Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bildiğim
yumoşun ne zamn çatladığını gösteren test
sabah tükürükle
yada idrarla yapılıyor sanırım
normalde tek
çatladığında çift çizgi çıkıyor
gebelik testi gib önce açık pembe sonra gittikçe koyulaşıyor ve çalışma gününü netleştirebiliyorsun
nerden alınır fiyatı nedir kullanım süresi nedir bilmiyorum canım

arrka sokakları izledinizmi kızlar
eliföldü ya
ne ağladım

Oh ne güzelmiş canım.hem tatil hemde bedava

aynen öyle tatlım valla iyi de oluyor yaz tatilinde yoruluyorum orada dinleniyorum son gündede gala yemeği oluyor sanatçılar falan

kızlaaaaarrr görmediniz sanırım neyse ben çıkayım iyi geceler tatlı rüyalar görüşürüz öptüm

tatlım ben kullanıyorum idrarla yapılıyor aynen gebelik testi gibi çift çizgi çıkarsa çatlamıştır demek oluyor ama türkiyede çok pahalı zaten ben anlıyorum çatladığı zamanı bişeyde farketmedi bende test. Tükrükle ölçende varmış, vücut ısısı takibi yapanda ama

aynen semicim ya bende ağladım eşim dışardaydı o sırada yoksa çok dalga geçerdi benle....
ben birde izlemiyorum
ama o kadar tekrarı oluyorki tüm konuya hakimim yani
reklamların birinin öldüğünü görünce kim diye merak ettim baktım
tamda final sahnesiymiş
ama çoookkk güzeldi
aynen öyle tatlım valla iyi de oluyor yaz tatilinde yoruluyorum orada dinleniyorum son gündede gala yemeği oluyor sanatçılar falan
he neva anlat anlat
ne olmuş yani bende ekim gibi kaplıcaya gidicem

pahalı ama ne kadar bilgi varmı

bende öyle canım günlük tekrarlarını izliyorum genelde öle her hafta izlemiyordum öle görünce takıldım kaldım...şimdide kanıtı seyrediyorum

peki kullanıyorsun ne kadar? ona göre çatladığında çalışma oluyor o şekilde yani içinde birkaç tane varmış sanırım bi topikte öle dudum yani sadece birkaçtane var içinde diye yazılmış...

aşkolsun kendimi hava atıyormuş gibi hissettirdin.
Sadece motive ediyordum gidemeyeceğim bari ona hevesleneyim dedim. Ama yanlış anlaşıldım sanırım.

pahalı ama ne kadar bilgi varmı

tatlım buradakiler 5 10 tane 25 30 tl falan gerek yok o paraya derece al ateş ölçme yöntemini yap onunla ilgilide bir topik vardı hattayumurta çatladığında ateş birden yükseliyormuş öylede anlaşılıyor ovulasyona paramı dayanır ben pre-seed jel aldım ebaydan yabancı site 25 ovulasyon 25 gebelik testi hediyesiydi öyle yani buradakilerie bakmadım canım

peki çok sağol çok soru sordumda :) kızmazsın inşallah. o jel ne işe yarıyor...

aşkolsun kendimi hava atıyormuş gibi hissettirdin.
Sadece motive ediyordum gidemeyeceğim bari ona hevesleneyim dedim. Ama yanlış anlaşıldım sanırım.

yok canım ya olur mu öyle şey
takıldım sana sadece
kim giderse gitsin ancak işallah güzel bir tatil geçirir derim gözüm kalmaz yani

yaramaz evin önüne kuzu postu getirmiş

daha 5 dk önce burdaydı nereye gitti nerden buldum
hey yarabbim ne yapsam ben bunu

canım o jelde
spermlerin daha hızlı olabilmesi için yanlış bilmiyorsam
yani hedefe varmalarını kolaylaştırmak için
neva gelince daha ayrıntılı yazar

sağol tatlım preseet kullananlar die bir topik buldum üye oldum ordan bakarım artık okurum müsait bir ara....çok sağol yinede sorularıma sabırla cvp verdiğin için....

iyi geceler kızlar byyyyy

canım o jelde
spermlerin daha hızlı olabilmesi için yanlış bilmiyorsam
yani hedefe varmalarını kolaylaştırmak için
neva gelince daha ayrıntılı yazar

yani benim eşimin sperm sayısında hareketliliğinde problem yok ama alsam yardımcı olurmu yani bana? ay ne çok soru sordum ya sizi sıktım ama k.bakmayın kızmayın bana ne olurrr

Son düzenleme:
peki çok sağol çok soru sordumda :) kızmazsın inşallah. O jel ne işe yarıyor...

bende preseed kullananlar topiğinde duyup almıştım tatlım.ama daha 1 kez kullandım içine sıkıp ilişkiye giriyorsun hani muayene ederken ultrasona bir jel sıkıyorlarya o işte. Hemde hiç sıkılmadan sor neyi merak ediyorsan buradaki amaç o değilmi zaten

semi seninkide amma yaramazmış.bizim köydeki köpekte duvarın kenarına atlayop yarısı dışarda gelene geçene bakıyor görsen mahalle muhtarı sanki geçen gül gül öldüm.

ne demek canım
aklına ne takılırsa sor
bildiğim kadarıyla cevap yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…