sağolun kızlar eşim iyi çok şükürrr dr dahada iyi olacak diyor
ay benim misafirim geldi. bi ara kapattım gittim.
şimdi gittiler birtek yeğenim burda. tv seyrediyo.
birazdan ona küveti dolduracam. çok seviyo bana gelince banyo yapmayı yavru kuşum.
dondurmasını yesinde sonra sokacam küvete onuuu
amiiinn canlarım inşallah anne olamıyorum teyze olayım bende
:26::26::26::26::26::26::26::26::78::78::78::78::78::78:
tatlım bizimki bidahaki seneye kaldı malum bir hayli borçlandık rahatlayalımda kimbilir belkim o zamana kendi gelir bebişim içimden bir his olacak bu sene diyor rabbim bilir tabide
Kod:
ayy lafa bakk yaaaaa sanki biz çatırr çatır doğurdukta bu kaldı..kız hepiiz aynı değilmiyizz..mücadele edip bebişlerimizie kavuşucaz demiyomuyuzz heee
canım ben mücadeleyi bıraktımya o açıdan dedim
cnm sen bi dönemden geçiyosun,geçicek yakında vee tekrar güçlenip kaldığın yerden devam edeceksin..canım ben mücadeleyi bıraktımya o açıdan dedim
umarım bu sevincin tamamına erirrr.....bigün çıkıp ciiikkkk hamişim dersin inşallahhh
kızlar şimdi eşimle konuştum..diyoki cumartesi tıoplanacak ya hemen transfer yapılacakmı?? dedim hayır döllenip bölünme başlaması lazım dedim..pazartesi veya salı olur diye anlattım diyoki yani bebişimizi orda bırakıp evemi gelcezzzzzz ayy yaaa canım benimm inşşş hayallerimiz gerçek olur...:98:
yaaa kızcammm ama şimdi sebebini de bilmiyorum. bu mücadele bırakılır mı yaaa bebiş için değmez mi
problem ne bilmiyorum ama allah tez zamanda şifasını versin inşallah canımmm
cnm sen bi dönemden geçiyosun,geçicek yakında vee tekrar güçlenip kaldığın yerden devam edeceksin..
aminnn bitanemm inşşş rabbim bütün arkadaşalarıma,bütün isteyenlere içindede bana nasip eder inşşşşş
ay allahım ya bu laptop beni sinir etti duvara fırlatasım geliyor...çok ağır bu gün nedense....
yok canım kendiimi yıpratmaya gerek yok...değmediğini anladım ayrıca ben kendimi yırtsamda gelmiycekse gelmiyor işte relaxsım gelirse gelir öle yok birlikte olma günlerini takip et yok gün aşırı yok 2 gün ara ver bunları hatırlat eşine sıkıldım artıkın
hoşgeldin canımmm..oyy maşallahhh subhanallahhhh kocaman olmuşş yaaa cinsiyeti belli değilmiydi peki??bana erkekmiş gibi geldi ama hayırlısı... o fiyat farkları neymiş öle ya saçmalığında bukadarııııı boşver tatlım git o uygun olanı yaptır bence..bende bugun sabahtan beri bi hastanede sonra sağlık ocağında hastaneye gittim yine 4 tüp kan aldılar geçende almışlardı 2gün öncede almışlardı kanım kalmadı sankim gözlerim kayıyo kararıyo okadarda yedim kan yapıcı şeyler hiç düzelme yok
sağlık ocağından aldığım sonuçlar çok güzel çıktı bugun bebeğimide gördüm kızlar 70 gram 7santim olmuşkocaman olmuş ne çabuk büyüyo bu yahu hele şükür bütün testlerim bitti tek ikili testim kaldı onuda hastanede sıra falan veriyolarmış 1 ay 2 ay kadar devlette yani özelde yaptırıcam kızlar mecburen en ucuzunu buldum jfk da 53 tl medicanada 130 tl nisada 185tl uçmuş bunlar yahu 130 185 jfkda yaptırmayı düşünüyorum bende kısmetse ayın 20sinde
ay çok güldüm kulağa hoş geliyor ve farklı bir bakış açısı doğru söylüyor aslında inşallah tatlım moraller iyi tutulsun bak herşey yolunda anlaştıkmı semiye bende katılıyorum buraya girmek yok merak etme msjlaşırız sık sık
evet canım geçen sene haziran 3-4bişi soracammm düşük yapmıtın dimi karıştırıyor muyum yoksa:44::44::44::44: ben hafıza arada bir tekliyooo
canım ya hiç pes etme ben 9bucuk sene uğraştım hiç umudumu yitirmedim sonunda rabbim yüzümü güldürdü sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah
canım ya yatak odamın tülleri mekanızma matkaplık işleri var diye dolap içlerimi yerleştirmemiştim onları hallediyorum açık bıraktım arada geliyorum.şuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kendine gel iyice durgunlaştın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?