bende değiştirecektim ama kociş bensiz temizlerde yatmasın istedimayyy çok kötüyüm dimi:))
ama ben değiştirsemde o ben olmayınca yatağımızda yatamıyormuş bu durumda ona hiç kıyamıyorum ama çok inatçı
sizin düğün nezaman tatlım??? bizim bu önümüzdeki 2haftada tam 4tanekıyafetlerim hazır ama ayakkabı bulamıyorum.. 37sıkıyo 38bol oluyo artık çarşamaba falan tekrar bakıcam bulurum inş..
ay sıze eltimin son yaptığını anlatmak istiyorum.
biz beraber balayına gidicez ya yeni evlenecek olan arkadaşlarımızla.
hem arkadaşımız hemde kocişin kuzeni oluyolar.
yeni gelinde büyük bi alışveriş merkezinde çalışıyo bunlar karı koca kızın yanına gitmişler.
söylediğini aynen aktarıyorum....
oooohhhh planlarınız hayalleriniz suya düştü. masal hamile artık ne tatil var nede başka bişey.
eee o kadar plan kurarsanız olacağı budur hepsi suya düştü demiş.
bizim kızda niye düşsün bebek de masalda sağlıklı çok şükür. bizi engelleyen bişey yok demiş.
antalya'ya gideriz diye düşünmüştük eee şimdi önemli olan bebişle masal neresi daha yakınsa dayanabilecek uzaklıkta biyere gideriz demiş. bizimkinin gözleripörtlemiş. bişey söylemeden lafı değiştirmiş.
hııı bide üstüne biz masallarla zaman geçirmek istiyoruz demiş evde bile olsa onlarla beraber olmak istiyoruz tatil balayı bahane demiş bizimki
açık açık gider insan söylermi bunları kızlar yaaaaa.
aynı düğün zamanıda burnumuzdan getirmişlerdi şimdi hamile kalıncada aynı tepkileri vermeye başladı.
ama k.valdeme dedim her ne sorunları varsa lütfen benim evime getirme gerekirse kimse gelmesin ben istediğim bebeğimi ben bakarım hiç kimseye ihtiyacım yok. herşeyimide kendim alırım beş kuruş sizden istemiyorum dedim.
çünkü k.valdem bana bişey aldımı problem oluyo daaaa....
istemeye geldiklerinde yaptırdıkları çiçek ve çukulatayı koydukları o zımbırtı için bile büyük kıyamet kopmuştu
ay sıze eltimin son yaptığını anlatmak istiyorum.
Biz beraber balayına gidicez ya yeni evlenecek olan arkadaşlarımızla.
Hem arkadaşımız hemde kocişin kuzeni oluyolar.
Yeni gelinde büyük bi alışveriş merkezinde çalışıyo bunlar karı koca kızın yanına gitmişler.
Söylediğini aynen aktarıyorum....
Oooohhhh planlarınız hayalleriniz suya düştü. Masal hamile artık ne tatil var nede başka bişey.
Eee o kadar plan kurarsanız olacağı budur hepsi suya düştü demiş.
Bizim kızda niye düşsün bebek de masalda sağlıklı çok şükür. Bizi engelleyen bişey yok demiş.
Antalya'ya gideriz diye düşünmüştük eee şimdi önemli olan bebişle masal neresi daha yakınsa dayanabilecek uzaklıkta biyere gideriz demiş. Bizimkinin gözleripörtlemiş. Bişey söylemeden lafı değiştirmiş.
Hııı bide üstüne biz masallarla zaman geçirmek istiyoruz demiş evde bile olsa onlarla beraber olmak istiyoruz tatil balayı bahane demiş bizimki
Açık açık gider insan söylermi bunları kızlar yaaaaa.
Aynı düğün zamanıda burnumuzdan getirmişlerdi şimdi hamile kalıncada aynı tepkileri vermeye başladı.
Ama k.valdeme dedim her ne sorunları varsa lütfen benim evime getirme gerekirse kimse gelmesin ben istediğim bebeğimi ben bakarım hiç kimseye ihtiyacım yok. Herşeyimide kendim alırım beş kuruş sizden istemiyorum dedim.
çünkü k.valdem bana bişey aldımı problem oluyo daaaa....
Istemeye geldiklerinde yaptırdıkları çiçek ve çukulatayı koydukları o zımbırtı için bile büyük kıyamet kopmuştu
bu ayın 29 kına var 30 düğün tatlım. kına için ne bulursam giyicemde düğün için çok güzel ve şık olmak istiyorum.
çünkü hamileyim diye herkez normal bi kıyafet giymem için baskı yapıyo ama benim için özel insanlar bayagı bi gece elbisesi almak istiyorum
bakalım artık nasibimizde nevarsa onu alırım.
sizin düğün nezaman tatlım??? Bizim bu önümüzdeki 2haftada tam 4taneKıyafetlerim hazır ama ayakkabı bulamıyorum.. 37sıkıyo 38bol oluyo Artık çarşamaba falan tekrar bakıcam bulurum inş..
iyiyim bitanem. çok şükür sıcak dışında bi şikayetim yok.
haftaya çarşamba gidicem nasipse. inşallah güzel haberler alırım.
evet dr'da oğlan dedi %70 ama bakalım nasip. hayırlısı olsun bitanem.
sen nasılsın? yine gezmelere gidiyosun maşallah iyi gezdin bu aralar
EREĞLİ :26::26::26::26: BENİM KIZKARDEŞLERİM ORADA OTURUYOR CANIM
ayyy bizde hiç ayrı kalmayı sevmiyoruz..rabbim ayırmasın.. askerlikte nolur bilmem bedelli çıkar inşşşşşşş yoksa 5 ay kafayı yiyebilirim ben
ayyy resmen o KARI seni kıskanıyooooooooooo..boşver tatlım öle insanlardan en iyisi senin yaptığın gibi mesafeli olup görüşmemek
rabbim kıskanç fesat insanlardan uzak tutsun inşallah. Ben büyük gelinim benden sonra gelene bana olmayanlar olsun istedim hatta ben yaşayamadım o yaşasın dedim hiç kıskançlık yapmam kimseylede kıyaslanmaktan hoşlanmam herkesin kişiliği sevgisi parası ayrı kim ne içinden geliyorsa onu yaşar ve yaşatır kimseyide ilgilendirmez biraz üstü kapalı oldu ama siz anladınız onu.
tatlım bende buçuklatıyorum boşuna arama beğendiğin modelin 38 ini 37.5 yapsınlar.
ayyy bende napcam bilmiyorum inş. bedelli çıkar...
benimki master yapacal inş.
sonrada doktora yaparım diyo... yani 35 e kadar yolu var sanırım :))
bu arada Rabbim hepimizin yuvasını korusun ve hepimizede bebiş versin hayırlıca (amin)
evet cnm bende öle şansa bırakmadan çalışmayı düşünüyorummmfebecim tickerimi beğenmene sevindim şekerim..
periyodumu 36 gün yaptım, bazen 36, bazen 34, bazen 35 günde adet oluyorum, geçen ay 36. gün olmuştum ama ben 14. günden itibaren çalışmayı düşünüyorum taki 24. güne kadar
evet sanırım bu gün taza fasülye günü bende onu yaptım şimdi ama buraya takıldım yaktım yemegikızlar bugün ne yemeği yapıyosunuz??????
amiiiiiiiiinnnnnn canım inşallahayy nese tatlım inşş yerleşme kanamasıdır.. hatırlarmısın beilmem benimde 4-5 ay önce olmuştu öle ve ilk defa olduğu için şaşırmıştım hesaplamıştım tam yerleşme günüydü ama görüldüğü gibi bişe yok..
bu arada uzaktan bi akrabam hamileydi..cinsiyetini öğrenmek için gittiğinde kafasının hiç gelişmediğini öğrenmiş..çok üzüldüm..rabbim yardım etsin.
bu ayın 29 kına var 30 düğün tatlım. kına için ne bulursam giyicemde düğün için çok güzel ve şık olmak istiyorum.
çünkü hamileyim diye herkez normal bi kıyafet giymem için baskı yapıyo ama benim için özel insanlar bayagı bi gece elbisesi almak istiyorum
bakalım artık nasibimizde nevarsa onu alırım.
evet cnm bende öle şansa bırakmadan çalışmayı düşünüyorummm
2tane ayakkabımı bu yüzden giyemiyorum,çok sıkıyolar..alırken açılır dediler aldım bende ama yok onlar açılacak diye ben mahvoldum..
Onu bende söledim önü açık diye buçuklu olmaz yapılmaz dediler ben bişe anlamadım 38 de 1parmağım rahatlıkla giriyo 37çok sıkıyo bukadar fark olurmu yaaa:84: Aynı sorun benim ablamdada var..ara ayağına uygun bulursun dedi her kalıp aynı olmuyo ya bakalım biraz daha arayıp tüm çözüm yollarını denemem lazım..benim mağaza gezmemden nefret eden kocamda napar bilememmmm
febecim tickerimi beğenmene sevindim şekerim..
Periyodumu 36 gün yaptım, bazen 36, bazen 34, bazen 35 günde adet oluyorum, geçen ay 36. Gün olmuştum ama ben 14. Günden itibaren çalışmayı düşünüyorum taki 24. Güne kadar
ben hiç kocişle alışverişe çıkmam hiç sevmez mazalara eğer alacaksa girer almayacaksa ne gerek var der. Gezmeyi sever fakat bir yere gezmeye gitsek nerdeyse tuvalete bile arabayla gidecek sinir bir durum oluyor o zaman.
aynı benim çalışma planım tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?