Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay bu adam deli ya
2 gece önce gelmedi aradım köftecideymiş
şimdi aradı açtım
-bu seferde kebapçıdamısın
-hayır kokoreççide
-neeeeeee
-istiyormusun sana getireyim mi
-hı hı getir çift porsiyon olsun

en önemli soruyu soruyorum
hazırmısın

kayınvalidene uzak mı:26:
evet en önemli kısmı bu aslında uzak değil evim ama biraz sapa gelmekten hoşlanmıyorlar zaten burası ufak biyer yürüme mesafesi 15,20 dk olmasına razıyım şükür öyle oldu.

yok tatlım tume çoktan gitti sadece ismi aşağıda
profiline baktım 10 15 dk önce kullanmış en son pcyi
en azından bu from da
hıııııııııııııım olabülü evet ya bazen oluyor öyle şeyler.

beni beğenmedin yani

ay sorsam mı bilemedim şulecim tam karşındaki evi bir ay dır nasıl görmedin diye

şaka şaka yeni boşalıyor ev sanırım
evide beğendiysen oh ne güzel canım
tekrar hayırlı olsun ordan bebişinle beraber kendi evine taşındığın günüde göstersin rabbim sana
tez zamanda işallah

ne güzel ya tam benlik keşke benim kocişte yapsa böyle şeyler kokorecin tadını çok merak ediyorum
ama yemedim hiç:26:

ya evelsi gün eve geliyoruz çiğ köfte istedim 2dürüm aradım adamlar 2 dürüm servisimiz yok dedi sinirlendi böyle saygısızlık olurmu diye istemiyeceksin bidaha ordan dedi

burdada başka çiğ köfte yapan yok çokta seviyorum o evde olmayınca artık.

ee dürümünü fazla isteseydin canım
istege göre vermeleri gerekmiyor mu

hımm karşıdaymışsınız
ben cuma tuzlada
cumartesi ümraniyede
pazarda büyük ihtimal eminönü taraflarında olucam ALLAH nasip edersede o yüzden sordum tatlım

febe ümraniyedeydi,neresinde acaba
,şengül nerdeydi

aaaaa yok semicim ya aşk olsun çok yorgundum takatım yoktu.

daha yeni boşaldı bugün kağıt asdılar hemen gittim.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin canımm sağolasın.

aaaaa yok semicim ya aşk olsun çok yorgundum takatım yoktu.

daha yeni boşaldı bugün kağıt asdılar hemen gittim.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin canımm sağolasın.

ya görüyormusun tatlım her şerde bir hayır vardır

ama bunu yazarken aklıma ne geldi
o komşun orayada yetişmesin
ama ne kadar yetişsede aynı apartmandaki gibi olmaz

ya anca iki dürüm yiyebilirim 2 dürüme servis yokmuş kocişte ona kızdı işte nekadar yiyebiliceksem okadar isterim böyle saçmalıkmı olur diyor.

hııııım evet avrupa yakasındayız ama önümüzdeki cumaya dönmüş olurum cumartesi düğün var burda yoksa eminönüne gelirdim.

fabenin neresinde olduğunu bilmiyorum şengül eyüpteydi yanlış hatırlamıyorsam.

iyi geceler konunuzun başlığı çok güzel ama benimki tam tersi hiç umudum kalmadı açıkcası anne olmak için benbir an önce tatmak istiyorum o duyguyu

iyi geceler konunuzun başlığı çok güzel ama benimki tam tersi hiç umudum kalmadı açıkcası anne olmak için benbir an önce tatmak istiyorum o duyguyu

iyi geceler
hoşgeldin fatoş
hepimiz o duyguyu biran önce yaşamak istiyoruz ama sabır ve umut bunlar yol arkadaşlarımız
onlar olmadan olmuyor
ve arkadaşlarımız var beklemediklerini anda hamiş kalan,işallah sanada nasip olur
anlatmak istermisin ne kadardır bekliyorsun tedavi gördünmü

demek dönüyorsun
evet eminönünde buluşabilirdik neyse nasip
bakalım febe neresinde oturuyor yakınsa belki onunla görüşebiliriz

ya görüyormusun tatlım her şerde bir hayır vardır

ama bunu yazarken aklıma ne geldi
o komşun orayada yetişmesin
ama ne kadar yetişsede aynı apartmandaki gibi olmaz
evet tatlım ya rabbime şükürler olsun.

evet benimde aklıma geldi ama bi görsen dün gece eve geliyoruz kocişle oda komşunun balkonunda oturmuş saat 12 diğer komşular selam verdiler konuşmak zorunda kaldım ama onunla konuşmadık eve geldik kocişe diyorum tabi benim balkonda oturamıyoruz tya kendine geceleri takılabiliceği daha havadar biyer bulmuş zaten artık görüşmiyicem çok kararlıyım.

demek dönüyorsun
evet eminönünde buluşabilirdik neyse nasip
bakalım febe neresinde oturuyor yakınsa belki onunla görüşebiliriz
evet canım
düğünümüz var hemde evi bulduk kocişin izni bitmeden taşınma işini halledelim adam işten yorgun argın gelip taşınma işiyle uğraşmasın.

eminönü ümraniye yakın ama pazar ya kocişi izin verirmi bilemedim.

canımm ben adet bitiminden sonra her 2 günde bir çalıştım ve bi topikde okumuştum.iltihabı olanlar yada tüplerinde tıkanıklık olanlar için,adaçayı yağı(acı elma yağı) aktardan aldım.bi pamuğa 4-5 damla damlattım.afedersiniz şeyime koydum biraz içeri kadar.pamuğun birazıda dışarda kalcak şekilde .ya gece koyun sabaha kadar ya gündüz akşama kadar.hafif naneli olips hissi verio ama sabır :) ve bide benim hemen ilişki sonrası hepsi full dışarı fışkırıodu.bu ay ilişkiye girerken belimin altına yastık koydum ve eşimden bi 5 dk çıkmamasını söledm bosaldktan sonra.oda çıkmadı.çıktıktan sonra yavas yavas sağıma döndüm çıkmasınnar dışarı die.başımın altında yastk yok belimde yastık en az yarm saat yattım öle.ve gerçekten akmadı dışarıya.ve adetime yakın hep sağ kasığım hafif hafif sancıdı :) dedim heralde sağı tutturdum :) buarada kızlar ya sağa ya sola mutlaka yatın.ama sağaysa hep sağa solaysa hep sola.çünkü bi ay sağ bi ay sol yumurtlalık yumurtluo.bi ay denk gelck elbet ama karıştırmaın.hep aynı yatın.öle işte kızlar.gerçi bunlar bahane.rabbim bunları vesile ederek nasip etti şükür.darısı başınızaaaa

hb cnm ben yaklaşık 9 yıldır bekliyorum meleğimi inş.bende ummadığım anda hamile kalırım ben artık yoruldum açıkcası tedavi görmekten son 1 yıldır hiçbişey yapmıyorum önce ilaç tedavisi sonra rahim filmi tek tüpüm kapalı 3 kere aşılama 1 tüp bebek denedik hepsi negatif sonuçlandı tüp bebekten sonrada adet düzensizliğim başladı geçen ay onun için tedaviye başladım böle işte ya sizler hamilemisiniz

aslında semicim bunlar kocakarı usulü diye önemsenmiyor ama bu şekilde amile kalanlar var etrafımda.
ama ben denemeyi düşünmüyorum çünkü bizde tıkanıklık sorunu var dışarı siperm atamıyor

benimde tek tüpüm kapalı denesemmi acaba bunu belki fayda görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…