masalllllllllll çok saol tatlım.geçti bitti şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnn :)doktor 4 ay süre verdi bakalım inşallah gelirrrrrrr yavru kuş:)öpüldün senin minik sıpayıda allah nazarlardan korusun teyzeleriyle tanışmış oldu :)çok şükür tatlım hadi gözün aydın.....eeeeee bu ay nasipse müjdeli haberi alırız inşallah tatlım...
inan çok sevindim. rabbim inşallah bebişide göndersin artık... amiiiiiiiinnnnn
donunu mu????
ayyyyyyyy ne fena.
inşallah bu otelde olmaz.
gerçi burası bayağı büyük, nizim gibi normal insanlarda vardır herhalde
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))hastaneden çıktım ve bomba gibi döndüm aallahımın izniyleeeeeeeeeeeeeee :)))))))))))))))))biraz ağrım var yaaaaaaa o kadar olacak.....ve tüplerimdeki sorun halladildi şükürler olsun canlarım :)konuya geleyimmm sağ ve sol tüpümde aslında açıkmış sadece ikisinde de küçük kistler varmış ve baskı yapıyorlarmış tüpe bunlar temizlendi ve sol tüpdede bağırsaklara yapışıklık varmış açılmış sorunlar bunlarmış yani..üstelik kistler ne filmlerde çıktı nede vajinal muaynede anlaşıldı lütfen aklınız da olsun aslında kapalı tüpleriniz kapalı olmayabilir yanii..işte böyle şuan omuz ağrım var çok içeri verilen gazdan dolayıııııı..ama çok mutluyum inşallah allahım bana da mucizemi gönderecekkkkkkkk..sizleri çok seviyorum ve dualarınızı esirgemediğinizi biliyorum canlarımmmmmmmmmmmmmmmm
masalcım nasılsın bitanem...??????
iyiyim tatlım sen nasılsın?
iyiyim canım şükür geçmişe daldım kızları kaçırdım :) seni bir sorayım dedim bende şimdi çıkacam yarın bir iş görüşmem var kısmetse.öle işte canım
sağolasın bitanem
gelecekler birazdan canım...
hayırlısı olsun inşallah canım. istediğin gibi olur inşallah.
bol şans diliyim ben sana tatlım
sağol bitanem...
ya iş oldu aslında ben gitmeden arkadaşım sorumlu yani bana kaldı işe girip girmemek bakalım bir ortamı göreyimde bi bakıcam yani kısmet artık...
ben bu sene KRİSTAL ADMİRAL (SİDEYE) gittim süper bi otel kemer belek side ve bir yerde daha var aynı kişiye ait otel o dur sanıyorum gideceğin yer çok güzel bir otelyiyecek çeşileri çok ve güzel bir mutfağı var havuzları süperdi herşey çok güzeldi kısacası ve bu otelin sahibi herşeyini kendi yetiştiriyormuş yapıyormuş yani mesela etleri tavukaları kendi yetiştirip onlatla yemekler yapıyorlar meyveleri sebzeleri slata için olan malzemeler filan hemen hepsini kendi yetiştiriyormuş gerçekten güzel bir otel...tabi onun şubesiyse gittiğiniz...animasyonları bile güzeldiyani.
iyiyim canım şükür geçmişe daldım kızları kaçırdım :) seni bir sorayım dedim bende şimdi çıkacam yarın bir iş görüşmem var kısmetse.öle işte canım
kısmet tabii. bende çok istiyorum. çok sıkılıyorum evde.
nasipse accık büyüyünce bebeğim çalışmayı düşünüyorum ama nasip kısmet tabiki.
hayat ne gösterir bilemem nasip
evet canım aynı otel bakalım nasılmış, tanıtım videolarını falan beğendim
şimdiden hayırlı olsun diyelim
kızlar ben kaçıyorum.... iyi geceler
allah rahatlık versin.... öpüldünüz en kocamanındaaaaaannnnn
ALLAHÜMME SALLı ALA SEYıDıNA MUHAMMEDıN VE ALA ALıHı VE SAHBıHı ECMAıN.LA ıLAHE ıLLA ENTE SÜBHANEKE ıNNı KÜNTÜ MıNEZZALıMıN.
EY ALEMLERıN RABBı OLAN YÜCE ALLAHIM
EY KAıNATIN BıR TEK YARATICISI OLAN YÜCE RABBıM
EY YARADILMIŞLARIN BıR TEK YARADANI
EY KıMSESıZLERıN KıMSESıZLERıN KıMSESı
EY BÜTÜN GÜZEL ıSıMLERı KENDıNDE BULUNAN ŞANI YÜCE ALLAHIM
SONSUZ ŞÜKÜR VE SONSUZ HAMD SANADIR.
RABBıM HERTÜRLÜ SIKINTI VE MUSıBETTEN SANA SIĞINRIZ
SEN HERŞEYı HAKKIYLA BıLEN VE DUYANSIN
SANA AÇILAN ELLERıMıZı KAPINDAN BOŞ ÇEVıRME RABBıM
HZ.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)YÜZÜ SUYU HÜRMETıNE VE SıLSıLEYı ALıYYENıN YÜZÜ SUYU HÜRMETıNE BU MÜBAREK ıNSANLARI ARAYA VESıLE KILARAK SADECE SENDEN DıLıYOR VE SADECE SENDEN ıSTıYORUZ RABBıM.SEN HERŞEYE KADıR OLAN SIN.ALLAHIM BÜTÜN EVLAT HASRETı ÇEKEN
DOSTLARA VE BANA YARDIM EYLE.OL EMRıNı BıZLERE DE SUN RABBıM
SENDEN BAŞKA GıDECEK YERıMıZ SENDEN BAŞKA SIĞINACAK KıMSEMıZ YOKTUR RABBıM
SENDEN GELDıK DÖNÜŞÜMÜZDE SANADIR YA RABBı
BıZıM DUALRIMIZI KATTINDA EKSıKSıZ VE NOKSANSIZ BıR ŞEKıLDE KABUL BUYUR YA RABBı.
ALLAH HEPıMıZıN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
AMıN
bir yerde okudum hoşuma gitti kopyaladım benimde dualarım sizler için böyle o yüzden kopyaladım canım dostlarım benim sizleri seviyorum...
ay nevacım biraz göbek yaptım ama bakalım nasıl duracak...
Aslında internetten almak istemiyorum ama burası küçük yer seçenekler sınırlı mecbur internetten bakacağız artık
2 sene önce alanyada bir butik otele gitmiştim bir tek havuza bikiniyle giren bendim..
70 yasşında kadın bile üstsüz giriyordu
Hatta aynı kadın sonra odasına çıktı, aldı eline birayı oturdu balkonunda, ayağa kalktı döndü arkasını bir de ne göreyim kadının totosu meydanda
Neye uğradığımı şaşırmıştım
Ben bu duruma bi,r sürü laf ederdim ama degermi acaba diye düşündüm
senin için ne zor olmuştur
ne sağa bakabilir insan ne sola
ay birde kociş varsa düşünemiyorum bile
herkese saygım var ama bu kadar değil.kuş adasında 70 yaşındaki adam yanımda donunu değiştirmişti
üstsüzleri saymıyorum
bunlar altsızlar
ne görmüşler nasıl yetişmişler
hiçbir degerleri yokmu bunlarınm
ay neyse ben yazmayacaktım
ama çok sinirleniyorum
evet de luxe müş,
ay ben daha önce hiç gitmemiştim böyle bir otele çook heyecanlıyım:)))
gülmeyin bana ama valla öyle
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))hastaneden çıktım ve bomba gibi döndüm aallahımın izniyleeeeeeeeeeeeeee :)))))))))))))))))biraz ağrım var yaaaaaaa o kadar olacak.....ve tüplerimdeki sorun halladildi şükürler olsun canlarım :)konuya geleyimmm sağ ve sol tüpümde aslında açıkmış sadece ikisinde de küçük kistler varmış ve baskı yapıyorlarmış tüpe bunlar temizlendi ve sol tüpdede bağırsaklara yapışıklık varmış açılmış sorunlar bunlarmış yani..üstelik kistler ne filmlerde çıktı nede vajinal muaynede anlaşıldı lütfen aklınız da olsun aslında kapalı tüpleriniz kapalı olmayabilir yanii..işte böyle şuan omuz ağrım var çok içeri verilen gazdan dolayıııııı..ama çok mutluyum inşallah allahım bana da mucizemi gönderecekkkkkkkk..sizleri çok seviyorum ve dualarınızı esirgemediğinizi biliyorum canlarımmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?