zeynep kamili biliyorum ama tüp bebek yapıldığını bilmiyordum bencede nevacım hem bize bedava gibi geliyor ama kocişlerimizin maaşından kesiliyor bak şimdi inşallah gerek kalmaz ama şartlar oraya götürürsede bende düşünürüm ama çokta uzak annemlere nerde kalırım nasıl yaparım bilmem ümraniyede amcam var ama rahat edememki.
e ozaman seneye erteleme nevacım.
günaydın herkeze hayırlı cumalar ve hepimizin kandili mübarek olsun bende dün doktora gittim sonradan hiç yokken çıktı cinsiyetini ögrendikkızmış kesin bu mübarek günde inşallah hepiniz kavuşuruzsunuz bebişlerinize
günaydın herkeze hayırlı cumalar ve hepimizin kandili mübarek olsun bende dün doktora gittim sonradan hiç yokken çıktı cinsiyetini ögrendikkızım olacakmış bu mübarek günde inşallah hepiniz kavuşuruzsunuz bebişlerinize
sağol bitanem..inşşş inşş bakalım cumartesi toplansın sonra bi güzel döllensin inşşş... ondan sonra transfer belli olur tatlım ama bi aksilik çıkmazsa güzelce döllenirse tahminime göre salı falan bebişim karnımdaaaaaaaaaa
sağol tumecim..yarın için heyecanlıyım çok tamam izlerim inşş.. ama karar verdim bu topicten başka topiğe gidip okumam artık korkuttular beni yaaaa...sizin tavsiyeleriniz yeter bana..iyi geceler kızlarrr
febecim canım herşey güzel gidiyormuş sevindim canım...
bu arada bülent traşın internet sitesinde tüp bebekle ilgili çok öğretici videolar var canım izlemeni tavsiye derim..
inşallah bebişin rahme konulduğu andan itibaren iyi bir temel kazacaktır canım:)
yetercim çooook geçmiş olsun..
erkeklerde de prolaktin yüksekliğini duymuştum canım, Allah eşine sağlık sıhhat versin bitanem..
benimde prolaktinim yüksek..
mr istemişti doktorum, 2-3mm tümör çıktı bende de.
arada baş ağrım oluyor, gözlerimde baskı hissediyorum,
altı ayda bir mr çektirmemi istemişti, eğer büyüyüp 5mm geçerse ameliyat demişti..
ben en son geçen sene ağustosta mr çektirdim tam 11 ay olmuş, korktum şimdi....
şimdi kızlar normalde beni bu saatte burda görmezsiniz, kociş uyuyor, bende duşumu aldım, vakit geçiriyorum, Allahım nasip ederse orucuma niyetlenip yatacağımm
şimdiden hepinizin kandili mübarek olsun
ben böyle bir şey bilmiyordum canım..
sağol söylediğin için..
cumartesi adet olmazsam o gün de tutarım o zaman..
inşallah sabaha falan adet olmam, olsam da bozmam ama olmamak en iyisi tabi:))
günaydın herkeze hayırlı cumalar ve hepimizin kandili mübarek olsun bende dün doktora gittim sonradan hiç yokken çıktı cinsiyetini ögrendikkızım olacakmış bu mübarek günde inşallah hepiniz kavuşuruzsunuz bebişlerinize
Küçüklüğümden beri a rh (+) pozitif olan kanımın bugün 0 rh (+) pozitif olduğunu öğrendim ve tek 0 grubundan kan alabiliyomuşum ne kötü bir durum benim bol bol kan depolamam lazım hamilelikte(
aaa çok ilginç tatlım nasıl öyle bi hata yapmışlarrr.. neseki öğrenmişsin.. kendini kasma tatlım yaaa kötü şeylerde düşünmeeee..senin kanın sana yeter inşşşşşşş..bende dün kan verdim,kan sayımıda yapılacak bakalım ne durumda..en son 1,5sene önce baktırmıştım iyiydi..
inşallah canım banada tam kan sayımı yaptılar amam sonuç kağıdı elimde ama burda tahlil sonucu hep bir arada ve hangisinin tam kan sayımı olduğunu bilmiyorum(
Küçüklüğümden beri a rh (+) pozitif olan kanımın bugün 0 rh (+) pozitif olduğunu öğrendim ve tek 0 grubundan kan alabiliyomuşum ne kötü bir durum benim bol bol kan depolamam lazım hamilelikte(
canım öyle birşey yazmıyoki sonuç kağıdında sağlık ocağının sonuçlarına pcden bakabiliyormuyduk canım
bunların hepsi sanaydı gülcüm
rahim filmi çekmeni tavsiye ederim bencede düşüğün var bi baktır bakalım fındıkzade radyotom 330du 300 çektirdim azcık daha pazarlık payı vardı sanırım süper bi merkez son teknoloji anestezi gerektirmeyen ağrısız sancısız.
amiiiiiin inşallah.
pek değil nevacım ama bence bi takım belirtileri var hamile kalmaya engel değil evet ama düşük nedeni.
ilerlemiş boyutu kötü bi hastalık emboli hastalığı sanırım akciğer embolisi.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ALLAHIM yardım etsin geride kalanları mekanları cennet olsun.
cvp attım canım ama burdanda yazıyım gelmedi sanırım nevada kociş kayıtlı ordan ekleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?