Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin canım inşallah....hepimizin bir an önce gelsin....evet canım ya onlar bizim gibi dolu dolu yaşayamıyorlar duygularını....

amin canım inşallah....hepimizin bir an önce gelsin....evet canım ya onlar bizim gibi dolu dolu yaşayamıyorlar duygularını....

benim eşim çok sesiz adam belikde bu yüzden biz bu sürecin ilk dönemlerinde çok yıprandık her şeyi içne attı tek başıma ona yeteri kadar destek olmadımmm (elimden gelini yaptım ama yetmedi)benden başka kimsede destek olmaya çalışmadı:26::26::26::26: hatta kendi ailesi sürekli iğnelediler ama çok şükür o günler geride kaldı ben şunu çok iyi anladımki eşim ameliya olamk için has yatıpta dr nelerle karşı karşı olduğumu anlatına (dr ban bu amliyatn eşini sağ çıkma olasılığı%30 dedi felçlik körlük olasılığı yüksek dedi) evet bir çocuk istiyordum evliliğime ama eşimin yanıda bir çocuk eşim ve ben sağlıkı huzur içinde yaşyorsak çocuk istiyordum eşime yada bana bir şey olursa olacaksa bebeğin ne tadı ne tuzu olurdu
onun için eşlerimize her zaman destek olmalıyız kızlarr anlamalıyız onları

ayy canım inanki cani gönülden söylüyorum kurban olduğum allahım tez zamanda şifanısını versin hem dün nerde şifa bekyen varsa onlarada yadım et rabbim diye dua ettim allhım nolur dualarımızı kabul eyle....eşin tez zamanda sağlığına kavuşsun ve hiç beklemeden ardından hemen bebişin gelsin inşallah kuzum...

tumem geçmiş olsun bitanem. nasıl elin, ağrın varmı?

misafirler gelmemiş daha heralde burda olduğuna göre

slm kızlar nasılsınız??
öncelikle tumecim geçmiş olsun canım ...aman biraz daha dikkat...mutfak kazaları bazen kaçınılmaz oluyo....
gülcüm eşinle konuşarak sorunu çözmüş olmana çok sevindim...şimdi bundan sonra ki aşamalarda güzel geçer ve meleğiniz en kısa zamanda gelir inş.
yeteer canım dediğin çok doğru biz şimdi sadece bebişe odaklandık başka şeylerin kıymetini anlamıyoz...Rabbim önce sağlık sıhhat versin hepimize ve eşleriimize....

tumem geçmiş olsun bitanem. nasıl elin, ağrın varmı?

misafirler gelmemiş daha heralde burda olduğuna göre

gülcüm, masalcım,dosbacım çok sağolun kızlar..
ellerim iyi sayılır, az önce o ellerle beyaz çamaşırları astım, durumu siz düşünün artık, tekrar topladım hepsini hoooppp makinaya

az sonra kocişim gelecek misafirleri almaya gideceğiz...

bu arada bende pazartesi ankaraya anneme gidiyorum, oradanda nete girmeye çalışırım kızlar..

febeyi bende merak ediyorum, müsait değildir diye arayamıyorum da, mesaj çekerse hemen haber veririm

inşallah canım allah rağzı olsun inşallah hepimizinkii gelecek...bu arada konuştuk ramazandan sonraya karar verdik.şimdi ben size soruyorum kızlar hangi testkleri yapayım götürüyim hazırlıksız gitmek istemiyorum eşime dedim sen gene spermiyogram ölçtürürsün uğraşamam dedi ya :) deli20 milyon yeterli değilmiymiş benim 80 milyon çıktı olsa olsa 70 e düşmüştür diyor profösör dr ya ah kocacım ah :)))))))

febeyi bende merak ediyorum, müsait değildir diye arayamıyorum da, mesaj çekerse hemen haber veririm

aynen canım yaa bende merak ediyorum aslında sen msj atsanda o müsait olunca dönse acaba problem olurmu ay ne bileyim ya çok merak ettim...

Son düzenleme:

sağol kuzum allah razı olsun ben hep diyorum eşim yoğun bakımda yatarken amliyat olurken kk den okadar çok arkadaşım aradı destek oldukiiii kimse inanamadı sanal alemden bu kadar destek olunmasına ve hep diyorum bizim bu amliyatı kazasız belesız savamaz buradaki kızların dualrıyla oldu allah hapimizn gönlünden geçeni nasip etsin inşşş

canım evet gözümüzden bir çok şey kaçıyor hatta ben hayatın önümüzden akıp geçtğini düşünüyorum öyle bir kargaşanın
içindeyiz ki bebğimiz omuyor aşılama tüp bebk merkez dr ilaç derken hiç bir şey yaşayamıyoruz senede bir kez tatile bile gitmeyenler var aramızda işte bütün bunlar ve tabiki eşlerimiz başımızın tacı eşlerimiz onlarıda anlamaya çalışmalıyızz

kızlar ben bu akşamdan anneme gideceğim yarın yokum

sendende rağzı olsun canım....evet ya burda çok güzel arkadaşlıklar çıkarsız yalansız gerçek dostlar var ne güzel hep söylüyıorum yine diyorum iyki üye oldum buraya ve iyki sizleri tanıdım...

kızlar 20 dk önce febeye mesaj attım ama cevap yok

masalcım az sonra misafirlerle dışarı çıkacağız, msja cevap gelirse bende sana msj atarım sen topiğe haber verirsin canım

kızlar 20 dk önce febeye mesaj attım ama cevap yok

masalcım az sonra misafirlerle dışarı çıkacağız, msja cevap gelirse bende sana msj atarım sen topiğe haber verirsin canım

tamam şekerim.
öpüldün eeeen kocamanındaaaaaaaaaaaannn

hııım bu arada kolay gelsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…