Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy bu arada benim gözüm sürekli online laboratuvar sonuçlarında ama daha çıkmamış...
bir umut belki erken yazarlar demiştim ama yok..
neyse öğreneyim bir an önce

hmm tamam ben onları küstürmemmmmmm ya benim kafamın takıması sebebi diyelimki 3tanesi yeterli büyüklüğe gelipte diğerleri küçük kalırsa nolcakkkkkk

inşşş bitanemmmm inşşşşş..

ay zaten bu eşimde beni sinir ediyo.. kıskançlık tribine giriyo güyada bana çaktırmıyo tersliyo beni sinir oldum valla.. hiç güzel değilmiş giydiğimde falanda filandaaa daha güzelini sen al giyerim dedim

ay febecim alemmiş senin kocişşş

sabah moda programı falan mı izledi acep

eğer istanbuldaysan fındıkzadeyi çok metediyorlar canım şulede söylemiş oraya gidebilirsin yumurta toplarkende lokal anestezi yapıyormuş bazı yerler kimi memnun kimi değil yani yinede sen bilirsin.

ben oldum tatlım bugün 3. günüm hatta ama o ara kanamaya hala kafam takıldı ilk defa başıma böyle birşey geldi çünkü.:26:

Kızlar ben profilime resim ekleyemiyorum niye acaba hata veriyo hep

boyutuna göre bazen kabul etmiyor tatlım başka resim denemen gerekiyor ama becermişsin vee maşallah sana.

sen bunları düşünme canm benim büyür onlar hem önemli olan iç,inde folokül olması yani 45 yumurtası olupta 2 tane iyi çıkanda oluyor yani senin 3 tane olur hepsi kaliteli olur buda sana bağlı rahat ol.

bu erkeklere sinir oluyorum hiç değilse şu günlerde moral bozacak şeylerden uzak dursunlar inadına yapıyorlar sanki yada onlarda geriliyorda bizdenmi çıkarıyorlar anlamadım.:44:

SEMİYİDE MERAK ETTİM DÜN SABAH BİRARA GİRMİŞ ŞİMDİ YOK NERDEKİ ACABA???

Kızlarrr ben şu evimi bir süpürüp sileyim, temiz ama akşama misafirim var, sonucu alır almaz yazarım şekerler öptüm sizi

Kızlar burası açık ama pc başında değilim..
Kan sonucumda hala çıkmamışş

bende dün 4 tup kan verdim onların sonuçlarını almaya gidicem 2bucukta çıkarım artık evden bakalım ne çıkıcak testlerimde 17 çesit ama 3 tanesini sağlık ocağında yapmıyolarmış onları yarın doktora randevu aldım orda yaptırıcam ayın 20sindede 2li testim yapılıcakmış hayırlısı yaptırmak istemiyodum 2li ve 3lü tesli ama tupbebek oldugu için mecbur kılıyo doktorum hayırlısı neyse o olsun

güzel haberler alırsın inşallah canım neden yaptırmak istemiyordun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…