kızlar hepimiz için dua ettim Allah kabul etsin
febecim
1 yasin 1 fetih
3ihlas
1 felak 1 nas
1 fatiha okudum canım
yarın inş. herşey yolunda gider...hayırlıca bebişine kavuşursun canım
Rabbim bu gece hürmetine hiçbirimizi boş çevirme...hepimize hayırlıca bebişlerimizi var AMİİİİNNNNNN
kızlar bugün çarşıya çıktım
bir ara bahsetmiştim bilmam hatırlarmısınız çok beğendiğim bebek odası takımı var hep önünden araba ile geçerken görüyorum diye
bugün denk geldi yürüyerek geçtim ordan
durdum dükkanın önündeöyle baktım
sonra dedim gireyim içeri yakından bakayım hem fiyatını sorayım
girdim çok güzel bir kadın geldi fiyatını sordum işte söyledi falan
sonra dedim benim çocuğum olmuyor da oldugunda bu takımı alıcam dedim
aa bende aynı durumdayım dedi
gerçektenmi
senin problem ne
sol tüpüm kapalı
aaa benimde sağ tüpüm kapalı
melodiye dediğim gibi aa sende benim diğer yanımsın diyecektim kadına nerdeyse
neyse bu kadın 14 yaşında evlenmiş
18 yıllık evliymiş
1 defa düşüğü olmuş
ve 18 senede bir aşılama bile denememiş.yeni başlayacakmış kime gidiyorsun falan dedi bana
vede sakın bekleme hemen başla tedavine diyede tavsiye verdi
sonracığıma ben dedim bizim kadınlar klubu var işte şöylede böyle sende gel dedim
ben pek bilg.la işim olmuyor dedi
sizce kadın beni deli zannetmişmidir
ama üzüldüm va babasının işyerirmiş tüm bebek ihtiyaçlarının oldugu biryerde çalışıyor
hamile müşterilerle hergün burunburuna
çok yazdım sanırım
kızlar bugün çarşıya çıktım
bir ara bahsetmiştim bilmam hatırlarmısınız çok beğendiğim bebek odası takımı var hep önünden araba ile geçerken görüyorum diye
bugün denk geldi yürüyerek geçtim ordan
durdum dükkanın önündeöyle baktım
sonra dedim gireyim içeri yakından bakayım hem fiyatını sorayım
girdim çok güzel bir kadın geldi fiyatını sordum işte söyledi falan
sonra dedim benim çocuğum olmuyor da oldugunda bu takımı alıcam dedim
aa bende aynı durumdayım dedi
gerçektenmi
senin problem ne
sol tüpüm kapalı
aaa benimde sağ tüpüm kapalı
melodiye dediğim gibi aa sende benim diğer yanımsın diyecektim kadına nerdeyse
neyse bu kadın 14 yaşında evlenmiş
18 yıllık evliymiş
1 defa düşüğü olmuş
ve 18 senede bir aşılama bile denememiş.yeni başlayacakmış kime gidiyorsun falan dedi bana
vede sakın bekleme hemen başla tedavine diyede tavsiye verdi
sonracığıma ben dedim bizim kadınlar klubu var işte şöylede böyle sende gel dedim
ben pek bilg.la işim olmuyor dedi
sizce kadın beni deli zannetmişmidir
ama üzüldüm va babasının işyerirmiş tüm bebek ihtiyaçlarının oldugu biryerde çalışıyor
hamile müşterilerle hergün burunburuna
çok yazdım sanırım
günaydın kızlarrrrrrrrrr
günaydıııınnnn
seni deli sanmamıştırama biz zaten normal değiliz (hangi katogorideyiz bilmiyorum ama )
ama iyiki konuşmışsun o kadınla bak yaşı kaç olursa olsun insanar tedvi olmak istyor bazan biz umunudumuzu kaybediyoruz yaaa işte böyle insanları görmeye konuşmaya ihitiyacımız var bazan ,leri yaşlarda tedavide bir kadın görünce ben diyorumki kendime kızım ne yapıyorsun sen daha 35 yaşındasın şansın bu kadına oranla daha fazala
.nşşşşşşşşşş iinşşşşşşşşşş en kısa zamanda o çok bebğndğini takımı almak nasip olur sana
haklısın biz bir tür mutan olabilirmiyiz ki
bir araştırmak lazım
evet banada güzel ders oldu.sanırım iyerlerden başlamak gerek
sağol canım çok sağol rabbim önce eşine şağlık sonrada dünyalar tatlısı bir bebiş nasip etsin size
dün gece herkese dua ettim rabbim işallah kabul eder
Küçüklüğümden beri a rh (+) pozitif olan kanımın bugün 0 rh (+) pozitif olduğunu öğrendim ve tek 0 grubundan kan alabiliyomuşum ne kötü bir durum benim bol bol kan depolamam lazım hamilelikte(
tumecim canım üzme bizleri bak eski günlerim aklıma geliyor kötü oluyorum hem bende çok kötüyüm tüp bebeğim ve iş herşey yasak bastırmak evi silemek süpürmek cam silmek eğilmek yasak(.. Gece yarılarına kadar 10 senemi gençliğimi verdiğim eşimin anne ve babası ve kardeşleri yanımda değiller ama ben herşeylerinde onların yanında oldum bir iş yapamadığım için ne uğruyolar ne soruyolar AMA sağlam olsaydım benden çıkmazlardı çünkü biraz tembel ve hazır yiyiciler hepside benim 9 senem hepsiyle uğraşmayla geçti biz 9sene beraber oturduk hiç mutlu olamadım aile yönünden hep kullandılar hizmetci niyetine sesim çıkmadı kaynanam kızlarının evine oturmaya diye götürür evlerini temizletirdi görümcemin düşük tehlikesi vardı 5bucuk ay kocasıyla ona baktım ayın yarısı kendi evimde yarısı onun evinde diğerleride temizlik ayfer koşş hemen orda ayfer misafir gelcek pasta börek yapılcak hemen orda gün var ev temizlencek yemek yapılcak hemen orda 9 sene böyle oldu hep ama darda olmayınca işleri düşmeyince aramaz sormazlar hemde bu haldeyim daha 1 kere bile gelip nasılsın ne yapıyosun ya ütün vardır yada bir kere süpürgeye çekim evi yada sileyim ama yokk nerde kaynanam kendisi beni sömürdü ama kendisi bana tam bir ay tepsiyle yemek çıkarttı yukarı benim kata sonra kaçtı gitti memlekete tek başıma kaldım. kaynanam hep diyodu 10 senedir bana ailenden sana fayda yok görümcelerinden var sen onlara yapıcan onlar sana darda olunca ablan değil onlar koşar gelir yanına kaç kere aşılama yaptırdım 1 tanesi ne başında ne sonunda ne de yatarken yoktu yanımda ablam ve kardeşim annem vardı yanımda geçen sene kıbrıstan geldim kimsecikler uğramadı yanıma şuanda kimse yok yanımda ve komşuluk denen birşey yok bahçelievlerde sadece görünce meraba derler okadar. 1ay öncesine kadar ablam annem gelir ta leventten evimi siler süpürür ütümü yapar çamaşırımı yıkar giderdi ama şuan kimsem yok ailem 1aydır memlekette akrabalarımda hep uzak bana görümcelerim hep yakın ama onlarda yok annelerine karşıda öyleler ben yatarken 1ay boyunca 1kere bile gelip annelerine tek bir iş bile yapmamışlardır eşime dedim geçen ailenden nefret ediyorum hiç sesini çıkarmadı dedim artık ayferi unutsunlar benden onlara tek bir hayır gelmez ama işte ayfer mal der ama dediğini yapamaz içinde merhamet var çağırırlarsa hemen koşar gider aptal gibi aklı başına gelmez
ben çıkıyorum şekerler.. hadi öptüm hepinizziiiiii..yarın giremem ama haber yollarım sizlere..bana dua etmeyin unutmayınnnnnn lütfennnnnnnnnnnn sanırım biraz korkuyorum:83::83::83::83::83:
vallaha ben bilmiyorum ama genelde peçete koyup bastırıyorum öle yanikızlar kesilen yerdki kan nasıl durdururum tampon işe yaramadı, acil cevap
canım çok şükür durdu, hangi birini durduracağımı şaşırmıştım.
bulaşık makinesini boşaltıyım dedim
bardağı tam yerine koyuyordumki dolabın altına çarptı ben bardak düşmesin diye sıkıca tuttum bardağı
tabi cam kırıklarıyla beraber...
pek çok yerden kesilmiş elim, üstelik diğer elimde de kesikler var..
ay hangi kesiğe tampon yapacağımı şaşırdım,
en çok küçük parmağımdaki kesik çookkk kanadı, durmadı bir türlü tamnpon yaptığımda daha da acıyordu meğer içinde cam parçası kalmış, cımbızla onuda aldım, şu an kanayan bir yerim yok..
işleri nasıl yapacağım bilmem
canım çok şükür durdu, hangi birini durduracağımı şaşırmıştım.
bulaşık makinesini boşaltıyım dedim
bardağı tam yerine koyuyordumki dolabın altına çarptı ben bardak düşmesin diye sıkıca tuttum bardağı
tabi cam kırıklarıyla beraber...
pek çok yerden kesilmiş elim, üstelik diğer elimde de kesikler var..
ay hangi kesiğe tampon yapacağımı şaşırdım,
en çok küçük parmağımdaki kesik çookkk kanadı, durmadı bir türlü tamnpon yaptığımda daha da acıyordu meğer içinde cam parçası kalmış, cımbızla onuda aldım, şu an kanayan bir yerim yok..
işleri nasıl yapacağım bilmem
tünaydııııın kızlaaarrr....
akşam herkeze çoook dua ettim inşallah rabbim kabul eder ve en yakın zamanda bol bol teyze oluruuuuummm
semiciiiim inşallah 9 ay sonra o bebek takımında mis kokulu bebişin uyur tatlım.
ayrıcada seni hiiiç deli zanetmemiştir. eminim o kadıncağızda aynı duyguları yaşıyodur bizler gibi.
rabbim tez zamanda bebilerimize kavuştursun bildiğiğmiz bilmediğimiz bütün anne adaylarına nasip etsin mis kokulu melekleriiiiiii
o nasıl bişey yaalahım yarabbim ya ne insanların ellerindeyiz ya allah korusun bişey olsa yalnış kan alıcakmışın yani töbe töbe yaaa
hepimiz öyleyiz canım bede senin gibi bidaha böyle yapıcam şöyle yapıcam diyorum ama yine susuyorum yutuyorum vicdanımız işte hak etmeyen insanlara köle oluyoruz elbet bununda mükafatını alırız canım rabbim büyük herşeyi görüyor....
canlar bende akşam 11de duşa giridim bir güzel aptesimi aldım yasin okudum bunun haricinde bir çok dua okudum ve çok dua ettim hepimize isim isim ve unutuğum herkez dedim isteyen herkeze dedim bunun dışındada dua ettim hepimize ve 2 rekat namaz kıldım...yalvardım allaha allahım sen bizi senin yolundan gidenlerden kıl diye en kısa zamanda namazı herşeyiyle öğreneyim ve kılayım hiç bırakmadaan diye.işte baya dua ettim inallah kabul olur hepimizin duaları....
yaralıyımmmmmmmmmm yaralıyımmmmmmm
ben bir bahtıııııııı karalıyımmmmmmmm
evet kızlar ayrıntılı anlatayım
dün aradım sabahtan nil hanım diye biriyle görüştüm çok yoğunum 1,30-2 gibi arasanız daha iyi konuşuruz dedi.
aradım
başımızdan geçen hikayeyi işte eşimin varikosal olduğunu ameliyattan sonra düşüğümün olduğunu birda tutmadığını pko olduğunu herşeyi ayrıntılı anlattım... direk aşılamı düşünüyorsunuz siz dedi bende dedim bilemiyorum siz daha iyi bilirsiniz giidilecek yolu dedim.siz bütün teslerinizi eşinizin testlerini getirin adetinizin 2.veya 3. günü gelin uzman dr larımızla görüşün belkide direk tüp bebek isterler dedi... eşime anlattım ama ayrıntılı konuşamadık bu konuyu ben ramazan geçsin öyle diyorum ama yinede eşiminde fikrini almak istiyorum.....onlada konuşayımda bir karar verelim....
eşimede gelince.masalcım o gün söyleyince eşime dedim böle böle oluyormuş yarın sabah zeynep kamili arıyacam diye oda olumlu baktı.şuleciğimin dediği gibi maddiyattan dolayı öle davranıyordu ve şimdide kısmetse inşallah filan gibisinden konuşuyor birde dediki bende çok istiyorum bende üzülüyorum sen hastalanınca ama ben sana üzüldüğümü belli etsem sen daha çok üzülücen kafana takıcan ben böyle davrandığım halde çok etkileniyorsun öle davransam daha kötü olacaksın sen zaten çok üzülüp takıyorsun birde ben üzmek istemiyorum seni yoksa umrumda değil gibisinden değil tabiki istiyorum öyle düşünme lütfen dedi bende böyle yani tatlılarım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?