kızlar ovülasyon testi nedir nasıl yapılır ne zaman yapılır nerden alınır filan bununla ilgili bilgi verirmisiniz bana tatlılarm....
kızlaaaaarrr görmediniz sanırım neyse ben çıkayım iyi geceler tatlı rüyalar görüşürüz öptüm
arrka sokakları izledinizmi kızlar
eliföldü ya
ne ağladım
oh ne güzelmiş canım.hem tatil hemde bedava
arrka sokakları izledinizmi kızlar
eliföldü ya
ne ağladım
Oh ne güzelmiş canım.hem tatil hemde bedava
ben kullanmadım canım o yüzden yazmadım birşey
nevca yazıyordur
kızlaaaaarrr görmediniz sanırım neyse ben çıkayım iyi geceler tatlı rüyalar görüşürüz öptüm
ben birde izlemiyorumaynen semicim ya bende ağladım eşim dışardaydı o sırada yoksa çok dalga geçerdi benle....
he neva anlat anlataynen öyle tatlım valla iyi de oluyor yaz tatilinde yoruluyorum orada dinleniyorum son gündede gala yemeği oluyor sanatçılar falan
tatlım ben kullanıyorum idrarla yapılıyor aynen gebelik testi gibi çift çizgi çıkarsa çatlamıştır demek oluyor ama türkiyede çok pahalı zaten ben anlıyorum çatladığı zamanı bişeyde farketmedi bende test. Tükrükle ölçende varmış, vücut ısısı takibi yapanda ama
ben birde izlemiyorum
ama o kadar tekrarı oluyorki tüm konuya hakimim yani
reklamların birinin öldüğünü görünce kim diye merak ettim baktım
tamda final sahnesiymiş
ama çoookkk güzeldi
he neva anlat anlat
ne olmuş yani bende ekim gibi kaplıcaya gidicem
tatlım ben kullanıyorum idrarla yapılıyor aynen gebelik testi gibi çift çizgi çıkarsa çatlamıştır demek oluyor ama türkiyede çok pahalı zaten ben anlıyorum çatladığı zamanı bişeyde farketmedi bende test. Tükrükle ölçende varmış, vücut ısısı takibi yapanda ama
ben birde izlemiyorum
ama o kadar tekrarı oluyorki tüm konuya hakimim yani
reklamların birinin öldüğünü görünce kim diye merak ettim baktım
tamda final sahnesiymiş
ama çoookkk güzeldi
he neva anlat anlat
Ne olmuş yani bende ekim gibi kaplıcaya gidicem
pahalı ama ne kadar bilgi varmı
peki kullanıyorsun ne kadar? Ona göre çatladığında çalışma oluyor o şekilde yani içinde birkaç tane varmış sanırım bi topikte öle dudum yani sadece birkaçtane var içinde diye yazılmış...
tatlım buradakiler 5 10 tane 25 30 tl falan gerek yok o paraya derece al ateş ölçme yöntemini yap onunla ilgilide bir topik vardı hattayumurta çatladığında ateş birden yükseliyormuş öylede anlaşılıyor ovulasyona paramı dayanır ben pre-seed jel aldım ebaydan yabancı site 25 ovulasyon 25 gebelik testi hediyesiydi öyle yani buradakilerie bakmadım canım
aşkolsun kendimi hava atıyormuş gibi hissettirdin.
Sadece motive ediyordum gidemeyeceğim bari ona hevesleneyim dedim. Ama yanlış anlaşıldım sanırım.
canım o jelde
spermlerin daha hızlı olabilmesi için yanlış bilmiyorsam
yani hedefe varmalarını kolaylaştırmak için
neva gelince daha ayrıntılı yazar
peki çok sağol çok soru sordumda :) kızmazsın inşallah. O jel ne işe yarıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?