evet en önemli kısmı bu aslında uzak değil evim ama biraz sapa gelmekten hoşlanmıyorlar zaten burası ufak biyer yürüme mesafesi 15,20 dk olmasına razıyım şükür öyle oldu.en önemli soruyu soruyorum
hazırmısın
kayınvalidene uzak mı:26:
hıııııııııııııım olabülü evet ya bazen oluyor öyle şeyler.yok tatlım tume çoktan gitti sadece ismi aşağıda
profiline baktım 10 15 dk önce kullanmış en son pcyi
en azından bu from da
bu arada şuan oturduğum evin hemen karşısı yeni ev taşınmakta kolay olucak araba filan tutmuyıcaz.
istanbula gidiyoruz yarın semicim kociş izne ayrılıyor busene bari bi tatil yapalım birlikte dedim ama sıkalım azcık daha dişimizi çok masrafımız var seneye gideriz arabamızla belklide bebişle dedi istanbula gidelim annenlerle vakit geçirirsin gündüzleride gezeriz görmediğimiz yerlere gideriz dedi öyle işte bi hafta kalıcaz.
hayır testleri yaptım ama sonuçları bekliyordum pazartesi alıcam sonuçların tamamını e taşınma işi var adetim geçicek dolayısıyla bidahaki aya kalıcak.
çooooooook yorgundum açtım ama bişey yazmadım.
ne güzel ya tam benlik keşke benim kocişte yapsa böyle şeyler kokorecin tadını çok merak ediyorumay bu adam deli ya
2 gece önce gelmedi aradım köftecideymiş
şimdi aradı açtım
-bu seferde kebapçıdamısın
-hayır kokoreççide
-neeeeeee
-istiyormusun sana getireyim mi
-hı hı getir çift porsiyon olsun
avcılarda oturyorlar.şule canım istda nerde oturuyor annenler
aaaaa yok semicim ya aşk olsun çok yorgundum takatım yoktu.beni beğenmedin yani
ay sorsam mı bilemedim şulecim tam karşındaki evi bir ay dır nasıl görmedin diye
şaka şaka yeni boşalıyor ev sanırım
evide beğendiysen oh ne güzel canım
tekrar hayırlı olsun ordan bebişinle beraber kendi evine taşındığın günüde göstersin rabbim sana
tez zamanda işallah
aaaaa yok semicim ya aşk olsun çok yorgundum takatım yoktu.
daha yeni boşaldı bugün kağıt asdılar hemen gittim.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin canımm sağolasın.
ya anca iki dürüm yiyebilirim 2 dürüme servis yokmuş kocişte ona kızdı işte nekadar yiyebiliceksem okadar isterim böyle saçmalıkmı olur diyor.ee dürümünü fazla isteseydin canım
istege göre vermeleri gerekmiyor mu
hımm karşıdaymışsınız
ben cuma tuzlada
cumartesi ümraniyede
pazarda büyük ihtimal eminönü taraflarında olucam ALLAH nasip edersede o yüzden sordum tatlım
febe ümraniyedeydi,neresinde acaba
,şengül nerdeydi
iyi geceler konunuzun başlığı çok güzel ama benimki tam tersi hiç umudum kalmadı açıkcası anne olmak için benbir an önce tatmak istiyorum o duyguyu
evet tatlım ya rabbime şükürler olsun.ya görüyormusun tatlım her şerde bir hayır vardır
ama bunu yazarken aklıma ne geldi
o komşun orayada yetişmesin
ama ne kadar yetişsede aynı apartmandaki gibi olmaz
evet canımdemek dönüyorsun
evet eminönünde buluşabilirdik neyse nasip
bakalım febe neresinde oturuyor yakınsa belki onunla görüşebiliriz
iyi geceler
hoşgeldin fatoş
hepimiz o duyguyu biran önce yaşamak istiyoruz ama sabır ve umut bunlar yol arkadaşlarımız
onlar olmadan olmuyor
ve arkadaşlarımız var beklemediklerini anda hamiş kalan,işallah sanada nasip olur
anlatmak istermisin ne kadardır bekliyorsun tedavi gördünmü
aslında semicim bunlar kocakarı usulü diye önemsenmiyor ama bu şekilde amile kalanlar var etrafımda.canımm ben adet bitiminden sonra her 2 günde bir çalıştım ve bi topikde okumuştum.iltihabı olanlar yada tüplerinde tıkanıklık olanlar için,adaçayı yağı(acı elma yağı) aktardan aldım.bi pamuğa 4-5 damla damlattım.afedersiniz şeyime koydum biraz içeri kadar.pamuğun birazıda dışarda kalcak şekilde .ya gece koyun sabaha kadar ya gündüz akşama kadar.hafif naneli olips hissi verio ama sabır :) ve bide benim hemen ilişki sonrası hepsi full dışarı fışkırıodu.bu ay ilişkiye girerken belimin altına yastık koydum ve eşimden bi 5 dk çıkmamasını söledm bosaldktan sonra.oda çıkmadı.çıktıktan sonra yavas yavas sağıma döndüm çıkmasınnar dışarı die.başımın altında yastk yok belimde yastık en az yarm saat yattım öle.ve gerçekten akmadı dışarıya.ve adetime yakın hep sağ kasığım hafif hafif sancıdı :) dedim heralde sağı tutturdum :) buarada kızlar ya sağa ya sola mutlaka yatın.ama sağaysa hep sağa solaysa hep sola.çünkü bi ay sağ bi ay sol yumurtlalık yumurtluo.bi ay denk gelck elbet ama karıştırmaın.hep aynı yatın.öle işte kızlar.gerçi bunlar bahane.rabbim bunları vesile ederek nasip etti şükür.darısı başınızaaaa
canımm ben adet bitiminden sonra her 2 günde bir çalıştım ve bi topikde okumuştum.iltihabı olanlar yada tüplerinde tıkanıklık olanlar için,adaçayı yağı(acı elma yağı) aktardan aldım.bi pamuğa 4-5 damla damlattım.afedersiniz şeyime koydum biraz içeri kadar.pamuğun birazıda dışarda kalcak şekilde .ya gece koyun sabaha kadar ya gündüz akşama kadar.hafif naneli olips hissi verio ama sabır :) ve bide benim hemen ilişki sonrası hepsi full dışarı fışkırıodu.bu ay ilişkiye girerken belimin altına yastık koydum ve eşimden bi 5 dk çıkmamasını söledm bosaldktan sonra.oda çıkmadı.çıktıktan sonra yavas yavas sağıma döndüm çıkmasınnar dışarı die.başımın altında yastk yok belimde yastık en az yarm saat yattım öle.ve gerçekten akmadı dışarıya.ve adetime yakın hep sağ kasığım hafif hafif sancıdı :) dedim heralde sağı tutturdum :) buarada kızlar ya sağa ya sola mutlaka yatın.ama sağaysa hep sağa solaysa hep sola.çünkü bi ay sağ bi ay sol yumurtlalık yumurtluo.bi ay denk gelck elbet ama karıştırmaın.hep aynı yatın.öle işte kızlar.gerçi bunlar bahane.rabbim bunları vesile ederek nasip etti şükür.darısı başınızaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?