nevacım bazen bam telimize dokunuyorlar... bırak birazda onlar bizi anlasın ağzına sağlık
ama ben o konuşmayı yapacak gücü bulamıyorum kendim de susarak cevap veriyorum
biraz önce bi komşum geldi.... benim le hamile olan bi komşumun 2 ayı kalmış bunu o kadar balladırarak anlatıyor ki sorma... görende kendisi hamile sanır...ben nerde hata yapıyorum ve bu insanlara nasıl sabrediyorum anlamıyorum !!!
bi düşünse ya bende aynı ay hamile kalmıştım...hani çok üzülmüştüm hani benim acımı paylaşmışalrdı ...hani nerdeler?? nerde ince düşünce??
kociş olmayınca bende en çok kahvaltıyı seviyorum :)) bi de melemen ohhh misss
şimdiden afiyet olsun canım...gelirse de menün çok güzelmiş
aynen tatlım bende ne olsa yerim ama gel görki benim kocişim düşkündür boğazına teferruat ister
tedavi olmayı istemiyolar ki şekerim...kalpleri kararmış...böyle insanları tedvi etmek lazımmm
canım boş ver yaaa alah aşkına bir anlık üzüntüne bile değmez böyle insanlar
ay canım nasıl menemen çekti offff şimdi acılı bir menemen olacak
dosbacım etrafındaki patavatsız insanlara kulaklarını tıka bitanem,
rabbim bizimde yüzümüzü elbet bir gün güldürecektir..
erkeklerin hepsi aynı şekerimmmmm
kızlarrr ben bir markete gidiyorum mantar alacağım.
kociş akşama geliyor yemek işine başlayım artıkkk.
öpüyorum sizi şekerler
öpüyorum sizi şekerler
öpüyorum sizi şekerler
tedavi olmayı istemiyolar ki şekerim...kalpleri kararmış...
önemli olan bizim takmamamız ama bazen elde olmuyo işte
evet canım benimde çekti çok acı olcak :))
ayy bi de menemen olunca yağmur isterim nedense :)) bi de yağmur yağdı mı tadından yenmez
inanıyorum Rabbim bizi de güldürecek onlarada yaptıklarının cezasını öteki tarafta verecek karlı biz olcaz :))
hadi kolay gelsin canım
ben gittim geldim yemeğimi de ocağa koydum darısı sana
çok şükür Allah inancımız var yoksa bu sınava nasıl dayanılır ki??ayy kıyamam ben sana yaaa tatlım boşver gerçekten üzülmeye bile değmeyecek insanlar onlar..hem sen gayet mantıklı düşünüyosun..rabbim verdi rabbim aldı..şer gibi görünende hayır,hayır gibi görünenede şer olabilir biz bunu bilemeyiz..rabbim hayırlısıyla eennnnn kısa zamnada bize anneliği nasip etsin inşşşş
:44:kayıplara karıştı.
hakedene cvbını vereceksin belliki amacı belli neden o fırsatı veriyorsun canım rabbimle bizim aramızda kimseyi ilgilendirmez bana artık tak dedi valla çatır çatır veriyorum cvbımı bazılarını kale alıp duymuyorum bile sorduğuna pişman oluyorlar bundan sonra böyle valla ohhh rahatımm.
benim kociş 9 9 buçuk gibi geliyor ve yemek yemiyor yazları o yüzden rahatım bende canım ne isterse yapıp yiyorum zaten 6 dan sonra bişey yok2 kilo daha vermişim böyle giderse zayıflayacağım çok mutluyum çok
tedviyi kabul etselerde tıp bu insanlar için bir şey yapabilirmi bilmiyorum :26::26::26::26:
bence bi psikolog ii gelebilir...ne de olsa kendi eksiklikleri için veya bizim fazlalıklarımız için bu kadar sinirlenip hırs yapıyorlar...
sonrada en zayıf noktamızı arıyorlar bence hastalık... ama tedavi edilebilir mi bilmiyorum
bana en ağır lafları sokanlar eşleriyle ii olmayanlar....bence araştırılması gereken bi konu
çok şükür Allah inancımız var yoksa bu sınava nasıl dayanılır ki??
inş. canım inş. bizde anne olacağız
canım ben daha veremiyorum... inş. bu durumdan Rabbim bizi de kurtarır
bu arada ohhh sen ne rahatmışsın öyle :)) eşim 6da çıkıyo 6:30 da yemekte oluyoz
ama sen çok ii vermişsin benim biraz yavaş gidiyor....zaten kürtajdan sonra olan oldu saldım kendimi....şimdi de toparlamaya çalışıyorum biraz gitti ama kilom çok daha(
aynen katılıyorummm
her şeyin insanlar için olduğunu untan insanlar bunlarçocuk yapmayı fasülye yapmakla karıştıran (bu insanların bir kısmı çocuğu kenileirnin yaptığını zanediyorlar oysaki rabbim veriyor )karşısındakini kırarark keyiflenen kendi evlerinde ellerinde olmayan şeyleri acısını başkalrından çıkartan insanlarr dışardan bir baksalar kendilerine acırlar ama
bikerem ben senin resmini görmüşrtüm fıstık gibisin yavyummmmmmmm
saol febecim ama inan kilomdan çok rahatsızım tatlım (güzel düşünüp güzel görmüşsün çok saol)bikerem ben senin resmini görmüşrtüm fıstık gibisin yavyummmmmmmm
nezaman nerde biz niye görmedik aşkolsun dosba küstüm işte
çok doğru söylüyorsun canım sende benim gibi eski evlilerdensin dimi? yanlışmı hatırlıyorum.:26:
çok doğru söylüyorsun canım sende benim gibi eski evlilerdensin dimi? yanlışmı hatırlıyorum.:26:
kızlar benimda kiolm var (yani ben öyle sanıyorum )ama sizleri okuyunca aslında kilom yokmuş diyorum 5 defa tüp bebk yaptımama rağmen sadece 2 kilo aldım 56 kiloyum ama 4 kilo vermek istiyorumm
ya yeteeerrrr bi git ya.... boyun kaç hayatım ?? ben evlendiğimde 57 idim şimdi çok üzülüyorum
zaten topicte sanırım en tombik benim(
kilo bizim için en olmaması gereken şey
kolay gelsin canımmmm
kızlar benimda kiolm var (yani ben öyle sanıyorum )ama sizleri okuyunca aslında kilom yokmuş diyorum 5 defa tüp bebk yaptımama rağmen sadece 2 kilo aldım 56 kiloyum ama 4 kilo vermek istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?