moralim çok bozuktu...eşim mastera kabul edilmiş...çok mutlu oldum bu 2 yıl daha askerlik yok demek :))
hem onun da istediği yer oldu çok şükür hemde ben gitmesini istemiyordum
amin cnm inşş.. msj attım eşime yarına randevu alıyımmı başlıyomuyuz bu ay dedim..o da aradı hemen sen ne diyosun dedi valla bilmiyorum ben sana bırakıyorum dedim... oda söle bişe falan dedi ayy cnm ya kıyamıyorum onada hiç..sen ne dersen o dedim oda al randevuyu başlayalım ozaman dedi.
rabbim hayırlısıyla kavuşmamaızı nasip etsin inşş.. bakalım yarın ne der dr.. tüp mü aşılama mı ne derse ona göre yolumuza bakıcaz..
dua edin bana nolur en doğrusu neyse ona yönelim bebişimiz olsun..
kızlarrrr geldi benim kırmızılarrrrrrrr..beklediğimden erken geldi,herzaman gelcekse hemen gelsin derdim.. düşünmemem gerektiğinin habecisimi acaba bu erken geliş:26: ozaman yarın gidecekmiyim ben doktora,başalayacakmıyım tedaviye...
şuanda iyiyim,sadece düşündükçe heyecandan karnıma hafiften ağrılar giriyo.. akşam gelsin benim herif bakalım ne der ona göre net kararımızı verip önümüze bakarız artık..
kızlarrr yarın 14.15e randevu aldımmmmmm
moralim çok bozuktu...eşim mastera kabul edilmiş...çok mutlu oldum bu 2 yıl daha askerlik yok demek :))
hem onun da istediği yer oldu çok şükür hemde ben gitmesini istemiyordum
2tane cnm.canım hakkınızdan ne hayırlısı ise Rabbim o yöne yöneltsin
daha önce kaç aşılama yaptırdın hayatım
aminnn bitanem teşekkür ederim.. olsunda ben 1 taneyede razıyım..febecimm hadi bakalım rabbim inşallah gönderecek nbu sefer meleğini
bence en doğru kararı vermişsiniz..
Allahım yar ve yardımcınız olsun...
gelsin bebişler..........
ayyyyy Allah söyletti herhalde ikizin olur inşallahhhhhhh
nedendir bilmiyorum ama seni hep ikiz annesi olark hayal ediyorummm
hadi yaaasormuştum dr a, 35yaş üstüne çift embriyo veya 2başarısız tüp bebekten sonra çift embriyo taransreri yapılabiliyo demişti bana..
bakalım yarın ne der bana
çok az bi heyecanım var sadece şuanda oda normal sanırsam..benim bikaç tüy çıkmış bacaklarımda onları bi halledeyimmm gelirim yinehadi bakalım hayırlısı.....
çok rahat ol bitanem, siz çok büyük bir adım attınız, gerisi de gelecektir, bebişe giderek yaklaşıyorsunuz
tumecim febecim saolun kızlar
ikizi bende istiyodum ama şimdi tek tek olsun diyorum Rabbim öyle nasip etsin
hadi hayırlısı kalbinizdeki neyse o olsun hayırlıca
tumecim febecim saolun kızlar
ikizi bende istiyodum ama şimdi tek tek olsun diyorum Rabbim öyle nasip etsin
hadi hayırlısı kalbinizdeki neyse o olsun hayırlıca
çok az bi heyecanım var sadece şuanda oda normal sanırsam..benim bikaç tüy çıkmış bacaklarımda onları bi halledeyimmm gelirim yine
hayırlısıyla sağlıklı olsunda bakalım rabbim bilir artıkkkk
ayyyy ben ikiz istiyorum aslında, zor olur ama bir çırpıda büyür giderler.
gerçi benim vucudu düşündüğünüzde benim beden ikizi kaldırmaz herhalde
olacak tabi o kadar heyecan
sana kolay gelsin şekerim
bende yemek yapacağım şimdi
dünden kalanları ben gündüzden yedim akşama yemek kalmadı..
offf sularda yok, etrafı çok kirletmeyen bir şey pişirmeliyimm
hayattaki en kazık sorulardan biri olsa bizimkisi... ne zaman ??
test yaptım kızlar negatif... çok sarsılmadım ama yinede üzüldüm
bu ay belim çok ağrıyordu...ve hala ağrıyo
adette olmadım bakalım ne zaman ??
febecim çok şükür hamile kalabildiğimi gördüm ama kürtaj beni çok derinden sarstı( sanırım desteğe ihtiyacım var yada hemen hamile kalmaya :))
belirtilere takılmamam gerektiğini aslında öğrenmiştim ama herkes düşükten sonra hormonlar hala yüksek çok çabuk hamile kalacaksın diye beni gaza getirdiler bende inandım
ümitlenmek bile bazen ii geliyor ama sonrası malum bugün ki gibi oluyor...hayal kırıklığı ve yorgunluk
hayırlısı diyelim tatlım
ben seninde en kısa zamanda bebeğine kavuşacağına inanıyorum
hele şu aralar nevadan böyle bi süpriz bekliyorum
Rabbim hepimize en yakın zamanda bu duyguyu yaşatsın
evet cnm her ay yeniden kaldığımız yerden beklememiz gerekiyo.. bak şimdi sanada şunu söliyim testte çıkmaması yok anlamınada gelmez kırmızları görene kadar üzülmek yokama çok kaptırmakta yok bunu becermekte nekadar kolay onuda ben bilmiyorum
nevadan bende hemen güzel haber duymak istiyorummmmmm..en kıdemli o bizden peşinden hemen inşşşş
eylül ayı hepimizin ayı olcak inşşşşşşşşş
kızlarrrr geldi benim kırmızılarrrrrrrr..beklediğimden erken geldi,herzaman gelcekse hemen gelsin derdim.. düşünmemem gerektiğinin habecisimi acaba bu erken geliş:26: ozaman yarın gidecekmiyim ben doktora,başalayacakmıyım tedaviye...
kızlarrr yarın 14.15e randevu aldımmmmmm
kızlar nasılsızzzzz
febe çok heyecanlandım tatlım hakkında hayırlısı bitanem biryerden başlamak gerek ama tüp bebek tedavisiyle birlikte ben psikolojik destek almaktan yanayım yıpranmamak adına ve daha güçlü yola çıkmak için.içimden bir his senin tedavin olumlu sonuç verecek diyor inşallahhhhhh.
hiç korkma biz neleri atlattık kucağına bebişi alacağını düşün ve onun sevinciyle git tatlım bak ramazandan sonraya kadar ha geldi ha gelecek diye stres yapacaktın böyle olması daha iyi senin için hızlandırılmış oldu sen durumu anlayana kadar oldu bitti olacak aşılama gibi tek farkı yumurta toplanması(anestezili) ve parası
haydi bismillah diyelim ilk febeyle başlayalım.
hoşgeldin şekerim.. sana bazı sorularım var..
sen tüp bebeği nerde yaptırdın??
bide sizde sorun neydi???
febecim cnm hakkında hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alacaksın ve ne kadar beklersen o kadar erteliyorsun en iyisini yaptın bayrama inşallah bebişinle birlikte girersin bu mübarek günlerde cnım benim dualarım seninle
çalıştığım yerden olsun sorularsor tabiki cevap verebilirsem
canımmben adanda yaptırdım 2 ayırı merkezde 5 defa tüp bebk denedik ilk önceleri sorun erkek infertilitesiydi sayı hareket morfolofi ama tüp bebk tedavisnde toplanan yumurtalrın çoğunluğu boş çıktı ilk önce dr ilaçlar fazla geldi sana dedi ama sonrakierdede aynı sorunla karşılaştım bu arada ben yumurta klaitesi içinamh testi yaptırdım oda normal değlerde çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?