Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende iyiyim canm kolay gelsin bende temizlik yapacaktım masalın haberini duyunca kaldım öyle inşallah hayırlı haberlerle gelir :)

ben temiziği bitirdim sayılır canım.. sabah erken başladım temizliğe.. yemek işine girişcem az sonra.. kociş öğle yemeğine eve gelecek..
sana da kolay gelsin orkideciğim

şimdi geldim kızlar.. dr aradım çarşamba tekrar yapılacak beta hcg inşallah güzel sonuçlar olur.

inşallah canım peki test sonucu kaç ögrenebilidinmi?

inşallah canım ya..
yalnız sen kendine dikkat et hayatım.. sakın ağır falan kaldırma...

öğrendim canım. 19.67 çıkmış. pozitiflik var evet ama kendi değerinde olabilir dedi labuvatuardakiler.
benim dr da arada bi değer çarşamba bi daha yapalım dedi.

yok canım kaldırmam ağır çok dikkat ederim.inşallah gerçekten pozitif çıkar inşallah değerim yükselir

inşallah geç dölenmedir canım dularımız seninle sen kendine dikkat et topingimizin ilk hamişi

canım muhtemelen döllenmiş yumurtan rahime 2 -3 gün önce gelmiş..
Allahım inşallah değerlerin katlanarak yükselir canım

ay masalcım eşine nasıl söyleyeceksin canım?

yanımdaki beraber gittik test yaptırmaya. o benden de heyecanlı. zaten 2 gecedir hiç uyumuyo.
ben her tuvaletten çıktığımda gözümün içine bakıyo bi cevap arıyodu gözlerimde.

o şimdi rahat sanırım. var olduğuna inanıyo. bende şimdi araştırıyorum benim değerime göre var anlamında ama tabi katlanırsa o zaman bir oooohhhh çekerim heralde.
bende rahatım şimdi. ama 1 saat önce her tarafım zangır zangır titriyodu

idrar testi alıp yapayım yarın sabah çıkarmı dersınız yaaa.
ne yapayım???

yada şimdi yapsam çıkarmı. yada mesanede beklemesimi lazım???

Son düzenleme:
idrar testi alıp yapayım yarın sabah çıkarmı dersınız yaaa.
ne yapayım???
canım benim değerim 194 tü. idrarda silik çıkmıştı.. sanırım beta hcg 50 üstü olduğunda idrarda çıkar diye biliyorum.. ama belkide benim testim kötüdür.. zaten 2,5 liraya almıştım

merhaba melodi seninle tanışmadık sanırım.. hoşgeldin topiğe:))

Merhaba tume hoşbulduk canım.bende bi yandan temizlik yapmaya çalışıyorum bi yandan gözüm burda :)1 yıldır bebiş için uğraşmaktayım bende bakalım sabırsızlıkla anne olmayı bekliyorum allah hepimize nasip etsin inşallah..

kızlar üst kat komşum geldi.... gidince gelirim tekrar

şimdi geldim kızlar.. dr aradım çarşamba tekrar yapılacak beta hcg inşallah güzel sonuçlar olur.

Canım hayırlı olur inşallah ya ..bebiş tutunmaya çalışıyo masalcım konuş onlada sıkı sıkı tutunsun anneciğine:)

Canım hayırlı olur inşallah ya ..bebiş tutunmaya çalışıyo masalcım konuş onlada sıkı sıkı tutunsun anneciğine:)

ah ah konuşuyorum valla. gören deli der.
ay inşallah vardır valla ya allahım hepimize nasip etsin inşallaaaaaaaaahhhh

Amin amin inşallah..hadi bakalım ben temizliğe devam edeyim sonra gelirim yine ..sevgiler

ohhh beee buldum sayfayı selam kızlar..hayırlı olsun sayfamız çok güzel olmuş...

masalcımm çok sevindim inan.5-50 arası hamile zaten.demekki seninki daha 1,5-2 haftalık.çarşamba daha da yükselir..allahım inşallah bu sayfa hepimize uğur getiri.:))

masalcımm çok sevindim inan.5-50 arası hamile zaten.demekki seninki daha 1,5-2 haftalık.çarşamba daha da yükselir..allahım inşallah bu sayfa hepimize uğur getiri.:))

ececim hoşgeldin tatlım.
teşekkür ederim inşallah bitanem bakalım çarşambayı bekliyoruz.
araştırıyorum bende bi taraftan. iyi bişey duymak istiyorum. 5-50 arası hamile demekse ki inşallah öyledir varmı demek ki şimdi.
aayyyyy inşallah. bal damlıyo ağzından eceeemmmm
fazlada kaptırmak istemiyırum ama ne yapayım kırk yılın başı bi parçada olsa pozitiflik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…