bizde mi tarbzona gitsek acaba..
ben tüp bebek yaptırsam kistim kaç cm olur acaba:26::26::26:bunu düşünmüyor değilim
canım bendede polikistik over var sen takma kafana bizde bir gün anne olacağız.sıkma canını sen dua et temiz cıksın bak benim poliks over cıktı sancıdan komalık olsaydımda temiz cıksaydı
sen rahat ol kasma kendini uzan sedyeye akşam ne yemek yapsam diye düşünürken dr bi bakıp cıkar
aslında şule kaşınıyoruz önemli olan nerede yaşadığın değil,nasıl yaşadığın tatlım iyi ev olur eski kiracın gibi tatsız olaylar yaşarsın ne bileyim ev sahibin kötü olur falan ama böylede kafan rahat olur kimbilebilirki insanoğlu işte hep daha iyisini istiyor ben bir otururken 2 göz prafabriğe bile razıydımcanını sıkan birşey olduğunda herzaman iyisini değilde kötüsünü düşün tatlım emin ol daha mutlu olacaksın.ve elindekilerin değerini bileceksin.
neyse kızlar az işim var ben işimdi çıkayım kimseninde yazası yok sanırsam
semicim tumecim ve orkidecim gelmiş burda kalıp sizlerle muhabbet etmeyi çok isterdim ama malum kocis bekliyor hepinizi öpüyorum canlar görüşmek üzere allaha emanet olun....
herkes buralardaymış kaynatılmış kaçırmışım.
nasılsın tumecim
bende her doğum günü ve yıldönümlerimde aynı hayali kuruyorum
hepimiz gibi..
umarın senin
hayalin gerçekleşir.kendim müjde vermiş gibi sevinirim.
orkideciğim sen nasılsın kuzum???
bulantı falan var mı?
sende yükle bir gün bebişin fotosunu teyzeleri görsün bir kuzuyu
iyiyim çok şükür izler nasılsınız mide bulantım yok bitti çok şükür öyle yogunda olmamıştı bende yüklemek istiyorum ama yapamıyorumki
onlar pembe olmuyor muydu???
profilide görünmüyor, yetkimiz yokmuş
bende iyiyim canım sağol..
pc de varsa resmi bir boş vaktinde yardımcı oluruz tatlım..
bu arada bebişin kız olduğu kesin mi bitanem
evet bende baktım
bizim yetkimizi aşıyor arkadaşın rengi
admin falandır belki
neyse kızlar ben çıkmak zorundayım
kociş
öpüyorum sizi
iyigeceler
yok tlf pcye yükleyemiyorum sorun çıkartıyor yoksa avatara koymayı bende istiyorum kesin bişe demedi yanıltmayalım önümüzdeki ay iyice görürüz dedi 27 temmuza kontrolümüz var o zaman inşallah kesin söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?