Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm benim ne desem bilemedim.. ama okadar güzel dua etmişsinki rabbim hayırlısıyla hepmize anne olmayı nasip etsin inş..

melodiciğimmm bitanemmm dualarım seninle pazartesi güzel haberlerle dön inşşş.. sonrada hemmmmennn bebişine kavuş inşşşşş

orkideeee tatlım demek bebiş totosunu döndü heee oyyy kız ben onun totosunu yerimmmmm... nezaman döneceksin antepten?????

çok saollllllllllllllllll tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayırlısıyla inşallah şu bitsin de sonrada sıpa teşrif etsin allahımın izniyle :))))))))))öpüldün.................orkideeeeeeeeeee tatlım senin tosun ttotosunu dönmüşşşşşşş hayırlısıyla doğunca ham yap onu totosundan :)

sende yoktun bikerem
öyler bir başıma bu ıssız da

hoşgeldin şulecim nasılsın
ama kocişim gelecek şimdi ben çıkmak zorunda kalıcam ya

tume naber tatlım sen nasılsın bu saatte hayırdır

sende yoktun bikerem
öyler bir başıma bu ıssız da

hoşgeldin şulecim nasılsın
ama kocişim gelecek şimdi ben çıkmak zorunda kalıcam ya

tume naber tatlım sen nasılsın bu saatte hayırdır
burdaydyım bi saatir semicim farketmemişsin sen bi ara hanımın çifliği topiğindeydin arkandan geldim hatta bende çıkıcam canım yarın yolculuk var çanta hazırlamam lazım namazım var çamaşır sericem bi makina daha atıcam.

haftaya gelicem ama taşınma telaşıyla pek giremem muhtemelen hepinizi öpüyorum ALLAHA emanet olun dönerken testlerimin sonuçlarmın tamamınıda almış olucam aslında bu adetiminde trasferi yapıcaktık ama bidahaki aya kalıcak malesef neyse vardır bi hayır gerçi bana kalsa ramazanı tutmak istiyorum ama kociş istemiyor bakalım.

yaşasın sunuda güzel haber

ama şey eminmisin:26:dermişim

hayırlı olsun canım anlat bakayım
ay haklısın semicim ama konturatı yaptık artık deri dönüş yok zaten ev sahibimiz çok şeker kadın hemde şuan verdiğim kirayla aynı çok içime sindi.

tume gitmişşşşşşşşşş
eeeeee tume aşşağıda ya semicim hayırdır uykun var sanırım.

dur dur bir dakika nereye gidiyorsun
transfer öncesi işlern bitmemişmiydi senin
ee transfer ne zaman olacak.ay iyice kafam karıştı

ayrıca sürekli sayfa yenilememe rağmen ismin aşağıda hiiiiçççççç yoktu
hem yazsaydın iki kelime anlasaydım burda oldugunu neden görünmedi anlamadım ki

yok tatlım tume çoktan gitti sadece ismi aşağıda
profiline baktım 10 15 dk önce kullanmış en son pcyi
en azından bu from da

bu arada şuan oturduğum evin hemen karşısı yeni ev taşınmakta kolay olucak araba filan tutmuyıcaz.

istanbula gidiyoruz yarın semicim kociş izne ayrılıyor busene bari bi tatil yapalım birlikte dedim ama sıkalım azcık daha dişimizi çok masrafımız var seneye gideriz arabamızla belklide bebişle dedi istanbula gidelim annenlerle vakit geçirirsin gündüzleride gezeriz görmediğimiz yerlere gideriz dedi öyle işte bi hafta kalıcaz.

hayır testleri yaptım ama sonuçları bekliyordum pazartesi alıcam sonuçların tamamını e taşınma işi var adetim geçicek dolayısıyla bidahaki aya kalıcak.

çooooooook yorgundum açtım ama bişey yazmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…