Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah barekallah marifetli kadınsın amin canım inşallah rabbim kabul eder olsun masalcım keyfe keder değilki senin durumun belli yapamassın hamilelikte bile bile bebeğine zarar vermende yanlış olur diye düşünüyorum.

benim abimin eşi busene 3 ay oruç tuttu 1 aydır ara verdi ramazanda tekrar başlıyıcak aralıklarla sende borcunu ödersin.

şeeeeeeeyyyyyyyyyyyy ben bamya ve patates salatasını ve helvayı çoooooooook severim ay bi hoş oldum vallahi ee pilav ve çorbayıda severim gerçi sevmediğim bişey yok çoooooooook sevdiklerim var onlarda bugün sende gelebilermiyim

allah kabul etsin bitanem. evet tutmıyıcam zaten hem kocişte kızar zaten.

ooohhh afiyet olsun tatlım... hadi bak kocişine sen şekerim.
sonra görüşürüüüzzzz

masalcım kilo aldınmı canım sen hiç hamilelikte yada şişkinliklerin varmı kaç kiloyla hamile kalmıştın

bende bamya patates salatası çok severim ya puff canım çekti

bende bamya patates salatası çok severim ya puff canım çekti
valla kociş yemiyor diye yapamıyorumda ama budefa dolaba koymayı düşünüyorum bikaç poşet mevsimi nezaman biliyormusun canım.

aaaa canın çektiyse yemen lazım yapamazmısın en kötü ihtimal konservesini al pişir.
patates salatasını yaparsın zaten yakın olsak ben yapardım ikisinide valla oturur beraber yerdik.

aaaaaaa ne demek kapım sonuna kadar açık bitanem. buyur gel.
çoookta memnun olurum gelmene

masalcım kilo aldınmı canım sen hiç hamilelikte yada şişkinliklerin varmı kaç kiloyla hamile kalmıştın

hamilelikte 1 kilo aldım daha canım. şu andada 18 haftalık işte. çok şükür almadım yani.

ben son8 ayda sanırım 15 yakın kilo aldım canım. aşılamalar için kullandığım iğnelerden ve ilaçlardan malesef.
şu anda 78 kiloyum tatlım. 77 kiloyla hamile kaldım canım.
şişkinlik çok var canım eller, ayaklar, yüzüm gözüm şiş valla. heryerim. bide çok sıcak heralde ondan yoksa şişmek için erken diyolar. ama havalar işte mahvetti. inan alyansımı bile takamıyorum. girmiyo sosis parmaklara

ya sen tatlım ne durumdasın peki?

valla sulecim geçen sene yaptım 5 kılo filan attım dipfirize canım.
ben sevdiğim için çok yaparım. ve yetmedi biliyomusun kaldım bamyasız son aylarda.

bu sene daha çok atmayı düşünüyorum nasipse. bide kışın doğum olacağı için anneler gelir onlara içinde fazladan koymam lazım. bamyanın zamanı aslında ama burda 8 tl kilosu. 4 filan düşüyo o zaman alıyorum ben öyle koyuyorum dolaba.
bu sene kışlık hazırlığım daha fazla olacak çok misafir olacak. ee iki tarafta gelir yemeğe.

febecim canımın içi bu akşam dualarını okudum tatlım.
rabbim inşallah dualarımızı geri çevirmeyecek kabul edecek ve bizim küçük meleğimiz gelecek rabbimin izniyle bitanem.
inşallah çabucak bütün yumurta toplama işlemi transfer veeee bebiş gelir inşallaaahhhh......

1 yasini-i şerif
1 vakia süresi
7 ayetel kürsi
7 ihlas süresi
7 fatiha süresii
3 felak
3 nas

RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH.... AMİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNN...

daha başka okumamı istediğin dua olursa söyle seve seve okurum bitanem:)

Son düzenleme:
kızlar bugün çarşıya çıktım
bir ara bahsetmiştim bilmam hatırlarmısınız çok beğendiğim bebek odası takımı var hep önünden araba ile geçerken görüyorum diye
bugün denk geldi yürüyerek geçtim ordan
durdum dükkanın önünde öyle baktım
sonra dedim gireyim içeri yakından bakayım hem fiyatını sorayım
girdim çok güzel bir kadın geldi fiyatını sordum işte söyledi falan
sonra dedim benim çocuğum olmuyor da oldugunda bu takımı alıcam dedim

aa bende aynı durumdayım dedi
gerçektenmi
senin problem ne
sol tüpüm kapalı
aaa benimde sağ tüpüm kapalı
melodiye dediğim gibi aa sende benim diğer yanımsın diyecektim kadına nerdeyse
neyse bu kadın 14 yaşında evlenmiş
18 yıllık evliymiş
1 defa düşüğü olmuş
ve 18 senede bir aşılama bile denememiş.yeni başlayacakmış kime gidiyorsun falan dedi bana
vede sakın bekleme hemen başla tedavine diyede tavsiye verdi

sonracığıma ben dedim bizim kadınlar klubu var işte şöylede böyle sende gel dedim
ben pek bilg.la işim olmuyor dedi

sizce kadın beni deli zannetmişmidir

ama üzüldüm va babasının işyerirmiş tüm bebek ihtiyaçlarının oldugu biryerde çalışıyor
hamile müşterilerle hergün burunburuna

çok yazdım sanırım

kızlar hepimiz için dua ettim Allah kabul etsin
febecim
1 yasin 1 fetih
3ihlas
1 felak 1 nas
1 fatiha okudum canım
yarın inş. herşey yolunda gider...hayırlıca bebişine kavuşursun canım
Rabbim bu gece hürmetine hiçbirimizi boş çevirme...hepimize hayırlıca bebişlerimizi var AMİİİİNNNNNN

canım ben hepsini yaparım da pazara gidemiyorum taşımak yasak şimdilik daha şimdilik dışarı çıkmaya başlamadım eşimede birşey aldırmak istemiyorum hep kötü seçiyo konsrvede yasak canım

bir gün yaparım 2kisini atlayıp gelirsin metrobüse beraber yeriz

Son düzenleme:

hehehe aynı ben bende kilo aldım aşılamalardan tupbebek vitaminlerden takamıyorum alyansını büyültemiyorumda kırılıyomuş canım hatırası var değiştirmek istemiyorum ama yeni bitane almayı düşünüyorum

bende 57kiloydum hep ilaçlardan falan 79a kadar çıktım geçen sene tupbebek ten çıktığımda tam 79dum sonra spora gittim 72ye düştüm vtedaviye başlayınca ilaçlarla 73buçuğa tam 73bucukta koyuldu tup bebek şuan 73üm 11hafta 4günlük bebişim hep sabah açkarnına 73 gece yatarken 75 hiç şaşmaz 2aydır ama ğögüslerim çok büyüdü karnım çok şişti kli almadım ama 79 kiloda giydiğim bütün kıyafetlerim 73 kiloyuum ama olmuyo şuan dışarı çıkmayada başlamadım hiç kıyafetim kalmadı üstüme olan ama karnımın şişmesi çok hoşuma gidiyo hep rüyalarımda 9 senedir kendimi bebek emzirirken hamile karnım burnumda koltuğa ayaklarımı birleştirip oturamıyoken görürdüm çocuğum doğmuş yatakta yatarken offffffff uyanınca kopardım 2gün aptal gibi olur ağlar kendime gelemezdim çok kafama takıyodum hep netten birsürü neler neler yapmadım bitkisel ilaçlar aldık haplar otlar hacdan gelen elmalar buğdaylar off aklıma hiç getirmek istemiyorum hep derdim rabbim bana rüyamda tattırıyo hamileliği çocuğu emzirmeyi heralde benim hiç çocuğum olmicak der ağlardım hep ama rabbim aklımı oynatmadan mucizesini karnıma koydu şükürler olsun rabbime

Son düzenleme:
günaydıııın kıslarrr.
lokal de değilmiş tumecim sakinleştirici iğne yapıolarmış. salak gibi oluomuşum ama acıyı hissediomuşum. çok sinir oldum. şimdi özel 2 hastaneyle görüştüm 300 dediler anesteziyle. salı günü birinde yaptırcam. ve antibiyotiği uyarmama rağmen yazmadılar. size ne yazdılar kızlar bari kendim eczaneden alıyım. çok sağol tumecim içicem. cd yok sadece filmi vercez dediler. yarın bigün sıkıntı çıkarsa tüp bebek için cdli rahim filmi istemiolar değilmi??
nasıl hızlı ilerlemiş sayflara biraz okudum yoruldum. üstteki arkadaşım mutluyuz tüp bebişlemi hamiş kaldın canım? o ilaçlar kullanmadan yumurta toplanmıomuymuş acaba? febe den hbr varmı kıslar. inş. güzel hbrlerle döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…