melodicim geçmiş olsun rabbim bebişinin gelmesine vesile kılsın tedavini inşallah.inşallah semicimmmmmmmmmm ya inşallah canımmmmmmmmmmmmmmm ::)şuleden haber yok mu tatlım merak ettim çokkkkkkk
semicim istanbulda koşuşturmayla geçti geçen cumartesi geldik eve girdim üstümü değiştirip kına gecesine gittim gece orda kaldık eğlence vardı ertesi gün piknikğe gittik sonrada sabahtan gece yarılarına kadar yeni evdeydim boya temizlik diğer evi toplamak derken giremedim pert olmuş durumdayım şükürler olsun yeni evdeyiz artık yerleştirmek kaldı.haber yok canım
ist da annesindey di
dönmüştür sanırım ama dönünce taşınacaktı 1 ay falan giremeyebilirim demişti.
döner dönmez ilk işi netin kablosunu sökmek oldu sanırım
yok meydanda
canım benim sağolasın inşallah daha testler tamamlanmadı yeni testlerde istedi dr ve ramotoloji dr sonuçlarımı göstermemi istedi bidahaki adetinde dedi ama ben ramazana denk geliyor diye istemiyorum orucumu tutmak istiyorum kociş istemiyor bakalım nasip.inşallah hayırlı haberlerle döner yahu :)kociş çağırıyor tatlımm öpüyorum seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii en kocamanındannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
demek taşınma yaklaştı.ALLAH kolaylık versin.sende şule gibi kaybolma sakın.unutma elektrik sudan önce neti bağlatacaktın
hem bu şule ist.dan döner dönmez netimi iptal ettirdi sanki de hiç girmedi
nerdesin şuleeeeeeeeeeeee
bi sen farketmişsin yokluğumu bide melodi.
şule nereelerde acaba meraktayımmmmmm .
slm kızlar topic sessiz herkes tatilde sanıım
şulacim hoşgeldin
nevacım gelecek bebişlerimiz nazlanıyorlar sadece üzülmeyelim hayatım
bana gelince c.tesi pazar amasradaydım biraz önce eve girdim ...çok güzeldi...yakındaki arkadaşların kulaklarını çınlattım :))
hala adet olmadım inş. olmam kızlar...hiç bi belirti hissetmiyorum
Eki Görüntüle 218336
nevacım benim ovulasyon testlerim böyle 21. günüm bugün
sabah bir test daha yaptım..
o da 20. gün gibi koyu çıktı..
bu durumda ben 20. gün mü 21. gün mü yumurtladım
testleri her gün aynı saatte 12 saat ara ile yaptım..
ben bugün de çalışsam faydası olur mu canım?
şulacim hoşgeldin
bana gelince c.tesi pazar amasradaydım biraz önce eve girdim ...çok güzeldi...yakındaki arkadaşların kulaklarını çınlattım :))
tumecimmm 20.gün yumurtan çatlamış canımmmmmmm
tamam canım, inşallah tutmuştur,cvp için biraz geç kaldım sanırım ama sen çalış canım silik gördüğünden itibaren 3 4 gün işi şansa bırakmamak lazımevet dosbacım ne yapalım inşallah bebişin seninledir bende olmadım ama artık takmamaya çalışıyorum. seminin neti yokmuş onun için giremiyor masalcım tatilde şule taşındığı için meşgul melodi arada girebiliyor gülde iş kadını oldu artık orkideden haberim yok :44:
günaydın umudunu kaybetmeyen anne adaylarııı
febecim bu durumda 34. gün adet olmam lazım sanırım.. inşallah olmam yaaaaa
dosbacım bende cumartesi pazar ankaradaydım, 2 günlüğüne memleket değişimi yapmışız canım:)))
bu arada inşallah adet olmazsın bitanem, ne zaman test yapmayı düşünüyorsun, sanırım adetine 1-2 gün kaldı değil mi?
tamam canım, inşallah tutmuştur,
hayırlısı bakalım 14 gün sonra göreceğiz bakalım..
ay bu ovulasyon testini çokkk sevdim ben
günaydınnnnnnnnn herkeseeeeeee
gününüz aydın, bu haftanız güzel olsun inşallah....
şulacim hoşgeldin
aramıza hoş geldin canımgünaydın umudunu kaybetmeyen anne adaylarııı
nevacım seninde adet tarihlerin benim gibi değilmi?? belli olmuyor(
sonrada ümitleniyoruz(
hayırlısı tatlım...bu gidişle topic olarak ramazandan sonra bomba gibi geliyoruz :)) herkes bi tedaviye başlayacak sanırım
evet canım belli olmuyor bir bakmışsın 28. gün olmuşum bir bakmışsın 38. gün((((
bende bıktım artık bu durumdan ALLAHA ŞÜKÜR KİSTİM YOK pkoda demediler hiç bu ne peki ?????size akşam gördüğüm rüyayı anlatayım. rüyamda bende sorun olup olmadığını öğrenmek için başkasının döllenmiş yumurtasını bana koyuyorlar ama 6 gün kalıyor eğet tutunursa bende sorun yok demekmiş (yani tüple olacak )neyse 6 gün sonra çıkartıyorlar masanın üstünde 6 şeklinde bir şekil sonra ters çeviriyorlar kurufasulye kadar ama bebek şeklinde çok saçmaydı sanki ama çok mutluydum hayırlara gitsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?