desene 2 mizde aynı anda hamile kalacağız yakınızda ortada bir yerde buluşup yan yana odalarda doğururuz
kuşum dedimya gribim diye sana :2::2:
nevacım geçmiş olsun canım ALLAH şifa versin.
nevacım ç.iğnesi 1 gün sonra çatlatıyor da yumoşları
o yüzden bekliyoruz canım
sanki hesap hatası var
sabaha iyileşmeye bak bence
pc elime geçti ama şimdide benim çok uykum var nevacımmm çok geçmiş olsun tatlım ama ihmal etmemeye çalış valla bi ara bana kocamla sadece aramızda çıkar ilşikisi varmış gibi geliodu şimdilik öle bi düşüncem yok ama yine heran bay glebilir bana ya yemin ediyorum mantarım geçmiyo sık halvetten tam bitti mantarım diyorum bakıyorum tekrar başlamış akıntılar zor iş valla zor iş vessalam allah hayırlara çıkarsın aminnnn:)
dedinde canım
bu kadar oldugunu anlamamışım
valla ne yap et hamile kal işte bu ay
yoksa seni geçerim haberin olsun.
sağol bitanem rabbim dermansız dert vermesin sende bunu unutma ona sıkılıyorsan
öylemii????:26:sabah adama yanaşayım hiçte sevmem ama umut gibi çıkar ilişkisi içerisinde olacağım.
iyi geceler bitanem yat uyu sen çalışıyorsun bende girmeyecektimde fırçadan korkuyorum ne yalan girmediğim günler sayılır falan yada biri bizi gözetliyormu desem
sorma tatlım yani han değilki ee acıyor sürekli sürekli olunca kapatacaklar valla beni ama tıbbi yönden bakıuoruz olaya başka bir amacımız yok
eee erken kalkan yol alır yada tam tersimisakın semi önce ben önce ben adam uyuyor kalk kalk yanlış hesaplamışım diyeyim mi :44:
semi krisin bebeğini resimlerini falan gördümde çok güzel doğduğu anda falanda hep çekilmiş çok beğendim valla inşallah tüm evlat sahibi olmak isteyenler görürler yaşarlar o anı
yemin ediyorum bedenen bitik durumdayım nevacım beynende daha fena.neyin var canım.
sağol bitanem rabbim dermansız dert vermesin sende bunu unutma ona sıkılıyorsan
amin nevam amin ya bak bide o var benim kızdığım saçma sapan insanlara denk gelmem dr pıhtılaşma yok diyor ama pıhtılaşma topiğine bakıyorum semicim benimle değeri aynı olanların pıhtıteşhisi var dikkatli bi yol izleniyor şansa bırakıcak lüksüm yokki herşeyi ben kovalıyıcaksam sana dünyanın parasını niye veriyorum sen bu tecrübeyle bunları gözden kaçırırsan ben bu tecrübesizlikle hangibirini farkedebilirim delirticekler beni ya.ne oldu tatlım test sonuçlarımı canını sıkan
drunda olumsuz birşey söylememiş neden üzüldünki şulecim bu kadar
dönmedi dangalak bende görümcemi arattırdım evi gördüm camdan noyu aldım nedir şartlarınız diye sor dedim sordu ben evi başka birine söz verdim öbürgün cvp verebilirim dedi artık o başkası bizmiyiz başka birimi bilemiyorum burda bile bi dünya çelişki var hatırladıkça sinir oluyorum ya almış parmağına millet oynatıyor resmen.ev konusunda adam size döndümü eşine danışıp
vermiyorum diye
canım topikte okumuşsun ama eminmisin tüm degerlerinin ayn ı olduğuna o kızlarla
drlarada güvenmemiz lazım.zaten sanada kan sulandırıcı vermiş.çok büyük bir problem olmadığını düşünmüştür belki drun
o yüzden pıhtılaşma dememiştir
bu arada o münasebetsiz komşumda gelip gitmiyor takıldığım bu değil fakat kıymasınıda gelip istemiyor ne yapamaya çalışıyor sence.
aynen bende aynı şeyi yapmayı düşünüyorum dosbada bu yönde fikrini beyan etmiş istanbula gidicem önümüzdeki hafta iyi bi romotolog bulup sorcam evet ya bizim için kolay olduğunu düşünüyorlar halbuki nekadar zor olduğunun en yakın şahitleriler.madem orda devam etmeye mecbursun
kafanı rahatlatmak için güvendiğin bir dra test sonucunu göstersen canım
bakalım o ne diyecek
pıhtılaşma derse ozaman hesabı sorarsın bu dra
önce umudunu sonrada paranı alıyorlar.
canım ev konusunda söz verdim diye bahsettiği kişi işallah sensindir
dur bakalım yarın olsun işallah rabbim yardım etsinde evi sizindiye haber gelsin
kocişte öyle diyor taşınana kadar almassa veriri gideriz diyor.amaaan şulecim boşver bırak almasın
taşınırken verirsin
dolmayı sarmaman işine gelmeyip sana tavır yapıyorsa
anla işte kadın seni neden bu kadar çok seviyormuş
sen bir jata yapmadın canım için rahat olsun
nasıl davranacağıda komşuna kalmış keyfibilir
inşallah semicim inşallah ALLAH razı olsun senden.olurmu öyle şey anlatacaksın tabi
biraz rahatlarsan ne mutlu
aslında herkes aynı değil ama sana hep olmadık insanlar çatmış
canım işallah en güzeli en beğendiğin sana nasip olur
bak belki yarın güzel haber gelecek ve beğendiğin evi tutacaksın
testlerinide dra gösterip bir güzel rahatlayacaksın
tamam mı düşünme artık bunları ne olur
ne zamandır boşa üzüyorsn kendini
herşey olacağına varıyor dimi canım
kociş pcyi istiyor
öptüm canım.iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?