Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
önemli değil masalcım evet 3 şubatta 12 haftalık oğluşumu kaybettim ilk gebelikti. otopsi yapıldı o nedenle oğluşum diyorum cinsiyet belirtildi

hııııımmm çoook geçmiş olsun bitanem. hayırlısı böyleymiş demekki.. rabbim beterinden korusun...
allahım birdaha yaşatmasın bitanem

ikisi içinde oruç tutulacakmı

aslında orucun bu dualarla alakası yok canım..
benim annem 3 gün oruç tut bebiş için niyet et tut dedi bende tutmuştum. benim 2 ay oluyo tutalı canım orucu. vakia süresinide başladım daha yeni. meryem süreside annem 10 gün oldu heralde başlayalı canım

evet prolaktin yüksek çıktı ilaç kullanıorum şimdi

geçmiş olsun canım
tez zamanda gelsin işallah bebişin
bsen bize göre yolun başında sayılırsı
ben 4 yıldır bekliyorum meleğimi
2 yıldır bekleyen arkadaşımızda var 8 yıldırda
çoğumuz tedavi aşamasındayız
işallah seni çok bekletmeden gelir bebişin

kızlar bişey danışıcam sizlere sizce nekadar ara verilmeli kürtajdan sonra bide otopsinin sonucunds bişey çıkmadı oğluşumda ben tedaviye başlarken bi sorun yoktu ama ikicide tedbir amaçlı rahim filmi ve tranbofoli testi yaptırmalıyım.

inşallah ya Allah hepimize en hayırlısını versin (amin)

valla şulecim 1-2 ay ara ver diyende var. hiç ara vermeden devam diyen de var.
dr kontrolunden sonra herşey normalse bence ara vermeden devam et. gerçi normalmı aşılamamı tüp bebekmiydi bilmiyorum. ama herşey yolundaysa beklemeden devam et bitanem. hazır bütün hormonların gebeliğe alışmışken bence ara verme. ama tabi bu benim fikrim canım.
tabiki dr daha iyisini bilir

maalesef bu konuda fikrim yok canım

soğol canım amin ikincide bebeğim beni bırakmıyıcak allahın izni ile evet vardır bi hayır anladım canım adetin dışında ara verilmemeli sanırım ay çok sordum afedersin

soğol canım amin ikincide bebeğim beni bırakmıyıcak allahın izni ile evet vardır bi hayır anladım canım adetin dışında ara verilmemeli sanırım ay çok sordum afedersin

aşk olsun bitanem tabiki soracaksın..
evet bitanem adetin dışında ara vermeden okusan daha iyi tabi. zaten 41 gün boyunca okuyacaksın ya allah kabul eder inşallah dualarımızı en yakın zamandada dualarımızı kabul etsın rabbim.
veeeee bize meleklerimizi göndersin inşallaaaaahhh (amin)

iyiki varsınız tamam canım emin oluyim yanlış bişey yapmıyim istedim amiiiiiiiiiiiin

evet benimde bu yüzden karıştım dün dr aradım gidicem bakalım ama onlara güvenmiyorum tek dertleri para tüp bebekti canım.

peki canım semicim merakımı maruz gör canım ama senin hangi aşamada olduğunu merak ettim

tatlım istediğini rahat rahat sor
sıkıntı yok
ben 6 ay klomen tedavisinden sonra
ekim ayında bir aşılama yaptırdım
canım
ozamandan beride bekliyorum işte

tatlım istediğini rahat rahat sor
sıkıntı yok
ben 6 ay klomen tedavisinden sonra
ekim ayında bir aşılama yaptırdım
canım
ozamandan beride bekliyorum işte

evet bitanem semiye katılıyorum. istediğini sorabilirsin. sonuçta hepimiz aynı dertten muzdarıbız.
hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. burdaki herkez birbirinden daha tecrübeli. herkezin yaşadığı olaylar aynı. fakat tecrübeleri aynıda olabılıyo farklı da olabiliyo. dolayısıyla herkez bir şekilde bilgiye sahip. böylelikle tüm sorularımıza cevap bulabiliyoruz bitanem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…