ben hepsini bir albümde toplayacaktım
ama hepsi tek fotoluk ayrı ayrı albüm oldu
ayrıca birkaç foto daha vardı
off tekrar atmam gerekecek galiba pcye
zeynep kamili biliyorum ama tüp bebek yapıldığını bilmiyordum bencede nevacım hem bize bedava gibi geliyor ama kocişlerimizin maaşından kesiliyor bak şimdi inşallah gerek kalmaz ama şartlar oraya götürürsede bende düşünürüm ama çokta uzak annemlere nerde kalırım nasıl yaparım bilmem ümraniyede amcam var ama rahat edememki.
e ozaman seneye erteleme nevacım.
Küçüklüğümden beri a rh (+) pozitif olan kanımın bugün 0 rh (+) pozitif olduğunu öğrendim ve tek 0 grubundan kan alabiliyomuşum ne kötü bir durum benim bol bol kan depolamam lazım hamilelikte(
febecim canımmm, sen böğürtlen kökü suyu içmiştin değil mi?
canım nasıl hazırlanıp, günde kaç kez içiliyor?
bir de ne zaman başlanmalı,
bizim bir tanıdık bununla hamile kalmış bende denemek istiyorum
cnm hüseyin ermişten aldım ben.. adet olunca başla istersen o bana öle bi zaman vermedi..ama 2ay kullan dedi..sabak akşam 1 çay bardağı içiyosun aç karnına. üstünde ölçüleri yazıyodu öle hazırlamıştım ben.. bide en güzel tarafı hazırlayıp dolaba koyup içiyosun..hergün hazırlamak yok yani..
dene canım tavsiye ederim bende işe yaramadı ama benden 1hafta önce içmeye başayan bi arkadaşım vardı o hamile şuanda..5senenin sonunda bu şekilde hamile kaldı..
canım sıkılıyor febecim, mutlu değilim ben
bugün kendimi çok kötü hissediyorummm
öyle febecim denemekten zarar gelmez,
ne duyarsak deniyoruz ne yapalım..
zaten kayınvalidemde söyledi, şu mr adet olur olmaz çektircem, çok ihmal ettim onu da biliyorum, kaç aydır prolaktin ilacı da içmiyorum...
artık titreyip kendime gelmeliyim..
kızlar ben çıkıyorum önce bi kuaföre sonra markete gidip gelicem.. sonra börek yapıcam duş alıp k.valideme gidicem..bunları yaparken tabiiki uğramaya çalışıcam..
kızlar bu günün hürmetine rabbim hepimizn sıkıntınlarına son vesin yüzlerimzi güldürsün dünyave ahiretimiz için yaptığımız dualrımız kabul etsinnnn
yapma bitanemm.. mutlu olmak için bi çok sebebimiz var aslında ama biz hep bazı şeyleri sonradan farkediyoruz... dün eşim diyoki nekadar zormuş bebk sahibi olmak.. sonra deimki aslında bi çok kişi için çok kolay ve onlar hiç anlayamazlar bunun nedemek olduğunu.. bizde bu şekilde bazı şeylerin kıymetini anlayamıyoruz çünkü doğuştan yada hiç çabalmadan sahip olduk bilmem anlatabildimmi yoksa kafanımı şişirdim..
tabbiki farklı duygular yaşayabiliriz bazen güleriz bazen ağlarız ama ben sana kıyamadım...seni çook seviyorum bennn..
canım marankinin soğan kürünüde dene içebilirsen
kızlar ben çıkıyorum önce bi kuaföre sonra markete gidip gelicem.. sonra börek yapıcam duş alıp k.valideme gidicem..bunları yaparken tabiiki uğramaya çalışıcam..
tumecim canım üzme bizleri bak eski günlerim aklıma geliyor kötü oluyorum hem bende çok kötüyüm tüp bebeğim ve iş herşey yasak bastırmak evi silemek süpürmek cam silmek eğilmek yasak(.. Gece yarılarına kadar 10 senemi gençliğimi verdiğim eşimin anne ve babası ve kardeşleri yanımda değiller ama ben herşeylerinde onların yanında oldum bir iş yapamadığım için ne uğruyolar ne soruyolar AMA sağlam olsaydım benden çıkmazlardı çünkü biraz tembel ve hazır yiyiciler hepside benim 9 senem hepsiyle uğraşmayla geçti biz 9sene beraber oturduk hiç mutlu olamadım aile yönünden hep kullandılar hizmetci niyetine sesim çıkmadı kaynanam kızlarının evine oturmaya diye götürür evlerini temizletirdi görümcemin düşük tehlikesi vardı 5bucuk ay kocasıyla ona baktım ayın yarısı kendi evimde yarısı onun evinde diğerleride temizlik ayfer koşş hemen orda ayfer misafir gelcek pasta börek yapılcak hemen orda gün var ev temizlencek yemek yapılcak hemen orda 9 sene böyle oldu hep ama darda olmayınca işleri düşmeyince aramaz sormazlar hemde bu haldeyim daha 1 kere bile gelip nasılsın ne yapıyosun ya ütün vardır yada bir kere süpürgeye çekim evi yada sileyim ama yokk nerde kaynanam kendisi beni sömürdü ama kendisi bana tam bir ay tepsiyle yemek çıkarttı yukarı benim kata sonra kaçtı gitti memlekete tek başıma kaldım. kaynanam hep diyodu 10 senedir bana ailenden sana fayda yok görümcelerinden var sen onlara yapıcan onlar sana darda olunca ablan değil onlar koşar gelir yanına kaç kere aşılama yaptırdım 1 tanesi ne başında ne sonunda ne de yatarken yoktu yanımda ablam ve kardeşim annem vardı yanımda geçen sene kıbrıstan geldim kimsecikler uğramadı yanıma şuanda kimse yok yanımda ve komşuluk denen birşey yok bahçelievlerde sadece görünce meraba derler okadar. 1ay öncesine kadar ablam annem gelir ta leventten evimi siler süpürür ütümü yapar çamaşırımı yıkar giderdi ama şuan kimsem yok ailem 1aydır memlekette akrabalarımda hep uzak bana görümcelerim hep yakın ama onlarda yok annelerine karşıda öyleler ben yatarken 1ay boyunca 1kere bile gelip annelerine tek bir iş bile yapmamışlardır eşime dedim geçen ailenden nefret ediyorum hiç sesini çıkarmadı dedim artık ayferi unutsunlar benden onlara tek bir hayır gelmez ama işte ayfer mal der ama dediğini yapamaz içinde merhamet var çağırırlarsa hemen koşar gider aptal gibi aklı başına gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?