alah kabuletsin kızlar inşş tüm dualrımız kabul olmuştur
hakınızda hayırlısı olsun inşş bebişi bir an önce gelir
canım ben bu duruma eşleimizn çok üzüldüğünü düşünüyorum ve onlar bizim gibi paylaşamadıkları için içlerine atıyorlar
amin canım inşallah....hepimizin bir an önce gelsin....evet canım ya onlar bizim gibi dolu dolu yaşayamıyorlar duygularını....
benim eşim çok sesiz adam belikde bu yüzden biz bu sürecin ilk dönemlerinde çok yıprandıkher şeyi içne attı tek başıma ona yeteri kadar destek olmadımmm (elimden gelini yaptım ama yetmedi)benden başka kimsede destek olmaya çalışmadı:26::26::26::26: hatta kendi ailesi sürekli iğnelediler ama çok şükür o günler geride kaldı ben şunu çok iyi anladımki eşim ameliya olamk için has yatıpta dr nelerle karşı karşı olduğumu anlatına (dr ban bu amliyatn eşini sağ çıkma olasılığı%30 dedi felçlik körlük olasılığı yüksek dedi) evet bir çocuk istiyordum evliliğime ama eşimin yanıda bir çocuk eşim ve ben sağlıkı huzur içinde yaşyorsak çocuk istiyordum eşime yada bana bir şey olursa olacaksa bebeğin ne tadı ne tuzu olurdu
onun için eşlerimize her zaman destek olmalıyız kızlarr anlamalıyız onları
febe naptı acaba??
tumem geçmiş olsun bitanem. nasıl elin, ağrın varmı?
misafirler gelmemiş daha heralde burda olduğuna göre
slm kızlar nasılsınız??
öncelikle tumecim geçmiş olsun canım ...aman biraz daha dikkat...mutfak kazaları bazen kaçınılmaz oluyo....
gülcüm eşinle konuşarak sorunu çözmüş olmana çok sevindim...şimdi bundan sonra ki aşamalarda güzel geçer ve meleğiniz en kısa zamanda gelir inş.
yeteer canım dediğin çok doğru biz şimdi sadece bebişe odaklandık başka şeylerin kıymetini anlamıyoz...Rabbim önce sağlık sıhhat versin hepimize ve eşleriimize....
slm kızlar nasılsınız??
öncelikle tumecim geçmiş olsun canım ...aman biraz daha dikkat...mutfak kazaları bazen kaçınılmaz oluyo....
gülcüm eşinle konuşarak sorunu çözmüş olmana çok sevindim...şimdi bundan sonra ki aşamalarda güzel geçer ve meleğiniz en kısa zamanda gelir inş.
yeteer canım dediğin çok doğru biz şimdi sadece bebişe odaklandık başka şeylerin kıymetini anlamıyoz...Rabbim önce sağlık sıhhat versin hepimize ve eşleriimize....
febeyi bende merak ediyorum, müsait değildir diye arayamıyorum da, mesaj çekerse hemen haber veririm
ayy canım inanki cani gönülden söylüyorum kurban olduğum allahım tez zamanda şifanısını versin hem dün nerde şifa bekyen varsa onlarada yadım et rabbim diye dua ettim allhım nolur dualarımızı kabul eyle....eşin tez zamanda sağlığına kavuşsun ve hiç beklemeden ardından hemen bebişin gelsin inşallah kuzum...
canım evet gözümüzden bir çok şey kaçıyor hatta ben hayatın önümüzden akıp geçtğini düşünüyorum öyle bir kargaşanınslm kızlar nasılsınız??
sağol kuzum allah razı olsun ben hep diyorum eşim yoğun bakımda yatarken amliyat olurken kk den okadar çok arkadaşım aradı destek oldukiiii kimse inanamadı sanal alemden bu kadar destek olunmasına ve hep diyorum bizim bu amliyatı kazasız belesız savamaz buradaki kızların dualrıyla oldu allah hapimizn gönlünden geçeni nasip etsin inşşş
kızlar 20 dk önce febeye mesaj attım ama cevap yok
masalcım az sonra misafirlerle dışarı çıkacağız, msja cevap gelirse bende sana msj atarım sen topiğe haber verirsin canım
tamam şekerim.
öpüldün eeeen kocamanındaaaaaaaaaaaannn
hııım bu arada kolay gelsin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?