Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet cnm haklısın rabbimin izniyle olacak inşşşş... pozitif düşünmek istiyorum ki koşa koşa gidebileyim hastaneye..yoksa ayaklarım geri çekiliyo sanki.. oruçta tutmak istiyorum zaten yoksa sonra tutmak zor oluyo hemde razmandaki sevabıda kaçırmak istemem tabii.. :)))ozaman oruç tutmanında bebişimin yerleşmesi için sorun olmazsa eşimin deyimiyle gidip bebişimizi alabiliriz

febecim

bence

bismillah de başla.bugünde yaşayacaksın aynı sıkıntıyı stresi, 2ay sonrada

en azından bebişin gelirse 2 ay kardasın

araya ramazan giriyo diyede biraz stres yaptım..ben geçen sene ramazanda ovulasyon takibi yaptırmıştım.

ama dünkü telaşım gitti sanki bugün daha iyiyim..ee benim kırmızlar gelene kadarda kendimi iyice hazırlarım sanırsammmm sonrada kavuşurum bebişime inşşşş...

ben artık big money oynamıyorum bir ara sana bakmaya girmiştim canım o zaman görmüşsündür.hımmm demek gördüğün halde sayfaya gelmedin o kadar bekledim.

neyse ben bugün yavaş yavaş kolileme işlerime başladım.yemek odası takmımı boşalttim boyaya göndereceğim inşallah güzel olur.

akşama geçen gidemediğimiz tüp beybye bakmaya gideceğim inşallah.

dışarıda gök gürültüsü ve yağmur var hava fenaaaa

birde ben hasta olmayacağım sanırım hiç belirtim yok kızdım bugünde test yapmadım ve yapmayacağım.

karnım çok acıktı ama evde bir lokma ekmek yok markete gitmeyede üşeniyorum ama açlıktan bayılacağım yoksa sabahtan beri birşey yemedim benden rapor bu kadar

bak canımın içi rabbime herşeyin hayırlısı için bol bol dua et o senin için hayırlı olanı verecektir.ramazan öncesi ramazan sonrası farketmez ama kendini eylüle odakladıysan eşinle konuş ramazanda sıkıntı olacağını ondan sonra yaptırmak istediğini söyle ben öyle düşünüyorum inşallah ilk tüp bebektede tutar o süreçleri birdaha yaşamak zorunda kalmayız.

aminn bitanem inşşş ilk seferde kavuşuruz bebişlermize.. çok dua ediyorum en doğru kararı ve zamanı bulmak için.. bakalım zaman gösterecek ..eşime sölemiştim ama beklemeyelim artık dedi.dünde konuyu hiç açmadık zaten..

nese ben bugün niyetliyim.. artık yemek hazırlıklarına başlasam iyi olur.. öptüm görüşürüz...

merhaba kızlaaarrrr....
ben geldiiiiimmmm.. maşallah bebeişimiz iyi hiçbi yaramazlığı yok. çok şükür.
1 kilo almışım. oğluşumda185 gram olmuş teyzeleri. sizlerede çoooook selamı var.
ben şimdi kaçıyorum giyinip çıkmam lazım:80:

iyi olacak tabi oğluşum dediğine göre kesinleşti sanırım yer onu neva teyzesi ama daha 185 grmış dişimin koğuna gitmez hele dünyaya gelsinde görür o

29.06..2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
SEMİ:94:|02.07.2011
DOSBA:97:|05.07.2011
FEBE|07.07.2011
TUME|13.07.2011
GÜL:96:|14.07.2011
EDANURLU:44:|?
MELODİ|?
ŞULE|?
NEVA:101:|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:
ORKİDE|DOĞAL|:26:
UMUDUMSUN|DOĞAL|:26:

ayyyyyyyyyyyyy oğluş demek:))))

hadi gözün aydın canımmm bir kez daha..
maşallah sağlıklı bir hamilelik geçiriyorsun inşallah hep böyle gider bitanem

semicim ben bigmoneye girmedim ama şu tencere, düdüklü, tava falan oyun var ya ona girdim

masalcım ne güzel cinsiyetini ögrenmişsin bebişininde iyi olmasına sevindim benimde ikili testimin sonucu iyi çıktı bir ve yine muane oldum cinsiyeti için bacagının arasında çıkıntı yok dedi galiba kızönümüzdeki ay daha kesin söylerim şuan yanılabilirim dedi hayırlısı diyorum hiç önemi yok saglıklı olsunda febecim bence hiç korkmadan başla tedavine inşallah güzel sonuçlar alacaksın karamsar başlarsan olmazdün hepinize tek tek dua ettim isimlerinizle inşallah rabbim dualarımızı kabul eder hepinizin hamiş olmasını o kadar çok istiyorumki sizi üzgün görmek hiç hoşuma gitmiyor

hım güzel rapor

e ben sizide oyun oynuyor zannettim hatta ilk 10sınızdır diye oynadım baya. bende 11.dim.ilk onun listesini göremiyosun ya.sonra 8.oldum baktımne neva var neden tume
demek sadece o oyunda olanlar değil oyun klubunde olanlar görünüyor altta

demek taşınma yaklaştı.ALLAH kolaylık versin.sende şule gibi kaybolma sakın.unutma elektrik sudan önce neti bağlatacaktın
hem bu şule ist.dan döner dönmez netimi iptal ettirdi sanki de hiç girmedi
nerdesin şuleeeeeeeeeeeee

oğluşum deyince gzlerime yaşlar hücum etti ama ağlamadım.yesinler onu hemde 180 dr he.
iyi olmanıza sevindim canım

semicim ben bigmoneye girmedim ama şu tencere, düdüklü, tava falan oyun var ya ona girdim
ben sadece o yundakiler altta görünüyor sanıyordum tumecim

sen gibi güzel çıtı pıtı bir kız olur seninkide annesi
rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin.

duaların içinde ALLAH RAZI OLSUN

NEVACIM MASALIN BEBİŞİNİN boncuğunu unutmuşsun
hımmm dur bakalım umut bebek

29.06..2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
SEMİ:94:|02.07.2011
DOSBA:97:|05.07.2011
FEBE|07.07.2011
TUME|13.07.2011
GÜL:96:|14.07.2011
EDANURLU:44:|?
MELODİ|?
ŞULE|?
NEVA:101:|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:
ORKİDE|DOĞAL|:26:
UMUDUMSUN|DOĞAL|:26:

kızlar selammmmmmmmmmmmmmmmmmm:)masalcım demek oğluşun olacak çok sevindimmmmmmmmmmm kuzum ya hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallahhhhhhhhhhhh:)benim bugün moraller sıfır ya alt komşumun oğlu trafik kazası geçirdi durumu ağırdı bugün gözünü açtı neyse ama tabi risk devam ediyooo..ne hale gelmiş çocuk çok üzüldüm rabbim anacığana babacığana bağışlasın inşallah ,gençliğine acısın ((((((((işte haayat böyle bir varsın bir yoksunn bir gecede hayatın değişiyo saniyeyle belkii...anne olmak ne zormuş daha iyi anladım ..evlat çok başka bişeymiş şahit oldummm...anne olunca rabbimin izniyle daha iyi anlayacağım tabii ama bugün çok derinlerden hissettim..allah kimseyi evladıyla sınamasın gerçekten çok zor ..canlarım hepimize sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorummmmmm..

gözün aydın orkideciğim, ohhh ne güzel bir kızımız bir de oğlumuz var, bir de eceninki etti mi bize iki kız,

ohhhh topiğimiz uşaklarla dolsun inşallah...

bizim buralarda bana çocuğun var mı demiyorlar uşak var mı sen de diyorlar?

rabbim hepimize uşaklar nasip eder inşallahhhhhhhh

kastamonudada öyle diyorlar
uşak

bura bir kadın var.bizden biraz büyük belki
yıllardır çocuğu olmamış.sorunu neydi tedavisi neydi unuttum
ama
sonra 3 çocugu oluyor
sonra iki defa hamile kalıyor ve aldırıyor
bugün gördüm yine hamile
hapı bırakmıştım bi arada o arada kalmışım diyor

yavvvv v bir biz tutturamadık bu arayı
gerçi masal tutturdu ama oda nasıl oldugunu bilmiyor

tumeeeee tatlım o krem ağrısınıda geçirmişmiydi
eğer geçirdiyse kullanmaya başladıktan ne kadar sonra
peki ya kanamayı :26:

offf totomun üstüne oturamıyorum
bende yıllardır var ama dediğm gibine ağrı ne sızı 6 ayda yılda bir az kanama yapardı okadar

şimdi böyle ağrı yapınca birden yaptım
önümde görümcem örneği var
ALLAH korusun o hastalıkla bunun belirtileribirebir aynı
tek tesellim hap kullanırken kanamam duruyor.
bende diyorum başka bişey olsa hemoroid için verilen hap işe yaramazdı diye
off kafam karışık işşte
yarın dolaşıcaz eczaneleri.senin dediğin ilacı alıcm sanırım
hemofast ti dimi
nettede satılıyor ama ben eczanede de bulabilirim işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…