canım bilemiyorum ki
arada duyuyorum bu tarz şeyleri genelde altından birşey çımıyorum ama bir sürü sebebi olabilir
ben soğan suyunu içerken gelmişti çok az bir akıntıya karışık kan
preseed kullanmışmıydın onunla alakalı olmasın
yorum yapmadan önce kızmank istiyorum sanaaa niye zorluyosun beliniama yerleşme kanamasıda olabülüüüüüüüüüüüüüüüü kaçıncı günündesin????
aaaa bugün kacıncı günündü canım
GEÇEN AY 28 İNDE OLMUŞTUM İŞTE 8 GÜN VAR SANIRIM GÜNÜNDE OLURSAM.
ben kıyma yemiyorum da:2::2::2::2:
karmakarışık bir görüntüsü var
gelinlik fena değil ama o duvak o saç olmuşmu arkadaşlar
BEN GELİNLİĞİDE BEĞENMEDİM HANİ EN SON ALTI KABARIK TÜL OLAN VARDIYA O ÇOK GÜZELDİ
hımm
5 puan veriyorum
saçından 3 puan kırdım
duvağını beğenmedim olmasada olurdu 1 puan kırdım
1 puanıda çiçeğimnden kırdım güzl değildi
hımm
5 puan veriyorum
saçından 3 puan kırdım
duvağını beğenmedim olmasada olurdu 1 puan kırdım
1 puanıda çiçeğimnden kırdım güzl değildi
DÜN BABALAR GÜNÜ DİYE KÖYE GİTTİK DE TATLIM K.VALDEM EVİ KADIN TUTUP TEMİZLETİYOR 3 KANEPEYİ YIKARMISIN DEDİ BİŞEY DİYEMEDİM YIKADIM NE YAPSAYDIM ONUDA YAPMASAM AYIP OLURDU. EŞİM YIKAYACAKTI AMA İŞİ ÇIKTI BENDE BIRAKMADIM İŞTE.
ayy nese tatlım inşş yerleşme kanamasıdır.. Hatırlarmısın beilmem benimde 4-5 ay önce olmuştu öle ve ilk defa olduğu için şaşırmıştım hesaplamıştım tam yerleşme günüydü ama görüldüğü gibi bişe yok..
Bu arada uzaktan bi akrabam hamileydi..cinsiyetini öğrenmek için gittiğinde kafasının hiç gelişmediğini öğrenmiş..çok üzüldüm..rabbim yardım etsin.
ay gördüğün üzree gelmiş geçmiş en fena yarışmacı sensin
3 ün altında puan veremiyorsun bikerem neva
neyse kızlar ben kaçar
komşum dolma sarmaya çağırdı
10dk ya geliyorum dedim yarım saat oldu
öpüyorum sizi
görüşürüzzzzz
semicim yakın yerlerdeyiz hayatım bende ereğliye gidiyorumdosba nasılsın canm
bende bavul hazırlıyorum bugün
kastamonuya annemeordanda tokata yemin törenine işallah
sen:26:
ama sana katılıyorum bende evimi çok özlüyorum ve gerçekten yorgunluğun adını gezme koymuşlar
bende değiştirecektim ama kociş bensiz temizlerde yatmasın istedimşekerler bende çıkıyorum nevresimlerimi değiştireyim yemek yiyeyim
gelirim yine.
semicim yakın yerlerdeyiz hayatım bende ereğliye gidiyorum
aslında şu buluşma işi olsaydı şu aralar görüşebilirdik sanırım...ama zaten yanımda eşim yok sizleri eşimden başka kimse bilmiyor...yanımda babam olacak benim hamile kalamadığımdan haberi yok garibimin( o kadar güzel bahaneler buldum ki şimdiye kadar bazen kendimde inanıyordum :))
masalcım canım bebişimizin cinsiyetini ne zaman öğrenmeye gideceksin hayatım... merak ettim şimdi...ben oğluşun olcak diyorum hadi hayırlısı :))
semicim yakın yerlerdeyiz hayatım bende ereğliye gidiyorum
aslında şu buluşma işi olsaydı şu aralar görüşebilirdik sanırım...ama zaten yanımda eşim yok sizleri eşimden başka kimse bilmiyor...yanımda babam olacak benim hamile kalamadığımdan haberi yok garibimin( o kadar güzel bahaneler buldum ki şimdiye kadar bazen kendimde inanıyordum :))
masalcım canım bebişimizin cinsiyetini ne zaman öğrenmeye gideceksin hayatım... merak ettim şimdi...ben oğluşun olcak diyorum hadi hayırlısı :))
iyiyim bitanem. çok şükür sıcak dışında bi şikayetim yok.
haftaya çarşamba gidicem nasipse. inşallah güzel haberler alırım.
evet dr'da oğlan dedi %70 ama bakalım nasip. hayırlısı olsun bitanem.
sen nasılsın? yine gezmelere gidiyosun maşallah iyi gezdin bu aralar
EREĞLİ :26::26::26::26: BENİM KIZKARDEŞLERİM ORADA OTURUYOR CANIM
SAĞLIKLI OLSUNDA YİĞENİMİİN CİNSİ HİİİİÇ ÖNEMLİ DEĞİL KUZUM
ayyy ben geldim ama siz gidiyosunuz.
kocişe yemek yaptım yedi gitti. evi toparladım. k.pederim geliyomuş yazlıktan.
eve accık çeki düzen verdim. gelir heralde birazdan.
offf çok sıcak çok sıkıldım evde oturmaktan. klimayı açıp oturayım bariiii
bende düğün için elbise alıcam ama nasıl. bitane beğendim ama nasıl olur bilemem. 2-3 gün sonra alıcam inşallahhhh...
çok güzel olmam lazım düğündeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?