ay allahım ya bu laptop beni sinir etti duvara fırlatasım geliyor...çok ağır bu gün nedense....
yok canım kendiimi yıpratmaya gerek yok...değmediğini anladım ayrıca ben kendimi yırtsamda gelmiycekse gelmiyor işte relaxsım gelirse gelir öle yok birlikte olma günlerini takip et yok gün aşırı yok 2 gün ara ver bunları hatırlat eşine sıkıldım artıkın
canım ya yatak odamın tülleri mekanızma matkaplık işleri var diye dolap içlerimi yerleştirmemiştim onları hallediyorum açık bıraktım arada geliyorum.
febecim güzün aydın canım çok sevindim inan böyle sorunsuz devam eder inşallah.
gül sinir etme ayol bizi tamammı şimdi azcık silkelen iki olumlu söz et gidicem.
çok geçmiş olsun bitanem. rabbim şifa versin eşine
problem ne bilmiyorum ama allah tez zamanda şifasını versin inşallah canımmm
hoşgeldin canımmm..oyy maşallahhh subhanallahhhh kocaman olmuşş yaaa cinsiyeti belli değilmiydi peki??bana erkekmiş gibi geldi ama hayırlısı... o fiyat farkları neymiş öle ya saçmalığında bukadarııııı boşver tatlım git o uygun olanı yaptır bence..
buarada okudunmu geçmişi buakşam çatlatma iğnesi c.tesi de toplanıyo yumoşlar inşşş.. sen uyandığında çok acı varmıydı????
kızlar sağolun inşşşşş
eşim 23 şubatta beyin ameliyatı oldu 5 cm lik bir kist çıkartıldı beyinden 12 saat süren bir operasyonlaşimdide hem (kistin bir kısmı yerinden dolayı çıkartılamadı)kalan kist için tedavi görüyor hemde (beyinde kisti fark etmemize sebebp prolaktin yüksekliğiydi)çok yüksek olan prolaktini kontrol altına amaya çalışıyorlar ama bu arada prolktin düşerken normal değrlerdeki diğer hormonlarda düşüyor yani her gün endokrinde yiz dr lar hormonları düznlemeye çalışıyorlar
kızlar sağolun inşşşşş
eşim 23 şubatta beyin ameliyatı oldu 5 cm lik bir kist çıkartıldı beyinden 12 saat süren bir operasyonlaşimdide hem (kistin bir kısmı yerinden dolayı çıkartılamadı)kalan kist için tedavi görüyor hemde (beyinde kisti fark etmemize sebebp prolaktin yüksekliğiydi)çok yüksek olan prolaktini kontrol altına amaya çalışıyorlar ama bu arada prolktin düşerken normal değrlerdeki diğer hormonlarda düşüyor yani her gün endokrinde yiz dr lar hormonları düznlemeye çalışıyorlar
tamam canım :) seni ve burdaki tüm arkadaşlarımı çok seviyorum :) oldumu şekercim...yapma böyleee napalım erkekler insanı yıpratıyor, bu konuda haklısın ama onlar yaradılış itibariyle emir cümlelerine alışıklar,,, yap, et ,al, gel...!! anlayacağın emir cümlelerinden anlıyorlar.ayrıntıcı değiller, çok yüzeysel düşünürler. biz daha hassas ve ayrıntıcıyız. bu zıtlık da insanı yoruyor yıpratıyor haklısınnn ama onları olduğu gibi kabullenince inan herşey kolaylaşıyor. onlara da haksızlık etmek istemem çünkü kendilerince bildiklerinin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. ya bunlar konuşmakla bitmez. yaşadıkların hepimizin gerçekleri.... moralimizi yüksek tutmak zorundayız....
febecim güzün aydın canım çok sevindim inan böyle sorunsuz devam eder inşallah.
gül sinir etme ayol bizi tamammı şimdi azcık silkelen iki olumlu söz et gidicem.
aaa cnm yaa ben bebişle lakalı sanmıştım.. çook geçmiş olsun rabbim acil şifalar versn inşş..yani bebiş için tedavi olurken farkettiniz öylemiii????kızlar sağolun inşşşşş
hoşbulduk canım benim
herkez öyle diyo canım amam ben kız gibi hissediyorum
evet okudum canım hayırlısı rabbim gönlüne göre versin tez zamanda yüzünü güldürsün cumartesi toplanırsa pazartesi koyulur benimde öyle olmuştu çünkü canım bu tüpbebek
yok canım acı falan yoktu sanki alttan hafif iğne batıyomuş gibi birde karnın şişicek sanki cır cır sancısı gibi bira sancın olucak ben yumurta toplandıktan sonra evde gelip yemek iş yaptım kötü olmadım yani kıbrıstada yumurtalar toplandıktan sonra gezmiştim düşün yani
inşş tatlım çok sağol.. hayrılısıyla toplanıp güzelcede döllenirse sonrada transfer.. rabbim hayırlısıyla pozitifleri göstersin inşşşşşş
kızlar sağolun inşşşşş
6 tane toplandı biri döllenmedi diğer ikisi istedikleri kalitede olamadı 2si donduruldu 1 trasfer edildi.şuleeee senin kaçtane yumoşun toplanmıştı kuzum???? en az 10kere sölemişsindir ama ben hiç hatırlamıyorumm:26:
rabbimin ol deyipte olduramıyıcağı hiç bişey yok ol desin inşallah.inşş tatlım çok sağol.. hayrılısıyla toplanıp güzelcede döllenirse sonrada transfer.. rabbim hayırlısıyla pozitifleri göstersin inşşşşşş
yüce rabbim şafi ismi ile şifa tecelli eylesin eşine canım ALLAH onları başımızdan eksik etmesin.kızlar sağolun inşşşşş
birde labarıtuarda çalışan ablam tutturdu hsg midir nediR onu yaptır adet başlamından itibaren say 8-9 gün çektir bi dahaki ay aşılama yaparız belki sana diye...ama zaten yaptıramam maddi yönden bu aralar sıkışığız...
AYYY KAFAM ÇOK KARIŞIKYA NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM ARTIK
bizde seni çooook seviyoruz gülcüm ama duymak istediğim bu değil şuan.
tamam canım :) seni ve burdaki tüm arkadaşlarımı çok seviyorum :) oldumu şekercim...
6 tane toplandı biri döllenmedi diğer ikisi istedikleri kalitede olamadı 2si donduruldu 1 trasfer edildi.
şu toplama işinden korkma ben geceyi kendime zehir etmiştim çok gereksizmiş hiç ağrım sancım olmadı ağrı kesiciden sonra bide senin bu hastane bende iyi bi izlenim oluşturdu çünkü hiç düşüğün olmamasına rağmen pıhtılaşma testini bile yapıyolar düşüğü olanlarda bile göz ardı edilen ve biçok kayıba neden olan bi sorun bu örnek vermeme gerek yok sanırım.
rabbimin ol deyipte olduramıyıcağı hiç bişey yok ol desin inşallah.
yüce rabbim şafi ismi ile şifa tecelli eylesin eşine canım ALLAH onları başımızdan eksik etmesin.
bizde seni çooook seviyoruz gülcüm ama duymak istediğim bu değil şuan.
umudsuzluğa yer yok rabbim sevdiği kulunu sınarmış ondan gelen baş göz üstüne silkelen demekki vardır rabbimin bi bildiği de lütfen ve unutmaki duanın açamıyıcağı hiç bir kapı yoktur ve bu mübarek aylarda bi başlangıç yap nevanın sabah bahsettiği konu varya onu kasediyorum anlayışına sığınarak için huzur bulsun vesveseden sıyrıl inşallah.
kızlar sağolun inşşşşş
aaa cnm yaa ben bebişle lakalı sanmıştım.. çook geçmiş olsun rabbim acil şifalar versn inşş..yani bebiş için tedavi olurken farkettiniz öylemiii????
ayy inşşş tatlım benimde öle acısız olur ne bilim biraz burdan araştırdım neler yazmışlar neler korkyum bende..pazara günü iyi bi gezebilirim yani inşşş..
pazartesimi olur diyosun transfer??? hmm salı olur sanmıştım bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?