aminnn şekerimm inşşş.tek eksiğimiz bebişimizzzz onada en kısa zamanda kavuşuruz inşşşşşş
hmmm tamam anladım tatlım.. inş gelmesin kırmızlar bebişler gelsinnnnnnnn:84::84::84:
dün düğünde bizim eski bi komşumuz vardı..geldi k.validem,ananem yanımda bana diyoki çalışmıyomusun hayır dedim,çocuk varmı hayır dedim.. diyoki hem çalışmıyosun niye okudun ozaman hem çocuk yapmıyosun çocuk yap barihiç bişe söleyemedim sustum ayyy yani deli olcam ben yaaaaaaa:84::84::84:
aynen yaaa insan içine çıkasım gelmiyo artık.bu yazda nişanların,sünnetlerin,düğünlerin ardı arkası kesilmicek gibi Allah yardımcımız olsun ..yani bizi şu çevre baskısı bu hale getiriyo aslında.aman nese tatlım dediğin gibi rabbim başka sınav vermesin,ve eşlerimizden dolayıda öle şükürler olsun rabbimeeeeee
Site Yönetiminden Mesaj Var !
Oyun puanı oyundan gelmediği için kaydedilmedi. Puanınız Kaydedilmemiştir.
Transmission Timeout (0 sec)
nevacım bak son iki parçayı bırakıncada bu yazı geliyo..ayyy gıcık bu oyun yaaa oynamıyorum ben artık küstümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
üfff ya bu sıcakta yemek yapcam salça bitmiş( şimdi işin yoksa salça almaya çık...
bende sizden alıştım oyuna :)) bende o mesaj çok çıkıyo febecim bu nedenle sık sık oyunu yeniliyorum
nasıl duygusal bi konuşma yaptıysan milleti ağlatmışsınevet sırf şu çevremizdeki ne dediğini bilmez insanlar yüzünden sinirler alt üst oluyor çocuk varmı??? yok cvbı neden yetmiyor neden anlamak istemiyorlar onca sene olmuyorsa bu istem dışıdır ve onlar demese sanki biz dra gitmeyi akıl etmiyoruz.geçen akşam düğünden sonra oturuyoruz bir akrabamızda 5 sene çocuğu olmamış k.pederi geri yollayacakken hamile kalmış bana diyorki seni okadar iyi anlıyorumki ama sabret rabbim verecek bende çok bunaltıyorlar soru sormanında bir adabı var çok acımasız insanlar var hiç düşünmeden insanın canını yakıyorlar bizler belki o anda belli etmiyoruz ama yalnızken ağlayan çok nasıl verecekler hesabını bilmiyorum yanındada gelinleri vardı hamile bir baktım kız hıçkıra hıçkıra ağlıyor herkez in gözü sulanmışayy sussan olmuyor konuşssan olmuyor
canım o bendede oluyor oyun yarıda kesiliyor öyle bazen
kızlar size bir haberim var mine net alıyormuş yarın kavuşuyoruz şimdi haber verdi hepinizi çok özlemiş ve slm var.
evet canım salçam yok sadece :))
tatlım seninn bi tek salçanmı eksik??? oyy ben daha ne pişireceğimi bilmiyorum,evdede pek bişe yok..pazara gitsem ne güzel olur ama benim cnm ne pazara gitmek ne yemek yapmak hiiiç bişe istemiyo..perşembe cuma k.validemdeydik orda yedik.hafta sonu düğünlerde ve dışarda yedik..alıştım galiba hazıra
kızlar size bir haberim var mine net alıyormuş yarın kavuşuyoruz şimdi haber verdi hepinizi çok özlemiş ve slm var.
ayy zeytinyağlı kabak yemeğine bayılırım ben ama benimki sevmiyo diye hiç yapamıyorum.. sade makarnada istemezkiiii bide bu aralar kilo vermek istiyo dikkatli beslenmek istiyoooooooo of offfffff banada markey yolları gözüküyoooooevet canım salçam yok sadece :))
bende haftasonu dışardaydım şimdi zor geliyo bi deişin içine çamaşır da girince ev çekilmez oluyo
ben kabak yemeği yapcam...çıkınca muhakkak eksikleri bulurum ama iş evden çıkmakta...
sende bugün sadece makarna yap kolayından
nevacım bazen bam telimize dokunuyorlar... bırak birazda onlar bizi anlasın ağzına sağlık
ama ben o konuşmayı yapacak gücü bulamıyorum kendim de susarak cevap veriyorum
biraz önce bi komşum geldi.... benim le hamile olan bi komşumun 2 ayı kalmış bunu o kadar balladırarak anlatıyor ki sorma... görende kendisi hamile sanır...ben nerde hata yapıyorum ve bu insanlara nasıl sabrediyorum anlamıyorum !!!
bi düşünse ya bende aynı ay hamile kalmıştım...hani çok üzülmüştüm hani benim acımı paylaşmışalrdı ...hani nerdeler?? nerde ince düşünce??
biz de öyle sağlıklı beslenmek istiyoruz bu nedenle bende eşimde diyetisyene gidiyoruzayy zeytinyağlı kabak yemeğine bayılırım ben ama benimki sevmiyo diye hiç yapamıyorum.. sade makarnada istemezkiiii bide bu aralar kilo vermek istiyo dikkatli beslenmek istiyoooooooo of offfffff banada markey yolları gözüküyooooo
evet canım beni en çok sizler anlıyosunuz...derdimiz ortak başkasına vız geliyo...yok tatlım yok bu insanlarda öle duygular yok maalesef..ve şu bi gerçek ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR
selam kızlarrr
ayyyyy!!!!!!
ne güzel minecim sonunda geliyormuş
kızlar herkes yemek derdinde bende ne pişirsem diye düşünüyorum..
kocişim bugün kastamonuda eğer kalmaz da gelirse ben tavuklu mantar sote ve pilav yapacağım, kocişime de köfte.....
ama kociş gelmezse yemek yapmayacağım vallaaaa...
ben ne olsa yerim
selam kızlarrr
ayyyyy!!!!!!
ne güzel minecim sonunda geliyormuş
kızlar herkes yemek derdinde bende ne pişirsem diye düşünüyorum..
kocişim bugün kastamonuda eğer kalmaz da gelirse ben tavuklu mantar sote ve pilav yapacağım, kocişime de köfte.....
ama kociş gelmezse yemek yapmayacağım vallaaaa...
ben ne olsa yerim
evet canım beni en çok sizler anlıyosunuz...derdimiz ortak başkasına vız geliyo...
ama onlar bilmiyor mu ki bi de öteki taraf var ???
ben gerçekten büyük konuşmaktan çok korkarım bi de kalp kırmaktan insanları inan anlamıyorum
hamile kaldığımda bile çok sevinmedim...kimseye sölemedim...kimseye hiç bişi abartmadım çnk onu bana Allah verdi....
ve yine Allah aldı... ama alınca insanlar resmen bana laf sokmak için geldiler... çok kırıldıklarım var ama biliyorum Rabbim de onları kıracak..dilerim ki hakkım diğer dünyada çıksın
ayy birden mine ve mutlu smileları görüce mine hamile sandımm bi an..
bizde çok özledik gelsin hemen yaaaaaa... sende çok selam söleseydin bizden..
eda dan haber yok dimi????
nevacım bazen bam telimize dokunuyorlar... bırak birazda onlar bizi anlasın ağzına sağlık
ama ben o konuşmayı yapacak gücü bulamıyorum kendim de susarak cevap veriyorum
biraz önce bi komşum geldi.... benim le hamile olan bi komşumun 2 ayı kalmış bunu o kadar balladırarak anlatıyor ki sorma... görende kendisi hamile sanır...ben nerde hata yapıyorum ve bu insanlara nasıl sabrediyorum anlamıyorum !!!
bi düşünse ya bende aynı ay hamile kalmıştım...hani çok üzülmüştüm hani benim acımı paylaşmışalrdı ...hani nerdeler?? nerde ince düşünce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?