorum tekrar başlamış akıntılar zor iş valla zor iş vessalam allah hayırlara çıkarsın aminnnn:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…