nasılmıyım tamamiyle buna odaklanmış durumdayım tumecim
maşallah barekallah marifetli kadınsın amin canım inşallah rabbim kabul eder olsun masalcım keyfe keder değilki senin durumun belli yapamassın hamilelikte bile bile bebeğine zarar vermende yanlış olur diye düşünüyorum.inşallah bitanem.
oruç varmı tatlım. ben tutamadım çok üzüldüm.
7 yaşımdan beri tutarım. adet zamanlarımda bile tutardım.
millet yiyip içtiğimi görmesin diye hep tuttum. napalım borçlanırım heleki ramazanda napıcam bilmiyorum.
zaman çok uzun dayanamam hem korkuyorum susuz kalır bebiş diye. sıcaktan dolayı.
oruç olanların oruçlarını rabbim kabul etsin inşallahAMİİİİİİİNNNN
bende bamya pişirdim, çorba yaptım patates salatası yaptım, pilav yapsamı diye düşünüyorum :44:
allah kabul etsin bitanem. evet tutmıyıcam zaten hem kocişte kızar zaten.
ooohhh afiyet olsun tatlım... hadi bak kocişine sen şekerim.
sonra görüşürüüüzzzz
hadii ben de gidimm belki köfte yaparım yapmayalı çok oldu,kolay da
maşallah barekallah marifetli kadınsın amin canım inşallah rabbim kabul eder olsun masalcım keyfe keder değilki senin durumun belli yapamassın hamilelikte bile bile bebeğine zarar vermende yanlış olur diye düşünüyorum.
benim abimin eşi busene 3 ay oruç tuttu 1 aydır ara verdi ramazanda tekrar başlıyıcak aralıklarla sende borcunu ödersin.
şeeeeeeeyyyyyyyyyyyy ben bamya ve patates salatasını ve helvayı çoooooooook severim ay bi hoş oldum vallahi ee pilav ve çorbayıda severim gerçi sevmediğim bişey yok çoooooooook sevdiklerim var onlarda bugün sende gelebilermiyim
valla kociş yemiyor diye yapamıyorumda ama budefa dolaba koymayı düşünüyorum bikaç poşet mevsimi nezaman biliyormusun canım.bende bamyapatates salatası çok severim ya puff canım çekti
maşallah barekallah marifetli kadınsın amin canım inşallah rabbim kabul eder olsun masalcım keyfe keder değilki senin durumun belli yapamassın hamilelikte bile bile bebeğine zarar vermende yanlış olur diye düşünüyorum.
benim abimin eşi busene 3 ay oruç tuttu 1 aydır ara verdi ramazanda tekrar başlıyıcak aralıklarla sende borcunu ödersin.
şeeeeeeeyyyyyyyyyyyy ben bamya ve patates salatasını ve helvayı çoooooooook severim ay bi hoş oldum vallahi ee pilav ve çorbayıda severim gerçi sevmediğim bişey yok çoooooooook sevdiklerim var onlarda bugün sende gelebilermiyim
masalcım kilo aldınmı canım sen hiç hamilelikte yada şişkinliklerin varmı kaç kiloyla hamile kalmıştın
bende bamyapatates salatası çok severim ya puff canım çekti
valla kociş yemiyor diye yapamıyorumda ama budefa dolaba koymayı düşünüyorum bikaç poşet mevsimi nezaman biliyormusun canım.
aaaa canın çektiyse yemen lazım yapamazmısın en kötü ihtimal konservesini al pişir.
patates salatasını yaparsın zaten yakın olsak ben yapardım ikisinide valla oturur beraber yerdik.
valla kociş yemiyor diye yapamıyorumda ama budefa dolaba koymayı düşünüyorum bikaç poşet mevsimi nezaman biliyormusun canım.
aaaa canın çektiyse yemen lazım yapamazmısın en kötü ihtimal konservesini al pişir.
patates salatasını yaparsın zaten yakın olsak ben yapardım ikisinide valla oturur beraber yerdik.
hamilelikte 1 kilo aldım daha canım. şu andada 18 haftalık işte. çok şükür almadım yani.
ben son8 ayda sanırım 15 yakın kilo aldım canım. aşılamalar için kullandığım iğnelerden ve ilaçlardan malesef.
şu anda 78 kiloyum tatlım. 77 kiloyla hamile kaldım canım.
şişkinlik çok var canım eller, ayaklar, yüzüm gözüm şiş valla. heryerim. bide çok sıcak heralde ondan yoksa şişmek için erken diyolar. ama havalar işte mahvetti. inan alyansımı bile takamıyorum. girmiyo sosis parmaklara
ya sen tatlım ne durumdasın peki?
lokal de değilmiş tumecim sakinleştirici iğne yapıolarmış. salak gibi oluomuşum ama acıyı hissediomuşum. çok sinir oldum. şimdi özel 2 hastaneyle görüştüm 300 dediler anesteziyle. salı günü birinde yaptırcam. ve antibiyotiği uyarmama rağmen yazmadılar. size ne yazdılar kızlar bari kendim eczaneden alıyım. çok sağol tumecim içicem. cd yok sadece filmi vercez dediler. yarın bigün sıkıntı çıkarsa tüp bebek için cdli rahim filmi istemiolar değilmi??hadi geçmiş olsun canım, bir şey çıkmadığına sevindimm...
inşallah rahim filminden rahat geçer.
yarı anestezi lokal anestezidir canım. olsun sonuçta ağrı olmayacak.
bu arada rahim filmi öncesi antibiyotik mutlaka kullanmalısın, doktorun yazmadı mı?
film çekilmeden yarım saat önce bir ağrı kesici iç hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?