canım bu ay biliyorum sanırım...hatta eminim diyebilirim ama kısmet bakalım kırmızıları bekleyeceğiz
bende geçen sene haziranda başlamıştım ama hala bak uğraşıyorum
benim hevesli değil hep korkuyordum hala korkuyorum sanırım beynim rahatlamıyo hep kasıyorum(
canım eşine uymanı tavsiye ederim
dr. 3 ay sonra gel demişti eşim ramazan sonrası dedi bende eşime uydum bakarsın eşinin dediğini yaparsın bebişin hemen gelir
inşş bitanem inşşş hepimizinki hemennnn gelsinnn birbirimize umut ve destek olalım inşşşşş.. bazen kararsızlığım beni deli eder hemen derim eşime sen karar ver ben veremiyorum diyeşimdide eşimin ve sizin fikirlerinize önem veriyorum..ee teyze olmak da kolay değillll sizde biraz kafa yorun
anladım cnm ozaman inşş kaldırılmamıştır... oyyy oyyyy bakalım ben napıcammmmm
saolun kızlar ama olsaydı şimdi çıkardı...
febecim sen ne karar verdin ne zaman düşünüyosun??
tumecim inan senin ordan geçerken dedim bu kız burda kimseciklere duyurmadan yine ii tedavi oluyor diye ...demekki şartların düşündüğümden de zormuş Allah yardımcın olsun canım
hakkından hayırlısı febecim ... sanırım bizim tedaviye ihtiyacımız var kendiliğinden gelmiyorlar...
bana kalsa ben hemen giderdim ama eşim istemedi... benim diyeceğim cesaretini topla ve git hayatım bakarsın ramazan da güzel haber alırsın
nasıl olsa bu gidişle bende gideceğim bazen niye beklediğimi bilmiyorum
tamam tatlım sizinle konuşunca rahatlayıp tamam diyorum.. şimdi adetimin ilk günü ben bunalım olursam siz beni gaza getirin ikinci günü giderim doktoraaaa böyleeay inşallah canım benim..
sende kafana takma ve bence eşini dinle. inşallah ramazan ayına bebişinle girersin tatlım
haklısın bitanem. burası küçük yer..bir haber bir olay tüm şehre anında yayılabiliyor..
ben o yüzden tedavi için başka ile gidiyorum.
bir kez burada aşılama yaptırdım.. ama bir sürü tanıdık gördüm.
geçmiş olsun neyin var diyorlar ben de hiç rutin kontrol diyorum..
ama sağolsun benim bir kayınvalidem var, oturduğu sitede benim bebek olsun diye uğraşımı herkese duyurmuş.
problem bende ya belki eşimde olsaydı bu kadar ulu orta konuşmazdı diyorum
tamam tatlım sizinle konuşunca rahatlayıp tamam diyorum.. şimdi adetimin ilk günü ben bunalım olursam siz beni gaza getirin ikinci günü giderim doktoraaaa böylee
sen o k.validenide sallama tatlım sende sorun falanda yok ayrıca en kısa zamanda kavuşacaksın bebişine inanıyorum ben..
getiririz tabi tatlım gaza.
hepimizin gaza ihtiyacı var...
ayrıca eşimin bütün akrabalarıda biliyor..
aman napıyım bilirlerse bilsinler, rabbim görecek çektiğimiz sıkıntıları,
elbet mükafatlandıracaktır bizi.
kızlar hani dedim ya en samimi arkadaşım hamile diye.. şimdi onunla beraber perşembe günü bi arkadaşımıza bebek görmeye gidicez..o günde benim kırmızlar gelebilir..ayy çok korkuyorum belli etmemem lazım üzüntümü..o biliyo herşeyi tedavi olduğumu falan ama anlayamaz beni yinede.üzüntü yerine onun mutluluğunu paylaşmam lazım..Allahım bana güç ver lütfen.
bilen bilsin onlar bizim kadar bebek sahibi olmayı isteyemez..hem bu durumu biz seçmedik..rabbimde mükafatını verecektir bende buna inanaıyorum..bu bizim sınavımız çünkü..sabredenler kazanacak inşş..
amin canım amin..
ama üzülmek yok..
bak şöyle düşün.
tüp bebeğim bu ay gelecek arkadaşım gibi bende mutlu günler göreceğim..
kırmızıların 9 ay boyunca son gelişi olacak bu..
bende sabah pazara gittim topu topu 10 dk dolaştım pazarda ama tam 5 tane karnı burnunda bayan gördüm..
sanırım artık bizimki algıda seçicilik oldu..
nerde bir hamiş var hemen dikkatimi çekiyor, gözlerimi alamıyorum göbüşlerinden
aynen yaaaa geçen ablamla dışarda geziyoruz..ben hep gösteriyorum baksan hamile,baksana hamile ,baksana hamile .ablamda bana böle bakıyo
ayy ablama dedim biz tedaviye başlıcaz diye oda bana diyoki bari doğumunu bidahaki yaza denk getir ben gelip sana bakarım(ablam öğretmen) ayy dedim sen ne diyosun,öyle ha diyince olacakmı bakalımmm
hadi febecim hayırlı olsun ...canım sakın üzülüp sıkılma... rahat bırakmaya çalışkızlarrrr geldi benim kırmızılarrrrrrrr..beklediğimden erken geldi,herzaman gelcekse hemen gelsin derdim.. düşünmemem gerektiğinin habecisimi acaba bu erken geliş:26: ozaman yarın gidecekmiyim ben doktora,başalayacakmıyım tedaviye...
hadi febecim hayırlı olsun ...canım sakın üzülüp sıkılma... rahat bırakmaya çalış
biliyorum bi telaş başlayacak ama kafanı dağıtacak bişiler bul hayatım
ne denir ki bilmiyorum
hadi canım hayırlı olsun...hakkından hayırlısı....
inş. bebeğinizi alır gelirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?