Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaa bu harikaaaa işteeee..iikide gitmiş hastaneyeeeeeee
evet dünki gülden eser yoktu maşallah barekallah ALLAHIM nekadar büyüksün elhamdülillah.

gitmemiş aramış hastaneyi konuşmuşlar ama ilgililer anladığım kadarıyla telde bile bukadar ilgilendiklerine göre sen niye tercih etmedin zeynep kamili febecim.

ne kadar uzaaaakk olduğumu bilsenn ben yarın sakaryadan gidecem. rahim filmi senaryoları kafamı karıştırdı iyisimi ben karanti olanı yapim dedim. ağrısız sızısız yani azcık tırsıkım da ben tekrar teşekkür ederim nasıl bi iyilik yaptın bana bir bilsen

ben tüp bebekte ssk dan faydalanamıyorum tatlım.. eşimin sigortasının 5yıllık olması gerekiyodu yanlış hatırlamıyosam..dah 5yıl olmadı çok ama ama böyle durmlarda var..

canım ya hakkaten çok uzakmışsın valla ben hiç araştırmadım o topiklerde gezmek aklıma bile gelmedi çokta iyi olmuş bazen çok detaylara takılmak kafa karıştırıyor dr,m tavsiye etti ALLAH razı olsun çokta memnun kaldım.

eeeee normal can kıymetli rica ederim canım benim ne demek faydam olduysa ne mutlu bana.

ben tüp bebekte ssk dan faydalanamıyorum tatlım.. eşimin sigortasının 5yıllık olması gerekiyodu yanlış hatırlamıyosam..dah 5yıl olmadı çok ama ama böyle durmlarda var..
olsun sağlık olsun sana genede çok pahallıya mal olmadı çok şükür bana geri dönüşümü ben 15 sanıyodum ama 11 bulmuş tabi bu son 2yi saymassak daha bi 2 daha gidicek.

ne insanlar varrr kendi kızlarına aynı şey yapılsa onlar kabul eder mi olsun canım zararın neresinden dönersen kardır, şuan kara geçtin yanii sen insan gibi davranmışsın onlara... iyilik yap denize at, balık bilmezse Halık bilir demişler üzülme sen....

ben çıkıyorum şekerler.. hadi öptüm hepinizziiiiii..yarın giremem ama haber yollarım sizlere..bana dua etmeyin unutmayınnnnnn lütfennnnnnnnnnnn sanırım biraz korkuyorum:83::83::83::83::83:

febecim haber vermeyi sakın unutma bitanem

Allah yardımcın olsun, sakın korkma bitanem, az önce Yasin okudum hepimize dua ettim canım ...

Hayırlı haberlerle dön inşallah

febecim haber vermeyi sakın unutma bitanem

Allah yardımcın olsun, sakın korkma bitanem, az önce Yasin okudum hepimize dua ettim canım ...

Hayırlı haberlerle dön inşallah

allah kabul etsinnnnn

yetercim eşinde bulunan tümor, beyinde mi yoksa hipofiz bezinde miydi?

tümor kaç mm olduğunda ameliyat dediler?

canım eşimdeki kistti ve beyin lobunun altına göz damarlarında hipofiz bezindede vardı 5 cm di
alnda benim eşimde şikayet yoktu ama dr kitleyi görünce hemen amliyat olmasa felçlik geçirri öle bilir dedii

Son düzenleme:

canım burundan hortumlarla girip içi boşaltıla biliyormuş ama bunlar 3 cm altında ve yeri uygun olan kitleler için geçerlymiş
bizim için uygun değildi

allah kabul etsinnnnn

aminnn canım sağolasın

canım eşimdeki kistti ve beyin lobunun altına göz damarlarında hipofiz bezindede vardı 5 cm di
alnda benim eşimde şikayet yoktu ama dr kitleyi görünce hemen amliyat olmasa felçlik geçirri öle bilir dedii

anladım bitanem, tekrar geçmiş olsun, Rabbim bi daha göstermesin

ben çıkıyorum şekerler.. hadi öptüm hepinizziiiiii..yarın giremem ama haber yollarım sizlere..bana dua etmeyin unutmayınnnnnn lütfennnnnnnnnnnn sanırım biraz korkuyorum:83::83::83::83::83:

görüşüz canım hiç korkma allah yardımcın olsun dualarım seninle elvahid çekmeyi unutma canım benim

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

sulekaratas

kimsecikler yok çok sıkıldım dün bi dünya işim vardı hepiniz burdaydınız ama bugün kimsecikler yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…