Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yüce rabbim dualarımızı kabul eder inşallah hepinize tek tek dua edicem rabbim kabul eder inşallah.

kızlar çok pardon hemen düzeltiyorum cumayı cumartesine bağlayan gece berat gecesiymiş
ozaman kandil cumartesimi dosbacım.

çok sağol şulecim, inşallah hepimiz kavuşuruz bebişimize
inşallah canım inşallah sen başı çekersinde bizde arkandan geliriz.

merhaba tabi canım seve seve bütün faydasını gördüğüm bilgileri hepinizle paylaşmak isterim
valla bu konuda bilgilenmeye doyamıyorum seni yorcam birazcık.

ozaman kandil cumartesimi dosbacım.

Inşallah canım inşallah sen başı çekersinde bizde arkandan geliriz.

Valla bu konuda bilgilenmeye doyamıyorum seni yorcam birazcık.

yor canım ya ben kimleri yordum sende beni yor :)

sanırım resim olayını hallettim yada banamı öyle geliyo hata verdi yine ama resim çıkıyor yazılarımda bende anlamadım bişey bu işten hem hata veriyo yüklenmedi diyo hemde resim gözüküyo

mutluyuz maşallah canım sana ne şekersin sen öyle....
inşallah bebişinin gözleri sana çeker

febecim naber canım gittin mi doktora?

gittiysen ne dedi?

kan testinin sonuçları çıkmış mı?
tarnsafer ne zamanmış??

ay çok soru sordum

tumecim biliyomusun ben sana sölemek istedim aslında senin sonuç bellidir perşembeyi bekleme diye ama tuttum sonra kendimi..çok iyi yapmışsın neden mi ?? eğer bebiş varsa ne ala ama yoksa o mutlu gününde ister istemez üzüzlecektin..ama inşşş vardırrrrrr inşşşşşşşşş..heyecanla bekliyorummmm

ayy bitanem ya okurken gözlerim doldu nekadar güzel..iyiyki paylaşmışsın..biliyodum yeniden yazıldığını ama sen okadar güzel ifade etmişsinki ..Hepimizin bebişleri bu gece yazılıyo kısmı.. harikasın cnm benimm..evet bol bol duaaa ediyoruzz isim isim inş..buarada ben senin adını bilmiyorum yollasana bana özelden
febecim naber canım gittin mi doktora?

gittiysen ne dedi?

kan testinin sonuçları çıkmış mı?
tarnsafer ne zamanmış??

ay çok soru sordum

gittim geldim cnm..çok sıcak sağolsun kocişim götürüp getirdi beni hemen hiç bunalmadım.. anlatıyorum 1 saniye...

Son düzenleme:
bi çok yumoşum var valla sayamadım ben.. ama hepsi farklı boyutlarda.. en büyüğü 16mm ve biz ona göre hareket etmeliymişiz.. yarın tekrar kontrolüm var cumartesi veya pazartesi toplarız dedi..

benim hafiften moralim bozuldu bu normalmi şimdi anlamadım..o çok olumlu konuştu ama beni kasmak istemiyo olabilir..

rahimde gayet iyi durumda dedi ve bebişin tam olarak koyulacağı yeri gösterdi bana

evet canım bende senin gibi düşündüm, sağlık ocağı zaten bize 50m,
ne kadar üzülmeyeceğim desemde çıkmazsa eğer kalbim buruk olacaktı yine, en azından bugün üzülürüm yarına daha iyi girerim :)))

anlat canım ne dedi doktor bekliyorum

Son düzenleme:
halletmişsin afati devransın valla bu ne güzellik maşallah barekallah.

ay canım ya sağolasın sen çok iyi anlarsın bizi şimdi dualarında olalım lütfen.

hiç alakası yok canım kasmamakla benimle aynı anda tedaviye başlayan bayan vardı onada banada herşey nasıl ilerliyosa ona göre konuşuyolar banada çok olumlu konuşuyolardı bak ne oldu moralini hiç bozma sevin yumurtaların küser büyümez biliyosun dimi yumurtalar mutlu olunca birde iş yapmayıp sürekli sdinlenince büyür hiç iş yemek yapma yumurtalar toplanıncaya kadar

maşallah canım benim, bir sürü yumoşşşşşşşş.......

bence herşey normal görünüyor, zaten yumoşlar günde 2 mm falan büyür tatlım, cumartesiye tam istediğin büyüklüğe gelecektir, sen kalbini ferah tut

hastanenin otoparkı doluydu,eşim yolda bekliyodu diye aceleden kanı sormayıda unuttum.. onlarda bişe demediler..yarın sorarım inşş.. tatlım transferde yumoşların toplanmasından sonra belli olur..şuanda toplanmasını konuşuyoruz hep,transfer kısmına geçemedik henüz:)

gayet güzel geçmiş fabecim ben bi olumsuzluk göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…