evet evet benim bebiş havalı sanırsam keyfi bilir
semi üzerimde hırka var desem inanırmısın?
:26::26::26::26::26::26::26::26::26: ilginç tumeciğim inşllah ama yinede geleceği rabbimden başkası bilemez ve tahmin edemez herşeyin hayırlısı.
bugün adetimin 30. günü tatlım geçen 28 mayısta olmuştum.
sağol canımgeçmiş olsun şekerim..
ay burası da öyle semicim dün inanılmaz gök gürledi sonra şakır şakır yağmur yağdı... şimdi de buz gibi hava, bu sene burada denize hiç giremedim daha
bu arada hayırdır canım rahatsız nedir??? inşallah önemli bir şey değildir tatlım..
ayy benimde ayaklarım üşüyo giysemmiiiiiii
sağol canım
bende bu sabah yağmurla uyandım
canım bende 12 senedir hemoroid var.ama yılda bir falan rahatsızlık veriyordu
şimdi çoşmuş durumda.
geçen adet dönemimde ilaç kulllandım geçti
şimdi tekrar başladıkanamasını durdurmam gerek
yoksa acaba başka birşeymi diye takıntı yapmaya başlayacam.görümcemin başına gelenleri biliyorsunuz
takipteyim ilaçlar fayda ediyormu diye.
hayırlısı bakalım
hırkamı oda iyiymiş navcım
benimde ayaklarım üşüdü çorap giyicem
temmuz geldi çorapsız duramıyorum hala
sağol canım
şimdi çoşmuş durumda.
Geçen adet dönemimde ilaç kulllandım geçti
yoksa acaba başka birşeymi diye takıntı yapmaya başlayacam.görümcemin başına gelenleri biliyorsunuz
Hayırlısı bakalım
bugün bir hafta oldu ameliyat olalı ve hızla iyileşmekteyim rabbime şükürler olsunnnnnnn:)umudumsun çok sevindimmm allah sağlıkla sıhhattle göndersin meleğini :)nevacım kardeşinde hemen nokta atışını tutturmuş maşallahhh darısı başımıza olsunnnnnnnnnnnnnn :)
nette problem var habire gidiyor inşallah bir kaçgüne yapılacakkk ....semi,dosbaaaa,febe,tume,gül,orkide,hasret,masalcan umarım keyifler yerindedir kuzularrr ...şule nereelerde acaba meraktayımmmmmm .nevaaaa hala adet olmamışsınn olma olma tatlımmmmmmmm gelsinnn ballı lokma tatlısı inşallah
amin canım :)rica ederim ne demek ....inşş melodicim allah afiyet versin sonrada bebek aminnn cnm aminnn iyi dileklerin için
HOŞGELDİN ŞEKERİM
maşallah hızla iyileşiyorsun, inşallah bebiş kendiliğinden gelecek...
selam canlar. ben şimdi geldim. gittim elbisemi değiştirdim pembe aldım geldim veeeee çok güzel oldu bence içime daha bi sindi şimdi. aynı elbisenin pembesini aldım. çok olacam sanırım ama ayakabı ve çanta beyazmı yoksa siyahmı alayım. yada başka bişeymi önerirsiniz kiiiiiii:26:
bu arada nasılsınız kaç gündür görüşemedik. aklım nevada ne yaptı acaba hala devam mı lekelenme :26:
sağol canım
şimdi çoşmuş durumda.
Geçen adet dönemimde ilaç kulllandım geçti
Hayırlısı bakalım
nette problem var habire gidiyor inşallah bir kaçgüne yapılacakkk ....semi,dosbaaaa,febe,tume,gül,orkide,hasret,masalcan umarım keyifler yerindedir kuzularrr ...şule nereelerde acaba meraktayımmmmmm .nevaaaa hala adet olmamışsınn olma olma tatlımmmmmmmm gelsinnn ballı lokma tatlısı inşallah
selam canlar. Ben şimdi geldim. Gittim elbisemi değiştirdim pembe aldım geldim veeeee çok güzel oldu bence içime daha bi sindi şimdi. Aynı elbisenin pembesini aldım. çok olacam sanırım ama ayakabı ve çanta beyazmı yoksa siyahmı alayım. Yada başka bişeymi önerirsiniz kiiiiiii:26:
Bu arada nasılsınız kaç gündür görüşemedik. Aklım nevada ne yaptı acaba hala devam mı lekelenme :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?