evet dünki gülden eser yoktu maşallah barekallah ALLAHIM nekadar büyüksün elhamdülillah.aaa bu harikaaaa işteeee..iikide gitmiş hastaneyeeeeeee
evet canım 330 demişler eşim randevuyu alırken ben azcık indirim istedim 300 oldu sigortayı bağlayan bi durum yok yok yok toplam 300 verdim çıktım.
hiiiiiiiiiiiiiiç olmadı bi ped veriyolar ilaç geri gelicek diyorlar okadar hadi hayırlısı ALLAH yardımcın olsun sen nerdesin fındıkzadeye yakınmısın ben biraz uzak olmama rağmen avcılardaydım hiç zor olmadı.
evet dünki gülden eser yoktu maşallah barekallah ALLAHIM nekadar büyüksün elhamdülillah.
gitmemiş aramış hastaneyi konuşmuşlar ama ilgililer anladığım kadarıyla telde bile bukadar ilgilendiklerine göre sen niye tercih etmedin zeynep kamili febecim.
canım ya hakkaten çok uzakmışsın valla ben hiç araştırmadım o topiklerde gezmek aklıma bile gelmedi çokta iyi olmuş bazen çok detaylara takılmak kafa karıştırıyor dr,m tavsiye etti ALLAH razı olsun çokta memnun kaldım.ne kadar uzaaaakk olduğumu bilsennben yarın sakaryadan gidecem. rahim filmi senaryoları kafamı karıştırdı iyisimi ben karanti olanı yapim dedim. ağrısız sızısız yani azcık tırsıkım da ben tekrar teşekkür ederim nasıl bi iyilik yaptın bana bir bilsen
olsun sağlık olsun sana genede çok pahallıya mal olmadı çok şükür bana geri dönüşümü ben 15 sanıyodum ama 11 bulmuş tabi bu son 2yi saymassak daha bi 2 daha gidicek.ben tüp bebekte ssk dan faydalanamıyorum tatlım.. eşimin sigortasının 5yıllık olması gerekiyodu yanlış hatırlamıyosam..dah 5yıl olmadı çok ama ama böyle durmlarda var..
ne insanlar varrrsağol canım ALLAH razı olsun
zaten tek bebeğim için yaşıyorum
dışarı çıkıp arkadaş yada bir ortama girip arkadaş edinicek vaktim yoktu canım gece yarılarına kadar hizmet etmekle meşguldum senelerce 2 senedir memlekete gidiyolar ondan önce 8nede 7 24 12 ay onlara çalışıyodum ama çok şükür artık yazları rahatım bu sene tüp bebek öncesi ev dublexti ayırdık ortadan bölüp evi benim kapım ayrı şuanda geçen sene onlar yokken spora gittim tupbebek öncesi ordan arkadaşlarım var biri spor salonunu işletiyo bırakıp gelemiyo diğerlerininde çocukları var gelicek pozisyonda değiller.. Artık evimde oturup bebeğimi büyütücem hayırlısıyla izin verirlerse
görümcelerim şuanda denize gidip bronzlaşma derdindeler 1gün evde durmazlar hep gezerler kaynanamda memlekete gitti beni böyle bırakıp ama eşime dedim ben onlar için neler yaptım gece ağrılarımdan uykuya dalamıyodum artık bitti benden hiçbişey beklemesinler 10 sene iyi baktım bundan sonrada kızları baksın 4tane bende çocugumla ilgilenicem bakalım hayırlısı
ben çıkıyorum şekerler.. hadi öptüm hepinizziiiiii..yarın giremem ama haber yollarım sizlere..bana dua etmeyin unutmayınnnnnn lütfennnnnnnnnnnn sanırım biraz korkuyorum:83::83::83::83::83:
febecim haber vermeyi sakın unutma bitanem
Allah yardımcın olsun, sakın korkma bitanem, az önce Yasin okudum hepimize dua ettim canım ...
Hayırlı haberlerle dön inşallah
yetercim eşinde bulunan tümor, beyinde mi yoksa hipofiz bezinde miydi?
tümor kaç mm olduğunda ameliyat dediler?
canım bende de vardı o mikro adenom denen tümörden
daha doğrusu 4mmlik birşey vargibi demişti.gibi yani emin bile değil dr
ama yinede hiç üstünde durmamıştı.hatta ben korkunca dalga geçmişti amanda ne büyk 4mm diye
seninki neden 5mm de ameliyat dedi anlamadım
çektirdiğim mr dada yılda bir kotrol diyordu
hem biliyosun bunlar kötü tümörler değil ameliyatıda burundan girilip yapılıyormuş.
hem bugün umutsuz değil umutlu olma günü
aç ellerini yaradana işallah geri çevirmeyecektir canım.
seniböyle görmeye aışkın değiliz caım.bak çok şükür bebişimiz yok amageri kalan tüm nimetleri bahşetmiş rabbim bize
çok şükür
allah kabul etsinnnnn
canım eşimdeki kistti ve beyin lobunun altına göz damarlarında hipofiz bezindede vardı 5 cm di
alnda benim eşimde şikayet yoktu ama dr kitleyi görünce hemen amliyat olmasa felçlik geçirri öle bilir dedii
ben çıkıyorum şekerler.. hadi öptüm hepinizziiiiii..yarın giremem ama haber yollarım sizlere..bana dua etmeyin unutmayınnnnnn lütfennnnnnnnnnnn sanırım biraz korkuyorum:83::83::83::83::83:
aminnn canım sağolasın
anladım bitanem, tekrar geçmiş olsun, Rabbim bi daha göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?