Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım hakkınızdan ne hayırlısı ise Rabbim o yöne yöneltsin
daha önce kaç aşılama yaptırdın hayatım

şuanda iyiyim,sadece düşündükçe heyecandan karnıma hafiften ağrılar giriyo.. akşam gelsin benim herif bakalım ne der ona göre net kararımızı verip önümüze bakarız artık..

kızlarrr yarın 14.15e randevu aldımmmmmm

febecimm hadi bakalım rabbim inşallah gönderecek nbu sefer meleğini

bence en doğru kararı vermişsiniz..

Allahım yar ve yardımcınız olsun...

gelsin bebişler..........

ayyyyy Allah söyletti herhalde ikizin olur inşallahhhhhhh

moralim çok bozuktu...eşim mastera kabul edilmiş...çok mutlu oldum bu 2 yıl daha askerlik yok demek :))
hem onun da istediği yer oldu çok şükür hemde ben gitmesini istemiyordum

dosbacım hayırlı olsun canım

canım hakkınızdan ne hayırlısı ise Rabbim o yöne yöneltsin
daha önce kaç aşılama yaptırdın hayatım
2tane cnm.
aminnn bitanem teşekkür ederim.. olsunda ben 1 taneyede razıyım..

nedendir bilmiyorum ama seni hep ikiz annesi olark hayal ediyorummm

hadi yaaa sormuştum dr a, 35yaş üstüne çift embriyo veya 2başarısız tüp bebekten sonra çift embriyo taransreri yapılabiliyo demişti bana..

bakalım yarın ne der bana

hadi yaaa sormuştum dr a, 35yaş üstüne çift embriyo veya 2başarısız tüp bebekten sonra çift embriyo taransreri yapılabiliyo demişti bana..

bakalım yarın ne der bana

hadi bakalım hayırlısı.....

çok rahat ol bitanem, siz çok büyük bir adım attınız, gerisi de gelecektir, bebişe giderek yaklaşıyorsunuz

tumecim febecim saolun kızlar

ikizi bende istiyodum ama şimdi tek tek olsun diyorum Rabbim öyle nasip etsin
hadi hayırlısı kalbinizdeki neyse o olsun hayırlıca

hadi bakalım hayırlısı.....

çok rahat ol bitanem, siz çok büyük bir adım attınız, gerisi de gelecektir, bebişe giderek yaklaşıyorsunuz
çok az bi heyecanım var sadece şuanda oda normal sanırsam..benim bikaç tüy çıkmış bacaklarımda onları bi halledeyimmm gelirim yine

hayırlısıyla sağlıklı olsunda bakalım rabbim bilir artıkkkk

ayyyy ben ikiz istiyorum aslında, zor olur ama bir çırpıda büyür giderler.
gerçi benim vucudu düşündüğünüzde benim beden ikizi kaldırmaz herhalde

olacak tabi o kadar heyecan

sana kolay gelsin şekerim
bende yemek yapacağım şimdi
dünden kalanları ben gündüzden yedim akşama yemek kalmadı..
offf sularda yok, etrafı çok kirletmeyen bir şey pişirmeliyimm

aslında şuanda benim yapmam gereken her iki sonucada kendimi hazırlayarak başlamalıyım.. ama bu nekadar mümkün bilmiyorum.. rabbim bana daha şimdididen güç verdi bunun farkındayım şuanda.. dr gitme fikri bile beni korkutuyodu çünkü..

sanada kolay gelsin tatlım inşş gelir hemen sularınız..bende karnı yarık yapıcam dündende pilavım var bide cacık ohhhhhhh

Son düzenleme:

bendede bu ay tık yok sanırım olmayacağım:44:

:26: :26: :26: :26: :26:

kızlarrr yarın 14.15e randevu aldımmmmmm

febe çok heyecanlandım tatlım hakkında hayırlısı bitanem biryerden başlamak gerek ama tüp bebek tedavisiyle birlikte ben psikolojik destek almaktan yanayım yıpranmamak adına ve daha güçlü yola çıkmak için.içimden bir his senin tedavin olumlu sonuç verecek diyor inşallahhhhhh.
hiç korkma biz neleri atlattık kucağına bebişi alacağını düşün ve onun sevinciyle git tatlım bak ramazandan sonraya kadar ha geldi ha gelecek diye stres yapacaktın böyle olması daha iyi senin için hızlandırılmış oldu sen durumu anlayana kadar oldu bitti olacak aşılama gibi tek farkı yumurta toplanması(anestezili) ve parası

haydi bismillah diyelim ilk febeyle başlayalım.

febecim cnm hakkında hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alacaksın ve ne kadar beklersen o kadar erteliyorsun en iyisini yaptın bayrama inşallah bebişinle birlikte girersin bu mübarek günlerde cnım benim dualarım seninle

sağol bitanem..bakalım yarın ne der drcuğum.. biliyomusun rabbim güç verdi bana o kaybolan umudum yeniden geldi sanki.. zaten tüp bebek merkezlerinde psikolog oluyo diye biliyorum ben..

ayy senin o içinden gelen sese kurban olurum bennnn inşş içindeki ses gerçek olur..sonrada peşimden seni bekliyorum bak bebişimi kuzensiz bırakmayın heeeee

hoşgeldin şekerim.. sana bazı sorularım var..

sen tüp bebeği nerde yaptırdın??

bide sizde sorun neydi???

çalıştığım yerden olsun sorular sor tabiki cevap verebilirsem
canımmben adanda yaptırdım 2 ayırı merkezde 5 defa tüp bebk denedik ilk önceleri sorun erkek infertilitesiydi sayı hareket morfolofi ama tüp bebk tedavisnde toplanan yumurtalrın çoğunluğu boş çıktı ilk önce dr ilaçlar fazla geldi sana dedi ama sonrakierdede aynı sorunla karşılaştım bu arada ben yumurta klaitesi içinamh testi yaptırdım oda normal değlerde çıktı

sağol bitanemmm.. bakalım çıktık yola rabbim nasip eder inşş bebişimle kutlarız bayramııııı duan içinde çok sağol bitanem en çok ona ihtiyacım var zatennnnnn

sanırım kolay olmuş sorularımmm peki yumurta döllendide tutunamadımı anlamadım ben..:26::26:

yumurtanın kalitesi iyi çıkmış çok şükür. ozaman yapmışsındır ama keçiboynuzu falan denedinmi tatlım..inşş gelir bebiişin enn kısa zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…