ah ah konuşuyorum valla. gören deli der.
ay inşallah vardır valla ya allahım hepimize nasip etsin inşallaaaaaaaaahhhh[/QUOT
herkese merhaba bu başlıkta toplanmak gerçekten çok güzel insana umut veriyo ben sürekli sizi takip ediyorum ama mesai saatlerinde yazışmak için pek fırsatım olmuyo akşamda nete giremiyorum.
benim aralıktaki ikinci aşılamamda tutmadı malesef bende biraz ara vermeye karar verdim.bu arada fazla kilolarımdan kurtulmak için fırsatım oldu ama yinede aklımın bitarafı hala bebişte karar veremiyorum tekrar ne zaman başlayacağıma
masalcan mesajını okurken bile duygulandım inşallah değerlerin biran önce yükselir dualarım seninle
ay inşallah vardır valla ya allahım hepimize nasip etsin inşallaaaaaaaaahhhh[/QUOT
herkese merhaba bu başlıkta toplanmak gerçekten çok güzel insana umut veriyo ben sürekli sizi takip ediyorum ama mesai saatlerinde yazışmak için pek fırsatım olmuyo akşamda nete giremiyorum.
benim aralıktaki ikinci aşılamamda tutmadı malesef bende biraz ara vermeye karar verdim.bu arada fazla kilolarımdan kurtulmak için fırsatım oldu ama yinede aklımın bitarafı hala bebişte karar veremiyorum tekrar ne zaman başlayacağıma
masalcan mesajını okurken bile duygulandım inşallah değerlerin biran önce yükselir dualarım seninle
aramıza hoşgeldin bitanem. hakkında hayırlısı olsun.
takip ediyomuşun ba bizi biliyosundur benim 3 aşılamamda başarısız oldu. nisanda tüp bebek yapacaktım ama inşallah hamileymimdir. değerim düşük sanırım ama inşallah çarşamba yükselir allahın izniyle. ben herzaman söylüyorum asla pes etmek yok bu kendim içinde geçerli daha net bişey yok çünkü. olmazsada allah biliyo herşeyin hayırlısını. çok şükürki bu zamanda herşeyin çaresi var.
rabbim dermanı olmayan dert vermesin inşallah
merhaba yüzdeyüz.
arada seni görüyordum sayfa altında ama sohbete katılmıyorsun hiç.
inşallah en kısa sürede bebeklerimize kavuşacağız canım.
morallerimizi bozmak yok
ara vermen iyi olmuş canım
bu arada kendini toplarsın, kendini daha iyi hissedersin canım
masalcım? naber tatlım. geldim tekrar. komşum gitti, kociş geldi yemeğini yedi.. o da gitti tekrar işe.
oyalıp duruyorum evde.. çamaşır as, topla, katla yerleştir, vakit geçiriyorum işte.
sen nasıl hissediyorsun kendini?
bilmeeemmm çok tuhaf. ne düşüneceğimi inan bilmiyorum. belirsizlik var ya:44:
ama eşim çoook heyecanlı. duramıyo yerinde. banada çaktırmamaya çalışıyo kıyamam. ama gözleri hep dolu dolu.. allahım hayal kırıklığına uğratmasın inşallah
dosbacım hoşgeldin tatlım.
nasılsın bakalım? kanaman bitimi şekerim, başladınızmı çalışmalara??
masalcım inan çoook mutlu oldum Rabbim sevindirsin çok mutlu oldum hayatım bu topic inş. hayırlısı ile dolup taşacak...ilk olacaksın dua ediyorum
kızlar bu arada topiğimiz hayırlı uğurlu olsun hemen bi hamişimiz oldu inş.
darısı hepimize inş.
bi de doğal yolla olması yok mu?? sevincimi iki kat artırdı valla ...
ececim sen nasılsın bitanem. varmı bi değişiklik sende.
kendi derdime düştüm seni soramadım kusura bakma bitanem.
inşallah beraber burda paylaşırız hamileliğimizi bitanem. rabbim hepimize göndersin meleklerimizi inşallaaahhhhh. bütün kalbimle diliyorum. allahım her isteyene sağlıklı bebekler verir inşallah.
kızlar bu arada topiğimiz hayırlı uğurlu olsun hemen bi hamişimiz oldu inş.
darısı hepimize inş.
bi de doğal yolla olması yok mu?? sevincimi iki kat artırdı valla ...
ben çıkıyorum kızlar. akşam görüşürüz...
öpüldünüüüüüzzzz
masalcım içini ferah tut.bence dediğim gibi 1-1,5 haftalık olduğu için öyle düşük çıkmış.yükselir inşallah.bolbol dua et.ben iyiyim.sabahları ve gün ortasındaki mide bulantılarım devam ediyor.yemek borumda yanma hissediyorum ve kasıklarımda hafif hafif batma şeklinde ağrı var.tabi bütün bu belirtileri kendim psikolojik olarak ta türetiyor olabilirim.çok korkuyorum.daha doğrusu zaman yaklaştıkça korkularım artıyor.cuma günü öğrenicem.o gün hiç gelmesemi ne.ya yine o kocaman ''O''görürsem diye çok korkuyorum.zaman yaklaştıkça stresim artıyor.bu süreç çok zor yaaaa...
teşekkür ederim arkadaşım.sayende buldum sonunda bu sayfayı.önce buldum sonra tekrar kaybetmiştim.nasılsın buarada.??hadi inşallah senin ve diğer arkadaşların da masalcan gibi spontan gebelik gerçekleşir.tüp bebek çok stresli....allahım hepimizi güldürür inşallah...
:26::26::26::26::26::26:KIZLAR BU ARADA TOPİĞİMİZ İÇİN DEĞERLENDİRME YAPMAYI UNUTMAYIN.
YILDIZIMIZ BOL OLSUN
bilmeeemmm çok tuhaf. ne düşüneceğimi inan bilmiyorum. belirsizlik var ya:44:
ama eşim çoook heyecanlı. duramıyo yerinde. banada çaktırmamaya çalışıyo kıyamam. ama gözleri hep dolu dolu.. allahım hayal kırıklığına uğratmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?