Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada operasyon 45 dk falan sürdü canımmmmmmmm..nevaaaaaaaaa yerleşme kanaması falan olabilir mi aceppppppppppp :))))))))))))benim dua etmem lazım öptüm sizi şekerlerrrrrrrrr :)

bilemiyorumki tatlım kafamı karıştıran ben adetin 13. Günü yumurtladım ve 14 gün sonra adet olmam gerek yani 8-9 gün oldu erken yani bakalım yarın ola hayrola

iyi yolculuklar tatlım güle güle git güle güle gel özletme kendini fazla öpüyorum seni.merak etme güzel haber dönmeni beklemez.:102:

Sanada iyi geceler melodim

bilemiyorumki tatlım kafamı karıştıran ben adetin 13. Günü yumurtladım ve 14 gün sonra adet olmam gerek yani 8-9 gün oldu erken yani bakalım yarın ola hayrola

bellide olmaz nevacımm bu işler süprizi çok seviyorr :)

iyi geceler tatlımmmmmmmmmmmmmmmmm çok özletme kendiniiiiiiiii :)))))))))))ve de iyi yolculuklarrrrrrrrrrrrrrrr

kızlarrrrr biriniz oyuna biriniz ezel atv he
çaktırmadan dönüp bakayım dedim de
hadi byeee

günaydıııınnn
kızlar evi toplayıp hazırlanıyorum
haftasonuna gelşrim inş.
hepinizi öpüyorum hoşçakalın

ayyy tatlım benim babamda bi okadar rahat ve hoşgörülüydü..demekki ya babişten ya kocişten biri kıskanç oluyo :)))))))

günaydın arkadaşlaaarrrr

semiciğime ve dosbacığıma iyi yolculuklar.
sağ salim gidip gelin inşallaaahhhh...

masalcım yeğenimizin resmi çokk güzlll ayy sanırım bu büyüyünce çok can yakacak maşallahhhhhh kız ben bunu yerim daha şimdiden kanım kaynadı onaaaaa

bu arada nevacım iki yumoşun varsa ikincisi çatlamış olabilirmi.:26:
eğer adet olmadıysan bir ihtimal acaba mı dedim:44:

hekese selammmmmmmmmm

nevacım durumlar nedir varmı değişiklik?????

yok tatlım aynı gelen yok

bu arada nevacım iki yumoşun varsa ikincisi çatlamış olabilirmi.:26:
eğer adet olmadıysan bir ihtimal acaba mı dedim:44:

yok canımın içi sade akıntı olsa tamam ama değişik işte adetin sonunda gelen kanlı akıntı gibi.

yok tatlım aynı gelen yok

yok canımın içi sade akıntı olsa tamam ama değişik işte adetin sonunda gelen kanlı akıntı gibi.

zaten zorlamada var ya ondan dedim zorlamayla beraber kanlı gelmiş olabiliirmi:26:
yada dediğin gibi adet geliyo olabilir. başka ihtimal yok o zaman.
yada yerleşme kanaması. hayırlısı bakalım bekleyip görecez demi

arrka sokakları izledinizmi kızlar
eliföldü ya
ne ağladım

oh ne güzelmiş canım.hem tatil hemde bedava

ay bizim tatilde bedava, eşimin şirket sağolsun :)))

bana sadece yurtiçi var, beyefendiye yalta, bangook , pataya var.
olsun buna da şükür..

selammmmmm kızlarrrrrr ben geldimmmm
dün şiddetli yağmur sonrası fırtına çıktı burada, internet bağlantısı ve uydu yayınları gitti, elektirikler gidecek diye ödüm koptu kocişte yoktu evde, neyseki gitmedi

zaten zorlamada var ya ondan dedim zorlamayla beraber kanlı gelmiş olabiliirmi:26:
yada dediğin gibi adet geliyo olabilir. başka ihtimal yok o zaman.
yada yerleşme kanaması. hayırlısı bakalım bekleyip görecez demi

[

hmm dur bakalım tatlım stres yapma..yakında belli olur ama inşşşş yerleşme kanamasıdır..

öyle bir umudum yok ama tabi umutluda olmamız lazım bakalım belli olacak kasıklarımda ağrı var biraz okadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…