tatlım hayır olsun... tüp bebekte tutacağına işaret inşşş... bak bende ne gördüm.. jınekoloğa gidiyorum,muayene edecek beni,bekliyorum sonra bişeler oluyo ameliyatamı ne gidecek,bana diyoki sen haftaya gel..bomba kısmı burası haftaya bacaklarımdaki tüylerim çıkmış olur diyorumsonra kabusa dönüştü rüyamm...karışık karışık şeyler ..nese hayır olsun.
dün düğüne k.validemlerle gitmiştik.dönüşte bize eve geldik.. bebek mevzusu açıldı.k.validem acaba oğlumdan dolayımı olmuyo dedi,bilmiyorum dedim.üroloğa gidelim dedim kabul etmedi dedim.keşke gitseniz dedi.bu ay tedaviye başlayalım istiyo bende ramazandan sonra başlayalım istiyorum dedim. bişe demedi.
ne sinir bozucu bir sorun ne yani sebep sen olsan ne olacakmış ne farkederki olmuyor işte
sana 3. turu bitirme son 1 çift kalsın dedik dimi?? vermiyor işte ben 3. sıradaym
sevgili dostlarım hepinize kucak dolusu sevgiler ve gününüzün güzel geçmesi dileğiyle
tumecim o testi nerden aldın bide ne kadar canım?? daha güzele benziyor seninki
herkese günaydın....
evet iki düğünüde geride bıraktık.. artık biraz daha rahatım inşş...
dosbacım test yaptınmı??????
Tumecim bugün 22.günün sanırsam,20.gün yumurtan çatladıysa 16temmuz senin BAT.. inşşş o gün bayram ederizzzzzzz...
nevacım rüyan güzel hayır olsun hayatım...inş. tedaviden hemen sonuç alacaksın...bak sorun yokmuş...
febecim hoşgeldin düğünleride bitirdin ohhh ne güzel...canım inş. sonucum güzel çıkar neden böle oldu bilmiyom ama bu ay ümitlendim...ama adet olursam da üzülmeyeceğim...kendimi her duruma hazırladım gibi yada öle sanıyom :))
yok tatlım cuma vercektim son anda vazgeçtim ...yarın idrar da bakayım çıkmazsa kan vermeyi düşünüyorumhoşbulduk tatlımmmm...sonucum derken anlamadım,kanmı verdin sen??????
yok tatlım cuma vercektim son anda vazgeçtim ...yarın idrar da bakayım çıkmazsa kan vermeyi düşünüyorum
inş. sonuç ii çıkar anlamındaydı...tabii yarına kadar kırmızılar gelmezse...
ben öyle diyenlerin yüzüne uzun uzun bakıyorumhmmm tamam anladım tatlım.. inş gelmesin kırmızlar bebişler gelsinnnnnnnn:84::84::84:
dün düğünde bizim eski bi komşumuz vardı..geldi k.validem,ananem yanımda bana diyoki çalışmıyomusun hayır dedim,çocuk varmı hayır dedim.. diyoki hem çalışmıyosun niye okudun ozaman hem çocuk yapmıyosun çocuk yap barihiç bişe söleyemedim sustum ayyy yani deli olcam ben yaaaaaaa:84::84::84:
ben öyle diyenlerin yüzüne uzun uzun bakıyorum
valla ya ne demek istediğimi anlıyorlar yada yüzsüzlüğe vuruyorlar
kimseye hayatımıza karışma hakkı vermeyelim tatlım
ne kadar zor olduğunu biliyorum bu nedenle bu sene memleketimde bile kalmadım artık rahatsız oluyorum
düğünleri sevmez oldum ... ama Rabbim başka sınav vermesin
çok şükür eşlerimiz yanımızda ve destek oluyorlar...napalım elden bişi gelmiyo...
kızlar ne haber neler yaptınız bakalım
hoşgeldin şekerim..napalım bazen bunalım bazen heyecan bekliyoruz işte karmakarışıkkkk
sağlık olsun canımbunalımda bizim hayatımızn bir gerçeği ama inşşşş hep heycanlar güzelikleolsun hayatlarımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?