Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dur az daha yiyeyim çok seviyorum ben bu fıstıklı olanını bide kaçamak çok tatlı oluyor istermisin??

benim aşılamayla olmaz gibi geliyor hem bir sorun varsa tüpte tanı konulabiliyormuş,aşılamada sal gitsin onu bizde yapıyoz

nasıl yani nasıl oluyormuş o tüpte tanı.

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnn unutulkmaz bittttitititiitttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiii

eda ile harun sonunda evlendi
sonra aile fotosunda kızlarıyağmur gelmiş 15 6 yaşına

sonrada doğurmuş 5 tane
ama eda ile harun aynı bir kırışıklık bile yok.

hepsimide son bölüme sıkıştırmışlar yaysana bölümlere arada 10 bölümü kaçır sonra denk gel yine aynı yine aynı hiç kaçırmış gibi hissetmiyorsun en sonunda haydaaaaaaa koşturan var sankim.

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan bırak yaa adam eve ekmek bile almıyor iyice psikolojimi bozdu sırf ondan yani
tabi canım tamamen duygusal
bu ekmek almama olayıda ilginç yahu söyle bari kapak ekmeği alsın
hem evde ekmek yok ama fcips var
asıl abur cubur almasın

dur az daha yiyeyim çok seviyorum ben bu fıstıklı olanını bide kaçamak çok tatlı oluyor istermisin??

hımmm bende severim.çocukluğumu hatırlatıyor
geçen kocişlede konuştuk
küçükken tombi idi bunlar diye
ama şimdi canım istremiyor hepsi senin olsun
şeyyy bende dolma yedimde azıcık o yüzden yani

ne bileyim şimdi sebepsizya o zaman sebebi çıkıyormuş işte mesela yumurtada sorun varsa döllenmez rahimde sorun varsa tutmaz gibi.

sanki o aldıda ben aldım bugün ama sus aramızda görse varya :18::18::18::18::18::18:

dolmamı??? ne dolması?? zıkkım ye semi emi.

kepek ekmeği demek istedin sanırım

selam arkadaşlar :)
bugün üye oldum bu klübe. daha önce rahatsızlığımla ilgili bilgiler edinmek için okuyordum.şimdi ise üyesiyim. bu bölüm de ayrıca çok hoşuma gitti..inşallah bende anne olabilirim :)

ne bileyim şimdi sebepsizya o zaman sebebi çıkıyormuş işte mesela yumurtada sorun varsa döllenmez rahimde sorun varsa tutmaz gibi.

hımmmm
yumurta döllenmezse nerden bilecekmişiz yumoştamı spermdemi sorun
bence hepsi ayrı ayrı araştırılmadan çıkmaz meydana nerdedir sorun

canım sen sebepsizim diyorsun ya
morfoloji sebep olamaz mı

hımmmm
yumurta döllenmezse nerden bilecekmişiz yumoştamı spermdemi sorun
bence hepsi ayrı ayrı araştırılmadan çıkmaz meydana nerdedir sorun

canım sen sebepsizim diyorsun ya
morfoloji sebep olamaz mı

iyi işte tüpte en iyilerini seçiyorlarya tatlım kociştende iyi sperm çıkmazsa sorun onda demek işte şekli bozukla döllemezler herhal

sanki o aldıda ben aldım bugün ama sus aramızda görse varya :18::18::18::18::18::18:

dolmamı??? ne dolması?? zıkkım ye semi emi.

kepek ekmeği demek istedin sanırım

aaa ne ayıp ben öylemi dedim sana
yaprak sarma canım.hıımmmmmm hiçte güzel değildi ekşi ekşi

aleyküm slm
hoşgeldin ayrıca geçmiş olsun.
umarım sen istediğin zaman hemen anne olursun

neva atvyiizliyormusun
kadın 32 bedenmiş kıyafet bulamıyorlar.buda çok kötü ya
kemik torbası
32 bedeb m,i olurmuş

kociş yatağın başlığına u vuruyor gittim baktım senmi vurdun diye evet niye dedim ne bileyim diyor bu adamda delirdiii

rahatsızlığım demişsin nedir tatlım ve kaç yıllık evlisin :26:

3 yıl olacak Allah izin verirse :) ayrıca PCO rahatsızlığım var ve tedavi aşamasındayım. Gerçi bir sonuç alamadım ama...Puregon dan sonra 23 Haziranda Ovitrelle iğnemi vuruldum. Ne yazıkki 28 Haziran da de kanamam başladı. Doktorumu aradım bugün ve yarın kontrolüm var ama okadar üzgünüm ki bilemesiinz. Tedavim yaklaşık 5 aydır sürüyor. Önce klomenle başladık ve bir sonuç alamadık daha sonra rahim filmim çekildi ve tüplerim açık çıktı. Eşimde de bir problem yok şükür ki. Bu ay da iğne tedavisine geçmiştik fakat başarılı olmadı...

bende hiç sevmem yaprak dolmasını

ay istemem o ne öyle kemik torbası geçen gün bütün gelinler toplandık düğün kıyafeti bakmaya hepsi 34 36 beden bir tek tosuncuğun annesi ben iri kalıyoz içlerinde neyse onlara kıyafet yok bize istemediğin kadar hangimiz şanslı bilemedim :26:aslında ben halimden memnunum bir 5 kilo verdimmi tam olacak. bide çok ballıyım bir moda evine girdik tesettür giyimi bitiriyorlarmış iyi bir marka spor etek ceketi 60 aldım ötekiler kudurdu 40 beden ve tek kalmış

Son düzenleme:
kociş yatağın başlığına u vuruyor gittim baktım senmi vurdun diye evet niye dedim ne bileyim diyor bu adamda delirdiii

cipsin kokusunu almasın

eşinize ilk ne zman rezl oldugunz topiğinde yazıyorlar ya gece bağıranlar boks yapanı bile var
benimkide arada bağırarak yataktan fırlar
ne oluyor derim
hırsız kovalıyorum der

burada bir arkadaşımızda pko hastasıydı ve şu an kendiliğinden hamile umudunu yitirme tatlım bak sorununuzda belli bak çözülmeyecek birşey değil kafanı rahat tut herşeyin bir vakti zamanı var ne yapalım yazımız böyle ben bugün bebek görmeye gittim kadın 3 senedir hamileyim diyordu valla gerçekten 3 tüp bebeğinide kaybetti ama yılmadı 4. cü kucağında sabır ve tevekkülle inşallah bizde birgün kavuşacağız mis kokulularımıza inşaaaaaaaaaaaaalllaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…