Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ececim sen nasılsın bitanem. varmı bi değişiklik sende.
kendi derdime düştüm seni soramadım kusura bakma bitanem.
inşallah beraber burda paylaşırız hamileliğimizi bitanem. rabbim hepimize göndersin meleklerimizi inşallaaahhhhh. bütün kalbimle diliyorum. allahım her isteyene sağlıklı bebekler verir inşallah.

masalcım? naber tatlım. geldim tekrar. komşum gitti, kociş geldi yemeğini yedi.. o da gitti tekrar işe.

oyalıp duruyorum evde.. çamaşır as, topla, katla yerleştir, vakit geçiriyorum işte.

sen nasıl hissediyorsun kendini?

KIZLAR BU ARADA TOPİĞİMİZ İÇİN DEĞERLENDİRME YAPMAYI UNUTMAYIN.

YILDIZIMIZ BOL OLSUN

bilmeeemmm çok tuhaf. ne düşüneceğimi inan bilmiyorum. belirsizlik var ya:44:
ama eşim çoook heyecanlı. duramıyo yerinde. banada çaktırmamaya çalışıyo kıyamam. ama gözleri hep dolu dolu.. allahım hayal kırıklığına uğratmasın inşallah

dosbacım hoşgeldin tatlım.
nasılsın bakalım? kanaman bitimi şekerim, başladınızmı çalışmalara??

masalcım inan çoook mutlu oldum Rabbim sevindirsin çok mutlu oldum hayatım bu topic inş. hayırlısı ile dolup taşacak...ilk olacaksın dua ediyorum

canım benim ya...
Allahım inşallah gönlünüze göre verir..
inşallah çarşambaya değerin yükselir canım... ama sen kendine dikkat et canım beslenmene dikkat et. düzenli beslen uykunu iyi al.. hatta mümkünse çok hareket etme.. bunları yap ki bebişimiz iyi yerleşsin

dosbacım hoşgeldin tatlım.
nasılsın bakalım? kanaman bitimi şekerim, başladınızmı çalışmalara??

yok hayatım hala kanamam var bugünde bitmezse dr.a gideceğim daha çalışma yok (
ama inan bütün geçmişi senin için okudum çok sevindim...senin gecikme olmazdı...
bence bebiş geç döllenmiş...çarşambaya yüksek değer göreceksin inş.

masalcım inan çoook mutlu oldum Rabbim sevindirsin çok mutlu oldum hayatım bu topic inş. hayırlısı ile dolup taşacak...ilk olacaksın dua ediyorum

teşekkür ederim bitanem.. inşallah gerçektir inşallah gelmiştir bebeğim.
duaya çook ihtiyacım var tatlım sağolasın.
inşallah bu toppik hayırlı gelecek hepimize. herkez her ay hamile haberleri verecek inşallah

kızlar bu arada topiğimiz hayırlı uğurlu olsun hemen bi hamişimiz oldu inş.
darısı hepimize inş.
bi de doğal yolla olması yok mu?? sevincimi iki kat artırdı valla ...

darısı hepimize inş.

ayyy inşallah değerim yükselir. yoksa çok korkuyorum.

hamileyim lafını çıkaramıyorum ağzımdan yaaa... zor geliyo ve korkuyorum o kelimeyi kullanmaya.
sanki büyü bozulacakmış gibi geliyo

ben çıkıyorum kızlar. akşam görüşürüz...

öpüldünüüüüüzzzz

masalcım içini ferah tut.bence dediğim gibi 1-1,5 haftalık olduğu için öyle düşük çıkmış.yükselir inşallah.bolbol dua et.ben iyiyim.sabahları ve gün ortasındaki mide bulantılarım devam ediyor.yemek borumda yanma hissediyorum ve kasıklarımda hafif hafif batma şeklinde ağrı var.tabi bütün bu belirtileri kendim psikolojik olarak ta türetiyor olabilirim.çok korkuyorum.daha doğrusu zaman yaklaştıkça korkularım artıyor.cuma günü öğrenicem.o gün hiç gelmesemi ne.ya yine o kocaman ''O''görürsem diye çok korkuyorum.zaman yaklaştıkça stresim artıyor.bu süreç çok zor yaaaa...

darısı hepimize inş.

teşekkür ederim arkadaşım.sayende buldum sonunda bu sayfayı.önce buldum sonra tekrar kaybetmiştim.nasılsın buarada.??hadi inşallah senin ve diğer arkadaşların da masalcan gibi spontan gebelik gerçekleşir.tüp bebek çok stresli....allahım hepimizi güldürür inşallah...

ben çıkıyorum kızlar. akşam görüşürüz...

öpüldünüüüüüzzzz

görüşürüz canımcım.. öptüm

ececim sende içini rahat tut canım.. inşallah bebişin seninledir canım....

canım tüp bebek eminim çok zordur herşeyden daha zoru beklemek diye düşünüyorum
inş. seninde cuma günü güzel haberini alırız hayatım
ben çok şükür daha iyiyim bugün inş. kanamam olmaz...zaten artık kanama gibi değil ama renkli akıntı şeklinde...tabii ki çalışmalar için normale dönmek lazım...
dr.um bana 3 ay tedavi için ara verdi...incir kürünü denemek istiyorum bu sürede

KIZLAR BU ARADA TOPİĞİMİZ İÇİN DEĞERLENDİRME YAPMAYI UNUTMAYIN.

YILDIZIMIZ BOL OLSUN
:26::26::26::26::26::26:

bende ağlayacam ama şimdi kim olursa olsun erkeklerdeki duygusallık çok etkiliyor beni
eşimi bir defa gördüm gözleri dolu dolu hemde benim yüzümden öleceğimi falan zannetmiştim çok kötüydü

siz sadece mutluluktan ağlayın emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…