desene oda bizden aslında çocuk derdi yetmiyormuş gibi bide kilo derdi çekiyoruz sağlığımız yerinde ALLAHA şükürsağol yeterciğim bana bunu hatırlattığın için her halimizi sevmek gerek
canım benim kadeşimden bebişi yok 2 defa bebğinin kalbi durdu kürtaj oldu 3 defada aşılama yapıldı ama olmadı bu yıl işleriniayarlaya bilirse tüp bebk yaptıracaklar
ama kardeşim kensiyle barışık bir kadınnn seviyor balık etli olmayı
hayattaki en kazık sorulardan biri olsa bizimkisi... ne zaman ??
test yaptım kızlar negatif... çok sarsılmadım ama yinede üzüldüm
bu ay belim çok ağrıyordu...ve hala ağrıyo
adette olmadım bakalım ne zaman ??
evet tatlım.. inşş ennn kısa zamanda rabbim mucizelerimizi göndersin ve bize güç versin.. benim de belirtilerim başladı
benim belirtilerim yok tatlım belim 2 haftaya yakın oldu ağrıyalı ve hala ağrı var
ilkinde de bel ağrım çoktu ümitlenmiştim(
inş. en kısa zamanda gelsinler...ama benim tedavisiz ümidim kalmadı
ben şunu çok iyi anladımki belirtiler yanıltıyo tatlım.. bu zamana kadar okadar çok farklı belirtilerim oldu ki hep ümitlenmek için bişeler buldum durdum..işin garibi baze de hiiiççç belirti yokken geldi kırmızlar. sonuçta hep geldi hep geldi.
aşılamada şansın var cnm buda güzel ve hamile kalabiliyosun bunuda bilmek güzel.. olsunda tedaviyle olsun napalım..
ben henüz hiç bişeyden sonuç alamadım..rabbim ol de olsunnnnnn lütfennnnn.AMİN
febecim çok şükür hamile kalabildiğimi gördüm ama kürtaj beni çok derinden sarstı( sanırım desteğe ihtiyacım var yada hemen hamile kalmaya :))
belirtilere takılmamam gerektiğini aslında öğrenmiştim ama herkes düşükten sonra hormonlar hala yüksek çok çabuk hamile kalacaksın diye beni gaza getirdiler bende inandım
ümitlenmek bile bazen ii geliyor ama sonrası malum bugün ki gibi oluyor...hayal kırıklığı ve yorgunluk
hayırlısı diyelim tatlım
ben seninde en kısa zamanda bebeğine kavuşacağına inanıyorum
hele şu aralar nevadan böyle bi süpriz bekliyorum
Rabbim hepimize en yakın zamanda bu duyguyu yaşatsın
febecim ben çıkıyorum canım biraz yatayım belki iyi gelir
uyuyup unutmak istiyorum sonra kaldığım yerden tekrar devam Rabbim verecek biliyorum
hayattaki en kazık sorulardan biri olsa bizimkisi... ne zaman ??
test yaptım kızlar negatif... çok sarsılmadım ama yinede üzüldüm
bu ay belim çok ağrıyordu...ve hala ağrıyo
adette olmadım bakalım ne zaman ??
dosbacım moralini bozma canım, sanırım bugün adet günün.
inşallah kırmızılar gelmez, gelmezse tekrar test yap canım..
kızlar benim kistim azdı yine dünden beri inanılmaz ağrıyor...
geçmiş olsun bitanemmmm... sen nezaman başlıyosun tedaviye şekercim?? tabii inşş gelmiştir bebişin bu ayyyyyyyy
sağol febecim, ben tıp fakültesinin özeline gidiyordum.
ama özel muayene kaldırılmış diye duydum.
eğer kaldırıldıysa tedaviyi bir süre daha ertelemeliyim..
çünkü benim tedaviyi bulunduğum şehirde yaptırmıyorum febecim.
burada imkanlar çok kısıtlı çünkü.
eğer özel muayene varsa, adet olur olmaz başlayım diyorum..
ama yoksa özel muayene gir gel çok zor olacak benim için
saolun kızlar ama olsaydı şimdi çıkardı...
febecim sen ne karar verdin ne zaman düşünüyosun??
tumecim inan senin ordan geçerken dedim bu kız burda kimseciklere duyurmadan yine ii tedavi oluyor diye ...demekki şartların düşündüğümden de zormuş Allah yardımcın olsun canım
bitanem yumurtanın nezaman çatladığını biliyomusunki???
benim kafam çok karışık.. ben kendimi ramazandan hemen sonraya hazırlamıştım..ama eşime tabii olmak istiyorum..sonradan onu dinlemedim diye pişman olmak istemiyorum..ama adetim yaklaştıkça heyecanlanıyorum..
ben ilk defa geçen sene temmuzda gitmiştim bebeğim olmuyo diye hastaneye..ozamanlar daha hevesle, umutla gidiyodum..ilk aşılamada hemen hamile kalcağımı düşünmüştüm mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?