Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy benim yeğenimde öleeeeee bana gelince ayy ben çok terledim diyoooo sonrada benim küvetim çok güzelşmiş öle sölüyo banaaaa oyy yer onu teyzesi yerrrrrrrr

inşş tatlım inşş hislerin gerçek olur ama bişe sorcam zeynep kamilde nekadar ücretlimi????

canım ben mücadeleyi bıraktımya o açıdan dedim
cnm sen bi dönemden geçiyosun,geçicek yakında vee tekrar güçlenip kaldığın yerden devam edeceksin..

umarım bu sevincin tamamına erirrr.....bigün çıkıp ciiikkkk hamişim dersin inşallahhh

aminnn bitanemm inşşş rabbim bütün arkadaşalarıma,bütün isteyenlere içindede bana nasip eder inşşşşş

bende bugun sabahtan beri bi hastanede sonra sağlık ocağında hastaneye gittim yine 4 tüp kan aldılar geçende almışlardı 2gün öncede almışlardı kanım kalmadı sankim gözlerim kayıyo kararıyo okadarda yedim kan yapıcı şeyler hiç düzelme yok

sağlık ocağından aldığım sonuçlar çok güzel çıktı bugun bebeğimide gördüm kızlar 70 gram 7santim olmuş kocaman olmuş ne çabuk büyüyo bu yahu hele şükür bütün testlerim bitti tek ikili testim kaldı onuda hastanede sıra falan veriyolarmış 1 ay 2 ay kadar devlette yani özelde yaptırıcam kızlar mecburen en ucuzunu buldum jfk da 53 tl medicanada 130 tl nisada 185tl uçmuş bunlar yahu 130 185 jfkda yaptırmayı düşünüyorum bende kısmetse ayın 20sinde

ay çok güldüm kulağa hoş geliyor ve farklı bir bakış açısı doğru söylüyor aslında inşallah tatlım moraller iyi tutulsun bak herşey yolunda anlaştıkmı semiye bende katılıyorum buraya girmek yok merak etme msjlaşırız sık sık

yaaa kızcammm ama şimdi sebebini de bilmiyorum. bu mücadele bırakılır mı yaaa bebiş için değmez mi

ay allahım ya bu laptop beni sinir etti duvara fırlatasım geliyor...çok ağır bu gün nedense....
yok canım kendiimi yıpratmaya gerek yok...değmediğini anladım ayrıca ben kendimi yırtsamda gelmiycekse gelmiyor işte relaxsım gelirse gelir öle yok birlikte olma günlerini takip et yok gün aşırı yok 2 gün ara ver bunları hatırlat eşine sıkıldım artıkın

inşallah öyledir canım...bu arada değmediğini derken bebiş için demedim yalnış anlaşılmasın....

canım ya hiç pes etme ben 9bucuk sene uğraştım hiç umudumu yitirmedim sonunda rabbim yüzümü güldürdü sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah

hoşgeldin canımmm..oyy maşallahhh subhanallahhhh kocaman olmuşş yaaa cinsiyeti belli değilmiydi peki??bana erkekmiş gibi geldi ama hayırlısı... o fiyat farkları neymiş öle ya saçmalığında bukadarııııı boşver tatlım git o uygun olanı yaptır bence..

buarada okudunmu geçmişi buakşam çatlatma iğnesi c.tesi de toplanıyo yumoşlar inşşş.. sen uyandığında çok acı varmıydı????

moral olarak beklentilerimin üstünde iyiyim çok şükür.. herşey böel yolunda gider inşş.. zaten hastanedekilerde sürekli nekadar pozitifisin falan diyip duruyolar..tamam msjlaşırızz

ya pes etmek değilde ne bileyim canımya artık sıkıldım tedavimide yaptırmıyoruz zaten allah hayırlısını nasip etsin ne diyeyim rabbim büyük...

canım ya hiç pes etme ben 9bucuk sene uğraştım hiç umudumu yitirmedim sonunda rabbim yüzümü güldürdü sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…