Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nevacıımm üzülme tatlımm olcak inşş allahın izniyle seninde gelcek bebişin kimlerin gelmedi ki allahımın yanında her şey çokkurban olduğum allahım sanada tüm isteyenlerede verir inşş ii dilekleriniz için çoook teskrlr arkadaşlaR darısı başınıza inş az aralıklarla gelirim artık topiğe bi kaç gün memleketteyimm sizleri seviyorumm öpüyorum nanaktan:)))

inşallah semicimmmmmmmmmm ya inşallah canımmmmmmmmmmmmmmm ::)şuleden haber yok mu tatlım merak ettim çokkkkkkk
melodicim geçmiş olsun rabbim bebişinin gelmesine vesile kılsın tedavini inşallah.

haber yok canım
ist da annesindey di
dönmüştür sanırım ama dönünce taşınacaktı 1 ay falan giremeyebilirim demişti.
döner dönmez ilk işi netin kablosunu sökmek oldu sanırım
yok meydanda
semicim istanbulda koşuşturmayla geçti geçen cumartesi geldik eve girdim üstümü değiştirip kına gecesine gittim gece orda kaldık eğlence vardı ertesi gün piknikğe gittik sonrada sabahtan gece yarılarına kadar yeni evdeydim boya temizlik diğer evi toplamak derken giremedim pert olmuş durumdayım şükürler olsun yeni evdeyiz artık yerleştirmek kaldı.

inşallah hayırlı haberlerle döner yahu :)kociş çağırıyor tatlımm öpüyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii en kocamanındannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım benim sağolasın inşallah daha testler tamamlanmadı yeni testlerde istedi dr ve ramotoloji dr sonuçlarımı göstermemi istedi bidahaki adetinde dedi ama ben ramazana denk geliyor diye istemiyorum orucumu tutmak istiyorum kociş istemiyor bakalım nasip.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

herkese günaydın nasılsınız kızlar şulede gelmiş seni merak etmedim çünkü taşınacağını biliyordum şuleciğim.zaten bu ara herkes yoğun ya işleri var yada tatildeler bende 2 haftaya kadar taşınacağım ALLAH izin verirse neyse görüşmek üzereiyi paarlar şekerler.

şuleeeeeeeeeeee hoşgeldinnnnnnnnnnnnn kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)arada gir çok özlettin kendini tatlım..çok saol bu arada olduk ameliyatımızı bakalım rabbim bilir gerisini inşallah emeklerimizin karşılığını alırız ...hepiciğinizi öpüyorummmmmmmmmmm ..

nevacım hayırlısı canımmmm üzme kendini inşallah bir sonraki ay gelir bebişinnnn

nevacım benim ovulasyon testlerim böyle 21. günüm bugün

sabah bir test daha yaptım..
o da 20. gün gibi koyu çıktı..

bu durumda ben 20. gün mü 21. gün mü yumurtladım
testleri her gün aynı saatte 12 saat ara ile yaptım..

ben bugün de çalışsam faydası olur mu canım?

slm kızlar topic sessiz herkes tatilde sanıım
şulacim hoşgeldin
nevacım gelecek bebişlerimiz nazlanıyorlar sadece üzülmeyelim hayatım
bana gelince c.tesi pazar amasradaydım biraz önce eve girdim ...çok güzeldi...yakındaki arkadaşların kulaklarını çınlattım :))
hala adet olmadım inş. olmam kızlar...hiç bi belirti hissetmiyorum

inşş gelmez kırmızlar bizde bayram ederiz burda tatlımmmmmm.. inşşşş bebişin seninledirrrrr

cvp için biraz geç kaldım sanırım ama sen çalış canım silik gördüğünden itibaren 3 4 gün işi şansa bırakmamak lazım evet dosbacım ne yapalım inşallah bebişin seninledir bende olmadım ama artık takmamaya çalışıyorum. seminin neti yokmuş onun için giremiyor masalcım tatilde şule taşındığı için meşgul melodi arada girebiliyor gülde iş kadını oldu artık orkideden haberim yok :44:

günaydın umudunu kaybetmeyen anne adaylarııı

tumecimmm 20.gün yumurtan çatlamış canımmmmmmm

febecim bu durumda 34. gün adet olmam lazım sanırım.. inşallah olmam yaaaaa

dosbacım bende cumartesi pazar ankaradaydım, 2 günlüğüne memleket değişimi yapmışız canım:)))
bu arada inşallah adet olmazsın bitanem, ne zaman test yapmayı düşünüyorsun, sanırım adetine 1-2 gün kaldı değil mi?

tamam canım, inşallah tutmuştur,
hayırlısı bakalım 14 gün sonra göreceğiz bakalım..
ay bu ovulasyon testini çokkk sevdim ben

günaydınnnnnnnnn herkeseeeeeee

gününüz aydın, bu haftanız güzel olsun inşallah....

Son düzenleme:

sevgili dostlarım hepinize kucak dolusu sevgiler ve gününüzün güzel geçmesi dileğiyle

tumecim o testi nerden aldın bide ne kadar canım?? daha güzele benziyor seninki

günaydııııııınnnn
tumecim evet biliyordum senin ankarada olduğunu...yer değiştirdik...
adet tarihim belli olmaz benim ama muhtemelen yarın... bakalım yarın test yapmayı düşünüyorum

inşallah tatlım inşallah bebişleriniz gelmiştir bu ay.

aramıza hoş geldin canım

inşallah tumecim inşallah tutmuştur bu ay

nevacım olsun üzülme elbet bir gün gelecek meleklerimiz

nevacım seninde adet tarihlerin benim gibi değilmi?? belli olmuyor (
sonrada ümitleniyoruz (
hayırlısı tatlım...bu gidişle topic olarak ramazandan sonra bomba gibi geliyoruz :)) herkes bi tedaviye başlayacak sanırım

herkese günaydın....

evet iki düğünüde geride bıraktık.. artık biraz daha rahatım inşş...

dosbacım test yaptınmı??????

Tumecim bugün 22.günün sanırsam,20.gün yumurtan çatladıysa 16temmuz senin BAT.. inşşş o gün bayram ederizzzzzzz...

evet canım belli olmuyor bir bakmışsın 28. gün olmuşum bir bakmışsın 38. gün ((((
bende bıktım artık bu durumdan ALLAHA ŞÜKÜR KİSTİM YOK pkoda demediler hiç bu ne peki ?????size akşam gördüğüm rüyayı anlatayım. rüyamda bende sorun olup olmadığını öğrenmek için başkasının döllenmiş yumurtasını bana koyuyorlar ama 6 gün kalıyor eğet tutunursa bende sorun yok demekmiş (yani tüple olacak )neyse 6 gün sonra çıkartıyorlar masanın üstünde 6 şeklinde bir şekil sonra ters çeviriyorlar kurufasulye kadar ama bebek şeklinde çok saçmaydı sanki ama çok mutluydum hayırlara gitsin inşallah.

Son düzenleme:

tatlım hayır olsun... tüp bebekte tutacağına işaret inşşş... bak bende ne gördüm.. jınekoloğa gidiyorum,muayene edecek beni,bekliyorum sonra bişeler oluyo ameliyatamı ne gidecek,bana diyoki sen haftaya gel..bomba kısmı burası haftaya bacaklarımdaki tüylerim çıkmış olur diyorumsonra kabusa dönüştü rüyamm...karışık karışık şeyler ..nese hayır olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…