Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese slmmmm
geçmiş 13 sayfa onu bile okuyamadan çıkıcam kızlar
misafirim var
tumenin sonucunuda merak edicem ama artık gider gitmez gelirim
yada işallah pozitifi kuşlar söyler bana
öpüyorum kızlar görüşürüzzzzzzzzz

tumecimmmmmm
inşallah pozitif sonuç alırsın bebişim ilk haberi febeden beklerken senden alırız :))))) bu arada bizim burda sağlık ocağına kan verdinmmi 2 iş günü sonra alıyorsun canım ya sizinki iyimiş öle hemen veriyor...

mutlu canım ibşallah sende güzel haberlerle dönersin....

semicim misafirlerin varmış.kolay gelsin sana bende arkadaşıma gidecem birazdan ama bende tumeyi merak edicem çıkana kadar gelmezsee sonuç orda fırsat bulursam bi açar bakar kaparım olmazsa...

güzel haberler alırsın inşallah canım neden yaptırmak istemiyordun.

amin inşallah canım. 2li ve 3lü test bebekte doğn sendromu falan zekasına bakıyolar istemiyosan bişey çıkarsa alıyolarmış ben sanki bebekte allah korusun birşey çıksa aldırıcakmıyım asla öyle bir düşünce bile geçirmem kalbimden herşey allah tan tabi sadece birde çoğu kişi bebek te doğn sendromu var diyolar bebek dğuyo hamilelikte çektiği sıkıntı stres cabası kalıyo yanına her doktora güven olmuyo bu konularda rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah

Son düzenleme:
bende tumecimden haber bekliyorum
sonra kalan işlerimi halledeceğim

bazı yerleri işarettledim ama çıkmamış unuttuğum varsa k.bakmasın lütfen.... dosbacım ne güzel şeyler yazmışsıın kandille ilgili

kızlar benimde adetimin son günü 4. günü olacak o gün az geliyor diyorumki hemen duşa girsem aptes alıp çıktığımda aceleyle yasin okusam birkaç dua daha okusam kendime ve sizlere dua etsem olurmu acaba???? yoksa sevap yerine günahmı işlemiş olurum ??? bilemedim yani bana bir fikir verin lütfen
son gün az geliyor günlük ped bile yetiyor yani günlük ped bile çok az kirleniyor yani...ay çok iğren oldu ama ((((

Son düzenleme:
Kızlar çıkmamış hala sonuç 10. Dk daha bekleyeceğim olmazsa bir sağlık ocağına gideceğim

yok canım öyle olmaz...günah olur
önemli olan dua etmek... kuran okumak güzel ama ogün uygun değilmişsin
içinden geldiği gibi dua et... önemli olan dua...bütün kapıları dua ile zorlamak lazım

bende tumeden haber aldıktan sonra gidicem tahlil sonuçlarımı almaya onu bekliyorum hayırlısıyla :) hamiş döner inşallah

yok canım öyle olmaz...günah olur
önemli olan dua etmek... kuran okumak güzel ama ogün uygun değilmişsin
içinden geldiği gibi dua et... önemli olan dua...bütün kapıları dua ile zorlamak lazım

sağol canım... bilgi verdiğin için bende bilememiştim daha çok günahamı girerim diye çok sağol....

[rıght][/rıght]
biraz daha bekle canım hava çok sıcak çıkmazsa gidersin...
Zaman geçtikce daha da heyecanlandım
hadi hayırlısı

bende dosbacım çok heyecanlıyım..
Saat 2 gibi çıkar demişlerdi..
En son yaptırdığım test sonuçlarını görüyorum hala...

Kızlar çıkmamış hala sonuç 10. Dk daha bekleyeceğim olmazsa bir sağlık ocağına gideceğim

hepimiz sana diktik gözleri tumecim :)))) haberin olsun.....
ya vaallaha bende sanki kendi sonucumu bekliyormuş gibi heyecanlandım içim kıpır kıpır oldu vallaha ya inşallah allahım nolur pozitif çıksın rabbim...

Hasta Adı :.................. (K 1981) Rapor Tarihi : 13.07.2011
Tetkik Adı Sonuç Faz Adı Referans Aralığı Birimi
BHCG 0.14

YİNE HÜSRAN YİNE HÜSRAN YİNE HÜSRANNNNNN....

GÜZEL HABERİ YİNE VEREMEYECEĞİM EŞİME

DEMEK KUŞUM BU AY DA GELMEK İSTEMEMİŞ,

RABBİM DUY SESİMİ GÖNDER BANA BEBEĞİMİ ARTIK..

amiiiiiiiiiiiiiinnnn canım amiiiiiinnnnn bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine gelsin artık meleklerimiz...ÜZME SAKIN KENDİNİ CANIM ELBET GELECEK BİR GÜN....

Son düzenleme:
tumecim hayırlısı olsun
çok ümitlenmiştik
ama işte bize ümit de yaramıyo ümitsizlikte (
nsaıl bi durum anlamış değilim...çok kaptırınca üzülüyoruz ...ümidi kaybedince hormonlarımızda iflas ediyo
Rabbim verecek bunu unutma canım....

öyle dosbacım, içim sabahtan beridir kıpır kıpırdı, yerimde duramıyordum valla..
Ama yine olmadı, olamadı...
Ben bekledikçe bebiş inat ediyor gelmekte..
Zaten olmayacağını bilmeme rağmen ümit dünyası işte..
ümit etmezsek yaşayamayız ki değil mi canım...
Belki dedim belki bu sefer gelmiştim kuzum ama yokkkkkk
yine gelmedi
yine beni boynu bükük bıraktı

gelsinler totolarından ısıralım
bizi çok beklettiler...
ahhh bi gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…