hmm tamam ben onları küstürmemmmmmmhiç alakası yok canım kasmamakla benimle aynı anda tedaviye başlayan bayan vardı onada banada herşey nasıl ilerliyosa ona göre konuşuyolar banada çok olumlu konuşuyolardı bak ne oldu moralini hiç bozma sevin yumurtaların küser büyümez biliyosun dimi yumurtalar mutlu olunca birde iş yapmayıp sürekli sdinlenince büyür hiç iş yemek yapma yumurtalar toplanıncaya kadar
maşallah canım benim, bir sürü yumoşşşşşşşş.......
bence herşey normal görünüyor, zaten yumoşlar günde 2 mm falan büyür tatlım, cumartesiye tam istediğin büyüklüğe gelecektir, sen kalbini ferah tut
ALLAH razı olsun canım sağolasın rabbim senin ve tüm hamilelerin sağlıkla evladlarınızı kucağınıza almanızı nasib etsin inşallah bu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine.sağol canım benim. inanki hep dualarımdasınız güzel haberlerinizi alana kadar
hmm tamam ben onları küstürmemmmmmmya benim kafamın takıması sebebi diyelimki 3tanesi yeterli büyüklüğe gelipte diğerleri küçük kalırsa nolcakkkkkk
inşşş bitanemmmm inşşşşş..
ay zaten bu eşimde beni sinir ediyo.. kıskançlık tribine giriyo güyada bana çaktırmıyo tersliyo beni sinir oldum valla.. hiç güzel değilmiş giydiğimde falanda filandaaadaha güzelini sen al giyerim dedim
gayet güzel geçmiş fabecim ben bi olumsuzluk göremedim.
günaydın dosbacım, günaydın mutlu günaydıııııın wietnaaaaaaam:))
ben dün adetli ilk dr muaynemi oldum. doktoru çok uyardım nazik olması için allah razı olsun çok nazikti. ve çok rahat sorunsuz bir muayne yaşadım. sonuç herşey temiz fakat 3cm kistik yapı oda hiç sorun diil yeri ve yapısından dedi. ne kisti nsl bi kist sordum önemsiz dedi geçti hep. progestron normal çıktı dğr hormonlarıda verdim. cumaya çağırdılar pazartesi yada salı rahim filmine alalım dedi. bende imkansız anestezisiz olamam deyince yarı anesteziyle yapabiliriz dediler. yarı anestezi ne yaaa lokal mi yapacaklar?? amacı beni anestezi deyip masada faka basmaksa hastane inler ve çok pişman olur(((. antibiyotik ve ağrı kesici yazdırıyım dimi cuma. şimdi aklım rahim filminde. bugün gezmeye gidicem. geçmiş 20 sayfa olmuş okuyamaıyorum (. şimdi sabah işlerimi yapıyım akşama görüşürüs kıslarrrr.
günaydın canım
günaydııııın
hadi geçmiş olsun canım sonucunda güzelmiş...inş. diğer hormonlarında güzel çıkar
dr. öenmsiz dediyse önemsizdir kafana takma kistik yapıyı...
lokal anestezide de hiç bişi hissetmezsin canım... bende çıkınca ağrı falan olmadı ama zaten ağrı kesici ve antibiyotik veriolar merak etme
günaydııııııınnnn
hadi güzel haberlerle gel hayatım
bu ay ilk güzel haberi senden alalım
nevacım da adet olmadı ben de ama bizde sanırım yok bişi(
febeden güzel haber bekliyoruz inş.
hadi kızlar güzel haberler verelim bu ay
Kızlar ben profilime resim ekleyemiyorum niye acaba hata veriyo hep
hmm tamam ben onları küstürmemmmmmmya benim kafamın takıması sebebi diyelimki 3tanesi yeterli büyüklüğe gelipte diğerleri küçük kalırsa nolcakkkkkk
inşşş bitanemmmm inşşşşş..
ay zaten bu eşimde beni sinir ediyo.. kıskançlık tribine giriyo güyada bana çaktırmıyo tersliyo beni sinir oldum valla.. hiç güzel değilmiş giydiğimde falanda filandaaadaha güzelini sen al giyerim dedim
canım onların sana söyledikleri sayı zaten istedikleri boyuta gelenler hepsini toplamıyolarki normalde doktorum demişti bana yumurtalartın hepsini toplamıyoruzki içerde bir sürü yumurta kalıyo yani kaç demişlerse okadar yumurta çıkar boşa giden olmaz sadece aldıkları yumurtalardan en kaliteli en sağlıklılarını seçecekler bebekte ben çok araştırdır tupbebekte normale nazaran bebebklerden çok az soorun çıkıyomuş ghatta geçen twdede izledim tpbebekler normal olan bebeklere nazaran daha sağlıklı oluyolarmış çünkü milyonlarla spermden ve ymurtalardan en güzellerini sağlıklılarını seçip döllüyolar ve 3gün labaratuarda takip ediyolar ve artık tek embriyo tutma sanşı düşük diye birşey yokmuş en son sistem kullanılıyo türkiyede mikroenjeksiyon yapılıyo ve embriyo yapıştırıcısı ile bırakıyolar döllenmiş yumurtayıu rahmine öylece yapışıp kalıyomuş rahim duvarına dikkat ediceksin çokk benim içime doğuyo tutucak hayırlısıyla inşallah
mutluyuz canım sen istanbuldamısın bide nerelisin merak ettim.:26:
hıııım avcılara yakınsın belkim görüşürüz bellimi olur.evet canım istanbuldayım bahçelievlerde ve gümüşhaneliyim karadenizli yani :)
kolay gelsin bende kaçtım bi dünya işim var aslında açık bırakıyorum arada gelirim kızlar.Kızlarrr ben şu evimi bir süpürüp sileyim, temiz ama akşama misafirim var, sonucu alır almaz yazarım şekerler öptüm sizi
hıııım avcılara yakınsın belkim görüşürüz bellimi olur.
tahmin etmiştim o güzel gözlerinden dolayı karadenizli olduğunu.
ozaman inşallah gelince haberleşelim uygun olursan görüşürüz.evet canım yakınmısız görüşürüz tabi inşallah :)
güzel haberler alırsın inşallah canım neden yaptırmak istemiyordun.bende dün 4 tup kan verdim onların sonuçlarını almaya gidicem 2bucukta çıkarım artık evden bakalım ne çıkıcak testlerimde 17 çesit ama 3 tanesini sağlık ocağında yapmıyolarmış onları yarın doktora randevu aldım orda yaptırıcam ayın 20sindede 2li testim yapılıcakmış hayırlısı yaptırmak istemiyodum 2li ve 3lü tesli ama tupbebek oldugu için mecbur kılıyo doktorum hayırlısı neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?