Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya amma sigortan varsa devlet hastaneleri bunu ücretsiz yapıyor . biliyorsundur bunu
eşimden ssk var ama sperm yıkamayı özel labarıtuara götürüyormuşsun ablamla konuştum ama en geç yarım saatte gitmesi lazım hastaneye hemen işlem yapılması lazım dedi 250 olmasada minimum 150 olur heralde diğer topikte superisi 250 vermişya labarıtuara.o iş biraz karışık yani o bakırköyde bakırköy hastanesini araştırıyım dedim halkalıya taşındı dedi filan işte....

tamam tatlım özür dilerim doğru haklısınız hep umut olucak....o konu hakkındada bende düşünüyorum şu hastalığım bitsin netten filan araştırıp öğrenmek istiyorummm zaten...inşallah canım...

Son düzenleme:
nevaa bi önceki sayfadaki msjına bak.. alıntı var cevap yokkkkkkkkkk

:26::26::26::26::26: yapmışımdır tatlım

tekrar çok çok geçmiş olsun tatlım herşeyde bir hayır vardır bak çocuk için tedaviye başlamasanız demekki anlamayacaktınız rabbim tez zamanda şifa versin inşallah

hsg rahim filmi tatlım onu demiş sana hiç çektirmediysen bencede çektir düşüğün var aslında ben olsam kalabiliyorum diye peşini bırakmazdım canım bizim durumumuz bambaşka.

13 şehit 7 yaralı
bu caniliği aklım almıyor
Ailelerine ALLAH sabır versin.işallah şehit mertebesine ulaşmışlardır

eğer istersen ki bende seve seve yardımcı olurum canım arkadaşım huzur yaradanda.

bende yaptım o hatayı yaptım hamileyken tutunma belirtilerini okuyup durdum şimdi kızıyorum kendime çünkü herkeste farklı reaksiyon gösteriyor örneğin ben hsg,den sonra fındıkzadeden bakırköye geçtim kocişle alışveriş yaptık dolaştık yemek yedik avcılara döndük gecede 3 te yattım hiç bi yerimde ağırmadı elhamdülillah takılma bunlara sen canım tecrübeyle sabit.

e2 ne bu arada aslında detaylı bakılıyor genetik merkezlerinde yapılan bi test ama kanın akışkanlığına bi testle bakıyolar aklıma gelmiyor şimdi onlarda onu yapıcaklar sanırım.

sağolun canlarım allah rağzı olsun netten bakarım takıldığım konu olursa sorarım sizlere

hsg rahim filmi tatlım onu demiş sana hiç çektirmediysen bencede çektir düşüğün var aslında ben olsam kalabiliyorum diye peşini bırakmazdım canım bizim durumumuz bambaşka.

peki bir yerler diyordunuz o film için neresiydi ve ne kadara çekiyor? nasıl randevu alırım?filan bilgi verirmisiniz lütfen.birde ben hiç çektirmedim hiç istemediler benden böyle bişey.....

Son düzenleme:
13 şehit 7 yaralı

bende onu seyrediyordum semiciğim inşallah o mertebededirler

bu pıhtılaşma günlük hayatımızda anlayabileceğimiz birşeymi kızlar gerçi hamile kalmaya değil düşüğe neden olan bir hastalık değilmi?yanlışmı biliyorum.:26::26:

hiç bişe konuşmadık tatlım..ben sormadım onlarda sölemediler..ama cumartesi sorarım..peki 3.gün embriyosu transfer ediyolarsa hayır bana 5.günü transfer edin desem olurmuki????:26:

MORALİM Bozuldu önce alışverişe sonrada fuara gidecektik
ama şimdi hiç canım istemiyor

canım senin doktoru bilemem ama ben 2 farklı yerde yaptırdım 2sindede aynı oldu seninde öyle olur diye tahmin ediyorum çok bekletmezler bence sorunca söylüyolar aslında niye sormadın canım

aklıma gelmedi ben kendimi toplamaya odaklamaış durumdaydım galiba.. artık cumartesi sorarım mutlakaaaa

rabbim ailelerine sabır versin.. o pislikleride kahretsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..

şuleecim özeline msj attım bak cnm..

13 şehit 7 yaralı

ya bende çok fena oldum izlerken allahım kaç ocak söndü kaç ocağa ateş düştü bu asıl bir şey 20 yıl ememk ver ve bir anda
rabbim sabır versin mekanları cenet olsunnn

çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda şifasını verir inşallah herşey yolunda gider

sağolun kızlar inşşşşş

sen hangi ildesin canım istanbuldaysan bakırköy doktor sadi konuk hastanesinden adetin 3. günü gidip gün alıyosun filme sonra sana verdikleri günde gidip çekiliyosun sigortan varsa hiç bir ücret ödemiyosun canım

bunların hepsi sanaydı gülcüm
rahim filmi çekmeni tavsiye ederim bencede düşüğün var bi baktır bakalım fındıkzade radyotom 330du 300 çektirdim azcık daha pazarlık payı vardı sanırım süper bi merkez son teknoloji anestezi gerektirmeyen ağrısız sancısız.

amiiiiiin inşallah.
pek değil nevacım ama bence bi takım belirtileri var hamile kalmaya engel değil evet ama düşük nedeni.

ilerlemiş boyutu kötü bi hastalık emboli hastalığı sanırım akciğer embolisi.

hiç bişe konuşmadık tatlım..ben sormadım onlarda sölemediler..ama cumartesi sorarım..peki 3.gün embriyosu transfer ediyolarsa hayır bana 5.günü transfer edin desem olurmuki????:26:

rabbim ailelerine sabır versin.. o pislikleride kahretsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..

şuleecim özeline msj attım bak cnm..
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ALLAHIM yardım etsin geride kalanları mekanları cennet olsun.

cvp attım canım ama burdanda yazıyım gelmedi sanırım nevada kociş kayıtlı ordan ekleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…