Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üfff ya bu sıcakta yemek yapcam salça bitmiş ( şimdi işin yoksa salça almaya çık...
bende sizden alıştım oyuna :)) bende o mesaj çok çıkıyo febecim bu nedenle sık sık oyunu yeniliyorum

aminnn şekerimm inşşş.tek eksiğimiz bebişimizzzz onada en kısa zamanda kavuşuruz inşşşşşş

inşşşşşşşş kuzumm inşşşşşşşş eksiklerimizi doldursun rabbimm

evet sırf şu çevremizdeki ne dediğini bilmez insanlar yüzünden sinirler alt üst oluyor çocuk varmı??? yok cvbı neden yetmiyor neden anlamak istemiyorlar onca sene olmuyorsa bu istem dışıdır ve onlar demese sanki biz dra gitmeyi akıl etmiyoruz.geçen akşam düğünden sonra oturuyoruz bir akrabamızda 5 sene çocuğu olmamış k.pederi geri yollayacakken hamile kalmış bana diyorki seni okadar iyi anlıyorumki ama sabret rabbim verecek bende çok bunaltıyorlar soru sormanında bir adabı var çok acımasız insanlar var hiç düşünmeden insanın canını yakıyorlar bizler belki o anda belli etmiyoruz ama yalnızken ağlayan çok nasıl verecekler hesabını bilmiyorum yanındada gelinleri vardı hamile bir baktım kız hıçkıra hıçkıra ağlıyor herkez in gözü sulanmış ayy sussan olmuyor konuşssan olmuyor

canım o bendede oluyor oyun yarıda kesiliyor öyle bazen

üfff ya bu sıcakta yemek yapcam salça bitmiş ( şimdi işin yoksa salça almaya çık...
bende sizden alıştım oyuna :)) bende o mesaj çok çıkıyo febecim bu nedenle sık sık oyunu yeniliyorum

tatlım seninn bi tek salçanmı eksik??? oyy ben daha ne pişireceğimi bilmiyorum,evdede pek bişe yok..pazara gitsem ne güzel olur ama benim cnm ne pazara gitmek ne yemek yapmak hiiiç bişe istemiyo..perşembe cuma k.validemdeydik orda yedik.hafta sonu düğünlerde ve dışarda yedik..alıştım galiba hazıra

kızlar size bir haberim var mine net alıyormuş yarın kavuşuyoruz şimdi haber verdi hepinizi çok özlemiş ve slm var.

nasıl duygusal bi konuşma yaptıysan milleti ağlatmışsın

kızlar size bir haberim var mine net alıyormuş yarın kavuşuyoruz şimdi haber verdi hepinizi çok özlemiş ve slm var.

ayy birden mine ve mutlu smileları görüce mine hamile sandımm bi an..

bizde çok özledik gelsin hemen yaaaaaa... sende çok selam söleseydin bizden..

eda dan haber yok dimi????

evet canım salçam yok sadece :))
bende haftasonu dışardaydım şimdi zor geliyo bi deişin içine çamaşır da girince ev çekilmez oluyo
ben kabak yemeği yapcam...çıkınca muhakkak eksikleri bulurum ama iş evden çıkmakta...
sende bugün sadece makarna yap kolayından

bu habere bende sevindim ne zamandır konuşamadık neler yapmış bakalım

nevacım bazen bam telimize dokunuyorlar... bırak birazda onlar bizi anlasın ağzına sağlık
ama ben o konuşmayı yapacak gücü bulamıyorum kendim de susarak cevap veriyorum
biraz önce bi komşum geldi.... benim le hamile olan bi komşumun 2 ayı kalmış bunu o kadar balladırarak anlatıyor ki sorma... görende kendisi hamile sanır...ben nerde hata yapıyorum ve bu insanlara nasıl sabrediyorum anlamıyorum !!!
bi düşünse ya bende aynı ay hamile kalmıştım...hani çok üzülmüştüm hani benim acımı paylaşmışalrdı ...hani nerdeler?? nerde ince düşünce??

ayy zeytinyağlı kabak yemeğine bayılırım ben ama benimki sevmiyo diye hiç yapamıyorum.. sade makarnada istemezkiiii bide bu aralar kilo vermek istiyo dikkatli beslenmek istiyoooooooo of offfffff banada markey yolları gözüküyooooo

yok tatlım yok bu insanlarda öle duygular yok maalesef..ve şu bi gerçek ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR

biz de öyle sağlıklı beslenmek istiyoruz bu nedenle bende eşimde diyetisyene gidiyoruz
ama haftasonu çok acayip dağıttık şimdi toparlama zamanı
yoksa bende makarna yapmak isterdim işin doğrusu...

selam kızlarrr

ayyyyy!!!!!!
ne güzel minecim sonunda geliyormuş

kızlar herkes yemek derdinde bende ne pişirsem diye düşünüyorum..
kocişim bugün kastamonuda eğer kalmaz da gelirse ben tavuklu mantar sote ve pilav yapacağım, kocişime de köfte.....
ama kociş gelmezse yemek yapmayacağım vallaaaa...
ben ne olsa yerim

yok tatlım yok bu insanlarda öle duygular yok maalesef..ve şu bi gerçek ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR
evet canım beni en çok sizler anlıyosunuz...derdimiz ortak başkasına vız geliyo...
ama onlar bilmiyor mu ki bi de öteki taraf var ???
ben gerçekten büyük konuşmaktan çok korkarım bi de kalp kırmaktan insanları inan anlamıyorum
hamile kaldığımda bile çok sevinmedim...kimseye sölemedim...kimseye hiç bişi abartmadım çnk onu bana Allah verdi....
ve yine Allah aldı... ama alınca insanlar resmen bana laf sokmak için geldiler... çok kırıldıklarım var ama biliyorum Rabbim de onları kıracak..dilerim ki hakkım diğer dünyada çıksın

kociş olmayınca bende en çok kahvaltıyı seviyorum :)) bi de melemen ohhh misss
şimdiden afiyet olsun canım...gelirse de menün çok güzelmiş

kızlar ben çıkıyorum bi markete gidem sonrada yemeğimi yapam gelirim yine öpüldünüz

aynen tatlım bende ne olsa yerim ama gel görki benim kocişim düşkündür boğazına teferruat ister

ayy kıyamam ben sana yaaa tatlım boşver gerçekten üzülmeye bile değmeyecek insanlar onlar..hem sen gayet mantıklı düşünüyosun..rabbim verdi rabbim aldı..şer gibi görünende hayır,hayır gibi görünenede şer olabilir biz bunu bilemeyiz..rabbim hayırlısıyla eennnnn kısa zamnada bize anneliği nasip etsin inşşşş

ayy birden mine ve mutlu smileları görüce mine hamile sandımm bi an..

bizde çok özledik gelsin hemen yaaaaaa... sende çok selam söleseydin bizden..

eda dan haber yok dimi????

:44: kayıplara karıştı.

hakedene cvbını vereceksin belliki amacı belli neden o fırsatı veriyorsun canım rabbimle bizim aramızda kimseyi ilgilendirmez bana artık tak dedi valla çatır çatır veriyorum cvbımı bazılarını kale alıp duymuyorum bile sorduğuna pişman oluyorlar bundan sonra böyle valla ohhh rahatımm.

benim kociş 9 9 buçuk gibi geliyor ve yemek yemiyor yazları o yüzden rahatım bende canım ne isterse yapıp yiyorum zaten 6 dan sonra bişey yok 2 kilo daha vermişim böyle giderse zayıflayacağım çok mutluyum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…