Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün düğüne k.validemlerle gitmiştik.dönüşte bize eve geldik.. bebek mevzusu açıldı.k.validem acaba oğlumdan dolayımı olmuyo dedi,bilmiyorum dedim.üroloğa gidelim dedim kabul etmedi dedim.keşke gitseniz dedi.bu ay tedaviye başlayalım istiyo bende ramazandan sonra başlayalım istiyorum dedim. bişe demedi.

ne sinir bozucu bir sorun ne yani sebep sen olsan ne olacakmış ne farkederki olmuyor işte

04.07.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
SEMİ:94:|02.07.2011
DOSBA:97:|05.07.2011
FEBE|07.07.2011
TUME|13.07.2011
GÜL:96:|14.07.2011
EDANURLU:44:|?
MELODİ|?
ŞULE|?
NEVA:101:|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:
ORKİDE|DOĞAL|:26:
UMUDUMSUN|DOĞAL|:26:

sevgili dostlarım hepinize kucak dolusu sevgiler ve gününüzün güzel geçmesi dileğiyle

tumecim o testi nerden aldın bide ne kadar canım?? daha güzele benziyor seninki

canım eczaneye söyledim onlar sipariş ettiler.
kutusu 4 lira içinde iki tane var..
yani tanesi 2 liraya geliyor.
ben 5 kutu aldım.

inşallah canım yaaaaaaa, valla yolculukta yaptım hopladım zıpladım, top oynadım, inşallah tutmuştur..

nevacım rüyan güzel hayır olsun hayatım...inş. tedaviden hemen sonuç alacaksın...bak sorun yokmuş...
febecim hoşgeldin düğünleride bitirdin ohhh ne güzel...canım inş. sonucum güzel çıkar neden böle oldu bilmiyom ama bu ay ümitlendim...ama adet olursam da üzülmeyeceğim...kendimi her duruma hazırladım gibi yada öle sanıyom :))

hoşbulduk tatlımmmm...sonucum derken anlamadım,kanmı verdin sen??????

hoşbulduk tatlımmmm...sonucum derken anlamadım,kanmı verdin sen??????
yok tatlım cuma vercektim son anda vazgeçtim ...yarın idrar da bakayım çıkmazsa kan vermeyi düşünüyorum
inş. sonuç ii çıkar anlamındaydı...tabii yarına kadar kırmızılar gelmezse...

yok tatlım cuma vercektim son anda vazgeçtim ...yarın idrar da bakayım çıkmazsa kan vermeyi düşünüyorum
inş. sonuç ii çıkar anlamındaydı...tabii yarına kadar kırmızılar gelmezse...

hmmm tamam anladım tatlım.. inş gelmesin kırmızlar bebişler gelsinnnnnnnn:84::84::84:

dün düğünde bizim eski bi komşumuz vardı..geldi k.validem,ananem yanımda bana diyoki çalışmıyomusun hayır dedim,çocuk varmı hayır dedim.. diyoki hem çalışmıyosun niye okudun ozaman hem çocuk yapmıyosun çocuk yap barihiç bişe söleyemedim sustum ayyy yani deli olcam ben yaaaaaaa:84::84::84:

ben öyle diyenlerin yüzüne uzun uzun bakıyorum
valla ya ne demek istediğimi anlıyorlar yada yüzsüzlüğe vuruyorlar
kimseye hayatımıza karışma hakkı vermeyelim tatlım
ne kadar zor olduğunu biliyorum bu nedenle bu sene memleketimde bile kalmadım artık rahatsız oluyorum
düğünleri sevmez oldum ... ama Rabbim başka sınav vermesin
çok şükür eşlerimiz yanımızda ve destek oluyorlar...napalım elden bişi gelmiyo...

kızlar ne haber neler yaptınız bakalım

aynen yaaa insan içine çıkasım gelmiyo artık.bu yazda nişanların,sünnetlerin,düğünlerin ardı arkası kesilmicek gibi Allah yardımcımız olsun ..yani bizi şu çevre baskısı bu hale getiriyo aslında.aman nese tatlım dediğin gibi rabbim başka sınav vermesin,ve eşlerimizden dolayıda öle şükürler olsun rabbimeeeeee

hoşgeldin şekerim..napalım bazen bunalım bazen heyecan bekliyoruz işte karmakarışıkkkk

sağlık olsun canımbunalımda bizim hayatımızn bir gerçeği ama inşşşş hep heycanlar güzelikle olsun hayatlarımızda

Site Yönetiminden Mesaj Var !
Oyun puanı oyundan gelmediği için kaydedilmedi. Puanınız Kaydedilmemiştir.

Transmission Timeout (0 sec)

nevacım bak son iki parçayı bırakıncada bu yazı geliyo..ayyy gıcık bu oyun yaaa oynamıyorum ben artık küstümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…