slm kızlar
nasılsınnız
hayırdır şulecim neden canın sıkkın
hoşgeldin semicim .
gece eşim biraz içini döktü söyledikleri çok canımı acıttı onun canında nekadar yandığını anladım bebeğimiz gitmeseydi 21 gün sonra kucağımıza alıcaktık.
hoşgeldin semicim .
gece eşim biraz içini döktü söyledikleri çok canımı acıttı onun canında nekadar yandığını anladım bebeğimiz gitmeseydi 21 gün sonra kucağımıza alıcaktık.
iyiyim ben de gülcm
kaçgündür eve baktığım yoktu
bugün yapayım dedim yoruldumda mola aldım
önemli değil gülcüm amin cümlemize ben genelde metanetliyim fakat işte bazen burnumun direği sızlıyor meğer nekadar canı acıyormuş canım sevgilim.merhaba semicim iyi şükür sen nasılsın?
şulecim çamaşır asıyordum cvbını şimdi gördüm tam soracaktım hayırdır diye semicim sormuş.allah herşeyin hayırlısını nasip etsin canım gönüllerinize ferahlık versin.hepimizin elbet birgün bebişlerimiz kucağımızda olacak alşlahın izniyle....tabiki erkeklerde üzülüyor onlar bizim gibi dışa vuramıyor birikiyor patlamaları kötü oluyor işte malesef....
aynen semicim ya içim parçalandı içim acıyor arkadaşlarımın çocuklarını görünce bizim çocuğumuz olacakmı ne hissediyorsun dedi dan diye hiç bişey diyemedim.canım benim ya
valla gözlerim doldu
biz iyi kötü idare ediyoruzda onların üzüldüğünü görünce dayanamıyoruz değilmi şulecim
tatlım açmamaya çalışın,düşünmemeye çalışın
işallah gelecek bebeğiniz geçecek bugünlerde
kolay gelsin canım...bende p.tesi kaldıracam evi saldım gitti kaç günlerdir camlar filan tam bir temizlik istiyor evim.....artık allah nasip ederse p.tesi bir güzel yaparım...
kolay gelsin canım...bende p.tesi kaldıracam evi saldım gitti kaç günlerdir camlar filan tam bir temizlik istiyor evim.....artık allah nasip ederse p.tesi bir güzel yaparım...
kolay gelsin ay ne nankör bu ev işleri benimde bi dünya işim var ama ablamdan sonra boşluğa düştüm dünden beridir boşluktayım devam edemedim pazartesi artık bi hafta sürer valla bi dünya ütü var yatak odamın dolapları çekmeceleri duruyor daha.iyiyim ben de gülcm
kaçgündür eve baktığım yoktu
bugün yapayım dedim yoruldumda mola aldım
önemli değil gülcüm amin cümlemize ben genelde metanetliyim fakat işte bazen burnumun direği sızlıyor meğer nekadar canı acıyormuş canım sevgilim.
aynen semicim ya içim parçalandı içim acıyor arkadaşlarımın çocuklarını görünce bizim çocuğumuz olacakmı ne hissediyorsun dedi dan diye hiç bişey diyemedim.
genelde açmıyoruz bu konuyu konuşmuyoruz ama dün gece engel olamadık kendimize işte.
offff temiz evi çok seviyorum ama
ev işi hergün aynı aynı
sıkılıyorummmmmm
zengin hatunlarda tek özendiğinm bu
elini işe sürmeden ohh mis gibi ev
ay ne güzel olurdu ben otursamtemizlik yapmasamama evde mis gibi olsa
dimi ya valla bende tv,de dizi filan izlerken büyük bi ev görünce nasıl temizliyorlar diye düşünüyorum direk sonrada öyle evi olan birinin temizlikçiside vardır diyorum.offff temiz evi çok seviyorum ama
ev işi hergün aynı aynı
sıkılıyorummmmmm
zengin hatunlarda tek özendiğinm bu
elini işe sürmeden ohh mis gibi ev
ay ne güzel olurdu ben otursamtemizlik yapmasamama evde mis gibi olsa
evet valla öyle oldu umutsuzluğa kapılmak için çok erken olduğunu ALLAHIN izniyle olucak bebişimiz dedim ve içinemi doğdu semicim kalbi temiz kadınsınsın senin gibi yakışıklı bi oğlumuz olucak inşallah deyip teselli ettim ama kolay olmadı.ayy hakikaten dan diye olmuş.
seninde duygusal yanın tabi
olacak hayatım
şimdi üzülüyoruz bekliyoruz ama
vardır bundada rabbimin bir bildiği
beklediğimize değecek aynen sana benzeyen nurtopu gibi bir oğlumuz olacak deseydinn
istanbul dönüşü ablamda geldi yardım için dün gitti semicim.sorsam mı bilemedim ama
ablan:26::26:
adana sıcağında hamiş olmak zor tabi.sıcaklar dışında gayet iyiyim sen nasılsın karnım daha çok çıkmadı öyle hafif belli
aslına bakarsan ben eşimin bukadar içine atmasından rahatsızım ama bukadar açık konuşmasınada alışık değilim ya bi garip oldum sağol canım iyiki varsınız içim daha rahat artık.
şulecim üzme kendi belkide iyi oldu konuştuğunuz en azında içi rahatlamıştır eniştenin sonuçta dediğim gibi biz hemen konuışuyoruz söylüyorurz onlar öyle değilki..tabiki eşlerimizde çok üzülüyor bizim gibi biz onları umursamııyor diye düşünüyoruz ama onlarda üzülüyor tabiki..
adana sıcağında hamiş olmak zor tabi.
amaşanslısın orkidecim karnın burnunda oldugunda havalar serinlemiş olacak
sen zayıfsın ya karnınm çıkmıştır belki diye sordum tatlım
aslına bakarsan ben eşimin bukadar içine atmasından rahatsızım ama bukadar açık konuşmasınada alışık değilim ya bi garip oldum sağol canım iyiki varsınız içim daha rahat artık.
güle güle canım kolay gelsin.kzılar ben çıkıyorum malum işlere devam
görüşürüz öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?