Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

böyle insanları tedvi etmek lazımmm
canım boş ver yaaa alah aşkına bir anlık üzüntüne bile değmez böyle insanlar

kociş olmayınca bende en çok kahvaltıyı seviyorum :)) bi de melemen ohhh misss
şimdiden afiyet olsun canım...gelirse de menün çok güzelmiş

ay canım nasıl menemen çekti offff şimdi acılı bir menemen olacak

dosbacım etrafındaki patavatsız insanlara kulaklarını tıka bitanem,
rabbim bizimde yüzümüzü elbet bir gün güldürecektir..

aynen tatlım bende ne olsa yerim ama gel görki benim kocişim düşkündür boğazına teferruat ister

erkeklerin hepsi aynı şekerimmmmm

kızlarrr ben bir markete gidiyorum mantar alacağım.
kociş akşama geliyor yemek işine başlayım artıkkk.
öpüyorum sizi şekerler

böyle insanları tedvi etmek lazımmm
canım boş ver yaaa alah aşkına bir anlık üzüntüne bile değmez böyle insanlar
tedavi olmayı istemiyolar ki şekerim...kalpleri kararmış...
önemli olan bizim takmamamız ama bazen elde olmuyo işte

evet canım benimde çekti çok acı olcak :))
ayy bi de menemen olunca yağmur isterim nedense :)) bi de yağmur yağdı mı tadından yenmez

inanıyorum Rabbim bizi de güldürecek onlarada yaptıklarının cezasını öteki tarafta verecek karlı biz olcaz :))

öpüyorum sizi şekerler

hadi kolay gelsin canım
ben gittim geldim yemeğimi de ocağa koydum darısı sana

öpüyorum sizi şekerler

ohh şekerim geliyomuş kocişin döktür bakalım..bende tavuklu patates ve pilav yapmaya karar verdim.. kolay gelsin sana şekerim...

tedviyi kabul etselerde tıp bu insanlar için bir şey yapabilirmi bilmiyorum :26::26::26::26:

çok şükür Allah inancımız var yoksa bu sınava nasıl dayanılır ki??
inş. canım inş. bizde anne olacağız

canım ben daha veremiyorum... inş. bu durumdan Rabbim bizi de kurtarır

bu arada ohhh sen ne rahatmışsın öyle :)) eşim 6da çıkıyo 6:30 da yemekte oluyoz
ama sen çok ii vermişsin benim biraz yavaş gidiyor....zaten kürtajdan sonra olan oldu saldım kendimi....şimdi de toparlamaya çalışıyorum biraz gitti ama kilom çok daha (

tedviyi kabul etselerde tıp bu insanlar için bir şey yapabilirmi bilmiyorum :26::26::26::26:

bence bi psikolog ii gelebilir...ne de olsa kendi eksiklikleri için veya bizim fazlalıklarımız için bu kadar sinirlenip hırs yapıyorlar...
sonrada en zayıf noktamızı arıyorlar bence hastalık... ama tedavi edilebilir mi bilmiyorum
bana en ağır lafları sokanlar eşleriyle ii olmayanlar....bence araştırılması gereken bi konu

aynen katılıyorummm
her şeyin insanlar için olduğunu untan insanlar bunlar çocuk yapmayı fasülye yapmakla karıştıran (bu insanların bir kısmı çocuğu kenileirnin yaptığını zanediyorlar oysaki rabbim veriyor )karşısındakini kırarark keyiflenen kendi evlerinde ellerinde olmayan şeyleri acısını başkalrından çıkartan insanlarr dışardan bir baksalar kendilerine acırlar ama

bikerem ben senin resmini görmüşrtüm fıstık gibisin yavyummmmmmmm

çok doğru söylüyorsun canım sende benim gibi eski evlilerdensin dimi? yanlışmı hatırlıyorum.:26:

nezaman nerde biz niye görmedik aşkolsun dosba küstüm işte

saol febecim ama inan kilomdan çok rahatsızım tatlım (güzel düşünüp güzel görmüşsün çok saol)
şu an 70 kiloyum bu halimle hamile kalırsam kaçla doğuma giderim bilmiyorum (4 kilo verdim)
diyetisyene gidiyorum ramazan sonrasına kadar en az bi 5 kilo versem çok ii olcak

çok doğru söylüyorsun canım sende benim gibi eski evlilerdensin dimi? yanlışmı hatırlıyorum.:26:

nevacım dur küsme...febeninde gördüğünü bilmiyordum
ben daha önce zayıflama grubundayken albüm yapmıştım uzun bi süre kalmıştı.... sileli en az 4-5 ay olmuştur febe aranıza ilk katıldığımda görmüş olmalı...
eklerim bi ara bende sizleri görmedim bu arada :)) sadece senin minik bi fotonu biliyorum

7 yıl olduuuuuuuuuuuuuu

kızlar benimda kiolm var (yani ben öyle sanıyorum )ama sizleri okuyunca aslında kilom yokmuş diyorum 5 defa tüp bebk yaptımama rağmen sadece 2 kilo aldım 56 kiloyum ama 4 kilo vermek istiyorumm

kızlar benimda kiolm var (yani ben öyle sanıyorum )ama sizleri okuyunca aslında kilom yokmuş diyorum 5 defa tüp bebk yaptımama rağmen sadece 2 kilo aldım 56 kiloyum ama 4 kilo vermek istiyorumm

ya yeteeerrrr bi git ya.... boyun kaç hayatım ?? ben evlendiğimde 57 idim şimdi çok üzülüyorum
zaten topicte sanırım en tombik benim (
kilo bizim için en olmaması gereken şey

ya yeteeerrrr bi git ya.... boyun kaç hayatım ?? ben evlendiğimde 57 idim şimdi çok üzülüyorum
zaten topicte sanırım en tombik benim (
kilo bizim için en olmaması gereken şey

boymuuu 1.62 kilo 56 altı

kolay gelsin canımmmm

teşekkür ederim canımmmm

evet evet bende görmek istiyorum

ay benimde kilom var deyince gerçekten var sandım bende....

kızlar en az kiloya sahip olan ben miyim o zaman? kilom 52

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…