Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde tek tüpüm kapalı denesemmi acaba bunu belki fayda görürüm

benimde tek tüpüöm kapalı canım .birdahaki ay denemeyi düşünüyorum
o yüzden başka topikten kopyaladım
senin peşinden geldiğim topikte gördüm sende görmüşsündür ya gerçi

ALLAH sabır versin benimde 6 yıl oldu
3 4 senedirde öyle bekliyoruz işte

bir tane aşılamam var.tek tüple doğal kalanda var defalarca deneyip olmayanda
ama şuda var hiçbir problemi olmayan ve 3 4 tüp denemesi bile tutmayanda var

yani herşey nasip
rabbimin ol demesine bakıyor

ya kızlar sizce yatsının süresi saat kaçta bitiyor.

canım gecenin son 3te birlik vaktinde kılınmaz diye biliyorum
ama o vakit nesıl hesaplanır bilmiyorum ben yatsı ezanından güneşe kadar olan vakti üçe bölüp son 3 te birlik kızmında kılmıyorum
ama bu hesap ne kadar mantıklı bilmiyorum

evet gördüm bende cnm hakkımızda hayırlısını nasip etsin RABBİM

hım karşıdasın
bir arkadaşımız vardı
karamürseldeydi
ama bilgisayarı bozuldu sanırım artık gelemiyor
bende yeşilovadayım

senin drun kim nerde yaptırdın aşılamaları
tüpü ve şuan hangi dra gidiyorsun

semicim al bendende o kadar benimkide aynıydı sinir oluyordun artık bulaşık yıkamaktan belim kopuyordu ve 5 sene sabah 7 akşam 12 can dayanmıyordu ohhh rabbime şükürler olsun artık temizlikçi tutuyor dr ağır kaldırma dedide bana
bu arada benimkide 50 yaşında

inşallah canım ağzına yüreğine sağlık rabbim dualarımızı kabul etsin.

:120: :120: :120: benimkide yer semicim

febe ümraniyede sanırım mine eyüpte

iyi geceler konunuzun başlığı çok güzel ama benimki tam tersi hiç umudum kalmadı açıkcası anne olmak için benbir an önce tatmak istiyorum o duyguyu

bir an hamilesin sandım ve o kadar açık yazmana şaşırdım bir an ama sonra anladım kopyalamaymış

neyse arkadaşım bize geldi dertleştik falan o yattı bende bir bakayımö dedim iyi geceler canlarım.

heheheh +18 mi yazsam başına

bende yine ağırdan alıyor neva bu gece diyecektim
hımm ne güzel dertleştiniz he

tamam canım iyigecelr
şulede kayboldu

cnm ben aşılamaları fisun vurala yaptırdım şimdi ona gitmiyorum tüp bebeğide ferticenterde yaptırdım şimdi adet düzensizliği için funda ulaya gidiyorum açıkcası yeşilovayı duydum ama hiç gelmedim oraya

hiçbirini duymadım desem

bütün fundalar k.doğumcu oluyoprlar galiba
2 funda biliyorum bu üçüncü oldu

ben akademi has.nuri hüseyinoğluna yaptırdım
devam dersem üni.hast.de eray çalışkana gitmeyi düşünüyorum

olabilir cnm bende eray beyde aşılama zamanı rapor çıkartmıştım tesadüfki benim gitiğim doktorların ikisinin kocasıda kadındoğumcu fisun hanımın üni.has.doç.birol vural ama şimdi acıbademde funda hanımında numan ulay belki bunları duymuşsundur

ay vallahi anlamadım semi şöyle sorıyım şimdi kılınırmı.

numan bey diye duydum sanki sizin o tarafta kendi yeri varmış galiba tabi ya nılıyorda olabilirim
ben sadece gittiklerimi değil baya bir dr biliyorum araştırdıgım için yada bildiğimi zannediyormuşum
hiç duymadım dediklerini

neyse canım ben çıkıyorum
iyi geceler
tekrar görüşürüz işallah

iyi geceler gurbet,şule

iyi geceler canım

bence kılınır google amcayada sordum
çeşitli rivayetler var
net bir hüküm yok yani
kuvvetli olan imsaga kadar kılındıgı
sen kıl canım bırakma

bence kılınır google amcayada sordum
çeşitli rivayetler var
net bir hüküm yok yani
kuvvetli olan imsaga kadar kılındıgı
sen kıl canım bırakma
sağol canım allah razı olsun gidiyorum bende haftaya belkide 15 gün sonra hatta 1 ay bile olabilir görüşmek üzre hepinizi öpüyorum.

kızzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr eeeeeeeeeeeeeeeeeeevvvvvvvvvvvvvv buuuuuuuuuuuullllllllllllllduuuuuuummmmmm.

çok sevindiiiiiiiiiiiiiiiim tatlım özellikle yakın olmasına rahat taşınacağına ve kayınvalidenlere uzak olmasına sıra şimdi bebişte rabbim en kısa zamanda yollasın canım bebişini inşallah.... amiiiiiiinnnnnnnnn

canım ben piyerlotinin orda oturuyorum.gazi osmanpaşa diye geçiyor ama bana uyar eminönü ama pazar günü ne yapıcan orda pazar günü pek açık olmaz orda yerler az bir yer açık olur. hafta içi veya c.tesi giderse daha iyi olur tüm mağzalar açık olur....

canım emin onü avrupa yakasında ümrani ye karşıda anadolu yakasında kalıyor...febeye uyacağını sanmıyorum ama kısmet artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…