Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar
nasılsınnız
hayırdır şulecim neden canın sıkkın

hoşgeldin semicim .

gece eşim biraz içini döktü söyledikleri çok canımı acıttı onun canında nekadar yandığını anladım bebeğimiz gitmeseydi 21 gün sonra kucağımıza alıcaktık.

merhaba semicim iyi şükür sen nasılsın?

şulecim çamaşır asıyordum cvbını şimdi gördüm tam soracaktım hayırdır diye semicim sormuş.allah herşeyin hayırlısını nasip etsin canım gönüllerinize ferahlık versin.hepimizin elbet birgün bebişlerimiz kucağımızda olacak alşlahın izniyle....tabiki erkeklerde üzülüyor onlar bizim gibi dışa vuramıyor birikiyor patlamaları kötü oluyor işte malesef....

hoşgeldin semicim .

gece eşim biraz içini döktü söyledikleri çok canımı acıttı onun canında nekadar yandığını anladım bebeğimiz gitmeseydi 21 gün sonra kucağımıza alıcaktık.

canım benim ya
valla gözlerim doldu

biz iyi kötü idare ediyoruzda onların üzüldüğünü görünce dayanamıyoruz değilmi şulecim

tatlım açmamaya çalışın,düşünmemeye çalışın
işallah gelecek bebeğiniz geçecek bugünlerde

iyiyim ben de gülcm
kaçgündür eve baktığım yoktu

bugün yapayım dedim yoruldumda mola aldım

iyiyim ben de gülcm
kaçgündür eve baktığım yoktu

bugün yapayım dedim yoruldumda mola aldım

kolay gelsin canım...bende p.tesi kaldıracam evi saldım gitti kaç günlerdir camlar filan tam bir temizlik istiyor evim.....artık allah nasip ederse p.tesi bir güzel yaparım...

önemli değil gülcüm amin cümlemize ben genelde metanetliyim fakat işte bazen burnumun direği sızlıyor meğer nekadar canı acıyormuş canım sevgilim.

aynen semicim ya içim parçalandı içim acıyor arkadaşlarımın çocuklarını görünce bizim çocuğumuz olacakmı ne hissediyorsun dedi dan diye hiç bişey diyemedim.

genelde açmıyoruz bu konuyu konuşmuyoruz ama dün gece engel olamadık kendimize işte.

kolay gelsin canım...bende p.tesi kaldıracam evi saldım gitti kaç günlerdir camlar filan tam bir temizlik istiyor evim.....artık allah nasip ederse p.tesi bir güzel yaparım...

offff temiz evi çok seviyorum ama
ev işi hergün aynı aynı
sıkılıyorummmmmm

zengin hatunlarda tek özendiğinm bu
elini işe sürmeden ohh mis gibi ev
ay ne güzel olurdu ben otursamtemizlik yapmasam ama evde mis gibi olsa

ayy hakikaten dan diye olmuş.
seninde duygusal yanın tabi

olacak hayatım
şimdi üzülüyoruz bekliyoruz ama
vardır bundada rabbimin bir bildiği
beklediğimize değecek aynen sana benzeyen nurtopu gibi bir oğlumuz olacak deseydinn

aynen canım bende öyle içim rahat etmiyor kaç gündür hastaydım elimi bile sürmedim öle yalak aylak oturdum...ama artık canımı sıkıyor bir güzel temizlemem lazım misafir odamı en son temizlik yaptığımda yapmamıştım eşim kullanmıyoruz her seferinde uğraşma dedi diye yapmadım ama içime sinmedi işte....keşke öyle olsa ama yinede bizim içimize sinmez yapacak bişeyler buluruz vallaha :)

şulecim üzme kendi belkide iyi oldu konuştuğunuz en azında içi rahatlamıştır eniştenin sonuçta dediğim gibi biz hemen konuışuyoruz söylüyorurz onlar öyle değilki..tabiki eşlerimizde çok üzülüyor bizim gibi biz onları umursamııyor diye düşünüyoruz ama onlarda üzülüyor tabiki..

Son düzenleme:
dimi ya valla bende tv,de dizi filan izlerken büyük bi ev görünce nasıl temizliyorlar diye düşünüyorum direk sonrada öyle evi olan birinin temizlikçiside vardır diyorum.

bi elleri yağda bi elleri balda ne güzel ooooohhhhhh miiiiiissss

evet valla öyle oldu umutsuzluğa kapılmak için çok erken olduğunu ALLAHIN izniyle olucak bebişimiz dedim ve içinemi doğdu semicim kalbi temiz kadınsınsın senin gibi yakışıklı bi oğlumuz olucak inşallah deyip teselli ettim ama kolay olmadı.

elbette rabbimden gelen başla göz üstüne takdiri ilahi vardır bi hayır görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.

sorsam mı bilemedim ama
ablan:26::26:
istanbul dönüşü ablamda geldi yardım için dün gitti semicim.

sıcaklar dışında gayet iyiyim sen nasılsın karnım daha çok çıkmadı öyle hafif belli
adana sıcağında hamiş olmak zor tabi.
amaşanslısın orkidecim karnın burnunda oldugunda havalar serinlemiş olacak

sen zayıfsın ya karnınm çıkmıştır belki diye sordum tatlım

aslına bakarsan ben eşimin bukadar içine atmasından rahatsızım ama bukadar açık konuşmasınada alışık değilim ya bi garip oldum sağol canım iyiki varsınız içim daha rahat artık.

adana sıcağında hamiş olmak zor tabi.
amaşanslısın orkidecim karnın burnunda oldugunda havalar serinlemiş olacak

sen zayıfsın ya karnınm çıkmıştır belki diye sordum tatlım

evet yine hafif zamanlarımda sıcakları geçiriyorum geçen arkadaşlarım çıkmaya başladı dedi ama ben farkedemiyorum

aslına bakarsan ben eşimin bukadar içine atmasından rahatsızım ama bukadar açık konuşmasınada alışık değilim ya bi garip oldum sağol canım iyiki varsınız içim daha rahat artık.

bende eşimin hiç içine atmasını istemezdim ben okadar aglar sızlardım hiç ses çıkarmazdı.allahım kimseye dayanamıyacagı acıyı vermez ama ne güzel içini dökmüş eşin sana inşallah en kısa zamanda sizinde kucagınızı göbüşlerinizi dolduracak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…