eşimden ssk var ama sperm yıkamayı özel labarıtuara götürüyormuşsun ablamla konuştum ama en geç yarım saatte gitmesi lazım hastaneye hemen işlem yapılması lazım dedi 250 olmasada minimum 150 olur heralde diğer topikte superisi 250 vermişya labarıtuara.o iş biraz karışık yani o bakırköyde bakırköy hastanesini araştırıyım dedim halkalıya taşındı dedi filan işte....ya amma sigortan varsa devlet hastaneleri bunu ücretsiz yapıyor . biliyorsundur bunu
bizde seni çooook seviyoruz gülcüm ama duymak istediğim bu değil şuan.
umudsuzluğa yer yok rabbim sevdiği kulunu sınarmış ondan gelen baş göz üstüne silkelen demekki vardır rabbimin bi bildiği de lütfen ve unutmaki duanın açamıyıcağı hiç bir kapı yoktur ve bu mübarek aylarda bi başlangıç yap nevanın sabah bahsettiği konu varya onu kasediyorum anlayışına sığınarak için huzur bulsun vesveseden sıyrıl inşallah.
nevaa bi önceki sayfadaki msjına bak.. alıntı var cevap yokkkkkkkkkk
kızlar sağolun inşşşşş
eşim 23 şubatta beyin ameliyatı oldu 5 cm lik bir kist çıkartıldı beyinden 12 saat süren bir operasyonlaşimdide hem (kistin bir kısmı yerinden dolayı çıkartılamadı)kalan kist için tedavi görüyor hemde (beyinde kisti fark etmemize sebebp prolaktin yüksekliğiydi)çok yüksek olan prolaktini kontrol altına amaya çalışıyorlar ama bu arada prolktin düşerken normal değrlerdeki diğer hormonlarda düşüyor yani her gün endokrinde yiz dr lar hormonları düznlemeye çalışıyorlar
birde labarıtuarda çalışan ablam tutturdu hsg midir nediR onu yaptır adet başlamından itibaren say 8-9 gün çektir bi dahaki ay aşılama yaparız belki sana diye...ama zaten yaptıramam maddi yönden bu aralar sıkışığız...
AYYY KAFAM ÇOK KARIŞIKYA NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM ARTIK
eğer istersen ki bende seve seve yardımcı olurum canım arkadaşım huzur yaradanda.gülcüm bende şuleye katılıyorum..gerçekten için nasıl huzurla dolacak kendini nasıl iyi hissedeceksin bak gör ozaman.. hepimiz o dönemlerden geçtik.. bilmiyosan netten öğrenebilirsin..bende anlatabilirim sen yeterki iste ben hazırım tatlımmm
bende yaptım o hatayı yaptım hamileyken tutunma belirtilerini okuyup durdum şimdi kızıyorum kendime çünkü herkeste farklı reaksiyon gösteriyor örneğin ben hsg,den sonra fındıkzadeden bakırköye geçtim kocişle alışveriş yaptık dolaştık yemek yedik avcılara döndük gecede 3 te yattım hiç bi yerimde ağırmadı elhamdülillah takılma bunlara sen canım tecrübeyle sabit.ayy o topici okumaz olaydım yok yere kastım kendimi..tamam sende mutluyuzda aynı şeyi söylüyosunuz.. korkmuyorum artık..evet kan tahlili isteyince ne için dedim..E2,kan sayımı ve kanın pıhtılaşmasına bakıcaz dedi..
ben pıhtışlşamayı detaylı bi testle anlıyolar sanıyodum..madem bukadar kolay niye her hastane bakmııyooooo
gülcüm bende şuleye katılıyorum..gerçekten için nasıl huzurla dolacak kendini nasıl iyi hissedeceksin bak gör ozaman.. hepimiz o dönemlerden geçtik.. bilmiyosan netten öğrenebilirsin..bende anlatabilirim sen yeterki iste ben hazırım tatlımmm
hsg rahim filmi tatlım onu demiş sana hiç çektirmediysen bencede çektir düşüğün var aslında ben olsam kalabiliyorum diye peşini bırakmazdım canım bizim durumumuz bambaşka.
13 şehit 7 yaralı
bu caniliği aklım almıyor
Ailelerine ALLAH sabır versin.işallah şehit mertebesine ulaşmışlardır
febecim bişey sorcam sana canım ya dr,la toplandıktan sonra kaç gün bekleticekleriyle ilgili konuşmadınızmı gerçi embiriyoların oluşumuna göre hareket ediyorlar fakat cumartesi yumurtaları toplayıp pazartesi yapmaları erken olur 5. gün embiriyosu trasferi daha çok tercih ediliyor.
13 şehit 7 yaralı
canım senin doktoru bilemem ama ben 2 farklı yerde yaptırdım 2sindede aynı oldu seninde öyle olur diye tahmin ediyorum çok bekletmezler bence sorunca söylüyolar aslında niye sormadın canım
13 şehit 7 yaralı
çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda şifasını verir inşallah herşey yolunda gider
:26::26::26::26::26: yapmışımdır tatlım
tekrar çok çok geçmiş olsun tatlım herşeyde bir hayır vardır bak çocuk için tedaviye başlamasanız demekki anlamayacaktınız rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
hsg rahim filmi tatlım onu demiş sana hiç çektirmediysen bencede çektir düşüğün var aslında ben olsam kalabiliyorum diye peşini bırakmazdım canım bizim durumumuz bambaşka.
semiii fasulyen nasıl oldu canım?:26:
bende onu yazacaktım kapıu çaldı
7 8 dk kadar kaynattım
bir indirdimki ne göreyim
tam kıvamında olmuş.becerikli ben
sağolun canlarım allah rağzı olsun netten bakarım takıldığım konu olursa sorarım sizlere
peki bir yerler diyordunuz o film için neresiydi ve ne kadara çekiyor? nasıl randevu alırım?filan bilgi verirmisiniz lütfen.birde ben hiç çektirmedim hiç istemediler benden böyle bişey.....
sağolun canlarım allah rağzı olsun netten bakarım takıldığım konu olursa sorarım sizlere
peki bir yerler diyordunuz o film için neresiydi ve ne kadara çekiyor? nasıl randevu alırım?filan bilgi verirmisiniz lütfen.birde ben hiç çektirmedim hiç istemediler benden böyle bişey.....
amiiiiiin inşallah.bende onu seyrediyordum semiciğim inşallah o mertebededirler
bu pıhtılaşma günlük hayatımızda anlayabileceğimiz birşeymi kızlar gerçi hamile kalmaya değil düşüğe neden olan bir hastalık değilmi?yanlışmı biliyorum.:26::26:
hiç bişe konuşmadık tatlım..ben sormadım onlarda sölemediler..ama cumartesi sorarım..peki 3.gün embriyosu transfer ediyolarsa hayır bana 5.günü transfer edin desem olurmuki????:26:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ALLAHIM yardım etsin geride kalanları mekanları cennet olsun.rabbim ailelerine sabır versin.. o pislikleride kahretsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..
şuleecim özeline msj attım bak cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?