canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.süpersinbende ağrısız dijital film çeken bi merkez arıyordum.tessadüf yazını okudum mutlu oldum.şimdi doktorla konuştum... ayyy kurtulacam kaliba
ay canım kıyamam ben sana ya.....
ne zor günler yaşamışsın, ne büyük badereler atlatmışsın
en zoruda eşinin ailesi ile beraber yaşamak, onların kızı olacağın yerde hizmetçisi muamelesini görmek..
istanbul bahçelievlerde ben 3 gün kaldım canım, bana inanılmaz soğuk geldi o semt,
kimsenin kimseden haberi yok...
aman canım boş ver varsın evin pis olsun ama bebeğin karnında olsun
varsın bu zor günlerinde kapını kimse açmasın ama kocanla aran iyi olsun..
zaten şu an senin en yakının eşin, onunla iyi ol, bebğin karnında sağlıkla büyüsün, doğumun Rabbimin izniyle güzelce gerçekleşsin gerisi çok da önemli değil zatennn
öyle canım ama bu yazdıklarım yaşadıklarımın 10da 1i insan böyle karşılık bulunca çok üzülüyo elinde olmadan. zaten şuan eşim en büyük yardımcım oda çok yoruluyo sürekli motor üstündee bütün gün yapmak istiyo ama kıyamıyorum onada fazla zaten işten geldikten sonra anca dinleniyo soframı topluyo banyoyu siliyo çiçeklri suluyo daha ne yapsın dimi allah ondan razı olsun ama yinede çokkk yanlızım bütün gün evde tekim yemek yemek bile canım istemiyo çok yol yürümekte yasak dışarı bile çıkamıyorum gecen kan verdim 2gün arayla inan eve zor geldim başım dönüyo gözlerim kararıyo aç karnına verdim birde orda çok bekledim eve dönerken zorlandım bayılıp düşsem yanımda kimsem yok(
iyiyim tumecim ALLAH razı olsun rabbim seninde içini ferahlatsın huzur versin inşallah.semicim şulecim sizler nasılsınız kızlar?
canım bende de vardı o mikro adenom denen tümörden
daha doğrusu 4mmlik birşey vargibi demişti.gibi yani emin bile değil dr
ama yinede hiç üstünde durmamıştı.hatta ben korkunca dalga geçmişti amanda ne büyk 4mm diye
seninki neden 5mm de ameliyat dedi anlamadım
çektirdiğim mr dada yılda bir kotrol diyordu
hem biliyosun bunlar kötü tümörler değil ameliyatıda burundan girilip yapılıyormuş.
hem bugün umutsuz değil umutlu olma günü
aç ellerini yaradana işallah geri çevirmeyecektir canım.
seniböyle görmeye aışkın değiliz caım.bak çok şükür bebişimiz yok amageri kalan tüm nimetleri bahşetmiş rabbim bize
çok şükür
bugün biraz rahatsısız kasıklarımda ve belimde agrı var ama yinede çok şükür iyiyiz cnm sen nasılsın?
canım ya gerçekten Allah yardımcın olsun, canın ne kadar yemek yemek istemese de mecbur yiyeceksin bitanem..
artık sadece kendini değil bebeğinide düşünmelisin.
sanırım en büyük sıkıntında yalnızlık, hiç arkadaşın falan yok mu peki yakınlarda, senle gelip gitse doktora, dertleşse ne iyi olur senin için...
valla yakın olsak ben gider gelirdim senle doktora...
ayfercim kayınvaliden görümcen falan uzak mı sana
yani sana okadar çektirdikten sonra şimdi seni yanlız bırakmadaki bahaneleri ne
bunların hepsi sanaydı gülcüm
rahim filmi çekmeni tavsiye ederim bencede düşüğün var bi baktır bakalım fındıkzade radyotom 330du 300 çektirdim azcık daha pazarlık payı vardı sanırım süper bi merkez son teknoloji anestezi gerektirmeyen ağrısız sancısız.
amiiiiiin inşallah.
pek değil nevacım ama bence bi takım belirtileri var hamile kalmaya engel değil evet ama düşük nedeni.
ilerlemiş boyutu kötü bi hastalık emboli hastalığı sanırım akciğer embolisi.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ALLAHIM yardım etsin geride kalanları mekanları cennet olsun.
cvp attım canım ama burdanda yazıyım gelmedi sanırım nevada kociş kayıtlı ordan ekleyebilirsin
evet canım 330 demişler eşim randevuyu alırken ben azcık indirim istedim 300 oldu sigortayı bağlayan bi durum yok yok yok toplam 300 verdim çıktım.canım ya bişi daha soracaktım, işlemlerin tamamı 330 değil mi? özel sağlık sigortam yok ama SGK lıyım. bazı merkezler film, doktor ve kullanılacak ilaçların ücretlerini ayrı ayrı alıyor da kafam karıştı. detbirsiz yakalanmak istemem...bi de uygulamadan sonra hiç kanaman olmadı dimi? eğer ücrette bi değişiklik yoksa doktorla konuştum yarın sabah ordayım...
kızlar şengül aradı hastaneyle görüşmüş hsg,yi çekiyorlarmış hatta direk aşılamamı istiyorsun tüpte yapabiliriz demiş oda siz daha iyisini bilirsiniz demiş ozaman raporlarınızı alın gelin demiş önümüzdeki ay ramazan bayramdan sonra giderim dedi eşide sıcak bakmış meğer maddiyattan dolayı adamcağız sesini çıkaramıyormuş bu ara bi talihsizlik yaşamışlarda size haber vermemi istedi gül umarım doğru anlamışımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?