Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
febecim güzün aydın canım çok sevindim inan böyle sorunsuz devam eder inşallah.

gül sinir etme ayol bizi tamammı şimdi azcık silkelen iki olumlu söz et gidicem.

yapma böyleee napalım erkekler insanı yıpratıyor, bu konuda haklısın ama onlar yaradılış itibariyle emir cümlelerine alışıklar,,, yap, et ,al, gel...!! anlayacağın emir cümlelerinden anlıyorlar.ayrıntıcı değiller, çok yüzeysel düşünürler. biz daha hassas ve ayrıntıcıyız. bu zıtlık da insanı yoruyor yıpratıyor haklısınnn ama onları olduğu gibi kabullenince inan herşey kolaylaşıyor. onlara da haksızlık etmek istemem çünkü kendilerince bildiklerinin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. ya bunlar konuşmakla bitmez. yaşadıkların hepimizin gerçekleri.... moralimizi yüksek tutmak zorundayız....

canım ya yatak odamın tülleri mekanızma matkaplık işleri var diye dolap içlerimi yerleştirmemiştim onları hallediyorum açık bıraktım arada geliyorum.

şuleeee senin kaçtane yumoşun toplanmıştı kuzum???? en az 10kere sölemişsindir ama ben hiç hatırlamıyorumm:26:

gül sinir etme ayol bizi tamammı şimdi azcık silkelen iki olumlu söz et gidicem.

inşş tatlım çok sağol.. hayrılısıyla toplanıp güzelcede döllenirse sonrada transfer.. rabbim hayırlısıyla pozitifleri göstersin inşşşşşş

çok geçmiş olsun bitanem. rabbim şifa versin eşine

problem ne bilmiyorum ama allah tez zamanda şifasını versin inşallah canımmm

kızlar sağolun inşşşşş
eşim 23 şubatta beyin ameliyatı oldu 5 cm lik bir kist çıkartıldı beyinden 12 saat süren bir operasyonla şimdide hem (kistin bir kısmı yerinden dolayı çıkartılamadı)kalan kist için tedavi görüyor hemde (beyinde kisti fark etmemize sebebp prolaktin yüksekliğiydi)çok yüksek olan prolaktini kontrol altına amaya çalışıyorlar ama bu arada prolktin düşerken normal değrlerdeki diğer hormonlarda düşüyor yani her gün endokrinde yiz dr lar hormonları düznlemeye çalışıyorlar

hoşbulduk canım benim
herkez öyle diyo canım amam ben kız gibi hissediyorum

evet okudum canım hayırlısı rabbim gönlüne göre versin tez zamanda yüzünü güldürsün cumartesi toplanırsa pazartesi koyulur benimde öyle olmuştu çünkü canım bu tüpbebek

yok canım acı falan yoktu sanki alttan hafif iğne batıyomuş gibi birde karnın şişicek sanki cır cır sancısı gibi bira sancın olucak ben yumurta toplandıktan sonra evde gelip yemek iş yaptım kötü olmadım yani kıbrıstada yumurtalar toplandıktan sonra gezmiştim düşün yani

kıyammmaamm sanaa... çok geçmiş olsun.

canım benim çook geçmiş olsun bitanem.
ben bunu bilmiyordum. hep bebek tedavisi için düşündüğümden öyle bişey sandım.
tekrar tekrar geçmiş olsun tatlım. allah yar ve yardımcınız olsun bitanem.
rabbim hem şifa versin hemde sabır versin kuzucuuummm

zaten bende onun davrandığı gibi davranıyorum artık canım o yüzden böyle birde böyle deneyim dedim sinir olduğum nokta bende çok isteyen adam her zaman söylüyorum evime bir çocuk gelse göleriimin içine içine bakan adam bana psikolojik baskı yapıyordu ben istemiyorum diye korunuyorduk sonra baskılarına dayanamayıp onu kırmamak için kabul ettim ama sanki ben çok istiyorum onun umru değil gibi davranıyor bana....belkide oda sıkıldı benim gibi bakalım bir sürede onun gibi davranayım ne olacak....

tamam canım :) seni ve burdaki tüm arkadaşlarımı çok seviyorum :) oldumu şekercim...

aaa cnm yaa ben bebişle lakalı sanmıştım.. çook geçmiş olsun rabbim acil şifalar versn inşş..yani bebiş için tedavi olurken farkettiniz öylemiii????

ayy inşşş tatlım benimde öle acısız olur ne bilim biraz burdan araştırdım neler yazmışlar neler korkyum bende..pazara günü iyi bi gezebilirim yani inşşş..

pazartesimi olur diyosun transfer??? hmm salı olur sanmıştım bennnn

amiiiinn canım inşallah hayırlısıyla gelsin bebişin....

inşş tatlım çok sağol.. hayrılısıyla toplanıp güzelcede döllenirse sonrada transfer.. rabbim hayırlısıyla pozitifleri göstersin inşşşşşş

allah şifasını versin kuzum tez zamanda (AMİN) üzüldüm

birde labarıtuarda çalışan ablam tutturdu hsg midir nediR onu yaptır adet başlamından itibaren say 8-9 gün çektir bi dahaki ay aşılama yaparız belki sana diye...ama zaten yaptıramam maddi yönden bu aralar sıkışığız...

AYYY KAFAM ÇOK KARIŞIKYA NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM ARTIK

Son düzenleme:
şuleeee senin kaçtane yumoşun toplanmıştı kuzum???? en az 10kere sölemişsindir ama ben hiç hatırlamıyorumm:26:
6 tane toplandı biri döllenmedi diğer ikisi istedikleri kalitede olamadı 2si donduruldu 1 trasfer edildi.
şu toplama işinden korkma ben geceyi kendime zehir etmiştim çok gereksizmiş hiç ağrım sancım olmadı ağrı kesiciden sonra bide senin bu hastane bende iyi bi izlenim oluşturdu çünkü hiç düşüğün olmamasına rağmen pıhtılaşma testini bile yapıyolar düşüğü olanlarda bile göz ardı edilen ve biçok kayıba neden olan bi sorun bu örnek vermeme gerek yok sanırım.

rabbimin ol deyipte olduramıyıcağı hiç bişey yok ol desin inşallah.

yüce rabbim şafi ismi ile şifa tecelli eylesin eşine canım ALLAH onları başımızdan eksik etmesin.

ya amma sigortan varsa devlet hastaneleri bunu ücretsiz yapıyor . biliyorsundur bunu

tamam canım :) seni ve burdaki tüm arkadaşlarımı çok seviyorum :) oldumu şekercim...

bizde seni çooook seviyoruz gülcüm ama duymak istediğim bu değil şuan.

umudsuzluğa yer yok rabbim sevdiği kulunu sınarmış ondan gelen baş göz üstüne silkelen demekki vardır rabbimin bi bildiği de lütfen ve unutmaki duanın açamıyıcağı hiç bir kapı yoktur ve bu mübarek aylarda bi başlangıç yap nevanın sabah bahsettiği konu varya onu kasediyorum anlayışına sığınarak için huzur bulsun vesveseden sıyrıl inşallah.

ayy o topici okumaz olaydım yok yere kastım kendimi..tamam sende mutluyuzda aynı şeyi söylüyosunuz.. korkmuyorum artık..evet kan tahlili isteyince ne için dedim..E2,kan sayımı ve kanın pıhtılaşmasına bakıcaz dedi..

ben pıhtışlşamayı detaylı bi testle anlıyolar sanıyodum..madem bukadar kolay niye her hastane bakmııyooooo

gülcüm bende şuleye katılıyorum..gerçekten için nasıl huzurla dolacak kendini nasıl iyi hissedeceksin bak gör ozaman.. hepimiz o dönemlerden geçtik.. bilmiyosan netten öğrenebilirsin..bende anlatabilirim sen yeterki iste ben hazırım tatlımmm

febecim bişey sorcam sana canım ya dr,la toplandıktan sonra kaç gün bekleticekleriyle ilgili konuşmadınızmı gerçi embiriyoların oluşumuna göre hareket ediyorlar fakat cumartesi yumurtaları toplayıp pazartesi yapmaları erken olur 5. gün embiriyosu trasferi daha çok tercih ediliyor.

çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda şifasını verir inşallah herşey yolunda gider

canım senin doktoru bilemem ama ben 2 farklı yerde yaptırdım 2sindede aynı oldu seninde öyle olur diye tahmin ediyorum çok bekletmezler bence sorunca söylüyolar aslında niye sormadın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…