Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pilav bizim mutfaktan asla eksik olmuyor canımmm
ben çoookk seviyorum her öğün pilav yiyebilirim hayır demem valla.

kocişte kızıyor benim her gün pilav yapmama..
adam evlendiğimizde 74 kiloydu şimdi 87
bende çok severim her öğün de yiyebilirim ama malesef şu ara zevklerimden uzak duruyorum
pilav sanırım 1 aydır hiç yemedim ( makarna da (
aslında diyette oluyor ama 2 kaşık yada 4 kaşık... eee yapınca miktarını ayarlayamıyorum iyisimi yapmamak :))

canım kolay gelsin... az kaldı sanırım...evine geçince rahat edeceksin bunu düşün ve bu sıcakta yavaş yavaş yap işlerini

sıcakmı??:26:inanmayacaksın ama üzerimde hırka ayağımda terlik var bize bu sene yaz gelmeyecek sanırsam

anam hatun bizden tost yapacak

benimkide 1 82 boyunda 79 kilo kendine çok bakar ve zayıflamamıda çok istiyor

aslında ben çok şanslıyım bu konuda 35 yaşımdayım ve çok zor kilo alıp kolay kilo verebiliyorum bir haftada 2 kilo veriyorum ama çok cidiye almıyorum fazlam yok diye

yeteeeeer
e ama yeter kasıtlımı yapıyon kuzum ben çok zor kilo veriyorum aslında bir zayıflama hapı var haftada 3 kilo verdiriyor ama korkuyorum kullanmaya o yüzden kendi çabalarımla vermeye çalışıyorum

Son düzenleme:

ay kıyamam ben sana yaaaaaaaaaa

yok kız kasıtlı yaparmıyım hiçççç

Son düzenleme:
nevacım her konu da çok bilinçlisin ve bu nedenle bu haplar için bile uyarıda bulunmuyorum... yapmayacağını biliyorum hayatım
ben hiç düşünmedim ve Allah ın izniyle düşünmüyorum
spor ve boğazı birazcık tutmak çözüm oluyor... ama bende çok zor veriyorum
diyetteyim tam 40 günde 4 kilo verdim ama herşeye çok dikkat ediyorum

nevacım ankara çok sıcak bugün...evde rahat giyiniyorum....yeni yeni ısınıyoruz...

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaam sende çok zayıfmışssın be tatlım :100: :100: ne vermesi al bence

nevacım zayıflama hapını aklından bile geçirme canım

sakınn

yok canım zaten kalp çarpıntısı yaptı bende ama valla işe yarıyordu ne yalan yemek yemeyi bırak görmek bile istemiyorsun sadece su içiriyordu zorla yemek yiyordum

Son düzenleme:

ben senin gibi yapsam ohooo 50 ye düşmüştüm mesela düğünlerde sünnetler hafta sonları plav yedim ama o gün başka birşey yemedim. ama bende ekmeği kestim bir tek.

ben senin gibi yapsam ohooo 50 ye düşmüştüm mesela düğünlerde sünnetler hafta sonları plav yedim ama o gün başka birşey yemedim. ama bende ekmeği kestim bir tek.

benim kaçamklarım da başka türlü oluyor ( olmuyo değil...
ben arkadaş gurubunda ve eşimle dışarda yediğimde çok kaçırıyorum
ekmek günde 4 dilim hakkım var... tatlı da yemiyorum...yani kıscası çok zor veriyorum

evet cnm yeni geldiğin zamanlarda bakmıştım.. sölememişmiyidm çok tatlısın diye:26:acaba muhabbetimiz yokmuydu ozamanlar ondanmı sölemedim ama söledim gibi hatırlıyorum nese şimdi söledim:1.

ayy benimkide bütün yemekleri pilav üstü olsun ister..bu aralar fazla yememeye çalışyo pilav yapma falan dedi ama geçen gün geldi akşamın 9unda bana pilav yaptırdı

buarada bende 58kilo olmuşum şoke oldum hayatımda ilk defaaaaaaa.. bütün arkadaşlarım ya zayıflığımla dalga geçerdi yada özenip benim gibi olmak istemişlerdir..evlendiğimde 52 kiloydum ve ozamana kadar ilk defa 50nin üstüne çıkabilmiştim.şimdi bu halimi sevdim bende ama benimki hemen koca göbek falan demeye başladı bana halbuki minnacık bişe ::)))) 55te n fazla olma dedi bana bende sen kendine bak dedim..ayy bişe değil o öyle yaptı benim iyice iştahım açıldı ya daha fazla alırsammmm:26:

benimkide geç gelecekmiş bugün toptancısıyla yemeğe gidecekmiş
bende patates haşlıyorum yanında peynir ohhh miss bu gün iş güçten yemek yiyemedim geçe kaldı o sebepten

teşekkür ederim canım
evet ozaman ben çok muhabbete katılamıyordum
aşılama zamanınmdı....çok duygusaldım :))

58 güzel bi rakam ama yinede eşinin isteğini kırma :))
benim ki bu halime alıştı ama diyetisyene gideceğim zaman hiç hayır demez

bende patates haşlıyorum yanında peynir ohhh miss bu gün iş güçten yemek yiyemedim geçe kaldı o sebepten

ohhh afiyet olsun çok hafif olur canım
bende kabak+yoğurt' 1 dilim ekmek yedim ve yağsız bol salata :))

alayımmı yok ben böyle kalayım

afiyet olsunn

kızlar bu gün hep kilodan konuştuk ya benim bir kız kardeşim var bekarken 42 kiloydu kız nişanlandı sonraişten izin aldı annemlerin yanına gitti (biz kardeşimle çalışıyorduk annmelden ayrıydık) kız geri bir geldi vee 55 kilo sonrada tutamadı kendini şimdi 65 70 arası diyorum ki birazcık ver şu kiloları yok diyor ben cilop gibi kadınım sıska sen beni kıskanıyorsun ondan böyle diyorsun

desene oda bizden aslında çocuk derdi yetmiyormuş gibi bide kilo derdi çekiyoruz sağlığımız yerinde ALLAHA şükür sağol yeterciğim bana bunu hatırlattığın için her halimizi sevmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…