merhaba mutluyuzz fabeye verdiğin güzel tavsiyeleri okudum ve bende tedaviye başladığımda bu güzel tiyolardan istiyorum.
Günaydın orkidecim.
yüce rabbim dualarımızı kabul eder inşallah hepinize tek tek dua edicem rabbim kabul eder inşallah.berat kandili
İbni Abbas'tan rivayet edildiğine göre, hikmetli işlerin birbirinden ayırd edilmesi şu şekilde cereyan etmektedir:
Bu seneden gelecek seneye kadar meydana gelecek olayların hepsi ayrı ayrı melekler tarafından defterlere yazılır. Rızıklar, eceller, zenginlik, fakirlik, ölümler, doğumlar hep bu esnada kaydedilir. O yılki hacıların sayısı bile bu devrede takdir olunur. Herkesin ve her-şeyin o sene içindeki mukadderatı kaydedilir.
kızlar berat gecesinde defterimiz yeniden yazılır...bu yıl içinde olacakları ise sadece dua değiştirir...
hepimizin bebişleri aslında bu gece yazılıyo...birbirimize çok dua edelim boş geçirmeyelim inş.
cuma berat kandili ama perşembe gece berat gecesi diye biliyorum
şimdiden kandiliz mübarek dualarınız kabul olsun
ozaman kandil cumartesimi dosbacım.kızlar çok pardon hemen düzeltiyorum cumayı cumartesine bağlayan gece berat gecesiymiş
inşallah canım inşallah sen başı çekersinde bizde arkandan geliriz.çok sağol şulecim, inşallah hepimiz kavuşuruz bebişimize
valla bu konuda bilgilenmeye doyamıyorum seni yorcam birazcık.merhaba tabi canım seve seve bütün faydasını gördüğüm bilgileri hepinizle paylaşmak isterim
ozaman kandil cumartesimi dosbacım.
Inşallah canım inşallah sen başı çekersinde bizde arkandan geliriz.
Valla bu konuda bilgilenmeye doyamıyorum seni yorcam birazcık.
tumecim biliyomusun ben sana sölemek istedim aslında senin sonuç bellidir perşembeyi bekleme diye ama tuttum sonra kendimi..çok iyi yapmışsın neden mi ?? eğer bebiş varsa ne ala ama yoksa o mutlu gününde ister istemez üzüzlecektin..ama inşşş vardırrrrrr inşşşşşşşşş..heyecanla bekliyorummmmgünaydın kızlarrrrrrrr
ben aslında yarın kan verecektim ama dayanamadım sabah kahvaltı öncesi sağlık ocağına gittim kan verdim,saat 11 gibi sağlık ocağından kanları alıyorlarmış..
muhtemelen saat 2 gibi çıkar sonuç dua edin bana. sonucu hemen yazarım
mutluyuz canım tickerini hazırlıyorum canım
ayy bitanem ya okurken gözlerim doldu nekadar güzel..iyiyki paylaşmışsın..biliyodum yeniden yazıldığını ama sen okadar güzel ifade etmişsinki ..Hepimizin bebişleri bu gece yazılıyo kısmı.. harikasın cnm benimm..evet bol bol duaaa ediyoruzz isim isim inş..buarada ben senin adını bilmiyorum yollasana bana özeldenberat kandili
İbni Abbas'tan rivayet edildiğine göre, hikmetli işlerin birbirinden ayırd edilmesi şu şekilde cereyan etmektedir:
Bu seneden gelecek seneye kadar meydana gelecek olayların hepsi ayrı ayrı melekler tarafından defterlere yazılır. Rızıklar, eceller, zenginlik, fakirlik, ölümler, doğumlar hep bu esnada kaydedilir. O yılki hacıların sayısı bile bu devrede takdir olunur. Herkesin ve her-şeyin o sene içindeki mukadderatı kaydedilir.
kızlar berat gecesinde defterimiz yeniden yazılır...bu yıl içinde olacakları ise sadece dua değiştirir...
hepimizin bebişleri aslında bu gece yazılıyo...birbirimize çok dua edelim boş geçirmeyelim inş.
cuma berat kandili ama perşembe gece berat gecesi diye biliyorum
şimdiden kandiliz mübarek dualarınız kabul olsun
febecim naber canım gittin mi doktora?
gittiysen ne dedi?
kan testinin sonuçları çıkmış mı?
tarnsafer ne zamanmış??
ay çok soru sordum
tumecim biliyomusun ben sana sölemek istedim aslında senin sonuç bellidir perşembeyi bekleme diye ama tuttum sonra kendimi..çok iyi yapmışsın neden mi ?? eğer bebiş varsa ne ala ama yoksa o mutlu gününde ister istemez üzüzlecektin..ama inşşş vardırrrrrr inşşşşşşşşş..heyecanla bekliyorummmm
ayy bitanem ya okurken gözlerim doldu nekadar güzel..iyiyki paylaşmışsın..biliyodum yeniden yazıldığını ama sen okadar güzel ifade etmişsinki ..Hepimizin bebişleri bu gece yazılıyo kısmı.. harikasın cnm benimm..evet bol bol duaaa ediyoruzz isim isim inş..buarada ben senin adını bilmiyorum yollasana bana özelden
gittim geldim cnm..çok sıcak sağolsun kocişim götürüp getirdi beni hemen hiç bunalmadım..ablatıyorum 1 saniye...
teşekkür ederim canım o senin güzelliğin inşallah canım
halletmişsin afati devransın valla bu ne güzellik maşallah barekallah.yor canım ya ben kimleri yordum sende beni yor :)
sanırım resim olayını hallettim yada banamı öyle geliyo hata verdi yine ama resim çıkıyor yazılarımda bende anlamadım bişey bu işten hem hata veriyo yüklenmedi diyo hemde resim gözüküyo
bi çok yumoşum var valla sayamadım ben.. ama hepsi farklı boyutlarda.. en büyüğü 16mm ve biz ona göre hareket etmeliymişiz.. yarın tekrar kontrolüm var cumartesi veya pazartesi toplarız dedi..
benim hafiften moralim bozuldu bu normalmi şimdi anlamadım..o çok olumlu konuştu ama beni kasmak istemiyo olabilir..
rahimde gayet iyi durumda dedi ve bebişin tam olarak koyulacağı yeri gösterdi bana
bi çok yumoşum var valla sayamadım ben.. ama hepsi farklı boyutlarda.. en büyüğü 16mm ve biz ona göre hareket etmeliymişiz.. yarın tekrar kontrolüm var cumartesi veya pazartesi toplarız dedi..
benim hafiften moralim bozuldu bu normalmi şimdi anlamadım..o çok olumlu konuştu ama beni kasmak istemiyo olabilir..
rahimde gayet iyi durumda dedi ve bebişin tam olarak koyulacağı yeri gösterdi bana
evet canım bende senin gibi düşündüm, sağlık ocağı zaten bize 50m,
ne kadar üzülmeyeceğim desemde çıkmazsa eğer kalbim buruk olacaktı yine, en azından bugün üzülürüm yarına daha iyi girerim :)))
anlat canım ne dedi doktor bekliyorum
halletmişsin afati devransın valla bu ne güzellik maşallah barekallah.
ay canım ya sağolasın sen çok iyi anlarsın bizi şimdi dualarında olalım lütfen.
gayet güzel geçmiş fabecim ben bi olumsuzluk göremedim.bi çok yumoşum var valla sayamadım ben.. ama hepsi farklı boyutlarda.. en büyüğü 16mm ve biz ona göre hareket etmeliymişiz.. yarın tekrar kontrolüm var cumartesi veya pazartesi toplarız dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?