bende çok severim her öğün de yiyebilirim ama malesef şu ara zevklerimden uzak duruyorum
pilav bizim mutfaktan asla eksik olmuyor canımmm
ben çoookk seviyorum her öğün pilav yiyebilirim hayır demem valla.
kocişte kızıyor benim her gün pilav yapmama..
adam evlendiğimizde 74 kiloydu şimdi 87
tamam anlaştık :129:
eminmisin :26::44: 52+70=122 kilo olmakmı istiyorsun
canım kolay gelsin... az kaldı sanırım...evine geçince rahat edeceksin bunu düşün ve bu sıcakta yavaş yavaş yap işlerini
anam hatun bizden tost yapacak
aslında ben çok şanslıyım bu konuda 35 yaşımdayım ve çok zor kilo alıp kolay kilo verebiliyorum bir haftada 2 kilo veriyorum ama çok cidiye almıyorum fazlam yok diye
bende çok severim her öğün de yiyebilirim ama malesef şu ara zevklerimden uzak duruyorum
pilav sanırım 1 aydır hiç yemedim( makarna da (
aslında diyette oluyor ama 2 kaşık yada 4 kaşık... eee yapınca miktarını ayarlayamıyorum iyisimi yapmamak :))
sıcakmı??:26:inanmayacaksın ama üzerimde hırka ayağımda terlik varbize bu sene yaz gelmeyecek sanırsam
benimkide 1 82 boyunda 79 kilo kendine çok bakar ve zayıflamamıda çok istiyor
yeteeeeer
e ama yeter kasıtlımı yapıyon kuzum ben çok zor kilo veriyorum aslında bir zayıflama hapı var haftada 3 kilo verdiyoru ama korkuyorum kullanmaya o yüzden kendi çabalarımla vermeye çalışıyorum
kızlar bu moddayım acuk çıkayım gelirim yineeEki Görüntüle 219009 Eki Görüntüle 219009 Eki Görüntüle 219009 Eki Görüntüle 219009 Eki Görüntüle 219009
nevacım zayıflama hapını aklından bile geçirme canım
sakınn
nevacım her konu da çok bilinçlisin ve bu nedenle bu haplar için bile uyarıda bulunmuyorum... yapmayacağını biliyorum hayatım
ben hiç düşünmedim ve Allah ın izniyle düşünmüyorum
spor ve boğazı birazcık tutmak çözüm oluyor... ama bende çok zor veriyorum
diyetteyim tam 40 günde 4 kilo verdim ama herşeye çok dikkat ediyorum
ben senin gibi yapsam ohooo 50 ye düşmüştüm mesela düğünlerde sünnetler hafta sonları plav yedim ama o gün başka birşey yemedim. ama bende ekmeği kestim bir tek.
evet cnm yeni geldiğin zamanlarda bakmıştım.. sölememişmiyidm çok tatlısın diye:26:acaba muhabbetimiz yokmuydu ozamanlar ondanmı sölemedimnevacım dur küsme...febeninde gördüğünü bilmiyordum
ben daha önce zayıflama grubundayken albüm yapmıştım uzun bi süre kalmıştı.... sileli en az 4-5 ay olmuştur febe aranıza ilk katıldığımda görmüş olmalı...
eklerim bi ara bende sizleri görmedim bu arada :)) sadece senin minik bi fotonu biliyorum
teşekkür ederim canımevet cnm yeni geldiğin zamanlarda bakmıştım.. sölememişmiyidm çok tatlısın diye:26:acaba muhabbetimiz yokmuydu ozamanlar ondanmı sölemedimama söledim gibi hatırlıyorum nese şimdi söledim:1.
ayy benimkide bütün yemekleri pilav üstü olsun ister..bu aralar fazla yememeye çalışyo pilav yapma falan dedi ama geçen gün geldi akşamın 9unda bana pilav yaptırdı
buarada bende 58kilo olmuşum şoke oldum hayatımda ilk defaaaaaaa.. bütün arkadaşlarım ya zayıflığımla dalga geçerdi yada özenip benim gibi olmak istemişlerdir..evlendiğimde 52 kiloydum ve ozamana kadar ilk defa 50nin üstüne çıkabilmiştim.şimdi bu halimi sevdim bende ama benimki hemen koca göbek falan demeye başladı bana halbuki minnacık bişe ::)))) 55te n fazla olma dedi banabende sen kendine bak dedim..ayy bişe değil o öyle yaptı benim iyice iştahım açıldı ya daha fazla alırsammmm:26:
benimkide geç gelecekmiş bugün toptancısıyla yemeğe gidecekmiş
bende patates haşlıyorum yanında peynir ohhh missbu gün iş güçten yemek yiyemedim geçe kaldı o sebepten
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaam sende çok zayıfmışssın be tatlım :100: :100: ne vermesi al bence
yok canım zaten kalp çarpıntısı yaptı bende ama valla işe yarıyordu ne yalan yemek yemeyi bırak görmek bile istemiyorsun sadece su içiriyordu zorla yemek yiyordum
benimkide geç gelecekmiş bugün toptancısıyla yemeğe gidecekmiş
bende patates haşlıyorum yanında peynir ohhh missbu gün iş güçten yemek yiyemedim geçe kaldı o sebepten
kızlar bu gün hep kilodan konuştuk ya benim bir kız kardeşim var bekarken 42 kiloydu kız nişanlandı sonraişten izin aldı annemlerin yanına gitti (biz kardeşimle çalışıyorduk annmelden ayrıydık) kız geri bir geldi vee 55 kilo sonrada tutamadı kendini şimdi 65 70 arası diyorum ki birazcık ver şu kiloları yok diyor ben cilop gibi kadınım sıska sen beni kıskanıyorsun ondan böyle diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?