Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
semicim hani "okunmamış birinci mesajı gör" kısmının bulunduğu satır var ya, o satırın sonunda değerlendirme diye bir kısım var.. ordan değerlendirme yapıyorsun canım.. ben yaptım.. bu nedenle infertilite formuna girdiğinde bizim topik başlığımızın yanında 5 yıldız var :))))

semi nasılsın tatlım?allahın izniyle masalcan topiğimizin ilk bebeğini verecek inşallah.bende çok duygulandım yazıyı okuyunca inan allah büyük güzel günler çok yakında bence..

bende zannediyorum forum yöneticilerinin falan verdiği bir puan o.hani çok kullanılıyor bu topik gibilerinden

semicim konuya cevap yazıyordun vazgeçtin sanırım canımcım

bende zannediyorum forum yöneticilerinin falan verdiği bir puan o.hani çok kullanılıyor bu topik gibilerinden

alemsin şekerim ya...

eee neler yaptın semicim.. saat 12-16 saatleri arası yoktun hayatım..

melodicim sen nasılsın canım?

tumecim zaten orda beş yıldımızız var.sen yapmışsın sanırım.ben gezindim o satırın üstünde değerlendir yap tarzında bir yazı çıkmadı:26::26:

melodicim iyiyim canım şükür.
masal hamiş olacak işallah.hemde en doğalındanbu topiğinde uğuru olacak
o zaman
sonra sırayla hepimize vermek nasip olur işallah bu güzel haberi

nevacım duamı bitirdim canım

bu arada kızlar size bir tavsiyede bulunacağım ..arkadaşım hamile ve mehmet özün çocuğunuzu beklerken adlı kitabını okuyor orda belirttiği bir nokta var mehmet beyin gebelik süresince mutlaka dha kullanın diyor bebeğin beyin gelişimini olumlu yönde etkiliyormuş.bu dha dediğimiz şey omega oluyor..ben şimdiden içmeye başladım gnc nin..bakalım faydasını görcez mi..

alemsin şekerim ya...

anaaa tume takipte.valla doğru yoktum 12den beri.benim kociş yasak koydu tatlım günde 2 saat iznim
bende 4 saati geçmemeye çalışıyorum
ee daha akşamda burdayız azıcık çıkayım dediydim.sonrada uyuyakalmışım.ee bu soğukta yapacak daha iyibirşey gelmedi aklıma.evişinide dün yapmıştım
öle işte

alemsin şekerim ya...

İyiyim tatlım saol.temizlik yaptım yoruldum valla şimdi attım kendimi koltuğa oh dinlenmedeyim..sen nasılsın ?

kızlar ben kaçıyorum.azcık komşuma gideyim

herkes geldi febe kadı

febeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nerede kaldın ya gel çabuk

hehehehe arada takip ediyorum şekerim.. yani haftada 1 gün... o da pazartesii

hava çok mu soğuk orda.. burda çok soğuk ama kar falan yok. meteorolojinin sitesine baktım yarın yoğun kar yağışı olacakmış ama sanmıyorum ya...
meteoroloji bu sene buranın tahminlerini ir türlü tutturamadı

bu arada değerlendirme istenilen her topikte yapılıyor canım.. herhangi bir sayfada en üsteki mesajın hemen üstünde bulunuyor. tıklıyorsun. mükemmel, iyi, kötü falan yıldız veriyorsun işte... verieln yıldızlara göre ortalama alınıyor.. sanırım bir tek ben değerlendirdim

İyiyim tatlım saol.temizlik yaptım yoruldum valla şimdi attım kendimi koltuğa oh dinlenmedeyim..sen nasılsın ?

ben de iyiyim canım..
güle güle kirlet canım..
sende yap benim gibi kendine kahve

kızlar ben kaçıyorum.azcık komşuma gideyim

herkes geldi febe kadı

febeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nerede kaldın ya gel çabuk
Tamam şekerim görüşürüz kal sağlıcakla ..

Oh afiyet olsun valla iyi fikir :)siz nerdesiniz yahu ben kuşadasındayım burda kar görmek ne mümkün bir istanbullu olarak özledim kartopu oynamayı valla ..

arkadaşlar benim de dua ayetel kürsi den okumam gerekiyormu?gerekiyorsa ve kaç tane okunacaksa heber verirmisiniz?bugün okuyayım.

Oh afiyet olsun valla iyi fikir :)siz nerdesiniz yahu ben kuşadasındayım burda kar görmek ne mümkün bir istanbullu olarak özledim kartopu oynamayı valla ..
bartın canım ben...
kuşadasına çok küçükken( 21-22 sene önce) gelmiştim.. ama çok ayrıntı hatırlamıyorum..

loto-totodan para kazanmıştı babam. marmaris, kuşadası, çeşme gezdirmişti babam bizi

arkadaşlar benim de dua ayetel kürsi den okumam gerekiyormu?gerekiyorsa ve kaç tane okunacaksa heber verirmisiniz?bugün okuyayım.

ececim neva gelsin söyler canm. ben de bilmiyorum.. okunacaksa bende okuyabilirim

Ne güzel ya gelmişsin buralara küçükkene :)güneşli şuan yağmur bekleniyordu ama tutturamadılar demek :)bu arada bende dua okuyabilirim söylemeniz yeterli şekerler..

kızlare kociş bugün erken geldi ben çıkıyorum.. eğer kızmayacak gibiyse yine gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…