bende iyiyim canm kolay gelsin bende temizlik yapacaktım masalın haberini duyunca kaldım öyle inşallah hayırlı haberlerle gelir :)
şimdi geldim kızlar.. dr aradım çarşamba tekrar yapılacak beta hcg inşallah güzel sonuçlar olur.
şimdi geldim kızlar.. dr aradım çarşamba tekrar yapılacak beta hcg inşallah güzel sonuçlar olur.
inşallah canım peki test sonucu kaç ögrenebilidinmi?
inşallah canım ya..
yalnız sen kendine dikkat et hayatım.. sakın ağır falan kaldırma...
öğrendim canım. 19.67 çıkmış. pozitiflik var evet ama kendi değerinde olabilir dedi labuvatuardakiler.
benim dr da arada bi değer çarşamba bi daha yapalım dedi.
yok canım kaldırmam ağır çok dikkat ederim.inşallah gerçekten pozitif çıkar inşallah değerim yükselir
öğrendim canım. 19.67 çıkmış. pozitiflik var evet ama kendi değerinde olabilir dedi labuvatuardakiler.
benim dr da arada bi değer çarşamba bi daha yapalım dedi.
yok canım kaldırmam ağır çok dikkat ederim.inşallah gerçekten pozitif çıkar inşallah değerim yükselir
ay masalcım eşine nasıl söyleyeceksin canım?
canım benim değerim 194 tü. idrarda silik çıkmıştı.. sanırım beta hcg 50 üstü olduğunda idrarda çıkar diye biliyorum.. ama belkide benim testim kötüdür.. zaten 2,5 liraya almıştımidrar testi alıp yapayım yarın sabah çıkarmı dersınız yaaa.
ne yapayım???
merhaba melodi seninle tanışmadık sanırım.. hoşgeldin topiğe:))
Canım hayırlı olur inşallah ya ..bebiş tutunmaya çalışıyo masalcım konuş onlada sıkı sıkı tutunsun anneciğine:)
ah ah konuşuyorum valla. gören deli der.
ay inşallah vardır valla ya allahım hepimize nasip etsin inşallaaaaaaaaahhhh
Amin amin inşallah..hadi bakalım ben temizliğe devam edeyim sonra gelirim yine ..sevgiler
ah ah konuşuyorum valla. gören deli der.
ay inşallah vardır valla ya allahım hepimize nasip etsin inşallaaaaaaaaahhhh
masalcımm çok sevindim inan.5-50 arası hamile zaten.demekki seninki daha 1,5-2 haftalık.çarşamba daha da yükselir..allahım inşallah bu sayfa hepimize uğur getiri.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?