Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok şükür tatlım hadi gözün aydın.....eeeeee bu ay nasipse müjdeli haberi alırız inşallah tatlım...
inan çok sevindim. rabbim inşallah bebişide göndersin artık... amiiiiiiiinnnnn
masalllllllllll çok saol tatlım.geçti bitti şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnn :)doktor 4 ay süre verdi bakalım inşallah gelirrrrrrr yavru kuş:)öpüldün senin minik sıpayıda allah nazarlardan korusun teyzeleriyle tanışmış oldu :)

canlarım bende çıkıyorum biraz dinleneyim hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmm:)sonra görüşmek üzere öperim kaçarım vınnnnnnnnnnnn

donunu mu????

ayyyyyyyy ne fena.

inşallah bu otelde olmaz.
gerçi burası bayağı büyük, nizim gibi normal insanlarda vardır herhalde

ben bu sene KRİSTAL ADMİRAL (SİDEYE) gittim süper bi otel kemer belek side ve bir yerde daha var aynı kişiye ait otel o dur sanıyorum gideceğin yer çok güzel bir otelyiyecek çeşileri çok ve güzel bir mutfağı var havuzları süperdi herşey çok güzeldi kısacası ve bu otelin sahibi herşeyini kendi yetiştiriyormuş yapıyormuş yani mesela etleri tavukaları kendi yetiştirip onlatla yemekler yapıyorlar meyveleri sebzeleri slata için olan malzemeler filan hemen hepsini kendi yetiştiriyormuş gerçekten güzel bir otel...tabi onun şubesiyse gittiğiniz...animasyonları bile güzeldiyani.

canımmmmm çok sevindim senin adına hadi bakalım sıra bebişte kurban olduğum allahım en kısa zamanda yollasın bebişi sana ve tüm isteyenlere inşallah.....

iyiyim canım şükür geçmişe daldım kızları kaçırdım :) seni bir sorayım dedim bende şimdi çıkacam yarın bir iş görüşmem var kısmetse.öle işte canım

sağolasın bitanem
gelecekler birazdan canım...
hayırlısı olsun inşallah canım. istediğin gibi olur inşallah.
bol şans diliyim ben sana tatlım

sağolasın bitanem
gelecekler birazdan canım...
hayırlısı olsun inşallah canım. istediğin gibi olur inşallah.
bol şans diliyim ben sana tatlım

sağol bitanem...
ya iş oldu aslında ben gitmeden arkadaşım sorumlu orda yani bana kaldı işe girip girmemek bakalım bir ortamı göreyimde bi bakıcam yani kısmet artık...

Son düzenleme:
sağol bitanem...
ya iş oldu aslında ben gitmeden arkadaşım sorumlu yani bana kaldı işe girip girmemek bakalım bir ortamı göreyimde bi bakıcam yani kısmet artık...

kısmet tabii. bende çok istiyorum. çok sıkılıyorum evde.
nasipse accık büyüyünce bebeğim çalışmayı düşünüyorum ama nasip kısmet tabiki.
hayat ne gösterir bilemem nasip

evet canım aynı otel bakalım nasılmış, tanıtım videolarını falan beğendim

iyiyim canım şükür geçmişe daldım kızları kaçırdım :) seni bir sorayım dedim bende şimdi çıkacam yarın bir iş görüşmem var kısmetse.öle işte canım

şimdiden hayırlı olsun diyelim

hayırlısı canım...bende bebişim olduktan sonra kendim büyütmek istiyorum ama kısmet işte bizi neyin beklediğini bilmiyoruz malesef...

kısmet tabii. bende çok istiyorum. çok sıkılıyorum evde.
nasipse accık büyüyünce bebeğim çalışmayı düşünüyorum ama nasip kısmet tabiki.
hayat ne gösterir bilemem nasip

inşallah güzel geçer canım.....sağolasın bitanem...

evet canım aynı otel bakalım nasılmış, tanıtım videolarını falan beğendim

şimdiden hayırlı olsun diyelim

kızlar ben kaçıyorum.... iyi geceler
allah rahatlık versin.... öpüldünüz en kocamanındaaaaaannnnn

ALLAHÜMME SALLı ALA SEYıDıNA MUHAMMEDıN VE ALA ALıHı VE SAHBıHı ECMAıN.LA ıLAHE ıLLA ENTE SÜBHANEKE ıNNı KÜNTÜ MıNEZZALıMıN.

EY ALEMLERıN RABBı OLAN YÜCE ALLAHIM
EY KAıNATIN BıR TEK YARATICISI OLAN YÜCE RABBıM
EY YARADILMIŞLARIN BıR TEK YARADANI
EY KıMSESıZLERıN KıMSESıZLERıN KıMSESı
EY BÜTÜN GÜZEL ıSıMLERı KENDıNDE BULUNAN ŞANI YÜCE ALLAHIM
SONSUZ ŞÜKÜR VE SONSUZ HAMD SANADIR.
RABBıM HERTÜRLÜ SIKINTI VE MUSıBETTEN SANA SIĞINRIZ
SEN HERŞEYı HAKKIYLA BıLEN VE DUYANSIN
SANA AÇILAN ELLERıMıZı KAPINDAN BOŞ ÇEVıRME RABBıM
HZ.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)YÜZÜ SUYU HÜRMETıNE VE SıLSıLEYı ALıYYENıN YÜZÜ SUYU HÜRMETıNE BU MÜBAREK ıNSANLARI ARAYA VESıLE KILARAK SADECE SENDEN DıLıYOR VE SADECE SENDEN ıSTıYORUZ RABBıM.SEN HERŞEYE KADıR OLAN SIN.ALLAHIM BÜTÜN EVLAT HASRETı ÇEKEN
DOSTLARA VE BANA YARDIM EYLE.OL EMRıNı BıZLERE DE SUN RABBıM
SENDEN BAŞKA GıDECEK YERıMıZ SENDEN BAŞKA SIĞINACAK KıMSEMıZ YOKTUR RABBıM
SENDEN GELDıK DÖNÜŞÜMÜZDE SANADIR YA RABBı
BıZıM DUALRIMIZI KATTINDA EKSıKSıZ VE NOKSANSIZ BıR ŞEKıLDE KABUL BUYUR YA RABBı.
ALLAH HEPıMıZıN YAR VE YARDIMCISI OLSUN

AMıN

bir yerde okudum hoşuma gitti kopyaladım benimde dualarım sizler için böyle o yüzden kopyaladım canım dostlarım benim sizleri seviyorum...

Son düzenleme:

:92::92::92::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119::119::119:

kızlar ovülasyon testi nedir nasıl yapılır ne zaman yapılır nerden alınır filan bununla ilgili bilgi verirmisiniz bana tatlılarm....

Son düzenleme:

amiiiiiiinnnnnnnn

geçen sene bodrumda sahilde önümüzde adamla kadın anlayın artık ağzım açık kalmıştı üstsüzleri normal karşılıyorduk :92:artık bide sarkanı bile vardı:120:

terbiyesiz insanlar azcık saygı olur

evet de luxe müş,
ay ben daha önce hiç gitmemiştim böyle bir otele çook heyecanlıyım:)))

gülmeyin bana ama valla öyle

canım 2 senedir aparta gittik çünki gezeceğimizden tam pansiyona gerek yok dedik öylede oldu sabah kahvaltı yapıp havuzunu kullanıp çıkıyorduk gezmeye gecede eğlence yerleri bir gün yat turuna gidiyordu iyi oluyordu

tatil için hiç 5 yıldızlı otele gitmedim ama eşimin işi gereği kasım aralık aylarında bayiler toplantısı oluyor 5 davetiye çıkıyor bize senede antalyada hemen hemen hepsine gittim yani ama sezonu değildi tabi ama çok güzel herşeyi içinde olduğu için kapalı havuzuda olduğu için kış olması birşey değiştirmiyor hem kalabalıkta olmuyor o yönden şanslıyım en önemlisi beleş tatil bu senede gideriz ezberledim artık oraları değişik yerler seçseler Ayy ne yüzsüzüm.

çoooooooooo geçmiş olsun tatlım iyi olmana sevindim inşallah bebişin yolları açılmıştır vede çok bekletmeden gelir

arrka sokakları izledinizmi kızlar
eliföldü ya
ne ağladım

oh ne güzelmiş canım.hem tatil hemde bedava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…