yani benim eşimin sperm sayısında hareketliliğinde problem yok ama alsam yardımcı olurmu yani bana? Ay ne çok soru sordum ya sizi sıktım ama k.bakmayın kızmayın bana ne olurrr
bende preseed kullananlar topiğinde duyup almıştım tatlım.ama daha 1 kez kullandım içine sıkıp ilişkiye giriyorsun hani muayene ederken ultrasona bir jel sıkıyorlarya o işte.Hemde hiç sıkılmadan sor neyi merak ediyorsan buradaki amaç o değilmi zaten
semi seninkide amma yaramazmış.bizim köydeki köpekte duvarın kenarına atlayop yarısı dışarda gelene geçene bakıyor görsen mahalle muhtarı sanki geçen gül gül öldüm.
çok sağolun canım iyki varsınızne demek canım
aklına ne takılırsa sor
bildiğim kadarıyla cevap yazarım
inşallah nevacım çok saol kuzum :)umarım çok bekletmeden gelir :)geçen sene bodrumda sahilde önümüzde adamla kadın anlayın artık ağzım açık kalmıştı üstsüzleri normal karşılıyorduk :92:artık bide sarkanı bile vardı:120:
terbiyesiz insanlar azcık saygı olur
canım 2 senedir aparta gittik çünki gezeceğimizden tam pansiyona gerek yok dedik öylede oldu sabah kahvaltı yapıp havuzunu kullanıp çıkıyorduk gezmeye gecede eğlence yerleri bir gün yat turuna gidiyordu iyi oluyordu
tatil için hiç 5 yıldızlı otele gitmedim ama eşimin işi gereği kasım aralık aylarında bayiler toplantısı oluyor 5 davetiye çıkıyor bize senede antalyada hemen hemen hepsine gittim yani ama sezonu değildi tabi ama çok güzel herşeyi içinde olduğu için kapalı havuzuda olduğu için kış olması birşey değiştirmiyor hem kalabalıkta olmuyor o yönden şanslıyım en önemlisi beleş tatil bu senede gideriz ezberledim artık oraları değişik yerler seçselerAyy ne yüzsüzüm.
çoooooooooo geçmiş olsun tatlım iyi olmana sevindim inşallah bebişin yolları açılmıştır vede çok bekletmeden gelir
Kızlar korkuyorum belim ağrıyordu bugün zaten şimdi tuvalete gittim kanlı akıntım daha yoğun geldi hastamı oldum ben şimdi. :26:bugün adetimin 22. Günüydü ilk defa böyle birşey başıma geliyor kanta değil hani adet bitiminde son gün gelirya öyle işte.
canımmmmm çok sevindim senin adına hadi bakalım sıra bebişte kurban olduğum allahım en kısa zamanda yollasın bebişi sana ve tüm isteyenlere inşallah.....
sağol canım.....e o zaman o jelse ablam taksim ilk yardımda satınalmada çalışıyor ona aldırabilirim ucuza alır hem
adını yaramaz koydum
hakikaten yaramaz oldu
ooooo benimkinin vukuatlarını say say bitmez
yoldan geçen adamlarımı yere yatırmadı
çocukların kıyafetlerini ellerinden mi almadı
kapıya çeşit çeşit ayakkabımı getirmedi
ama her çiftin sadece tekinidüünsene beni mahallede ayakkabını sahibini arıyorum
bir kerede elimde paspas kapı kapı gezmiştim şey acaba bu pas pas sizin mi diye
tam bir bisiklet ve motorsiklet düşmanı
korkudan geçemiyorlar burdan
kapıya kadının gelmişliği bile vardır şikayet için
eee ipten çamaşırlarımı almışlığı açık pencereden çıkan güneşliği çekip çıkartıp üzerine uzanıp bir güzel uyumuşluğuda vardır
daha saysam mı
çok saol tatlım rabbim hepimize nasip edecek çok inanıyorum buna sonra burdan bebişlerimizle ilgili konuşmlar yapacağız nasipse :)))))))))))))))
olmazsa yarın bir dr görünsen canım...
nevacım
21 günden sonrası normal kabul ediliyor canım
ve adet başilangıcı değişik olabiliyor bazen siyah bir akıntıyla başlıyor bazen açık
muhtemelen adet olmuşsundur
sadece tuvalete gittiğindemi geliyor canım
yada bu ay herhangi birşey kullandın mı
sizden kopamıyorum yaa sabah 6,30 da kalkacam kocise bişeyler hazırlıycam kahvaltıya sonrada yatmam 8 gibi evden çıkarım arkadaşla buluşup öyle gidecez iş yerine.....şimdi uyumaya kalksam 1 saati var neyse iyisimi ben hemen çıkayım görüşürüz canlarım ...
melodi kuzum maaşallah iyisin galiba
tatlım ne kadar sürdü
ve ne kadar kaldın hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?