Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KIZLARRRRRRRR İNŞALLAH BU DEĞİŞİKLİKLERİ BİZLER DE GÖRÜRÜZZZ

ANNE OLUNCA HAYATINIZDA OLAN 24 DEĞİŞİKLİK :)
Acaba anne olunca insanın hayatınızda neler değişiyor? Şüphesiz ki cevabınız ”ço...k şey” olacaktır. İşte, bu ”çokları” maddelendirildi veee o uzun liste

1) Artık çiçek koklamamaya başlarsınız. Bunun yerine bebeğinizi koklamaya başlarsınız,
2) Hiçbir şeyden korkmadığınızı düşündüğünüz and...a yepyeni korkuların sahibi olmaya başlarsınız,
3) Nihayet kendi vücudunuza saygı göstermeye başlarsınız,
4) Anne-babanıza daha fazla saygı göstermeye başlarsınız,
5) Bebeğinizin ağrılarının, sizin kendi ağrılarınızdan daha yaralayıcı olduğunu hissedersiniz,
6) Kalbinizin daha kolay kırıldığını görmeye başlarsınız,
7) Hayatınızın yeni anlamını günde ”bir milyon kez” düşündüğünüz olur,
8 ) Her yeni günün size yeni bir sürpriz getirebileceğini görürsünüz,
9) Aynaya bakarken kendinize değil de, kucağınızdaki mucizeye baktığınızı farkedersiniz,
10) Sabahın erken saatleri olduğunu da keşfedersiniz(!),
11) İşlere nasıl yetiştiğinize kendiniz dahi şaşırıp kalırsınız,
12) Cumartesi akşamı saat 21.00′de de uykuya dalınabileceğini öğrenirsiniz,
13) İşlerinizi saate göre değil, bebeğinizin programına göre ayarlamaya başlarsınız,
14) İşe geç kalacağınızı bilseniz de küçücük bir öpücük için zaman harcarsınız,
15) Dünyayı değiştirme istekliliğinizdeki güce, inanamazsınız,
16) Göğüslerinizin asıl anlamının ne olduğunu en sonunda anlarsınız,
17) Çocuğunuza baktıkça ”ne büyük iş başarıyorum, Allahım” diye haykırmak istersiniz,
18) Bebeğinize daha iyi bakmak için kendinize daha iyi baktığınızı görürsünüz (Emziren annelerin kocaman bir helva tabakasını mideye bir seferde indirmeleri gibi!)
19) Sorumluluklarınızın artışına şaşırırsınız,
20) Günlerce uykusuz da yaşayabildiğinizi öğrenirsiniz,
21) Her şeye bir de çocukların gözüyle bakmaya başlarsınız, örneğin balonların ne kadar eğlenceli olabileceğini yeniden anlarsınız,
22) Çocuğunuz, göğsünüzde uyuyunca çift değil, tek bir yürek sesi duyarsınız,
23) İçgüdünün ne olduğunu anlarsınız,
24) Sevginin aslında sınırı olmadığını öğrenirsiniz..

Son düzenleme:

bak daha bir gün var 28 ine ben 32. günde öğrendim dur bakalım bismilah inş ii haberlerini alırız...

geçmiş olsun şekerim..
sağol canım

bende bu sabah yağmurla uyandım

canım bende 12 senedir hemoroid var.ama yılda bir falan rahatsızlık veriyordu
şimdi çoşmuş durumda.
geçen adet dönemimde ilaç kulllandım geçti
şimdi tekrar başladıkanamasını durdurmam gerek
yoksa acaba başka birşeymi diye takıntı yapmaya başlayacam.görümcemin başına gelenleri biliyorsunuz
takipteyim ilaçlar fayda ediyormu diye.
hayırlısı bakalım

hırkamı oda iyiymiş navcım
benimde ayaklarım üşüdü çorap giyicem
temmuz geldi çorapsız duramıyorum hala

geçmiş olsun semicim galiba bendede var bu ay bendede hemoroid şikayetleri oldu haömiş olmadan tedavi olmak lazımmış yoksa hamileleikle beraber oluşan kabızlıkla beraber mahvediyomuş seni ben braz geç kaldım sanırsam

kızlarrrrrrrr selammmmmmmmm sizleri özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canlarım yazdıklarım habire siliniyorrrrrrrrrr deli olcam ya oysa ne uzun yazmıştımmmmmmmmmmm

bugün bir hafta oldu ameliyat olalı ve hızla iyileşmekteyim rabbime şükürler olsunnnnnnn:)umudumsun çok sevindimmm allah sağlıkla sıhhattle göndersin meleğini :)nevacım kardeşinde hemen nokta atışını tutturmuş maşallahhh darısı başımıza olsunnnnnnnnnnnnnn :)

ahhh be semicim neden daha önce söylemedin hayatım

benim eşimde vardı tam 15 yıl boyunca çekti
hatta yazın oturamayacak duruma geliyordu, kanaması da cabası...

Ama şu an yeni doğmuş gibi, hemoroid falan gitti, meme kısmı dışarıdaydı çok şükür o da küçülmüş, 2 yıldır hiç bir sıkıntısı yok

tüm bu sıkıntılar hemofast herbal denen bir krem sayesinde geçti
bir gün eczanenin önünden geçiyorum camekanda reklamını gördüm, aldım 2-3 gün içinde rahatlama oldu, tam 3-4 tüp kullandı ve tamemen geçti..
Bir dene istersen sende 20 tl civarındaydı..

nette problem var habire gidiyor inşallah bir kaçgüne yapılacakkk ....semi,dosbaaaa,febe,tume,gül,orkide,hasret,masalcan umarım keyifler yerindedir kuzularrr ...şule nereelerde acaba meraktayımmmmmm .nevaaaa hala adet olmamışsınn olma olma tatlımmmmmmmm gelsinnn ballı lokma tatlısı inşallah

inşş melodicim allah afiyet versin sonrada bebek aminnn cnm aminnn iyi dileklerin için

HOŞGELDİN ŞEKERİM

maşallah hızla iyileşiyorsun, inşallah bebiş kendiliğinden gelecek...

inşş melodicim allah afiyet versin sonrada bebek aminnn cnm aminnn iyi dileklerin için
amin canım :)rica ederim ne demek ....
HOŞGELDİN ŞEKERİM

maşallah hızla iyileşiyorsun, inşallah bebiş kendiliğinden gelecek...

tumecimmmmm saol kuzum benimmmm bakalım umarım daha fazla üzmez beni bu sıpa :)))))))))))))

selam canlar. ben şimdi geldim. gittim elbisemi değiştirdim pembe aldım geldim veeeee çok güzel oldu bence içime daha bi sindi şimdi. aynı elbisenin pembesini aldım. çok olacam sanırım ama ayakabı ve çanta beyazmı yoksa siyahmı alayım. yada başka bişeymi önerirsiniz kiiiiiii:26:
bu arada nasılsınız kaç gündür görüşemedik. aklım nevada ne yaptı acaba hala devam mı lekelenme :26:

hoşgeldin şekerimmmmmm

pembe elbise kesinlikle siyahtan daha iyidir, tam yaz rengi,

elbisen nasıl bilmiyorum ama gümüş renki açık hatta taşlı bir ayakkabı pembenin altına çok yakışır...

i

bendede var

hoşgeldin bitanem iyi olmana sevindim tatlım bence bu olduğum lekelenme adetimdi sanırım çünkü hiç adet belirtim yok belimi zorladım erken oldum işte zaten bebek hayali kurmam bile saçma benim.

iyi yapmışsın şekerim ama ayakkabını beyaz alma krem belki ama beyaz olmasın kıyafetini al git bence altına istediğin renkleri dene içine hangisi sinerse

BU ARADA YAPTIM KIZLARRRR OLEYYY BENİMDE Bİ ÇİZELGEM VAR ARTIKKK HEPİMİZ İÇİN İNŞŞ BÖLE ŞİRİN ÇİZELGELAR YAPARIZ AMİNNN

Lütfenn öle söleme nevacımm canımsın benimm olacak inşş inşş allahın zoruna gitmesin bitanemm dua edelim hep beraber isyan etmek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…