Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani benim eşimin sperm sayısında hareketliliğinde problem yok ama alsam yardımcı olurmu yani bana? Ay ne çok soru sordum ya sizi sıktım ama k.bakmayın kızmayın bana ne olurrr

tatlım işe yarayıp yaramadığı hakkında bişey diyemem çünkü kiminde yaramış kiminde yaramamış sadece ulaştırma görevi yapıyor o jel biraz sorunsuz olmak gerek sanırım çift tarafında

sağol canım.....e o zaman o jelse ablam taksim ilk yardımda satınalmada çalışıyor ona aldırabilirim ucuza alır hem

Son düzenleme:
inşallah nevacım çok saol kuzum :)umarım çok bekletmeden gelir :)

adını yaramaz koydum
hakikaten yaramaz oldu

ooooo benimkinin vukuatlarını say say bitmez
yoldan geçen adamlarımı yere yatırmadı
çocukların kıyafetlerini ellerinden mi almadı
kapıya çeşit çeşit ayakkabımı getirmedi
ama her çiftin sadece tekinidüünsene beni mahallede ayakkabını sahibini arıyorum
bir kerede elimde paspas kapı kapı gezmiştim şey acaba bu pas pas sizin mi diye
tam bir bisiklet ve motorsiklet düşmanı
korkudan geçemiyorlar burdan
kapıya kadının gelmişliği bile vardır şikayet için
eee ipten çamaşırlarımı almışlığı açık pencereden çıkan güneşliği çekip çıkartıp üzerine uzanıp bir güzel uyumuşluğuda vardır
daha saysam mı

Kızlar korkuyorum belim ağrıyordu bugün zaten şimdi tuvalete gittim kanlı akıntım daha yoğun geldi hastamı oldum ben şimdi. :26:bugün adetimin 22. Günüydü ilk defa böyle birşey başıma geliyor kanta değil hani adet bitiminde son gün gelirya öyle işte.

melodi kuzum maaşallah iyisin galiba
tatlım ne kadar sürdü
ve ne kadar kaldın hastanede

olmazsa yarın bir dr görünsen canım...

canımmmmm çok sevindim senin adına hadi bakalım sıra bebişte kurban olduğum allahım en kısa zamanda yollasın bebişi sana ve tüm isteyenlere inşallah.....

çok saol tatlım rabbim hepimize nasip edecek çok inanıyorum buna sonra burdan bebişlerimizle ilgili konuşmlar yapacağız nasipse :)))))))))))))))

nevacım
21 günden sonrası normal kabul ediliyor canım
ve adet başilangıcı değişik olabiliyor bazen siyah bir akıntıyla başlıyor bazen açık

muhtemelen adet olmuşsundur
sadece tuvalete gittiğindemi geliyor canım
yada bu ay herhangi birşey kullandın mı

sağol canım.....e o zaman o jelse ablam taksim ilk yardımda satınalmada çalışıyor ona aldırabilirim ucuza alır hem

OLABİLİR AMA YİNEDE EMİN OL KULLANIM HAKKINDA.

BİZİM ÖNCEDEN BUNDAN VARDI KORKUNÇ GÖRÜNÜMLÜ AMA YILIŞIKTI ADINI GANCIK KOYMUŞTUM HER SENE 10 AR 10 AR DOĞURUYORDU.

sizden kopamıyorum yaa sabah 6,30 da kalkacam kocise bişeyler hazırlıycam kahvaltıya sonrada yatmam 8 gibi evden çıkarım arkadaşla buluşup öyle gidecez iş yerine.....şimdi uyumaya kalksam 1 saati var neyse iyisimi ben hemen çıkayım görüşürüz canlarım ...

olmazsa yarın bir dr görünsen canım...

dr deme bana istemiyorum hiç gitmeyi

ama ben en az 28. Günde olmuşumdur oda geçende işte hep geçer benim ondan korkuyorum bakalım bir yarın olsun zaten başlangıcıysa yarın gelmiş olması lazım dün zorladımya belimi acaba ondanmı diye düşünüyorum.

Semi çamaşırımda bişey yok tatlım sadece peçeteye geliyor uzun bir kahverengi akıntı şeklinde kan değil ay k.bakmayın iğrencim ama ne yapayım endişelendim. Bu ay herhangi birşeyde kullanmadım tatlım.

devamlımı
sadece wcye gittiğindemi geliyor
ama canım oda değişkenlik gösteriyor bende hiç erken olmam ama iki aydır 24 günde bir oluyorum 4 gün erken gel,yor
sıcaklarda etkiliyor

sen yat tatlım iyi geceler işte hayırlısıysa senin için olur inşallah

melodi kuzum maaşallah iyisin galiba
tatlım ne kadar sürdü
ve ne kadar kaldın hastanede

semicimmmmmmmmm şu omuz ağrısı falan olmasa gayet iyiyim de o çok sinir bişey tatlım ben dün gece girdimm hastaneye uzak olduğu için ameliyat çok erken yapıldı çünkü önce kan aldılar vs..sonra yarım saat önce ameliyattan lavman yapıldıen sinir olduğum şeylerden sonrası damar yolu benim prblemli açılıor hemşireler bir damarımı patlattı ama anestezi uzmanları çok rahat açabildi patlayan damarım acıdı morardı :))))neyse sonra beni aldılar sedyeye eşimi öptüm vedalaştım ameliyathane :)ekip süper bir ekipti beni çok rahatlattı kendi doktorum ömer südekan geldi elleri kanlı yanda bi bebiş çıkartıyorum birazdan yanındayım dedi:)))gülüştük 9 ay sonra senin kinide çıkartıcam merak etme dedi beni motive etti sonrasında bebişin ağlama sesiii dünyanın en güzel anı ve sessiydi bence :)umutlu ve mutlu şekilde uykuya daldımmmm..kaltığımda anesteziden bir sorun yaşamadım ama sonrasında şu omuz ve sağ kaburga ağrım devam etmekte ((ağrı kesici iğne oldum kalçadan azaldı şimdide ilaç içtim ama hep dolandım kendi doktorum gelene kadar :)doğum katında olduğum için gidip gidip yeni doğan bebişeri sevdim :)))))))))))ve dua ettim rabbim banada yaşatsın diye ve sizler için isteyen ne rde varsa rabbim versin diye :)

bu arada operasyon 45 dk falan sürdü canımmmmmmmm..nevaaaaaaaaa yerleşme kanaması falan olabilir mi aceppppppppppp :))))))))))))benim dua etmem lazım öptüm sizi şekerlerrrrrrrrr :)

o zaman sabah olsun hayır olsun nevacım
ben çıkıyorum kızlar
sabah 10:30da otobüs
ne zaman dönerim bilmiyorum cumada olabilir pazarda
öpüyorum sizi
döndüğümde birsürü güzel haber alırım işallah
byeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…