Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın herkeze hayırlı cumalar ve hepimizin kandili mübarek olsun bende dün doktora gittim sonradan hiç yokken çıktı cinsiyetini ögrendik kızım olacakmış bu mübarek günde inşallah hepiniz kavuşuruzsunuz bebişlerinize

Son düzenleme:

benim amcamın kızı zeynep kamilde yaptırdı tüpbebeğini şimdi 1bucuk yaşında çok tatlı bir kızı var maşallah benimde oraya gitmemi istedi çok iyi bir hastaneymiş çok ilgileniyolarmış tüp bebek hastalarıyla ama bana uzak 3 saatlik yol nasıl gidip gidebilirdimki oraya.

sağlıkla kucağına alırsın inşallah minnoşunu canım rabbim bütün isteyenlere verir inşallah tez zamanda

günaydın kızlar bende bu gece rüyamda ailede 3 hamile var onların kız oluyomuş benim erkek oluyomuş tuhaf bir rüyaydı bakalım hayırlısı inşallah

aminnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inşallah cnım inan çok sevindim rabbim bebeğinle taçlandırsın seni inşallah

Küçüklüğümden beri a rh (+) pozitif olan kanımın bugün 0 rh (+) pozitif olduğunu öğrendim ve tek 0 grubundan kan alabiliyomuşum ne kötü bir durum benim bol bol kan depolamam lazım hamilelikte (

sağol tumecim..yarın için heyecanlıyım çok tamam izlerim inşş.. ama karar verdim bu topicten başka topiğe gidip okumam artık korkuttular beni yaaaa...sizin tavsiyeleriniz yeter bana..

tatlımmm hemen mr için gün alıyosunnnnnnnnnbuarada inşş bebişim hemen iyi bi temel kazıp yerleşiiiirrrrrrrrr

gelelim oruç konusuna..evet tatlım cuma tek tutulması doğru değil ya perş-cuma yada cuma cumartesi.. cuma müslümanların bayramı olduğu için..biliyosun biz bayramlarda oruç tutmayız..ama kandil gibi özel günlerde bu şekilde tutmak en doğrsusu.. hastalanırsanda hemen boz orucunu tatlım..aç beklemene gerek yok..

buarada alo fetvayı ilk defa dün denedim çok beğendim..yani ne güzel bi hizmet yaa allah razı olsun..

ben böyle bir şey bilmiyordum canım..
sağol söylediğin için..
cumartesi adet olmazsam o gün de tutarım o zaman..
inşallah sabaha falan adet olmam, olsam da bozmam ama olmamak en iyisi tabi:))

ayyy orkidcimmm bu çok güzel bi haberrrrrrabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşşşşş...

herkese günaydınnn veeeeeee hepimizin kandili mübarek olsunnnnnnnnnnnnnnn..rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..

Küçüklüğümden beri a rh (+) pozitif olan kanımın bugün 0 rh (+) pozitif olduğunu öğrendim ve tek 0 grubundan kan alabiliyomuşum ne kötü bir durum benim bol bol kan depolamam lazım hamilelikte (

aaa çok ilginç tatlım nasıl öyle bi hata yapmışlarrr.. neseki öğrenmişsin.. kendini kasma tatlım yaaa kötü şeylerde düşünmeeee..senin kanın sana yeter inşşşşşşş..bende dün kan verdim,kan sayımıda yapılacak bakalım ne durumda..en son 1,5sene önce baktırmıştım iyiydi..

inşallah canım banada tam kan sayımı yaptılar amam sonuç kağıdı elimde ama burda tahlil sonucu hep bir arada ve hangisinin tam kan sayımı olduğunu bilmiyorum (

benimde 0 rh (+) cnm evet herkeze verebiliyorsun ama sadece kendi grubundan başkasından alamıyorsun

günaydınlaaaarrrr....

hayırlı kandiller canım arkadaşlarım benim.

bugün bütün dualarımızın kabul olduğu gündür inşallah.
rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallaaaaaahhhhh

süpersin bende ağrısız dijital film çeken bi merkez arıyordum.tessadüf yazını okudum mutlu oldum.şimdi doktorla konuştum... ayyy kurtulacam kaliba

Günah, borç ve cezadan kurtulmak gibi anlamlara gelen berat, günahlardan arınmayı ve Yüce Allah’ın rahmet ve mağfiretine ulaşmayı ifade etmektedir. Berat Kandili, Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi Yüce Allah’a sığınarak günahlardan arınma, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabilecekleri müstesna zaman dilimlerinden birisidir. Bu tür gün ve geceler, dinî ve toplumsal hayatımızda ilahî af, mağfiret ve rahmet temennilerinin zirveye ulaşması, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının da yoğun biçimde yaşanması gereken anlardır. Bu geceler, kulluk şuur ve bilinciyle kendimizle hesaplaştığımız, hayatımıza Yüce Yaradan’ın rızası doğrultusunda yön vermeye karar verdiğimiz fırsat geceleridir.

Yüce Rabbimiz, bu gecede kendisine huşû içinde yönelen kullarına rahmetini bol bol indirmekte, rızık ve şifâ kapılarını sonuna kadar açarak, bizleri sınırsız ikramlarına davet etmektedir. Bu konuda Sevgili Peygamberimiz şöyle buyurmuşlardır: “Şaban ayının 15. gecesini ibadetle geçirin, gündüzünde de oruç tutun. Çünkü Yüce Allah, bu gece dünya semasına rahmetiyle tecelli eder ve ‘Yok mu tövbe eden, tövbesini kabul edeyim! Yok mu rızık isteyen, rızık vereyim! Yok mu şifa isteyen, şifa vereyim!.. Yok mu başka isteği olan ona da istediğini vereyim”

Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu hep siziinle olsun... Berat Kandiliniz mubarek olsun canlar.. Dualarda buluşmak dileği ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…