canım heyecanını çok ii anlıyorum maddi manevi yıpratan bi dönem
ama hep pozitif ol tamam mı?? hiç kötü düşünme..Rabbimin izniyle olacak de...
bu arada transferin ramazan öncesi olursa orucunu tutabilirsin hayatım....sorun değil... önemli olan hamile olduğunda mide bulantıların...eğer bulantın olmazsa bi de dr. sakıncalı bulmazsa tutman lazım zaten...
bence orucunu tut hiç bişi düşünme... bayrama inş. gülücüklerle gir...çifte bayram olsun
febecim
bence
bismillah de başla.bugünde yaşayacaksın aynı sıkıntıyı stresi, 2ay sonrada
en azından bebişin gelirse 2 ay kardasın
slmmmm kızlarrr günaydınn gününüz iyi geçsin inş bi kaç gündür gerginim hamileliktenmi ne kocişi gözüme gösteriyolar valla inşş bi şey olmaz bebeğime sürekli ayete'l kürsi okuyorumm bişey olmasın die çok korkuyorum yaabugün yine kan aldırdım hcgnin 1000 nin üzerinde olması gerekiyomuş kesenin görünmesi için yarın drum çağırdı dur baklaım grürüz inşş allah hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımızı almaya nasip etsin inş aminnnn
tumecim senide nevayıda dün bigmoneyde gördüm
bir tuhaflık var bu işte
bende oh kızlarda burda diye ilk 10 girmeye çalışıyorum listede sizi göreyim diye
masal iyi eğlenceler tatlım.fazla göbek atma tamam mı
ve düğündede boy boy resmini çektir görmek istiyoruuuuuuuuuuuuumm
öasal tume tatil tarihlerinizin farklı olmasına sevindim.biriniz dönecek biriniz gidecek
bizde yalnız kalmamış olucaz
evet cnm haklısın rabbimin izniyle olacak inşşşş... pozitif düşünmek istiyorum ki koşa koşa gidebileyim hastaneye..yoksa ayaklarım geri çekiliyo sanki.. oruçta tutmak istiyorum zaten yoksa sonra tutmak zor oluyo hemde razmandaki sevabıda kaçırmak istemem tabii.. :)))ozaman oruç tutmanında bebişimin yerleşmesi için sorun olmazsa eşimin deyimiyle gidip bebişimizi alabiliriz
araya ramazan giriyo diyede biraz stres yaptım..ben geçen sene ramazanda ovulasyon takibi yaptırmıştım.
ama dünkü telaşım gitti sanki bugün daha iyiyim..ee benim kırmızlar gelene kadarda kendimi iyice hazırlarım sanırsammmm sonrada kavuşurum bebişime inşşşş...
bak canımın içi rabbime herşeyin hayırlısı için bol bol dua et o senin için hayırlı olanı verecektir.ramazan öncesi ramazan sonrası farketmez ama kendini eylüle odakladıysan eşinle konuş ramazanda sıkıntı olacağını ondan sonra yaptırmak istediğini söyle ben öyle düşünüyorum inşallah ilk tüp bebektede tutar o süreçleri birdaha yaşamak zorunda kalmayız.
merhaba kızlaaarrrr....
ben geldiiiiimmmm.. maşallahbebeişimiz iyi hiçbi yaramazlığı yok. çok şükür.
1 kilo almışım. oğluşumda185 gram olmuş teyzeleri. sizlerede çoooook selamı var.
ben şimdi kaçıyorum giyinip çıkmam lazım:80:
merhaba kızlaaarrrr....
1 kilo almışım. oğluşumda185 gram olmuş teyzeleri. sizlerede çoooook selamı var.
ben artık big money oynamıyorum bir ara sana bakmaya girmiştim canım o zaman görmüşsündür.hımmm demek gördüğün halde sayfaya gelmedino kadar bekledim.
neyse ben bugün yavaş yavaş kolileme işlerime başladım.yemek odası takmımı boşalttim boyaya göndereceğim inşallah güzel olur.
akşama geçen gidemediğimiz tüp beybye bakmaya gideceğim inşallah.
dışarıda gök gürültüsü ve yağmur var hava fenaaaa
birde ben hasta olmayacağım sanırım hiç belirtim yok kızdım bugünde test yapmadım ve yapmayacağım.
karnım çok acıktı ama evde bir lokma ekmek yok markete gitmeyede üşeniyorum ama açlıktan bayılacağım yoksa sabahtan beri birşey yemedim benden rapor bu kadar
merhaba kızlaaarrrr....
ben sadece o yundakiler altta görünüyor sanıyordum tumecimsemicim ben bigmoneye girmedim ama şu tencere, düdüklü, tava falan oyun var ya ona girdim
masalcım ne güzel cinsiyetini ögrenmişsin bebişininde iyi olmasına sevindim benimde ikili testimin sonucu iyi çıktı bir ve yine muane oldum cinsiyeti için bacagının arasında çıkıntı yok dedi galiba kızönümüzdeki ay daha kesin söylerim şuan yanılabilirim dedi hayırlısı diyorum hiç önemi yok saglıklı olsunda febecim bence hiç korkmadan başla tedavine inşallah güzel sonuçlar alacaksın karamsar başlarsan olmaz dün hepinize tek tek dua ettim isimlerinizle inşallah rabbim dualarımızı kabul eder hepinizin hamiş olmasını o kadar çok istiyorumki sizi üzgün görmek hiç hoşuma gitmiyor
masalcım ne güzel cinsiyetini ögrenmişsin bebişininde iyi olmasına sevindim benimde ikili testimin sonucu iyi çıktı bir ve yine muane oldum cinsiyeti için bacagının arasında çıkıntı yok dedi galiba kızönümüzdeki ay daha kesin söylerim şuan yanılabilirim dedi hayırlısı diyorum hiç önemi yok saglıklı olsunda febecim bence hiç korkmadan başla tedavine inşallah güzel sonuçlar alacaksın karamsar başlarsan olmaz dün hepinize tek tek dua ettim isimlerinizle inşallah rabbim dualarımızı kabul eder hepinizin hamiş olmasını o kadar çok istiyorumki sizi üzgün görmek hiç hoşuma gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?