Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anaaaaaaaaaa orkidenin de kızmış galiba oh maşallahhh :))))))))))semicimmmmmmmmm tutturucaz elbet bizde birgün gelecek uşaklarrrrrrrrrrr:)

melodi naber tatlım nasılsın
tam olarak düzeldin dimi
problem yok.
sık gelmiyorsun dedim hala rahatsızmı acaba
yoksa çoktan çalışmalara başladımı

tatlım geçmiş olsunnnnnnnnnn ihmal etme kremini al yarın ..aklınada kötü kötü şeylerrrrrrr getirmeeeeeeeeeee lütfen:)

melodi naber tatlım nasılsın
tam olarak düzeldin dimi
problem yok.
sık gelmiyorsun dedim hala rahatsızmı acaba
yoksa çoktan çalışmalara başladımı

tatlım saolll iyiyim maşallah düzeldim sayılırr çok giremiyorum nette problem var hemde bu aralar annemdeyim yeğenler geldi :)kanamam bitti o gün bir çalışma oldu daha da olmadı bu ay es geçti benden önümüzdeki aylara sıkı giricem inşallahhhhhhhhhhh

tatlım geçmiş olsunnnnnnnnnn ihmal etme kremini al yarın ..aklınada kötü kötü şeylerrrrrrr getirmeeeeeeeeeee lütfen:)

ah canım ya zaten drun verdiği hapı kremi falan kullanıyorum ama ağrı geçmiyor işte.
bakalım birde onu deneyeyim

hadi bakalım birdahaki aya umutluyuz senden

haber yok canım
ist da annesindey di
dönmüştür sanırım ama dönünce taşınacaktı 1 ay falan giremeyebilirim demişti.
döner dönmez ilk işi netin kablosunu sökmek oldu sanırım
yok meydanda

haber yok canım
ist da annesindey di
dönmüştür sanırım ama dönünce taşınacaktı 1 ay falan giremeyebilirim demişti.
döner dönmez ilk işi netin kablosunu sökmek oldu sanırım
yok meydanda

inşallah hayırlı haberlerle döner yahu :)kociş çağırıyor tatlımm öpüyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii en kocamanındannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

pc delirdi kendi kendine göndermiş

Son düzenleme:
yok ben sağlık ocağına gittim
hemoroidim var dedim.klasik hap krem fitil üçlüsünü yazdı işte
şu ara iyiyim işallah geçer

canım dra gittim diyorsun kötü birşey olsaydı söylerdi bu ara sıvı tüket canım yaran iyileşsin kabız olmamaya bak bendede ver o illet kabız olunca daha çok acıyor valla oturulmuyor üzerine

melodiciğim iyisin çok şükür tatlım evet bidahaki ay senden umutluyuz tatlım beşik kertmesi için 1 erkek daha lazım
bende hala tık yok ama bebekte yok bende karar verdim ramazandan sonra dr yolları gözüküyor bana artık beklemeyeceğim tüp bebek yaptıracağım inşallah rabbim bunda yüzümü güldürür hakkımızda hayırlısı tabi öncelikle.

sen ne hyaptın bakayım bugün toplanmaya başlıyorsun anırım hyavaş yavaş
mobilyanı boyayamı gönderiyorsun benmi, yanlış anladım
neden
bozulmazmı yani illa sonradan boyandıgı anlaşılmaz mı

neva kız ramazandan sonra aşılamamı yaptırsak birer tane daha
yoksa ditek tüpe mi başlasak
aslında eşinin değerleri düzeldiyse aşılamada olabilir

yok tatlım lake boya yaptıracağım yeni gibi oluyormuş eskitme benimki kaynanam almıştı yenisini alamam şuan çok eksik var bir süre idare etsinde beni önemli değil.

semi kocişim yattı bende hop mutfağa cipsimi almaya fıstıklı olanından bide meyveli soda görse beni

bu satte cips yenirmi neva diye kızar valla:18::18::18: kendi evimde hırsız gibiyim

neva kız ramazandan sonra aşılamamı yaptırsak birer tane daha
yoksa ditek tüpe mi başlasak
aslında eşinin değerleri düzeldiyse aşılamada olabilir

benim aşılamayla olmaz gibi geliyor hem bir sorun varsa tüpte tanı konulabiliyormuş,aşılamada sal gitsin onu bizde yapıyoz

bu da güzelmiş gizli gizli yemek
hemde cips

dur onun yerine ben diyeyim
nevaaaaaaaaaaaaa bu saatte cips mi yenir hemde rejimdeyken bırak bakayım onu elinden

ama çok düzensiz yiyorsun kg alırsın dikkat et

bu da güzelmiş gizli gizli yemek
hemde cips

dur onun yerine ben diyeyim
nevaaaaaaaaaaaaa bu saatte cips mi yenir hemde rejimdeyken bırak bakayım onu elinden

ama çok düzensiz yiyorsun kg alırsın dikkat et

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan bırak yaa adam eve ekmek bile almıyor iyice psikolojimi bozdu sırf ondan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…